![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Oj, tak
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A starsze roczniki mówią, że kiedyś było tutaj lepiej. Że internet wszystko zmienił. Że w ogóle gimnazjalne pokolenia są dziwne,bo siedzą w pokojach pozamykani. Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale miałam wenę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ja na czwartek muszę się uczyć i w sobotę mam 2 kolosy, ale powiedziałam sobie, że jutro dopiero zacznę. Dziś odpuszczam całkowicie. A ja uwielbiam ogromne supermarkety, uwielbiam wybór. Uwielbiam spożywcze zakupy, tylko nie mogę iść, jak jestem głodna, bo wszystko do koszyka wrzucam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Razem z TŻ mamy znajomych w akademiku, bywamy tam naprawdę często, i odbieram go różnie - część osób jest naprawdę spoko, ale z drugiej strony mam wrażenie, że dla niektórych szczytem ambicji jest impreza co drugi dzień. Jednak te osoby to studenci tylko humanistycznych kierunków, mają moim zdaniem więcej czasu niż studenci ścisłych. Dlatego byłam ciekawa Twojego zdania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() My się dużo uczymy (teraz jest troszkę więcej luzu, ale za to praca licencjacka :/), ja sobie wzięłam drugą szkołę na swoje barki. Ale biologia to trudny kierunek, ale co mają powiedzieć studenci medycyny, farmacji, podziwiam ich ![]() W końcu mogę się w wątku rozpisać, bo nigdy czasu nie mam ![]() Jutro wieczorem idziemy z dziewczynami do kolegi z roku, który od kilku lat obcina włosy. Jest w tym naprawdę dobry, widziałam jego efekty ![]() Ja oczywiście swoje zapuszczam, więc się nie dam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast pedagogika to moim zdaniem totalny lajt ![]() Mam znajomych na różnych kierunkach na Politechnice Poznańskiej, a także na ścisłych kierunkach na uniwersytecie, właśnie typu chemia, biologia - wiem ile muszą się uczyć, i moim zdaniem jest to nieporównywalnie więcej, niż studenci na kierunkach humanistycznych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najgorzej ma się u nas chemia, później chyba my. Ale ja i tak uważam, że teraz jest fajnie, optymalnie tak. Dobrze, że jest jakaś nauka(nie tyle ile kiedyś) bo bym w ogóle motywacji nie miała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mnie nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak Wam dziś mija wieczór? Co porabiacie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
już Cię Oluś dodaję
![]() zaraz wstawię- a przypomnijcie mi jeszcze dziewczyny imię paprif- zupełnie mi wyleciało- zreszta imiona nigdy mi się głowy nie trzymają ![]() ja umieram- temperatura mi rośnie- faszeruję się tabsami i grzeję z kotami- mam nadzieję, że szybko przejdzie bo jak nie ![]()
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktoś mądry kiedyś powiedział: uważaj czego pragniesz bo możesz to dostać... w piątek, przy znacznie gorszym samopoczuciu stwierdziłam, że chcialabym isć na chorobowe bo przynajmniej bym wypocvzęła. cóz wypoczełam przez weekend a teraz mam juz serdecznie dosć i zwolnienia i chorowania. ![]() ![]() zmykam powoli,jeszcze sobie moze popisze głupotki na innym forum w celu rozweselenia i wezmę do łóżeczka marylin - jeszcze nie skończyłam czytać ksiażki o niej! jutro moze wezme sie za naukę... nie bede Wam już tu truć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdrówka dla Ciebie i Izy (t) ![]() KRAKOWIANKI Aga prosiła o odwołanie spotkania ![]() ![]() Prosiła abyśmy ustaliły nowy termin...
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Witam witam was dziewczyny/kobiety ;p
Ale powiem wam wy macie życie pełne wrażeń, u mnie to szara monotonia ![]() I jak wy tu piszecie tyle storn to już widzę co będzie jak niedługo nie będe miała neta... nie zejdę z tego forum ;p
![]() |
#74 | ||
Zakorzenienie
|
Ty też
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o rany, jak ja nienawidze zakupow na glodnego ![]() ![]() Cytat:
![]() ale to fakt, humanisci maja latwiej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My właśnie z dziewczynami wszystkie na kompach i jedna (ta co z chłopakiem zerwała 2 tygodnie temu)spotkała się się dzisiaj z nim i teraz pisze z nim na gadu i płacze nad tą klawiaturą. Ona naprawdę kurde w ogóle płaczliwa nie jest, a ten facet ją tak zakręcił ![]() Cytat:
![]() Tych kotów Ci bardzo zazdroszczę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj mam "wieczór dla siebie", bo mój TŻ ma męską schadzkę (pewnie nie wstanie jutro do 17.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PORCELANKO, mam do Ciebie pytanie - czy używasz tej maski Bonacure Schwarzkopf, o której pisałyśmy "przez chwilę" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno nie da rady? Do piątku jeszcze sporo czasu, może sytuacja by się unormowała...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No, bo na pierwszym roku to jest masakra - zabijające przedmioty zoologia bezkręgowców i kręgowców (z łaciną) plus wszystkie fizyki, matematyki i chemie. U nas jako drugi kierunek biorą biotechnologię. Ale ja stwierdziłam, że co mi po biotechnologii w Polsce, u nas nawet nie ma PRAWDZIWYCH zakładów biotechnologicznych, już wolę to studium farmacji dodatkowo. W ogóle dla mnie najbardziej porąbany kierunek to filozofia (poznałam kilka osób i nie wiem czy to, że byli oni tak dziwni to efekt kierunku czy alkoholu na imprezie) tam tylko dyskutują i wymyślają bzdury - miałam wykłady właśnie z filozofii i bioetyki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mam ochotę na zabiegi upiększające, ale nie mam siły. Siedzę z laptopem na kolanach i ogarnęło mnie takie słodkie lenistwo ![]() W ogóle jestem w szoku, przyszła do nas ta naburmuszona sąsiadka, uśmiechnięta się zapytała, czy jutro będzie sobie mogła też rzeczy wyprać po nas, bo ona ma dużo prania, a jest zapisana dopiero na piątek. Też odpowiedziałam uśmiechem, że jasne i w ogóle, że szybko sobie z praniem poradzimy i jej damy klucz. Chyba, jestem za dobra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() O ile jeszcze ta "stara" filozofia ma dla mnie jakieś namiastki sensu, bo w końcu to były diametralnie inne czasy i Ci ludzi byli wybitni jak na tamte okresy, ale teraz, w XXI wieku studiowanie filozofii a potem to całe wymyślanie to nieporozumienie ![]() Ale cóż, może się nie znam, pewnie to nie ten poziom wrażliwości... ![]() edit: znowu jestem głodna... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że coś ciekawego tam w życiu masz, nie tylko szarą monotonię ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
w tym momencie to ja mam ochotę je zwalić z siebie bo po proszkach jest mi okrutnie gorąco- ale kuby nie da sie zrzucić- co go odsunę to już na mnie włazi
![]() swoją drogą większość z Was ma jakieś zdjęcia w albumie więc i ja sobie wrzuciłam- do tego kilka zdjęć kotaczy- milego oglądania ![]()
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Evangeline-nie kupiłam jej jeszcze. Obiecałam sobie, że poczekam aż zużyję wax/latte i wtedy dopiero kupię. Myślę, że weźmiemy większe opakowanie (chyba 750ml) z siostra na pół. Luszą mnie też maski/odżywki Aussie.
Jolie - wyobrażasz sobie moją pierwszą reakcję na nicka 'Lola' w Twoim profilu? ![]() ![]() Mam nadzieję, że u Agi nie dzieje się nic złego..
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sie wie..... ![]() też mam taką nadzieję
![]() |
![]() |
#86 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na niczym się nie znamy ![]() Ja też mam na 8, więc powoli zmywam oczka (mój się ze mnie śmieje, że zmywam oczka a nie makijaż ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: super zdjęcia ![]() ![]() ![]() Jak z terminem Krakowianki ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
![]()
Aż mi włosy dęba stanęły jak zobaczyłam, że nie ma mojego ukochanego wątku w subskrypcji
![]() Aga coś wspomniała o długim weekendzie. Niestety ja mam szkołę w weekend, a potem ewakuuje się w rodzinne strony na urodziny brata i imieniny sis, więc jedyny prawdopodobny termin jeśli o mnie chodzi to po długim weekendzie ![]() ![]() Edit: Byłam dziś w Coffeeshopie i pyszna kawa latte w rozmiarze XXL za 9 zł i uwaga ... w ładnej, szykowanej szklance (Emilio coś czuje, że polubisz to miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.