GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-20, 13:49   #2251
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Olivka super odpoczywaj i dbaj o siebie

Wczoraj moj Tż chyba 2 h siedzial na wizazu i czyta o ciazy, dzieciach itd mowi ze juz nie moze doczekac sie dzidziusiowych zakupow
Wczoraj tesciowa kupila Nam do dziecka spioszek czapka rekawiczki i skarpetki tak zestaw, oprocz tego jeszcze jedna czapka i 5 par skarpet.Juz widze ile dostane ciuszkow jak tak kazdy zacznie kupowac
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 13:50   #2252
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Ale wiecie co powiem że kolezanka kupiła pastry wybielacjące do zeb.ów na tydzien sa , i uzywa od soboty i juz widac!!!! normalnie masakroza!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 13:55   #2253
kara820
Przyczajenie

hej jestem tu nowa i mam pytanko pisano że można dobierac fryzury do swoich zdieć ale jak prosze o pomoc:P
kara820 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 13:59   #2254
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
eeeeeeeejj ja jestem cały zcas ale wylogowana bo na rózne strony zagladam ale nie ma co czytac
Iza nie pomoge ale chetnie posłucham co inne maja do powiedzenia na ten temat
No ba ja juz tyle poczytalam i im wiecej czytam wiecej glupia jestem

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Olivka super odpoczywaj i dbaj o siebie

Wczoraj moj Tż chyba 2 h siedzial na wizazu i czyta o ciazy, dzieciach itd mowi ze juz nie moze doczekac sie dzidziusiowych zakupow
Wczoraj tesciowa kupila Nam do dziecka spioszek czapka rekawiczki i skarpetki tak zestaw, oprocz tego jeszcze jedna czapka i 5 par skarpet.Juz widze ile dostane ciuszkow jak tak kazdy zacznie kupowac
Chcialabym zeby moj tak mial ale moze keidys dojrzeje nie do tego i tez tak bedzie czytac

Cytat:
Ale wiecie co powiem że kolezanka kupiła pastry wybielacjące do zeb.ów na tydzien sa , i uzywa od soboty i juz widac!!!! normalnie masakroza!!!
Ja mam taki zel w strzykawkach i powiem wam ze mam go jeszcze na jakeis 20 uzyc a juz mam ladnie wybielone..... wiec moze nawet za duzo a ni chce chodzic jak z latarka jak otworze usta

Cytat:
Napisane przez kara820 Pokaż wiadomość
hej jestem tu nowa i mam pytanko pisano że można dobierac fryzury do swoich zdieć ale jak prosze o pomoc:P
Ale to chyba nie ten watek
Stary 2008-10-20, 14:16   #2255
piwusia5
Rozeznanie

Cytat:
A jaka to pasta Ja mam naturalnie kośc słoniową. dentyskka na wybielaniu powiedziała że nic nie momoże, taka moja uroda.
Swoją drogą to masz cudownego Małża...pierścionek na urodzinki no no...

A mi małż umiera... na przeziębienie. Łon jest jak dzidziuś jak się przeziębi. Wczoraja siostra Piwusia musiała cały dzień czuwać przy łożu chorego... matko jedyna jaki łon się upierdliwy robi przy temp 37.2... Masakra. Ale oczywiście leków niechce brać...

Aha Izuś i inne Laseczki z Anglii... potrzebuję dobre krople do uszów. Małżowi się jakieś zapalenie zrobiło i wiecie co sobie łachudryk nalał do ucha?? Olejek pichtowy (twierdz że fajnie rozgrzewa) ..myślałam że go udusze... Całkiem jak dziecko trzeba wszystko przed nim chować. Nio i właśnie zaczyna mu cieknąć z tego ucha. Do lekarza niepójdze (wypłosz). Znacie może jakieś dobre krople na zapalenie?? Bez recepty

Okresu u mnie brak... narazie
Stary 2008-10-20, 14:22   #2256
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
Aha Izuś i inne Laseczki z Anglii... potrzebuję dobre krople do uszów. Małżowi się jakieś zapalenie zrobiło i wiecie co sobie łachudryk nalał do ucha?? Olejek pichtowy (twierdz że fajnie rozgrzewa) ..myślałam że go udusze... Całkiem jak dziecko trzeba wszystko przed nim chować. Nio i właśnie zaczyna mu cieknąć z tego ucha. Do lekarza niepójdze (wypłosz). Znacie może jakieś dobre krople na zapalenie?? Bez recepty

Okresu u mnie brak... narazie
Nie pamietam nazwy jak mialam zapalenie ucha (od zeba notabene) to cosik bralam poszukam moze mam nazwe gdzies w domu ale poszlam do apteki i poprosilam cos na infekcje ucha i bez problemu dostalam bez recepty.

A ta tempka 37,2 to calkiem na ciaze wyglada
Stary 2008-10-20, 14:35   #2257
piwusia5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Nie pamietam nazwy jak mialam zapalenie ucha (od zeba notabene) to cosik bralam poszukam moze mam nazwe gdzies w domu ale poszlam do apteki i poprosilam cos na infekcje ucha i bez problemu dostalam bez recepty.

A ta tempka 37,2 to calkiem na ciaze wyglada
Ta temp to u małża, moja franca skacze niemiłosiernie żadnej nadzieji nie daje. Mam nadzieje tylko że przyjdzie na dniach bo już raz tak miałam że 3 miesiące francy nie było. (po za tamty incydentem, mam rególarne cykle)

Izuś kochanie będę bardzo wdzięczna za nazwe. Jak ja pójdę do apteki to się niedogadam a małż... no wiesz "Mi to niepotrzebne" a marudzi jak dziecko.
Stary 2008-10-20, 14:40   #2258
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ta temp to u małża, moja franca skacze niemiłosiernie żadnej nadzieji nie daje. Mam nadzieje tylko że przyjdzie na dniach bo już raz tak miałam że 3 miesiące francy nie było. (po za tamty incydentem, mam rególarne cykle)

Izuś kochanie będę bardzo wdzięczna za nazwe. Jak ja pójdę do apteki to się niedogadam a małż... no wiesz "Mi to niepotrzebne" a marudzi jak dziecko.
wiem zartowalam przeciez wiem ze to on ma goraczke postaram sie poszukac ale nie obiecuje ale jakby co zapytam w aptece
Stary 2008-10-20, 14:40   #2259
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

MISCHOKO trzymam kciukasy
Stary 2008-10-20, 14:44   #2260
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
MISCHOKO trzymam kciukasy
dzieki Blondyneczko kiedys sie uda na bank jeju mam zgubny humorek dzisiaj zbyt usmiechnieta jestem i to sie na bank zakonczy placzem jak nie dzis to jutro aaa wlasnie ide dzis znow dom ogladac i pewnie znow w nim cos bedzie nie tak.....
Stary 2008-10-20, 14:49   #2261
piwusia5
Rozeznanie

Cytat:
wiem zartowalam przeciez wiem ze to on ma goraczke postaram sie poszukac ale nie obiecuje ale jakby co zapytam w aptece

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 14:59   #2262
tola3804
Zakorzenienie

Mischoko! Co chcesz wiedzieć na temat depilacji laserowej? Nie usuwalam co prawda owłosienia w interesujących Cię miejscach, ale usuwałam, więc może pomogę. W czym problem?
Stary 2008-10-20, 15:06   #2263
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Mischoko! Co chcesz wiedzieć na temat depilacji laserowej? Nie usuwalam co prawda owłosienia w interesujących Cię miejscach, ale usuwałam, więc może pomogę. W czym problem?
No wszystko dawaj no u mnie tu w Uk jest tak ilaser do domowego uzytku i nie wie mczy to warot czy bedzie mnie tak bolal ze umre za pierwszym podejsciem czy po prostu nie bedie efektu no sama nie wie mpisz wsyztsko co i jak i czy ja moge sie naswitlac w ogole ? aj ak zajde w miedzyczasie to nic sie n ie stanie ??
Stary 2008-10-20, 15:14   #2264
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
No wszystko dawaj no u mnie tu w Uk jest tak ilaser do domowego uzytku i nie wie mczy to warot czy bedzie mnie tak bolal ze umre za pierwszym podejsciem czy po prostu nie bedie efektu no sama nie wie mpisz wsyztsko co i jak i czy ja moge sie naswitlac w ogole ? aj ak zajde w miedzyczasie to nic sie n ie stanie ??
Ha, co do związku z ciążą, to nie mam bladego pojęcia, bo ja korzystałam z tego dobrodziejstwa przed ślubem jeszcze. Wiem, że na pewno nie można wtedy korzystać z solarium. Nie wiem, czym różni się taki sprzęt domowy. Ja zawsze korzystalam z usług specjalnie przystosowanego gabinetu lekarskiego. Powiem tak... skoro ja wytrzymałam ten zabieg na górnej wardze, to myślę, że spokojnie wytrzymasz. Fakt, boli, ale bez przesady. Efekty są, ale trzeba zabieg co najmniej kilka razy powtórzyć. Ja bodajże powtarzalam 6 razy. W zasadzie mogłam jeszcze z raz lub dwa pójść dla pełnego efektu, ale ślub i te sprawy... nie miałam juz czasu. Mimo wszystko jestem z efektu bardzo zadowolona. Weź tylko pod uwagę, że dzień po zabiegu możesz mieć w tym miejscu zaczerwienioną skórę. Ja generalnie polecam, ale tak jak mówię w gabinecie. Na temat domowych sprzętów się nie wypowiadam, bo się nie znam.
Stary 2008-10-20, 15:22   #2265
madziwnia
Zakorzenienie

Aaha kobietki oglądałam wczoraj w kiniue z małęzm moim kochanym MAMMA MIA któras z was polecała i wybralismy sie.. rany film boski taki inny, tyle odjazdowej muzyki az nogi same sie rwą do tańca

Kto mi pozyczy czarne szpilki rozmiar 40??? szukam i zadne mi sie nie podobaja

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 15:22   #2266
syla39
Wtajemniczenie

Witam laseczki.
Normalnie przez pare dni nie moglam nic napisac. Co weszlam na strone to mnie z niej wyrzucalo. Myslalam ze bede juz rzucac laptopem z bezsilnosci, ale wzielam sie na sposob i zainstalowalam nowa przegladarke internetowa. Narazie jest ok i moge cos napisac.
Nie zauwazylam jednak zeby ktos za mna tesknil.
Ja w kazdym badz razie tesknilam i myslami bylam z wami

Musze nadrobic zaleglasci
syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 15:27   #2267
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaha kobietki oglądałam wczoraj w kiniue z małęzm moim kochanym MAMMA MIA któras z was polecała i wybralismy sie.. rany film boski taki inny, tyle odjazdowej muzyki az nogi same sie rwą do tańca

40?. Madzia stopke masz ze hoho. Ja mam 36 wiec niestety nie pomoge
Stary 2008-10-20, 15:32   #2268
piwusia5
Rozeznanie

ahhh dziewczynki... ja jeszcze raz, ostatni raz w sprawie ślubu siostry.

Mój małż wpad na pomysł żeby nagrać im filmik. Na tym filmiku składanie życzeń, trochę o nas (młodego nigdy niewidziałam)... ogólne miło i sympatycznie. Niechce się kłucić, i mimo wszystko wiem że to dla niej najważniejsz dzień w życiu i chcę by była szczęśliwa w ten dzień (i nie tylko). Tem film chciałabym zrzucić na płytę i wysłać im wraz z jakąś bajerancką kartką pocztową. Małż mówi że można by było wysłać jeszcze jakiś drobny upominek (jaki??), ja sądze że to dziwne tak przekazywać prezent. Ale opcja z kartką i filmikiem mi się podoba. Co o tym myślicie??
(jeśli myślicie że to głupie proszę napisać)

Stary 2008-10-20, 15:46   #2269
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

SYLA ale masz mala stopke ile masz wzrostu? ja mam 39/40 i 175 wzrostu taka stopa dla mnie idealna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 15:50   #2270
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Ha, co do związku z ciążą, to nie mam bladego pojęcia, bo ja korzystałam z tego dobrodziejstwa przed ślubem jeszcze. Wiem, że na pewno nie można wtedy korzystać z solarium. Nie wiem, czym różni się taki sprzęt domowy. Ja zawsze korzystalam z usług specjalnie przystosowanego gabinetu lekarskiego. Powiem tak... skoro ja wytrzymałam ten zabieg na górnej wardze, to myślę, że spokojnie wytrzymasz. Fakt, boli, ale bez przesady. Efekty są, ale trzeba zabieg co najmniej kilka razy powtórzyć. Ja bodajże powtarzalam 6 razy. W zasadzie mogłam jeszcze z raz lub dwa pójść dla pełnego efektu, ale ślub i te sprawy... nie miałam juz czasu. Mimo wszystko jestem z efektu bardzo zadowolona. Weź tylko pod uwagę, że dzień po zabiegu możesz mieć w tym miejscu zaczerwienioną skórę. Ja generalnie polecam, ale tak jak mówię w gabinecie. Na temat domowych sprzętów się nie wypowiadam, bo się nie znam.
Dziekuje Tolus no wlasnie to podobno taki sam sprzet jak maja w salonach a ja chcialabym to wyprobowac na sobie to nic ze bedzie czerwone mam to ochote zrobic pod pachami tak w ogole i na bikinie ale najpierw przetestuje na nodze bo tam sie depilatorem nie boje tochyb byloby ok tylko boje sie ze wydam kase wycierpie bolu i nic nie bedzie efektu no....

Cytat:
Moge Ci nawet oddac za darmo ale jak ja ci mam wyslac je ?

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Witam laseczki.
Normalnie przez pare dni nie moglam nic napisac. Co weszlam na strone to mnie z niej wyrzucalo. Myslalam ze bede juz rzucac laptopem z bezsilnosci, ale wzielam sie na sposob i zainstalowalam nowa przegladarke internetowa. Narazie jest ok i moge cos napisac.
Nie zauwazylam jednak zeby ktos za mna tesknil.
Ja w kazdym badz razie tesknilam i myslami bylam z wami

Musze nadrobic zaleglasci
Jak mozesz ja tesknilam a z przegladarka mam to samo tylko na mozzilli dziala cholerstwo ta moja skrzynka a tak jakos ciagnie ale to w pracy wiec nie mam pola manewru zeby kombinowac w domu bym mialam maxthona.....

Cytat:

Mój małż wpad na pomysł żeby nagrać im filmik. Na tym filmiku składanie życzeń, trochę o nas (młodego nigdy niewidziałam)... ogólne miło i sympatycznie. Niechce się kłucić, i mimo wszystko wiem że to dla niej najważniejsz dzień w życiu i chcę by była szczęśliwa w ten dzień (i nie tylko). Tem film chciałabym zrzucić na płytę i wysłać im wraz z jakąś bajerancką kartką pocztową. Małż mówi że można by było wysłać jeszcze jakiś drobny upominek (jaki??), ja sądze że to dziwne tak przekazywać prezent. Ale opcja z kartką i filmikiem mi się podoba. Co o tym myślicie??

Szczerze? ja rozumiem ze slub i ze siostra nic nie zrobila ci ok ale ja bym nie wydziwiala z niczym moze tylko kartke i nic wiecej nic nawet nie film bo potem kzdy bedzie tylko patrzec i komentowac ze to moze nie szczere itd nie zrobilam bym tego po tym wszystkim co sie stalo i juz ale rozumiem twego malza chce byc w porzadku tylk oze oni nie byli w porzadku dla ciebei wiec ja bym to olala a juz prezent absolutnie nie .
Stary 2008-10-20, 15:52   #2271
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:

Piwusia swietny pomysl. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Wyjdziesz z calej tej sytucji z twarza i pokazesz klase. O
A prezencik to sama nie wiem... Zawsze mam problem z prezentami, ale pomysle i jak cos wymysle to dam znac.

[B]Blondynka [B] Niziutka jestem i stad ta mala stopa 158 cm Dalabym nobla temu co wymyslil szpilki
Stary 2008-10-20, 15:54   #2272
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
[b]Blondynka [b] Niziutka jestem i stad ta mala stopa 158 cm
Ja tez mam 39-40 jak Blondyneczka tyle ze ja 168 tylko mam .....
Stary 2008-10-20, 15:58   #2273
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje Tolus no wlasnie to podobno taki sam sprzet jak maja w salonach a ja chcialabym to wyprobowac na sobie to nic ze bedzie czerwone mam to ochote zrobic pod pachami tak w ogole i na bikinie ale najpierw przetestuje na nodze bo tam sie depilatorem nie boje tochyb byloby ok tylko boje sie ze wydam kase wycierpie bolu i nic nie bedzie efektu no....

Jak kupisz to koniecznie daj znac co i jak Z checia i ja bym w cos takiego zainwestowala gdyby dawalo efekty

Moge Ci nawet oddac za darmo ale jak ja ci mam wyslac je ?

Jak mozesz ja tesknilam a z przegladarka mam to samo tylko na mozzilli dziala cholerstwo ta moja skrzynka a tak jakos ciagnie ale to w pracy wiec nie mam pola manewru zeby kombinowac w domu bym mialam maxthona.....

Milo ze tesknilas. Narazie zainstalowalam opere. Troche dziwnie bo inaczej ale moze sie przyzwyczaje.

Szczerze? ja rozumiem ze slub i ze siostra nic nie zrobila ci ok ale ja bym nie wydziwiala z niczym moze tylko kartke i nic wiecej nic nawet nie film bo potem kzdy bedzie tylko patrzec i komentowac ze to moze nie szczere itd nie zrobilam bym tego po tym wszystkim co sie stalo i juz ale rozumiem twego malza chce byc w porzadku tylk oze oni nie byli w porzadku dla ciebei wiec ja bym to olala a juz prezent absolutnie nie .

Mamy rozne zdania, ale mysle ze piwusia powinna zrobic to co bedzie zgodne z jej sumieniem.
Namieszalam i moje odpowiedzi sa w twoim poscie. Hihi

Edytowane przez syla39
Czas edycji: 2008-10-20 o 16:00 Powód: dop

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 16:01   #2274
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mamy rozne zdania, ale mysle ze piwusia powinna zrobic to co bedzie zgodne z jej sumieniem
Alez oczywiscie Ona pyta kazda za nsmowi co mysli i tyle ja nie narzucam ale ja bym nie wyciagnela reki i juz wredna jestem i tyle Syla Ty sie nie przejmuj jakby kazdy myslal tak samo to by nudno bylo

Wiem widze nie martw sie zastanawia,m sie bardzo mocno nad ta maszyneria no
wkleje wam linki same oblookacie
sa trzy rodzaje i trzy ceny oczywiscie
http://www.argos.co.uk/static/Produc...text%3ERIO.htm

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2008-10-20 o 16:04 Powód: dopisek:)
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 16:01   #2275
piwusia5
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Piwusia swietny pomysl. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Wyjdziesz z calej tej sytucji z twarza i pokazesz klase. O
A prezencik to sama nie wiem... Zawsze mam problem z prezentami, ale pomysle i jak cos wymysle to dam znac.

[B]Blondynka [B] Niziutka jestem i stad ta mala stopa 158 cm Dalabym nobla temu co wymyslil szpilki
dziękuje za opinnie. Myśle że nie będą komentować bo chciałabym żeby ten film obejżeli już po ślubie, sami. Myślę że jaka moja siostra franca jest taka jest ale... myślę że uszanuje to że filmik będzie tylko dla nich. W tym że ktoś go jeszcze obejży i będzie komentował też niewidze problemu, i tak plotkują, plotkowali i plotkować będą.... tego nie zmienie

dziękuje za opinnie i proszę o jeszcze

ja mam stope 39-41 a mam 166cm (39 but letni a 41 kozak, but zimowy)
Stary 2008-10-20, 16:05   #2276
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
dziękuje za opinnie. Myśle że nie będą komentować bo chciałabym żeby ten film obejżeli już po ślubie, sami. Myślę że jaka moja siostra franca jest taka jest ale... myślę że uszanuje to że filmik będzie tylko dla nich. W tym że ktoś go jeszcze obejży i będzie komentował też niewidze problemu, i tak plotkują, plotkowali i plotkować będą.... tego nie zmienie

dziękuje za opinnie i proszę o jeszcze

ja mam stope 39-41 a mam 166cm (39 but letni a 41 kozak, but zimowy)
Chyle czola niziutko
Stary 2008-10-20, 16:10   #2277
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja wlasnie sie zajadam migdalami

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 16:10   #2278
madziwnia
Zakorzenienie

Piwusia szczerze??Ja bym płyty ze soba nie wysyłała.. bo skoro nie chcesz jechac i nikogo ogladac to po co ty masz sie im pokazywac , no ale to sie mija z cele.. po co mają cie potem komentowac .. i cie oglądac.. Piwusia... ja bym tego nie robiła.. a skoro juz bardzo chcesz jej złożcy zyczenia to kartka wystarczy... bo takie nagranie to ozena dac osobie do której napawde nie możesz pojechac a bys chciała i jest dla ciebie bardzo bardzo wzna.. ale w twojej sytuacji..... to by było starszne.. ( tu brakuje mi słów)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-10-20, 16:12   #2279
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Piwusia szczerze??Ja bym płyty ze soba nie wysyłała.. bo skoro nie chcesz jechac i nikogo ogladac to po co ty masz sie im pokazywac , no ale to sie mija z cele.. po co mają cie potem komentowac .. i cie oglądac.. Piwusia... ja bym tego nie robiła.. a skoro juz bardzo chcesz jej złożcy zyczenia to kartka wystarczy... bo takie nagranie to ozena dac osobie do której napawde nie możesz pojechac a bys chciała i jest dla ciebie bardzo bardzo wzna.. ale w twojej sytuacji..... to by było starszne.. ( tu brakuje mi słów)
Tak jak napisala Syla to decyzja Piwusi ale ja podzielam zdanie MAdzi po tym wszystkim - nie ma mowy ja nie wybaczylam, Ty zrobisz jak chcesz. Ale cokolwiek zrobisz uszanujemy to Bozenko i Ty to wiesz
Stary 2008-10-20, 16:13   #2280
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Alez oczywiscie Ona pyta kazda za nsmowi co mysli i tyle ja nie narzucam ale ja bym nie wyciagnela reki i juz wredna jestem i tyle Syla Ty sie nie przejmuj jakby kazdy myslal tak samo to by nudno bylo

Wiem widze nie martw sie zastanawia,m sie bardzo mocno nad ta maszyneria no
wkleje wam linki same oblookacie
sa trzy rodzaje i trzy ceny oczywiscie

Wow, duze roznice w cenie. Wygladaja spoko, ciekawe jak z efektami. Nie widzialam tam zadnych komentarzy, moze trzeba by bylo poszukac? Moze ktos uzywal i sie wypowiedzial czy skuteczne sa te "maszynki"?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości