![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Do posiadaczy glanów :)
U mnie też tak było.
Z glanami się pożegnałam jakieś 2 lata temu ale znowu mnie zaczęło do nich ciągnąć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
o jaa to ja jednak widze że mam za duże
![]() mi cala stopa lata, palce tez .. w ogóle jak siedze to czuję jak stopa mi sie przemieszcza ![]() grubsze skarpety? nie wiem czy to cos da.. mialam dzisiaj cienkie rajstopki i skarpetki, jutro zamierzam ubrac dwie pary skarpetek .. no fajnie, teraz juz nie odesle ich nie wymienie.. a szkoda je rzucic w kąt i zeby trzy stowy sie zmarnowały :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Przyczajenie
|
Może faktycznie za luźno wiążesz? Tylko nie wiąż tak żeby Cię noga bolała ^^
JA mam ze Steela rozmiar 41 (wyglądają jak kajaki ale że mam taka posture jaka mam to tego tak bardzo nie widac chyba że założe jakies rurki.) A normalnie mam rozmiar 40 i jest wszystko ok oże się już przezwyczaiłam.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
A to są Twoje pierwsze glany? Bo ja np. jak raz założyłam swoje po dłuuugiej przerwie w chodzeniu, to noga zwyczajnie nie była przyzwyczajona do tego, że mam tak szeroko w palcach i miałam wrażenie dużego luzu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
tak pierwsze glany,
no moze po czasie bedzie lepiej.. mam taka nadzieje .. ale chyba juz sie nie zdecyduje na zakup butow przez internet, chyba najlepiej najpierw jest mierzyc, a tych akurat nigdzie nie bylo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Przyczajenie
|
początki sa najgorsze o ile wogóle moze byc w nich cos złego.. ja tam nigdy nie widziałam zadnych problemów w tym ze w nich chodze. jakkolwiek na początku buty były bardzo sztywne .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mimo że mam je już jakies 2 lata to nadal sa sztywne .... ale do tego można się przezwyczaić, chociaż nie chca sie przez to do plecaka mieścić ^^' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak glany w rozmiarze 42.
![]() Jak ostatnio weszłam do GC, a w Lbn mają taką dziwną, śliską podłogę, to trzeszczały na pół sklepu. ![]() Pytanko. ![]()
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Przyczajenie
|
A ja słyszałam ze od glanow moze sie zniekształcic stopa? Tzn płaskostopie badz inne.
Czy to jest prawda?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
a od obcasów mogą się zrobić halluksy... nic nie jest zdrowe na tym świecie :P
poza tym ja miałam płaskostopie zanim zaczęłam nosić glany, wyleczyłam, teraz noszę i nie mam z powrotem ![]()
![]() |
#913 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jakby nie patrzec to przy kazdych butach mozna sie czegos nabawic xDxD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
Zamówiłam sobie nowe glany... Bo stare zniszczyłam, a te będą w ramach kozaków
![]()
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
zniszczyć glany? To brzmi nieprawdopodobnie xD
Zdolna chyba jesteś albo duzo na koncerty chodzisz ![]() Fajne, ja bym chciała takie białe... ehh :P
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
O jaaa... Zacudniaszcze te zielone glany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
Tak, ludzie! Ja mam po prostu talent
![]()
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
a mi sie podobają te z przecierką, czerwone i jeszcze te w kolorze dżinsu. A zielune też ładne
![]() miałam brac te czerwone, ale jakoś tak wyszło, że na chęciach się skończyło ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam takie zielone tylko krótkie..Nosi się świetnie, są miękkie w środku i nie upijają.Nie obtarły mnie ani razu..Chociaż nie wiem jak tam z długimi, to jednak polecam. ![]()
![]() |
![]() |
#920 |
Raczkowanie
|
PRZYSZŁY! Są świetne, takie mięciutkie! Mhm.. Mam je tak do 3/4 łydki. Nigdzie nie uwierają, ale zobaczymy, jak to będzie z obtarciem. Poprzednie- ani śladu. Może tu się powtórzy ;D
![]() |
#921 |
Przyczajenie
|
Heeejka
Mam zamiar kupić sobie takie czarne martensy. http://www.amazon.com/gp/product/B00...SIN=B00178Z8WE Co o nich sądzicie? I czy według Was lepiej kupić rozmiar na "aby aby" (mierzyłam stopę i byłyby tylko 2mm większe) czy rozmiar większe ( centymetr luzu). Słyszałam że zimą jest w nich nieco zimno i przydałaby się grubsza skarpetka. Tymbardziej, że one się nie rozkłapią jak zwykłe buty. Ale z drugiej strony zmartwienia lysej_malpy trochę mnie przekonują do mniejszych. Ale czy w amerykańskiej osemce nie będę miała nogi jak kajak?Poradźcie! Bo ja to jestem chyba najmniej zdecydowaną osobą we Wszechświecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
nawet fajne te martensy, takie inne
![]() a co do rozmiaru to nie bierz zbyt malych... ja tak marudziłam że za duże kupiłam że nogi w nich nie czuje, ale teraz jak je wychodziłam to czuje że są w sam raz i dobrze leżą ![]() i ogólnie jest super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Przyczajenie
|
Mam czarne glany od roku. Nie obtarły mnie ;P
Plusem jest to, że nie przemakają. Minus - to, że są ciężkie. Tak więc może być ci niewygodnie przeskoczyć sobie np. przez ławkę ;P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Przyczajenie
|
Ja jestem już dość przezwyczajona do glanów ;P Są strasznie styrane ale wygodne, obtarły mnie może ze dwa razy ale to mmoja wina(skarpetki i 35 km po górach)
![]() A do ciężkości można się spokojnie przezwyczaić. Ja juz chodze w nich jak w trampkach. Skocznie i szybko xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Przyczajenie
|
A co do martensów.Od kilku lat są ''made in china'' lub ''made in thailand''.Więc jakość mocno spadła w porównaniu z angielskimi.Miałem model 1920 uszyty w Tajlandii i rozkleił się 3(!) razy w tym samym miejscu.Obecne niskie 1925 ''China'' trzymają się całkiem dobrze.Można jeszcze trafić angielskie na wyprzedażach lub na allegro ale są to w większości małe numery.Jest jeszcze specjalna seria ''Vintage'' martensów produkowana w angli i dostępna na http://www.drmartens.com/
Edytowane przez Krzysiekkk Czas edycji: 2008-11-08 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
Cześć, czy nie wie ktoś czy gdzieś można zdobyć glany ze skóry ekologicznej..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Przyczajenie
|
A nie wiecie dziewczyny gdzie sie zaopatrze w czarne glany z zieloną przecierką? W internecie takich chyba nie ma ,bynajmniej znaleźć nie mogę..
Coś mnie sie zdaje czy ten kolor zarezerwowany został kinderom? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Konto usunięte
|
w lublinie są takie z przecierką w sklepie firmowym... bodajże szwejk. nie tylko kinder-size
![]() http://www.protektorsa.pl/ http://www.protektorsa.pl/?strona=dystrybucja chyba mają sklepy też w innych miastach, może coś znajdziesz-ale nie wiem czy akurat glany-w każdym razie w lublinie na pewno takie sprzedają. ja kupowałam w tym sklepie swoje rangersy, mój brat też... i sprawowały się świetnie. kiedyś chodziłam w nich na co dzień-no buty nie do zdarcia. teraz już tylko na specjalne okazje-jak np całodzienne łażenie po bagnach ![]() w porównaniu z tymi butkami martensy chińskiej produkcji (jakie zakupił mój facet) to szmaty-popękana skóra po paru miesiącach chodzenia??? ![]() dodam jeszcze że wcześniej miałam butki z heavy duty i też były świetne. tylko że tmte z tego co pamiętam masakrycznie obtarły moje szesnastoletnie wówczas nóżki. ale czego się nie robi dla glanów... Edytowane przez 41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 Czas edycji: 2008-11-19 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
http://limitedeshop.com/product_info...roducts_id/220
polecam busta grip, mam takie same tylko z białym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.