My Style Diary V - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-20, 21:53   #4921
zuza678
Wtajemniczenie

Dot.: My Style Diary V

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
i jako drugi post:

ZUZA oddaj buty świetnie! skojarzyłaś mi się z piksi
Jol, moja Ty Ziomalko Kochana Oj, to skojarzenie bardzo mile... ale daleko mi daleko
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a tak odbiegając od Waszych pogaduszek, a wracając do sedna sprawy, przedstatwiam moje "zestawy" z nową kiecką do której kompletnie nie wiem co nosic, oraz co gorsza co dokupic... że biała koszula to wiem, ale chciałabym coś bardziej codziennego...
Zakupiłam do niej czarne rajtki, a teraz myślę, że popielate byłyby lepsze, żeby przełamac ten żałobny kolor...

Proszę o porady co dokupic, bo nie mam nielonego pojęcia
Moje nieudolne proby połączenie jej z moją szafą:
Super ta spodnica. Przypomnij mi prosze skad ona
Podobasz mi sie zwlaszcza w jasnej bluzce (ale nie swiecacej) albo w fioletowej
Czaren rajstopy nie sa zle, wydluza nogi optycznie. Siwe tez by byly super. Ja lubie takie grubsze z widocznym splotem - byloby na pewno fajnie Ale ja jestem nudna retro zaraz mysle co ja bym tu pod siebie dopiela. A dla Ciebie jak najbardziej moga byc popielate, kolorowe, wzorzyste bo masz zgrabne nogi i kobiecy styl
Cytat:
Napisane przez TeaHouseMoon Pokaż wiadomość
Masz rację z tą torebką... Ale niestety nie mam innej. Dziękuję!

Podoba Ci się bo Ci się nie podoba, czy nie podoba bo nie pasuje? Mhm, ze spodniami się zgodzę i chyba dlatego je kupiłam, bo są dość uniwersalne

Dziękuję Ci za ocenę, a przy okazji zainspirowałaś mnie do wykombinowania zestawu z tymi spodniami i czarną bluzką

Cieszę się, że pomogłam przy okazji w czymś zupełnie innym

Tak, jest z Orsaya. Bardzo lubię ten sklep Dzięki!

Mhm... Może masz rację. Choć wydaje mi się, że spodnie są raczej beżowe niż brązowe, co czyni je bardziej uniwersalnymi. Ale może faktycznie do jeansów będzie lepiej. Z drugiej strony czy jeansy nie będą za ciemne i nie będzie za ponuro? Te spodnie akurat trochę rozjaśniają wszystko. Pomyślę, dziękuję Ci

To jeszcze dorzucę jakie miałam kolczyki dzisiaj i jaką bransoletkę wymyśliłam. Może teraz będzie ciekawiej.
I coś na jutro
Śliczny !!! Naprawde bardzo mi sie podoba. Lubie taki styl, czasem tez tak wystepuje... Bardzo to pasuje do Ciebie.
A co do brazowych jeansow... moze tam faktycznie bylo po prostu za duzo kolorow, ale ogolnie to nie sa zle spodnie. I cos czuje, ze beda jeszcze hitem A na pewno urozmaiceniem

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 22:16   #4922
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez zuza678
Super ta spodnica. Przypomnij mi prosze skad ona
Podobasz mi sie zwlaszcza w jasnej bluzce (ale nie swiecacej) albo w fioletowej
Czaren rajstopy nie sa zle, wydluza nogi optycznie. Siwe tez by byly super. Ja lubie takie grubsze z widocznym splotem - byloby na pewno fajnie Ale ja jestem nudna retro zaraz mysle co ja bym tu pod siebie dopiela. A dla Ciebie jak najbardziej moga byc popielate, kolorowe, wzorzyste bo masz zgrabne nogi i kobiecy styl
dziękuję za odzew bo już myślałam, że jak wątek przegląda ok. 30 osób i nikt nie komentuje, to że pewnie sie nie podoba i nie da się nic juz uratowac z tego wszystkiego

a tak w ogóle spódnica jest z Orsaya(??) muszę połazi po sklepach z tą spódniczka i poprzemierza różne bluzki
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 22:30   #4923
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję za odzew bo już myślałam, że jak wątek przegląda ok. 30 osób i nikt nie komentuje, to że pewnie sie nie podoba i nie da się nic juz uratowac z tego wszystkiego

a tak w ogóle spódnica jest z Orsaya(??) muszę połazi po sklepach z tą spódniczka i poprzemierza różne bluzki
Katia
spódnica jest boska, nie tylko dlatego że jest kokardka, ale dlatego że świetnie leży i jest czarna, elegancka i praktyczna. Najbardziej podoba mi sie ostatni komplet.

Teahousemoon
Bardzo fajny kobiecy zestaw, eksponuje Twoj piekny biust !! :P
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 00:31   #4924
Marua:)
Zakorzenienie

Takiego chyba jeszcze nie wrzucalam, fotka robiona juz dosyc dawno... To co w Avku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (18,5 KB, 509 załadowań)
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 06:06   #4925
marrellic
Zakorzenienie

mnie się bardzo podoba
marrellic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 06:57   #4926
Dewjani
Zadomowienie

Cytat:
To jeszcze dorzucę jakie miałam kolczyki dzisiaj i jaką bransoletkę wymyśliłam. Może teraz będzie ciekawiej.
I coś na jutro
skąd te kolczyki???? jestem totalna maniaczką kolczyków i zawsze twierdzę, że przyda mi się kolejna para ( w tym wypadku już chyba 106....)

Dewjani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 06:58   #4927
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marua:) Pokaż wiadomość
Takiego chyba jeszcze nie wrzucalam, fotka robiona juz dosyc dawno... To co w Avku
bardzo fajnie! zapisałam na dysku i zamierzam bezczelnie podebrać patent z białym podkoszulkiem i czarnymi rajtkami bo sama ostatnio zastanawialam sie jak zestawic moje czarne szorty z karmelowymi saszkami

Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość
co prawda żadna ze mnie gwiazda, ale na wątku MSD jestem od początku
a właśnie,że to nieprawda
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 07:54   #4928
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba Ci się bo Ci się nie podoba, czy nie podoba bo nie pasuje? Mhm, ze spodniami się zgodzę i chyba dlatego je kupiłam, bo są dość uniwersalne
I coś na jutro
Ogolnie mi sie nie podoba, ale pasuje
A ten drugi zestaw swietny! Moze znowu nie do konca mi sie torebka podoba ale widze ze lubisz takie fasony - prostokatne z kieszonkami Fajna bizuteria

Cytat:
Super fota sliczne wlosy... I fajny zestaw, ja bym tylko zamiast bialej bluzki pod spodem dala czarna
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 07:55   #4929
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
Bardzo fajnie. W avku widzę lekko je podrasowałaś? Świetny efekt, zdradzisz jak go uzyskać?

Cytat:
To może ja dam coś nie retro, a coś bardzo prostego Ale lubię prostotę. Więc tak wyglądałam dziś. Nie przestanę nosić fioletu, mimo że tak go ostatnio dużo na ulicach i stał się bardzo modny.
Byłoby mi miło, gdyby skomentowały ten zestaw również osoby, którym się nie spodobał i żeby napisały dlaczego. Jestem ciekawa
Mi się podoba. Nie przepadam za brązowymi spodniami, same takie jedne mam ale nie umiem ich nosić. Jednak u Ciebie mi się podobają.

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
a ja chciałabym się wypowiedzieć w sprawie afery, ale z innej strony. Ja jestem nowa. I wiem jak to jest "zaczynać" na MSD. Ja uwielbiam retro ,ale nie wszystkie moje zestawy to było retro - z pewnością! Ja na przykład lubię trampki, które uważam, za mega stylowe, mega wygodne i mega eleganckie o ile mają mój ulubiony kolor - szary - i to jest moje zdanie i sądzę, że dziewczyny by to SPOKOJNIE zrozumiały.

To oczywiste, że jednym zestawem furory nie zrobisz. Nie od razu Rzym zbudowali. A chyba nie oczekujecie, że będziemy chwalić tandetę?

Mnie dziewczyny zaakceptowaly i chwalą moje zestawy. Nie bardzo rozumiem o co szum. Eyo nie masz nic do zaoferowania, więc zrób nam tą łaskę i przestań nas niekonstruktywnie krytykować.

Poza tym co to za bzdury o wszechobecnym retro. Czy super karo albo oleczka które zbierają mnóstwo pozytywów i są pewnie jednymi z najpopularniejszych dziewczyn na MSD są takie retro? Owszem na pewno wiele elementów ich stroju zachowuje ten styl, a wiesz dlaczego? Dlatego, że to jest kobiece .
Albo canile? Ona ma zupełnie inny styl. Albo mm ona też tylko elementy retro wciska gdzieś tam w swoim stylu . Totalnie retro jest Kinia, praline, anies to już bardziej minimalizm. Zuzka jest po prostu stylowa w retro ale i nie tylko w retro tak jak i bulba . Mags nosi super modne szwedy, które nie do końca są retro i wygląda w nich świetnie i też zebrała pochwały. Gabi - kobieca ekstrawagancja. Camilla nosi retro, ale też dużo wkłada od siebie - przede wszystkim kolorów, których inne retro-wizażanki noszą mniej .
A na przykład butterfly? Ona jest jak ze street fashion wyjeta . A ania? Agatka? A Papiszynka? BO one razem wziete są PRZEDE WSZYSTKIM KOBIECE Nie jestem wstanie opisać stylu wszystkich bo zbrakłoby mi słów - o każdym można powiedzieć ORYGINALNY. I osoby które opisałam nie zawsze mnie powalają moze strojem, ale jest w nich to coś. Przede wszystkim odwaga - pokazać się publicznie pod ocenę to nei byle co. Trzeba mieć świadomość siebie. I to przede wszystkim stanowi o tym, że się MA lub NIE MA swojego stylu. Na pewno nie mają mocy determinującej Słowa biednej EYO która nie ma tej odwagi, aż żal dupę ściska jak patrzę na taką zawiść.

jedyne co mi przykrość sprawiło to słowa Blondi.
Podpiduję się rękami i nogami I nawet mnie tam wymieniłaś Och, jak mi miło

Cytat:
Dziewczyny a tak odbiegając od Waszych pogaduszek, a wracając do sedna sprawy, przedstatwiam moje "zestawy" z nową kiecką do której kompletnie nie wiem co nosic, oraz co gorsza co dokupic... że biała koszula to wiem, ale chciałabym coś bardziej codziennego...
Zakupiłam do niej czarne rajtki, a teraz myślę, że popielate byłyby lepsze, żeby przełamac ten żałobny kolor...

Proszę o porady co dokupic, bo nie mam nielonego pojęcia
Moje nieudolne proby połączenie jej z moją szafą:
Bardzo mi przypadł do gustu zestaw ze srebrna bluzeczką. Świetna ta spódniczka

Cytat:
Masz rację z tą torebką... Ale niestety nie mam innej. Dziękuję!

Dziękuję Ci za ocenę, a przy okazji zainspirowałaś mnie do wykombinowania zestawu z tymi spodniami i czarną bluzką

Cieszę się, że pomogłam przy okazji w czymś zupełnie innym

Tak, jest z Orsaya. Bardzo lubię ten sklep Dzięki!

Mhm... Może masz rację. Choć wydaje mi się, że spodnie są raczej beżowe niż brązowe, co czyni je bardziej uniwersalnymi. Ale może faktycznie do jeansów będzie lepiej. Z drugiej strony czy jeansy nie będą za ciemne i nie będzie za ponuro? Te spodnie akurat trochę rozjaśniają wszystko. Pomyślę, dziękuję Ci

I coś na jutro
Fajnie, tylko ta bluzeczka mi się nie widzi, może to kwestia zdjęcia, a może nie jest w moim typie . . . Dałabym jakąś jednolitą. A poza tym fajnie

To i ja się wkleję Zdjęcie takie sobie, bo po raz kolejny robione póżnym wieczorem, żarówki mam kiepskie ale jeszcze lepszych się nie dorobiłam

Szwedowa Mags
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA200527.jpg (13,5 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA200529.jpg (15,4 KB, 171 załadowań)
Stary 2008-10-21, 07:55   #4930
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Marua;)
bardzo mi się podoba, że tak stwierdzę "młodzieńczo"
Stary 2008-10-21, 08:22   #4931
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:

Spodnica jest super, warto miec taka w szafie, nie rezygnuj z niej. Dzis bede w galerii, przyjrze sie jej i postaram sie pomoc Ci cos do niej fajnego dobrac Mimo ze jestem retro bardziej (choc nie zgadzam sie ze totalnie ;p)
Cytat:
Podoba mi sie, moze dlatego ze sama nie mam odwagi ubrac szorcikow. Ale Tobie fajnie w nich.
Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość

To i ja się wkleję Zdjęcie takie sobie, bo po raz kolejny robione póżnym wieczorem, żarówki mam kiepskie ale jeszcze lepszych się nie dorobiłam

Szwedowa Mags
Fajnie, ze sie wkleilas Bardzo fajne sa dla Ciebie te spodnie, takie na luzie i w ogole... no sama nie wiem jak to okreslic A poniewaz nasze kolezanki narzekaly na nasze komentarze i postanowilam czynniej brac w tym wszystkim udzial ;p to zaproponuje Ci bys sprobowala jeszcze innych opcji pod sweterek Moze inny kolor bluzki albo bardziej jakis long. Ja bym nosila chyba rozpiety (bo paski poszerzaja i mimo ze jestes szczupla, to po co dodatkowo tam skupiac uwage). Jak bym nosila rozpiety, to bym na szyje jakis prosty skromny wisior walnela albo po prostu kolczyki ciekawe. zawsze mam problem z pasiastymi sweterkami, bo sa troszke klopotliwe dla mnie. wiesz, jeszcze pomysle i jak cos mi przyjdzie do glowy, to odezwe sie "na prywacie" ;*

Moja strefa, mój blog
Stary 2008-10-21, 08:36   #4932
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
Napisane przez zuza678 Pokaż wiadomość
Spodnica jest super, warto miec taka w szafie, nie rezygnuj z niej. Dzis bede w galerii, przyjrze sie jej i postaram sie pomoc Ci cos do niej fajnego dobrac Mimo ze jestem retro bardziej (choc nie zgadzam sie ze totalnie ;p)

Podoba mi sie, moze dlatego ze sama nie mam odwagi ubrac szorcikow. Ale Tobie fajnie w nich.

Fajnie, ze sie wkleilas Bardzo fajne sa dla Ciebie te spodnie, takie na luzie i w ogole... no sama nie wiem jak to okreslic A poniewaz nasze kolezanki narzekaly na nasze komentarze i postanowilam czynniej brac w tym wszystkim udzial ;p to zaproponuje Ci bys sprobowala jeszcze innych opcji pod sweterek Moze inny kolor bluzki albo bardziej jakis long. Ja bym nosila chyba rozpiety (bo paski poszerzaja i mimo ze jestes szczupla, to po co dodatkowo tam skupiac uwage). Jak bym nosila rozpiety, to bym na szyje jakis prosty skromny wisior walnela albo po prostu kolczyki ciekawe. zawsze mam problem z pasiastymi sweterkami, bo sa troszke klopotliwe dla mnie. wiesz, jeszcze pomysle i jak cos mi przyjdzie do glowy, to odezwe sie "na prywacie" ;*
Dziękuję Ci kochana za tak długi i wyczerpujący komentarz Jeszcze nie próbowałam innych kombinacji, wszystkie rzeczy mam w torbach nie rozpakowane i tak codziennie wyciagam Mam jedna bluzeczkę, long to jak sobie ja przepiorę to pokombinuję. Dziś może pobawię się w przebieranki ponieważ kupuję komodę i będę mogła sobie rzeczy poprzekładać To i jakieś zestawy sie pojawią A Ty kiedy się wkleisz?

EDIT: Przesyłeczkę dzis z samego rana wysłałam do Ciebie
Stary 2008-10-21, 08:39   #4933
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez zuza678
to SUPER tylko że ja też idę dzisiaj na zakupy, szokda, że nie mogę mieć Cię wirtualnie na miejscu, żebyś mi podpowiedziała tak coraz bardziej myślę o prążkowanych rajtkach do niej...
Stary 2008-10-21, 08:59   #4934
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Ci kochana za tak długi i wyczerpujący komentarz Jeszcze nie próbowałam innych kombinacji, wszystkie rzeczy mam w torbach nie rozpakowane i tak codziennie wyciagam Mam jedna bluzeczkę, long to jak sobie ja przepiorę to pokombinuję. Dziś może pobawię się w przebieranki ponieważ kupuję komodę i będę mogła sobie rzeczy poprzekładać To i jakieś zestawy sie pojawią A Ty kiedy się wkleisz?

EDIT: Przesyłeczkę dzis z samego rana wysłałam do Ciebie

dziekuje Kochana

To wstaw wtedy na wizaz, co tam wykombinowalas A co do moich zestawow, to nie tak dawno przeciez wklejalam dzis nie dam chyba rady, bo jade nach Bydgoszcz Ale postaram sie pozniej cos dodac

Katia84 - jestem pewna, ze sama tez swietnie sobie poradzisz Daj znac potem, jak Ci poszlo A jakie w ogole masz plany zakupowe? Chcesz byc bardziej sexi, elegancka czy jeszcze co innego Od tego tez sporo zalezy

Moja strefa, mój blog
Stary 2008-10-21, 09:41   #4935
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez zuza678
Katia84 - jestem pewna, ze sama tez swietnie sobie poradzisz Daj znac potem, jak Ci poszlo A jakie w ogole masz plany zakupowe? Chcesz byc bardziej sexi, elegancka czy jeszcze co innego Od tego tez sporo zalezy
taka sexi elegancko codziennie misz masz kompletny, tak żeby ta spódniczka nadawała się na codzień i żeby nikt zaraz nie myślał czy czasami jakieś święto dzisiaj nie jest a że chcę wyglądać przy okazji sexi to swoją drogą

planów konkretnych nie mam - i tego się boję - że wróce z niczym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 10:13   #4936
Marua:)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marrellic Pokaż wiadomość
mnie się bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
bardzo fajnie! zapisałam na dysku i zamierzam bezczelnie podebrać patent z białym podkoszulkiem i czarnymi rajtkami bo sama ostatnio zastanawialam sie jak zestawic moje czarne szorty z karmelowymi saszkami
Hihi prosze bardzo, sama czesto sobie zapisuje zestawy z Wizazu

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Super fota sliczne wlosy... I fajny zestaw, ja bym tylko zamiast bialej bluzki pod spodem dala czarna
No wlasnie nie moglam sie zdecydowac czy ubrac biala czy czarna

Cytat:
Bardzo fajnie. W avku widzę lekko je podrasowałaś? Świetny efekt, zdradzisz jak go uzyskać?
Prosze, tu masz link do tego jak to zrobic:
http://www.graffik.pl/tutorialeitem....s=6,659758E-02

Cytat:
bardzo mi się podoba, że tak stwierdzę "młodzieńczo"
Dziekuje

Cytat:
Dziekuje, tez mialam pewne opory, na dodatek 1 raz wtedy mialam ubrane saszki do rajstop, a nie do spodni.
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 10:18   #4937
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Marua, bardzo Ci dziękuję za linka
Stary 2008-10-21, 11:27   #4938
Bulba1
Zakorzenienie

Dawno nic nie wklejalam wiec ... wczorajszy do pracy

Znow ta nieszczesna kokarda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01300.jpg (33,8 KB, 415 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01302.jpg (29,9 KB, 235 załadowań)
Bulba1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 12:01   #4939
luizinha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bulba1 Pokaż wiadomość

bulba, bardzo ladny zestaw. czy mozesz napisac skad sa pasek (czy zapiecie jest pod ta kokardka?) i torba? dzieki
luizinha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 12:05   #4940
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
taka sexi elegancko codziennie misz masz kompletny, tak żeby ta spódniczka nadawała się na codzień i żeby nikt zaraz nie myślał czy czasami jakieś święto dzisiaj nie jest a że chcę wyglądać przy okazji sexi to swoją drogą

planów konkretnych nie mam - i tego się boję - że wróce z niczym
Sprobuj znalezc moze jakies codzienne bluzki (nie wizytowe, itd), ale ktore wyrozniaja sie czyms szczegolnym, a to dekoltem ciekawym a to kolorem (raczej jasniejsze niz ciemniejsze. dokladnie nie moge Ci powiedziec bo nie widze wyraznie jakim typem kolorystycznym jestes ), bardziej wlasnie opiete (sexi ), jesli z golfikiem to wtedy jakis wisior fajnie wyglada czy oryginalne kolczyki. ja lubie laczyc spodnice ze sweterkami rozmaiotymi, nosze je rozpiete i jest jakos tak ciekawiej. Do takiej spodnicy zeby jej nie przytloczyc (kokardy cudnej) lubie takie nie za dlugie swetry Mam nadzieje, ze chociaz troche Ci pomoglam. Moze jeszcze inne wizazanki cos wymysla
Cytat:

he he... Cudna ta kokarda. Elegancko wygladasz. Nie wiem jak buty( bo nie widze dobrze), ale ogolnie mi sie podoba. No ale ja jestem tylko nudne retro, wiec...

Moja strefa, mój blog
Stary 2008-10-21, 12:06   #4941
Ania17
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo mi się podoba, skąd pasek?
Ania17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 12:07   #4942
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Mags - podoba mi się

Bulba - ślicznie
Stary 2008-10-21, 12:09   #4943
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:

jak elegancko Bombowo wyglądasz.

eevvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 12:13   #4944
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Bulba1

ale kokarda + żabot to duuuużo za dużo retro

oczywiście żartuję, bardzo ładnie wyglądasz, tylko jakoś buty mi nie pasują, to są botki?
Stary 2008-10-21, 12:17   #4945
Bulba1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luizinha Pokaż wiadomość
bulba, bardzo ladny zestaw. czy mozesz napisac skad sa pasek (czy zapiecie jest pod ta kokardka?) i torba? dzieki
Dzieki wielkie !

Pasek jest z Reserved, ale to jakas stara kolekcja bo ja go kupilam na all za jakies grosze. Zapiecie to taki dzyndzelek...ee zrobie zdjecie, bo moj opis moze byc zupelnie niejasny
A torebka to z etorebki

Cytat:

he he... Cudna ta kokarda. Elegancko wygladasz. Nie wiem jak buty( bo nie widze dobrze), ale ogolnie mi sie podoba. No ale ja jestem tylko nudne retro, wiec...
Dziekuje slicznie
Trzeba bylo sie odrobine odstroic bo "kontrola" ze stolicy nas odwiedzila

Cytat:
Napisane przez Ania17 Pokaż wiadomość
Bardzo mi się podoba, skąd pasek?
Dziekuje !! Pokaz sie czasem bo zawsze Twoje zestawy byly mocno interesujace

Pasek z Reserved.

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość

Bulba - ślicznie

Cytat:
Napisane przez eevvaa Pokaż wiadomość
jak elegancko Bombowo wyglądasz.
Serdeczne dzieki

Cytat:
ale kokarda + żabot to duuuużo za dużo retro

oczywiście żartuję, bardzo ładnie wyglądasz, tylko jakoś buty mi nie pasują, to są botki?
Dziekuje

Tak, zdecydowany przesyt

Tak botki na niskim obcasie, szare wiazane z tylu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01310.jpg (50,9 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez Bulba1
Czas edycji: 2008-10-21 o 12:58
Bulba1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 13:15   #4946
Camilla
Zakorzenienie

Katia boska masz ta spódnice! Czy mogłabys napisac kiedy ją kupowałas i ile kosztowała

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 13:22   #4947
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:

i mnie się bardzo podoba

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 13:24   #4948
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Camilla
Katia boska masz ta spódnice! Czy mogłabys napisac kiedy ją kupowałas i ile kosztowała
dziekuje ale metek jeszcze nie oderwałam bo się ciągle zastanawiam z przewagą mysli, że jednak zostawię
kupowałam w niedzielę w M1 było ich całkiem sporo jeszcze, kosztowała 79,90zł
Stary 2008-10-21, 13:25   #4949
luizinha
Rozeznanie

bulba, dzieki za wyczerpujaca odpowiedz . zastanawialam sie nad zakupem z etorebki, mozesz cos wiecej powiedziec na temat ich jakosci? czy torby sa z grubszej ekoskory czy raczej z "ceraty"?
luizinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 13:26   #4950
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje ale metek jeszcze nie oderwałam bo się ciągle zastanawiam z przewagą mysli, że jednak zostawię
kupowałam w niedzielę w M1 było ich całkiem sporo jeszcze, kosztowała 79,90zł
muszę ją koniecznie przymierzyć jak będę w orsayu. jest b. fajna

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości