|
|
#4921 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My Style Diary V
Cytat:
Oj, to skojarzenie bardzo mile... ale daleko mi daleko Cytat:
![]() Podobasz mi sie zwlaszcza w jasnej bluzce (ale nie swiecacej) albo w fioletowej Czaren rajstopy nie sa zle, wydluza nogi optycznie. Siwe tez by byly super. Ja lubie takie grubsze z widocznym splotem - byloby na pewno fajnie Ale ja jestem nudna retro zaraz mysle co ja bym tu pod siebie dopiela. A dla Ciebie jak najbardziej moga byc popielate, kolorowe, wzorzyste bo masz zgrabne nogi i kobiecy styl ![]() Cytat:
A co do brazowych jeansow... moze tam faktycznie bylo po prostu za duzo kolorow, ale ogolnie to nie sa zle spodnie. I cos czuje, ze beda jeszcze hitem A na pewno urozmaiceniem
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo już myślałam, że jak wątek przegląda ok. 30 osób i nikt nie komentuje, to że pewnie sie nie podoba i nie da się nic juz uratowac z tego wszystkiego![]() a tak w ogóle spódnica jest z Orsaya(??) muszę połazi po sklepach z tą spódniczka i poprzemierza różne bluzki |
|
|
|
|
#4923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spódnica jest boska, nie tylko dlatego że jest kokardka, ale dlatego że świetnie leży i jest czarna, elegancka i praktyczna. Najbardziej podoba mi sie ostatni komplet. ![]() Teahousemoon Bardzo fajny kobiecy zestaw, eksponuje Twoj piekny biust !! :P |
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Takiego chyba jeszcze nie wrzucalam, fotka robiona juz dosyc dawno... To co w Avku
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się bardzo podoba
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4927 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a właśnie,że to nieprawda
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten drugi zestaw swietny! Moze znowu nie do konca mi sie torebka podoba ale widze ze lubisz takie fasony - prostokatne z kieszonkami Fajna bizuteria ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Och, jak mi miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To i ja się wkleję Zdjęcie takie sobie, bo po raz kolejny robione póżnym wieczorem, żarówki mam kiepskie ale jeszcze lepszych się nie dorobiłam Szwedowa Mags
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4931 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mimo ze jestem retro bardziej (choc nie zgadzam sie ze totalnie ;p) ![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo fajne sa dla Ciebie te spodnie, takie na luzie i w ogole... no sama nie wiem jak to okreslic A poniewaz nasze kolezanki narzekaly na nasze komentarze i postanowilam czynniej brac w tym wszystkim udzial ;p to zaproponuje Ci bys sprobowala jeszcze innych opcji pod sweterek Moze inny kolor bluzki albo bardziej jakis long. Ja bym nosila chyba rozpiety (bo paski poszerzaja i mimo ze jestes szczupla, to po co dodatkowo tam skupiac uwage). Jak bym nosila rozpiety, to bym na szyje jakis prosty skromny wisior walnela albo po prostu kolczyki ciekawe. zawsze mam problem z pasiastymi sweterkami, bo sa troszke klopotliwe dla mnie. wiesz, jeszcze pomysle i jak cos mi przyjdzie do glowy, to odezwe sie "na prywacie" ;*
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jedna bluzeczkę, long to jak sobie ja przepiorę to pokombinuję. Dziś może pobawię się w przebieranki ponieważ kupuję komodę i będę mogła sobie rzeczy poprzekładać To i jakieś zestawy sie pojawią A Ty kiedy się wkleisz?EDIT: Przesyłeczkę dzis z samego rana wysłałam do Ciebie
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że ja też idę dzisiaj na zakupy, szokda, że nie mogę mieć Cię wirtualnie na miejscu, żebyś mi podpowiedziała tak coraz bardziej myślę o prążkowanych rajtkach do niej...
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje Kochana ![]() To wstaw wtedy na wizaz, co tam wykombinowalas A co do moich zestawow, to nie tak dawno przeciez wklejalam dzis nie dam chyba rady, bo jade nach Bydgoszcz Ale postaram sie pozniej cos dodac ![]() Katia84 - jestem pewna, ze sama tez swietnie sobie poradzisz Daj znac potem, jak Ci poszlo A jakie w ogole masz plany zakupowe? Chcesz byc bardziej sexi, elegancka czy jeszcze co innego Od tego tez sporo zalezy
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
misz masz kompletny, tak żeby ta spódniczka nadawała się na codzień i żeby nikt zaraz nie myślał czy czasami jakieś święto dzisiaj nie jest a że chcę wyglądać przy okazji sexi to swoją drogą![]() planów konkretnych nie mam - i tego się boję - że wróce z niczym
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://www.graffik.pl/tutorialeitem....s=6,659758E-02 Dziekuje Dziekuje, tez mialam pewne opory, na dodatek 1 raz wtedy mialam ubrane saszki do rajstop, a nie do spodni. |
|||
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nic nie wklejalam wiec ... wczorajszy do pracy
![]() Znow ta nieszczesna kokarda |
|
|
|
#4939 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4940 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), bardziej wlasnie opiete (sexi ), jesli z golfikiem to wtedy jakis wisior fajnie wyglada czy oryginalne kolczyki. ja lubie laczyc spodnice ze sweterkami rozmaiotymi, nosze je rozpiete i jest jakos tak ciekawiej. Do takiej spodnicy zeby jej nie przytloczyc (kokardy cudnej) lubie takie nie za dlugie swetry Mam nadzieje, ze chociaz troche Ci pomoglam. Moze jeszcze inne wizazanki cos wymysla Cytat:
|
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Mags - podoba mi się
![]() Bulba - ślicznie
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bombowo wyglądasz.
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście żartuję, bardzo ładnie wyglądasz, tylko jakoś buty mi nie pasują, to są botki? |
|
|
|
|
#4945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pasek jest z Reserved, ale to jakas stara kolekcja bo ja go kupilam na all za jakies grosze. Zapiecie to taki dzyndzelek...ee zrobie zdjecie, bo moj opis moze byc zupelnie niejasny ![]() A torebka to z etorebki ![]() Cytat:
Trzeba bylo sie odrobine odstroic bo "kontrola" ze stolicy nas odwiedzila ![]() Dziekuje !! Pokaz sie czasem bo zawsze Twoje zestawy byly mocno interesujace ![]() Pasek z Reserved. ![]() Serdeczne dzieki ![]() Cytat:
![]() Tak, zdecydowany przesyt ![]() Tak botki na niskim obcasie, szare wiazane z tylu
Edytowane przez Bulba1 Czas edycji: 2008-10-21 o 12:58 |
|||
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Katia boska masz ta spódnice! Czy mogłabys napisac kiedy ją kupowałas i ile kosztowała
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo się ciągle zastanawiam z przewagą mysli, że jednak zostawię![]() kupowałam w niedzielę w M1 było ich całkiem sporo jeszcze, kosztowała 79,90zł |
|
|
|
|
#4949 |
|
Rozeznanie
|
bulba, dzieki za wyczerpujaca odpowiedz
. zastanawialam sie nad zakupem z etorebki, mozesz cos wiecej powiedziec na temat ich jakosci? czy torby sa z grubszej ekoskory czy raczej z "ceraty"?
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

świetnie! skojarzyłaś mi się z piksi 
Oj, to skojarzenie bardzo mile... ale daleko mi daleko

Och, jak mi miło
dzis nie dam chyba rady, bo jade nach Bydgoszcz