|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Słodka_Marzycielka, MySmallCornerInSky. dziękuję. przyznam się bez bicia, że podkradam wasze regularnie. <3.
happysadowa wróciłaś! <3 pozwól, że coś ci powiem. kilka prostych słów. cały świat mój w tobie. nie uciekaj. nie uciekaj już. październikowy sen. pod swetrem serce mi mocniej zaczęło bić. pośrodku miasta, serca dwa. 20 kilo pragnień nadwagi. już tak długo za tobą tęsknię. nie obiecuj jeśli nie jesteś w stanie dotrzymać słowa. daj znak, że tęsknisz jak ja. a więc stało się i odchodzisz. tu są twoje książki i płyty. możesz zabrać co chcesz. najlepiej zabierz mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ChoĆ minął już miesiąc ja dalej tęsknię [*] To już miesiąc jak Cie z nami nie ma.Brakuje mi Cie. Minął miesiąc jak Cie nam do nieba zabrali.Tęsknie coś takiego mi przyszło... ________ Myślisz że na mnie działa Twoj piękny uśmiech?To masz racje ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Raczkowanie
|
''Patrzycie na mnie. Ja wiem, że wyglądam jak głupia... Ale, kurde, jak wy wyglądacie...''
''każdego dnia uczymy się umierania - zasypiając... Dobranoc wszystkim ... '' ''Ty byłeś Tylko Moim Przyjacielem ... Teraz Chcę Budzić Się z Tobą ... Zawsze'' ...jeżeli ktoś daje Ci szanse - LATAJ... bo nawet gdybyś spadła będziesz wiedziala, jak fajnie było na górze... "...pchnij mnie kuchennym nożem, wypuść na mnie swoje lwy..." "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowę rozbijesz o mur..." ''Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.'' "mądremu wystarczy jedno słowo - głupiemu nawet referatu mało" "w życiu można liczyć tylko na siebie. a i tego nie radze" "nie lubię kiedy pijesz,wtedy jesteś tak żałośnie słaby." ''...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...'' "tu gdzie mnie nie ma świat umiera i o litość błaga każde drzewo kamień książka rym" "Dobrze jest, jeżeli w życiu widzisz głębszy sens" ''Skarb to nie tylko złoto czy srebro!! '' "Ktokolwiek powiedział, że słońce przynosi szczęście ten nigdy nie tańczył w deszczu". ''Za ciasne głowy na myśli, za twarde serca na miłość.'' ''Bóg wybacza zawsze, ja nigdy...'' "9/10 facetów woli kobiety z dużym biustem, ten 10. woli tych 9-ciu.." 'Jak pustynia pusty jest ten lokal. Nie ma na czym zwiesić pijanego oka' 'Czasem myślę, że wcale nas nie ma. Tylko inni są.'ęłęó 'już nigdy się nie przyznam ze mi ciebie brakuje...przyjacielu' ''Ps. Nigdy nie stawaj za koniem i przed kobieta!!'' ''może i jesteś soczysty, ale zupełnie niedojrzały....;D'' ''bezkompromisowa, nie ma nic do stracenia.Nikogo nie kocha i zdania nie zmienia .'' ''Co ma przeminąć.. przeminie... co ma zranić... do krwi zrani.'' ''Nie w porę może przyjść czkawka, okres, śmierć lub sąsiadka. Ale nie miłość.'' Ira odium generat, concordia nutrit Amorem gniew rodzi nienawiść, zgoda żywi miłość. Cinis et manes et fabula fies Popiołem i cieniem i wspomnieniem się staniesz. Persjusz Decet cariorem esse patriam nobis quam nosmet ipsos Przystoi, aby Ojczyzna była nam droższa niż my sami sobie. Cyceron Hic amor, haec patria est To moja miłość, to moja ojczyzna. Wergiliusz Honesta mors turpi vita potior Zaszczytna śmierć lepsza od haniebnego życia. Tacyt Metus cum venit, rarum habet somnus locum Gdy strach nadchodzi, sen rzadko się zjawia. Publiliusz Syrus Militem aut monachum facit desperatio Rozpacz czyni z człowieka albo żołnierza albo mnicha ![]()
Pozbawiona wiary, pozbawiona nadziei, Pozbawiona radości, pozbawiona sumienia. Za parę groszy będzie wierną kochanką. Uwierzy w każde Twoje najpodlejsze kłamstwo Byle mieć złudzenie ciepła i miłości "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Zadomowienie
|
widzę więcej. wiem więcej. tak to jest mniej więcej.
uczę się sztuki życia. unoszę się ponad to. na specjalnych efektach. wszystko ma swoje priorytety, niestety. szczęścia na bazie czyjejś porażki się nie buduję. ![]() a gdyby któraś miała o tym,że to nie jest tak,że ja nie chce, tyle,że potrzebuje po prostu trochę więcej czasu(czasu na ogranięcie tych wszystkich lęków i niepewności ktore siedzą we mnie). byłabym wdzięczna bardzo ![]() . |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
chce czuć smak życia, na swoich ustach!
kolejna kartka ale ona jest już pusta. te same dni, tak jak rekurencje w lustrach. te same sny, chociaż każdy z nich jest inny Chcę dopiąć swego, choć czar już dawno prysnął Nie wiem jak ty, ale ja tu gram o wszystko Może to wkurzać, kiedy patrzą ci na ręce Niech sobie patrzą, dla nich lepiej już nie będzie
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-10-19 o 23:51 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"nie pewność wciąż zżera mnie." "daj mi czasu trochę więcej." A w myślach ciągle strach... Niepewność...jeszcze gorsza od smutku... Czy to co do Ciebie czuję to własnie jest miłość? Każdy musi odkryć swą własną drogę... Kiedy idzie noc,niesie pustkę i żal,nie wiem czego jest mi brak Mam tak cudowne sny,ale czuję lęk,gdy budzę się z nich... I znów w mym sercu pojawiła się niepewność.. przeraża mnie niepewność choć nieraz mówiłam jest mi wszystko jedno Za horyzontem niepewność czeka nas.. Gnamy jak pocisk prosto w objęcia dnia przyszłość zatruta przeszłością, przeznaczenie zatrute niepewnością najgorsza ta niepewność. niepewnosc jest cecha ludzka Miłość to cholerna niepewność... "lęk,niepewność.czeka j.a co jeśli nam się nie uda?" Tylko takie znalazłam.Może coś wybierzesz... ![]()
Pozbawiona wiary, pozbawiona nadziei, Pozbawiona radości, pozbawiona sumienia. Za parę groszy będzie wierną kochanką. Uwierzy w każde Twoje najpodlejsze kłamstwo Byle mieć złudzenie ciepła i miłości "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny,znacie moze jakies opisy albo wierszyki cos w stylu o ''sobie''? np na nk zeby dac jaka jestem....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3788 |
Raczkowanie
|
dziewczynki, macie cuuuuudowne opisy.! <3
przyznaje się, że bezczelnie ciągle kradnę. ![]() ____________ .moim kolorem jest smutek. .-i już zawsze będziemy najlepszymi przyjaciółmi.? -tak, i będziemy jeść miód.<3 .kim jestem, pytając - kochasz mnie.? .jesteś pieśnią, którą uwielbiam wyśpiewywać. <3 .potrafię latać, ale chcę jego skrzydeł. .potrafię kochać, ale potrzebuję jego serca. .wiem teraz, że jesteś moją jedyną nadzieją. .podnoszę ręce i modle się by być tylko Twoją.<3 .powierzam Tobie moje przeznaczenie. .po tym wszystkim co przeszłam pewnie myślisz, że będę Tobą gardzić ale w końcu chcę Tobie podziękować bo to uczyniło mnie o wiele silniejszą. .dorastałam, myśląc, że miłość nie jest dla mnie. .Nie wstydzę się przyznać, że wypełniłeś pustkę we mnie. .ludzie mówią, że jak raz będziesz miał złamane serce to później będziesz się bał. ale ja nie boję się nas. .nie wiem dlaczego Ci zaufałam, ale wiedziałam, że mogłam. .byłam po prostu szczęśliwa w twoich bokserkach i koszulce. .musisz wiedzieć, że nikt nie jest w stanie mi Ciebie zastąpić.<3 to tyle ode mnie, mam nadzieję, że się spodobają. ![]() ![]()
![]() |
#3789 |
Zakorzenienie
|
-z Toba bedzie mi duzo lzej niz wczoraj gdy mialam do jutra wejsc.
- tylko Ty znasz mape mojego ciala. -tylko Ty znasz tajne wejscie do mego serca.
#3790 |
Raczkowanie
|
niewieotymnikt,
![]() ' Bys powiedział z odwagą - odnalazłem w zyciu szczeście ! ' ' A tam pusto Nic Otwarte drzwi Przeciąg Trzaskające okno .. ' ' Po ostatni dzień ze swoją zgrają . '
![]() |
#3791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
być ponad czasem i pier.dolić skutki zmartwień życie to chwila, ja ta chwila chce sie cieszyc życie kolorowe jakby pomalował je Disney Życie ma smak Ja do nieba nie chce wcale, ja tu zostaje! Nie chce do nieba. Ja niebo mam tutaj Każdy dzień niesie nową moc!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
WhenYouComeBackToMe kocham też o tak bardzoooo
![]() ![]() MySmallCornerInSky oj nie przesadzaj ![]() ![]() ![]() Madziiks <3 ![]() ![]() PARE OPISÓW: 'Kwiaty nie zakwitną bez ciepła słońca. Ludzie nie mogą stać się ludźmi bez ciepła przyjaźni.’ 'Mały uśmiech zmienia cały świat..’ 'krok za krokiem niesie Cię pozytywna myśl że nie jest źle że wszystko ma jakiś sens.’ 'co się ze mną dzieje.. ponad chmurami fruwam gdzieś.’ 'wśród ludzi jestem tylko gościem. Tylko przypadkiem i tylko przez chwilę.’ 'na sercu pustka, żal, tęsknota.. za czymś nieosiągalnym tak.’ 'Błądząc wśród marzeń i myśli.’ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Raczkowanie
|
Mów do mnie znów jak dawniej. Światło zgaś...
Obejmij tak jak dawniej, lampę zgaś... Chcę z tobą być jak dawniej sam na sam, By dobrze, tak jak dawniej, było nam. I tylko będę słuchał twoich słów, A ty znów, tak jak dawniej, do mnie mów. Tu nic się nie zmieniło, tylko - czas... Przyjdź do mnie nie na długo, chociaż raz... Samotność - Jan Twardowski Nie proszę o tę samotność najprostszą pierwszą z brzega kiedy zostaję sam jeden jak palec kiedy nie mam do kogo ust otworzyć nawet strzyżyk cichnie choć mógłby mi ćwierkać przynajmniej jak pół wróbla kiedy żaden pociąg pośpieszny nie spieszy się do mnie zegar przystanął żeby przy mnie nie chodzić od zachodu słońca cienie coraz dłuższe nie proszę Cię o tę trudniejszą kiedy przeciskam się przez tłum i znowu jestem pojedynczy pośród wszystkich najdalszych bliskich proszę Ciebie o tę prawdziwą kiedy Ty mówisz przeze mnie a mnie nie ma
#3794 |
Zakorzenienie
|
<3
I nie mieć już nigdy całego świata tylko dla siebie.
Rób mi tak, aż Ci nie powiem, że masz przestać. Czas utkać znów dla Ciebie sweter z marzeń. Utrata kontaktu ze światem na rzecz wirtualnej rzeczywistości Paraliż Naszych dusz. W przydługich rękawach przyszyłam wspomnienia, w kieszeniach parę jeszcze mam. Bez wiary potykamy się o źdźbło słomy, z wiarą przenosimy góry. Marzeniami zastępować tlen. Zamknij oczy i pozwól sercu prowadzić stopy. Jesteś dla mnie wciąż nieodgadniętą zagadką. Kropelką deszczu w ocenie.
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2008-10-20 o 13:48 Powód: kolor ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Raczkowanie
|
Dot.: <3
wszystkie cnoty miłe bogu maleją mi w oczach, jego oczach.
to miało nie dotyczyć nas. innych tak. miało mi nie zależeć. idziemy z wódką zauroczeni... pigułki snów jak chleb
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 |
Przyczajenie
|
opisy.
ostatni raz zadałam to pytanie
wątpię w twoje dobre intencje udawaj dalej, że jestem powietrzem dawałeś mi taką, piękną nadzieję |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto - dziękuję
![]() ![]() ![]() i ukradłam ten : " Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz ? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz ? Za takie szczęście oddam życie.! " cuuudownee ;D ![]()
![]() |
#3798 |
Raczkowanie
|
KOCHANE PROSZĘ O OPISY a tym, że jestem aniołkiem (diablicą), że niektórzy mówią na mnie aniołek a niektórzy diablica. troche pogmatwałam ale same wiecie nepewno o co mi chodzi
![]() _________________________ _________________________ _____ Zamknij czas na klucz – wróć do mnie… …bo ja wciąż pamiętam Ciebie… …z tamtych lat… Wygnaj z serca chłód… Bo po to by ze sobą być żyjemy ja i Ty… Dzisiaj już wiem, że w całym moim życiu najbardziej kochałam Ciebie z tamtych lat… Pytasz czy wierzę w miłość i jej przeznaczenie… Czy słowa naprawdę dziś mogą zadać ból… Wybacz mi.. już wiem... nie potrafię dłużej żyć bez Ciebie… Żyłam jak chciałem… Chodź człowiek jest jak twardy głaz upadnie też niejeden raz… Usiądź gwiazdko i obejmij mnie… Porzuć wspomnienia, które są jak kolce… Krok za krokiem żyjąc wciąż uczę się pokoju by nie stracić Ciebie… Więc błagam Cię nie zostawiaj mnie tak…
![]() |
#3799 |
Zadomowienie
|
od rana czułam sie jak w second life, bo ta polska jest jak wirtualny kraj..
chwilą dzień każdy jest.. to ta cisza która czas gubić lubi.. natury nie oszuka, intencje ma nieczyste.. wsiadam a tam kanar wczuwa sie niby we władce tramwaju.. jedni widzą we mnie mistrza, inni nienawidzą.. życie jest niezdrowe, a sufity zawsze są gotowe, aby spaść na głowe.. pożółkłe firanki, słoik zamiast szklanki..
![]() |
#3800 |
Przyczajenie
|
życie to test, w którym liczy się każdy gest.
#3801 |
Raczkowanie
|
12 Stonka, przecudny avatar ;] . Opisy równiez . ;*
karolcia00910, przychodzi mi do głowy jedynie : Pogniecione skrzydełka,skradziona aureolka...Taki ze mnie Aniołek Raz słodki aniołek, raz konkretna diablica . Taka ze mnie mała psotnica ;] A słoneczko dzisiaj jakby sie do mnie uśmiechało ![]()
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
niewieotymnikt
![]() Niebo aż pęka z nadmiaru piękna.. W tę noc... Osobno przez tyle lat żyli nie wiedząc o swoim istnieniu.. No jak, jak to się mogło stać? Nic nas nie może powstrzymać.. Żyli nie z sobą lecz całkiem obok.. Chwile dwie dałeś mi ... A rany w sercu nie zagoi los.. Teraz wiem to mój błąd, przepraszam cię za tamten głupi krok.. Przed nami teraz są cudowne dni. Już nigdy więcej nam nie będzie źle. Zaufaj mi, a nie będzie źle. Czekam prawdy nie chcąc znać.. W myślach chorych tonę wciąż.. Bezpowrotnie tracę Cię..
#3803 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
_Nie Odpowiadam Ci? Nie Podoba Ci Sie To Jaka Jestem? Chcesz Mnie Zmienić? PIEPRZYĆ CIE I Co Mi Zrobisz? _Kocham... Czy to ważne kogo się kocha, za co i po co?? Chyba nie! Czy ważne jest to czy mam kogoś kogo mogę kochać?? Czy miałam kiedyś kogoś takiego?? Czy jeszcze kiedyś kogoś pokocham?? To wszystko jest nieważne, naprawdę nieważne... są momenty w życiu, w czasie których uczucia przestają być ważne, nie liczą się już tak jak kiedyś i po co ciągle o nich myśleć?? Nieraz nie da się już mieć nadziei... po prostu się nie da... _ONA: strzela fochami. miewa dziwne humorki. czasami wredna . czasami rozkapryszona. nie lubi tańczyć. nie potrafi zapominać. szybko się denerwuje. zazdrosna marudzi .. _Za Ostra... za dobra dla Ciebie Kotku. Nie każdy może ją mieć, więc możesz ją tylko chcieć... _Wredna suka [?] Pyskata gówniara [?] zadufana w sobie lala [?] Myśli są podzielone wybieraj zdanie , które Ci odpowiada . Plotek więcej niż zła na świecie ... _Ja mam ten styl , ten chód , ten wygląd , ten pewny krok .. który zawsze potrafi przyciągnąc ten męski wzrok.. _Śmiejesz się? To ja Cię pieprzę... Jesteś dla mnie powietrzem...Niezmienię się, bo tego nie chce.Nie jestem z tych panienek, które swój charakter i rozum oddają w czyjeś ręce.. Takiee mam tylko :PP ------------------------------------------------------------------- _"dobrze gdy jest ktoś dla kogo warto wstać" .. _i w domu ukrywam się. i myślę o tobie. _Nie możesz zasnąć bo gdy zamykasz oczy widzisz to, o czym od dawna już zapomnieć chcesz… _Najwyższy czas skończyć z dziecięcymi marzeniami... _na blacie kuchennym wycięte serca i inicjały. ale to się zaszpachluje. _kiedy odchodzi ten ktoś czujesz, że miłość zawodzi. _Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zadomowienie
|
madziks. dziękuję
![]()
![]() |
#3805 |
Zadomowienie
|
Wam też tak wizaż się zacina?
![]() |
#3806 |
Zadomowienie
|
Obcą raczej wybierając drogę...
Ze źródła duszy czerpane nektary Marzen pięknych całe hektary Dotykiem suknie utkane Pocałunkiem usta rozgrzane Podaruję Ci Chwilę radości z ufnością dziecka Przed Tobą składam Nienawiść, co pali jak płomień W Twoje oddam ręce Marzenia: te wzniosłe i te złudne Usta z lęku zwiotczałe jak gąbka A potem - oddać ci ostatnie tchnienie Moja dusza tak niedostępna dla innych Gdy spojrzysz w głąb serca, tam przeszłość swą widzisz zatartą powiedz dlaczego tak dziwnie toczą sie dni ? -Płaczesz? -Nie, oczy mi się pocą gdzie miłość między nami a gdzie już cierpienie? jak zabezpieczyć się przed kłamstwem?i jak dać radę z męskim chamstwem? Usta parzy Szept Wypowiadanych słów
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_Anioł i diabeł w jednej osobie. Kim będę dziś? tego się wkrótce dowiesz ; DD _gdzie we mnie konczy sie anioł a zaczyna diabel?;D _Diabeł nie śpi z byle kim. ee.. chyba mi nie poszlo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czerwony już ustawilam na statusie ![]() ___________ a jesień będzie ich porą roku, a październik miesiącem początku wybacz, że nago śpie cisza krzykiem nocy
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Rozeznanie
|
dziewczynki potrzebne mi opisy o tym że kolejny raz byłam za naiwna i teraz znowu cierpie przez to,że ta osoba mnie wykorzystała w bardzo perfidny sposób
![]() _________________________ _________________________ ___ bo dziś już nie ma nas... czy byłam tylko plastrem na samotny dzień??
#3810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Anioł i diabeł w jednej osobie. Kim będę dziś? tego się wkrótce dowiesz.. ![]() Lukrowy diabełek w ludzkiej skórze ![]() Diabeł wziął wolne- jestem na zastępstwie ![]() Zepsuta aureolka..połamane skrzydełka, taki ze mnie Aniołek :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.