Wymienię Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zapraszam - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Narzędzia
Stary 2008-10-17, 10:18   #121
nymphetaminegirl
Zadomowienie

Przekupka: 16 pkt / 94% pozyt.
GG do nymphetaminegirl
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap

ok zastanowie sie i napisze jak cos
nymphetaminegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 11:12   #122
Nola_
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Dam Ci dzisiaj znać
Ok, czekam
Stary 2008-10-17, 12:55   #123
nymphetaminegirl
Zadomowienie

Przekupka: 16 pkt / 94% pozyt.
GG do nymphetaminegirl

witaj chcialabym od ciebie matina i flowerbomba czy dolozylabys sobie cos do escady bo pojemosci sie nie zgdzaja albo z zapachow albo z innych rzeczy ktorych niestety nie mam duzo;/ czy oddalabys mi te dwa zapachy ze wzgeldu na to ze flowerbomb juz nie taki jak powinien byc?
nymphetaminegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 17:48   #124
siek
Wtajemniczenie

Przekupka: 60 pkt / 100% pozyt.

nevado, ale mojej prady jest 20ml z pierwotnej pojemności 50ml, wiec decyzję wymiany pozostawiam Tobie...
siek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 18:56   #125
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

- Zapachy La Maison de La Vanille, 5 sztuk po 15ml, możliwość wymiany w zestawie (w kartoniku) lub osobno:
Vanille Givree des Antilles (moim zdaniem zapach bardzo przypomina perfumy Angel Thierry Mugler)
vanilla, patchouli, rose, tuberose, oppoponax, tonka bean
Vanille Sauvage de Madagascar (wanilia z nutą lawendy, odświeżająca i zarazem odstresowująca;-))
vanilla, sandalwood, lavender, incense, vetiver, coriander, thyme, geranium, bergamot, mandarin,

Czy wchodzi w grę wymiana którejś wanilii na odlewki słodziaków? Mam też troche probek Bondów ale nie wiem cz by Cię interesowały...

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 12:52   #126
dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj
Wtajemniczenie

Przekupka: 23 pkt / 93% pozyt.

Może coś u mnie za tę Flowerbombkę po terminie?
dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 17:57   #127
Idiaminka
BAN stały

Przekupka: 103 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Rozumiem a co jesteś w stanie oddać za ten samoopalacz?
Nevadko , nie wiem co jest Ci potrzebne , nie bardzo dysponuję kosmetykami z Twojej Wish Listy / oprócz escady S /

I powiem szczerze ,że bardzo jednak intryguje mnie ten Flowerbomb . Bo zachłanność sie we mnie odezwała okrutna i walczyć z tym cholerstwem nie mam siły

Może jeszcze raz zerkniesz do mojego wątku i zdecydujesz za co byłabys skłonna oddac mi samoopalacz i ewentualnie zapach V&R .
Idiaminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 23:45   #128
Nevada87
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez nymphetaminegirl Pokaż wiadomość
witaj chcialabym od ciebie matina i flowerbomba czy dolozylabys sobie cos do escady bo pojemosci sie nie zgdzaja albo z zapachow albo z innych rzeczy ktorych niestety nie mam duzo;/ czy oddalabys mi te dwa zapachy ze wzgeldu na to ze flowerbomb juz nie taki jak powinien byc?
Niestety nic innego dla siebie nie znalazłam, za samą Flowerbombkę zapłaciłam 170 lub 190zł także dużo straciłam i nie chcę więcej tracić, a Matin Calin już nieaktualny.

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Ok, czekam
Nolu przepraszam ,że dopiero odpisuję, ale musiałam dokopać się do moich Glorii myślę ,że możemy dokonać wymiany
Naprawdę serdecznie przepraszam ,że musiałaś czekać, mam ostatnio mieszane nastroje i łapią mnie doły

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
nevado, ale mojej prady jest 20ml z pierwotnej pojemności 50ml, wiec decyzję wymiany pozostawiam Tobie...
Siek niestety 20ml to za mało, pełną 50tkę chętnie bym wzięła...

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
Czy wchodzi w grę wymiana którejś wanilii na odlewki słodziaków? Mam też troche probek Bondów ale nie wiem cz by Cię interesowały...
[/center]
Paulinko napisz konkretnie co masz, trudno mi powiedzieć

Cytat:
Napisane przez dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Pokaż wiadomość
Może coś u mnie za tę Flowerbombkę po terminie?
Przykro mi, ale nic nie znalazłam.

Cytat:
Napisane przez Idiaminka Pokaż wiadomość
Nevadko , nie wiem co jest Ci potrzebne , nie bardzo dysponuję kosmetykami z Twojej Wish Listy / oprócz escady S /

I powiem szczerze ,że bardzo jednak intryguje mnie ten Flowerbomb . Bo zachłanność sie we mnie odezwała okrutna i walczyć z tym cholerstwem nie mam siły

Może jeszcze raz zerkniesz do mojego wątku i zdecydujesz za co byłabys skłonna oddac mi samoopalacz i ewentualnie zapach V&R .
No mi podoba się jeszcze Euphoria
Stary 2008-10-20, 23:53   #129
Idiaminka
BAN stały

Nevadko,Euphoria zarezerwowana na wymainę za Mademoiselle .
Stary 2008-10-21, 00:05   #130
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Nevadko,Euphoria zarezerwowana na wymainę za Mademoiselle .
Idiaminko, a wymieniłabyś J'adore i Escadę za Flowerbomba?
Stary 2008-10-21, 00:12   #131
Idiaminka
BAN stały

Cytat:
Idiaminko, a wymieniłabyś J'adore i Escadę za Flowerbomba?
A powiedz mi tak od serca , czy coś drastycznie w tym Flowerbombku nie gra ? Znasz zapach i masz porównanie

Co do Escady to oddam Ci ja chętnie natomiast Jadore czeka na wymiankową decyzję Vilandry / ona bawi obecnie na wyjeżdzie i obiecałam zaczekac /
Stary 2008-10-21, 00:18   #132
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
A powiedz mi tak od serca , czy coś drastycznie w tym Flowerbombku nie gra ? Znasz zapach i masz porównanie

Co do Escady to oddam Ci ja chętnie natomiast Jadore czeka na wymiankową decyzję Vilandry / ona bawi obecnie na wyjeżdzie i obiecałam zaczekac /
Idiaminko cały czas pisałam tak jak czułam gdybym nie znała w zupełności flowerbomba to w zapachu naprawdę nie wyczuwa się ,że jest stary czy coś jest z nim nie tak, dlatego tak go sobie cenię, różni się troszkę od pierwowzoru ponieważ jakaś tam nuta się zmieniła, ale wyczuwa się oczywiste podobieństwo do flowerbomb
Jest to na pewno oryginał, kod na butelce, flakonik taki jak powinien być, zawsze piszę to co czuję i nie chcę nikogo wprowadzać w błąd

Sama Escada to za mało, inne rzeczy z Twojego wątku niestety mnie nie interesują
Przemyśl sobie proszę sytuację, ja teraz idę spać także dobranoc i do jutra
Stary 2008-10-21, 00:22   #133
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Hej
Liczi wyceniam na 25zł, Vanilla Moka na 55zł. Różnica dlatego, że jednen kupowałam w zestawie, a drugi osobno.

Podoba mi się u Ciebie dużo rzeczy...

Mianowicie:
potrójne cienie Smashbox w odcieniach brązu
błyszczyk VIP beżo-róż
na tym zdjęciu to na górze co jest blado-różowe i wygląda jak rozświetlacz - puder

Do tego Vanille Mokha CsP.
A jakie masz Glam Shine'y?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:31   #134
Idiaminka
BAN stały

Cytat:
Idiaminko cały czas pisałam tak jak czułam gdybym nie znała w zupełności flowerbomba to w zapachu naprawdę nie wyczuwa się ,że jest stary czy coś jest z nim nie tak, dlatego tak go sobie cenię, różni się troszkę od pierwowzoru ponieważ jakaś tam nuta się zmieniła, ale wyczuwa się oczywiste podobieństwo do flowerbomb
Jest to na pewno oryginał, kod na butelce, flakonik taki jak powinien być, zawsze piszę to co czuję i nie chcę nikogo wprowadzać w błąd

Sama Escada to za mało, inne rzeczy z Twojego wątku niestety mnie nie interesują
Przemyśl sobie proszę sytuację, ja teraz idę spać także dobranoc i do jutra
Nevado , w takim razie podziekuję . Nie zaryzykuję swoich dwóch pełnowartościowych , pachnących jak należy zapachów za Flowerbomba ,który nie do końca jest tym Flowerbombem - z jakichkolwiek przyczyn by to nie było.
Stary 2008-10-21, 09:37   #135
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

Paulinko napisz konkretnie co masz, trudno mi powiedzieć
np. Prety Ninę, Chocolate Amber, Midnight Pomegane, Brwon Sugar&Fig, fig Tea... Pewnie jeszcze cos by się znalazło Byłabyś zainteresowana?

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:48   #136
Nola_
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Nolu przepraszam ,że dopiero odpisuję, ale musiałam dokopać się do moich Glorii myślę ,że możemy dokonać wymiany
Naprawdę serdecznie przepraszam ,że musiałaś czekać, mam ostatnio mieszane nastroje i łapią mnie doły
Nic się nie stało Życzę szybkiej poprawy sampoczucia
Czyli poproszę adres na PW i wysyłam Molekuły, OI i dużego próbasa Woodcoffee
Stary 2008-10-21, 11:16   #137
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Hej
Liczi wyceniam na 25zł, Vanilla Moka na 55zł. Różnica dlatego, że jednen kupowałam w zestawie, a drugi osobno.

Podoba mi się u Ciebie dużo rzeczy...

Mianowicie:
potrójne cienie Smashbox w odcieniach brązu
błyszczyk VIP beżo-róż
na tym zdjęciu to na górze co jest blado-różowe i wygląda jak rozświetlacz - puder

Do tego Vanille Mokha CsP.
A jakie masz Glam Shine'y?
Właśnie dodałam zdjęcia błyszczyków na 1 stronie w raz ze swatchami na skórze
Z glam shinerów mam praktycznie nowy - raz wypróbowany Opal Strass w serii Crystal, nie jest to fiolet, raczej bezbarwny z połyskiem lekko fioletowym i iskrzącymi różowymi drobinkami, błyszczyk w 100% oryginalny zakupiony w Douglas

Puder Smashbox to taki rozświetlacz, nadaje brzoskwiniowy glow, był kilka razy użyty, zakupiłam go w Sephora, cena w sephora 120zł.

Potrójne cienie wyceniam na jakieś 70zł, błyszczyk na 40-50zł, błyszczyk glam shine ok30zł.
Odlewka Vanille Mokha w zależności od ilości

Cytat:
Nevado , w takim razie podziekuję . Nie zaryzykuję swoich dwóch pełnowartościowych , pachnących jak należy zapachów za Flowerbomba ,który nie do końca jest tym Flowerbombem - z jakichkolwiek przyczyn by to nie było.
Acha, szczerze mówiąc na samym początku mogłaś taką decyzję i myśl podjąć, dziwi mnie Twoja reakcja gdyż Flowerbomb opisywałam od początku tak samo.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
np. Prety Ninę, Chocolate Amber, Midnight Pomegane, Brwon Sugar&Fig, fig Tea... Pewnie jeszcze cos by się znalazło Byłabyś zainteresowana?
Co to jest Chocolate Amber i Midnight Pomegane?

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Nic się nie stało Życzę szybkiej poprawy sampoczucia
Czyli poproszę adres na PW i wysyłam Molekuły, OI i dużego próbasa Woodcoffee
Ok bardzo i serdecznie dziękuję za wyrozumiałość
Już piszę adres....
Stary 2008-10-21, 11:22   #138
magsch
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.

moze u mnie znajdziesz cos za princes lub tego floverbomba ???

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:23   #139
Idiaminka
BAN stały

Cytat:

Acha, szczerze mówiąc na samym początku mogłaś taką decyzję i myśl podjąć, dziwi mnie Twoja reakcja gdyż Flowerbomb opisywałam od początku tak samo.
Dziękuję

Czasami nie mozna od razu podjac decyzji aż do momentu gdy coś się do tego nie przyczyni Poczytałam sobie Twoje stare posty dotyczace zdaję sie tej Flowerbombki. I dlatego moja decyzja jest taka a nie inna i podjęta teraz a nie wcześniej.
Stary 2008-10-21, 11:28   #140
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Czasami nie mozna od razu podjac decyzji aż do momentu gdy coś się do tego nie przyczyni Poczytałam sobie Twoje stare posty dotyczace zdaję sie tej Flowerbombki. I dlatego moja decyzja jest taka a nie inna i podjęta teraz a nie wcześniej.
Przyznam ,że byłam wściekła na sprzedawcę, a to co napisałam wtedy było zaraz po transakcji, teraz trzeźwym okiem mogę ocenić Flowerbomba i to co napisałam tu w wątku jest 1000% prawdą (i można to zweryfikować po wymianie), jestem uczciwą osobą ,a Ty mogłaś od razu napisać o swoich wątpliwościach ,a nie pisać mi takiego nieprzyjemnego w moim odczuciu posta.
Jest mi przykro ,ale nie zmienię Twojej opinii, prawda sama się obroni.
Stary 2008-10-21, 11:32   #141
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
moze u mnie znajdziesz cos za princes lub tego floverbomba ???
Magsch nęci mnie Celine i J'adore ,ale to drugie bardziej zdecydowanie, jednak samo J'adore to by było za mało narazie więc nie widzę szansy na wymiankę, chyba ,że coś dołożysz do wątku
Stary 2008-10-21, 11:43   #142
Idiaminka
BAN stały

Cytat:
Przyznam ,że byłam wściekła na sprzedawcę, a to co napisałam wtedy było zaraz po transakcji, teraz trzeźwym okiem mogę ocenić Flowerbomba i to co napisałam tu w wątku jest 1000% prawdą (i można to zweryfikować po wymianie), jestem uczciwą osobą ,a Ty mogłaś od razu napisać o swoich wątpliwościach ,a nie pisać mi takiego nieprzyjemnego w moim odczuciu posta.
Jest mi przykro ,ale nie zmienię Twojej opinii, prawda sama się obroni.
Tak , masz rację ale wolę żebym to nie ja musiała tej prawdy dochodzić - dlatego zrezygnowałam z chęci posiadania owego Flowerka.

Nie sądzę abym w jakikolwiek sposób zarzucała Ci nieuczciwość , post też nie był napisany po to aby urazić Twoje odczucia.

Wytłumaczyłam Ci po prostu skąd moje wahanie dotyczące podjęcia takiej decyzji , a zdaję się miałaś mi za złe / bynajmniej tak wniosłam z Twojej odpowiedzi / że jestem zbyt długo niezdecydowana.
Stary 2008-10-21, 11:56   #143
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Tak , masz rację ale wolę żebym to nie ja musiała tej prawdy dochodzić - dlatego zrezygnowałam z chęci posiadania owego Flowerka.

Nie sądzę abym w jakikolwiek sposób zarzucała Ci nieuczciwość , post też nie był napisany po to aby urazić Twoje odczucia.

Wytłumaczyłam Ci po prostu skąd moje wahanie dotyczące podjęcia takiej decyzji , a zdaję się miałaś mi za złe / bynajmniej tak wniosłam z Twojej odpowiedzi / że jestem zbyt długo niezdecydowana.
Twoja sprawa ,że czytasz moje stare posty, to co napisałam tutaj jest prawdą i można to zweryfikować, piszesz ,że dochodzisz prawdy tak jakbyś mnie posądzała o oszustwo czy kłamstwo, przecież ja napisałam prawdę
Moja uczciwość nie opiera się tylko na moim słowie ,ale także na wymianach ,których tutaj dokonałam i zakończyły się pozytywnie ,w innym serwisie mam ponad 900 pozytywnych opinii od różnych osób.

Wytłumaczyłam Ci dlaczego wtedy tak a nie inaczej napisałam, straciłam prawie dwie stówy ,a perfumy okazały się stare/nieco zmienione, sprzedawca się na mnie wypiął za przeproszeniem, a chciałam jak najbardziej mu dokuczyć i opowiedzieć o wszystkich uczuciach jakie wtedy mnie prześladowały, moje dalsze tłumaczenia nie są potrzebne, a to co napisałam wynika z mojej otwartości/emocjonalności - niestety

Aby zaoszczędzić sobie dalszych przykrości skończmy tą wymianę zdań.
Dziękuję.
Stary 2008-10-21, 12:18   #144
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

Otóż błyszczyki są w MAC u krakowskim po 90zł.
allegro to allegro wiadomo ze zawsze najtaniej
ale jesli lecimy cenami z allegro to tam odsypki po pół łyzeczki sa nawet za 10zł...
Stary 2008-10-21, 12:20   #145
Idiaminka
BAN stały

Cytat:
Twoja sprawa ,że czytasz moje stare posty, to co napisałam tutaj jest prawdą i można to zweryfikować, piszesz ,że dochodzisz prawdy tak jakbyś mnie posądzała o oszustwo czy kłamstwo, przecież ja napisałam prawdę
Moja uczciwość nie opiera się tylko na moim słowie ,ale także na wymianach ,których tutaj dokonałam i zakończyły się pozytywnie ,w innym serwisie mam ponad 900 pozytywnych opinii od różnych osób.

Wytłumaczyłam Ci dlaczego wtedy tak a nie inaczej napisałam, straciłam prawie dwie stówy ,a perfumy okazały się stare/nieco zmienione, sprzedawca się na mnie wypiął za przeproszeniem, a chciałam jak najbardziej mu dokuczyć i opowiedzieć o wszystkich uczuciach jakie wtedy mnie prześladowały, moje dalsze tłumaczenia nie są potrzebne, a to co napisałam wynika z mojej otwartości/emocjonalności - niestety

Aby zaoszczędzić sobie dalszych przykrości skończmy tą wymianę zdań.
Dziękuję.
Ależ ja Cię doskonale rozumiem i mam wrazenie ,że teraz trochę na mnie naskakujesz.

Niepotrzebnie aż tak bardzo wpierasz mi ,że ja coś Ci insynuuję , albo że podwazam Twoja uczciwość. Jestem jak najdalej od takiego postepowania.

Przecież sama piszesz - pozwolę sobie zacytować Twoje zdanie o Flowerbombce " perfumy okazały się stare/nieco zmienione " ja taki stan rzeczy skojarzyłam z komentarzem z Allegro wystawionym przez Ciebie oraz wątkim dotyczącym tego flakonu.

No i teraz zamieńmy się miejscami - wzięłąbyś ode mnie tego Flowerbomba. Przypuszczam ,że nie.

I tyle , uważam ,że dalsza dyskusja jest zbedna. Ja swoje racje jak najbardziej jasno wyłożyłam .

Przeciez Wizaż to nie jest miejsce gdzie z karabinem przy czole masz obowiązek coś tam wymienic bo inaczej kulka w łeb. Decyzję podejmujemy według własnej , nieprzymuszonej woli .Mozemy się wahać ,zwlekać,decydować, rezygnować i marudzić .

I ja zdecydowałam według własnej woli -logicznie tłumacząc Ci dlaczego
Stary 2008-10-21, 12:23   #146
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Otóż błyszczyki są w MAC u krakowskim po 90zł.
allegro to allegro wiadomo ze zawsze najtaniej
ale jesli lecimy cenami z allegro to tam odsypki po pół łyzeczki sa za 10zł...
Błyszczyki mają w nazwie przydomek Pro co sugeruje ,że są z tejże linii, a z tego co wiem nie ma oddziału Pro w Polsce.
Nie byłam nigdy w Krakowie i nie mam pojęcia jak wyposażony jest tamtejszy MAC.
Po drugie widzisz w tej aukcji kolory jakie sobie wybrałaś? Mariola z tego co wiem zakupiła linię podstawową za granicą zapewne w niższej cenie, ja kupuje drożej pigmenty i mam unikatowe kolory, najpierw pomyśl zanim napiszesz, po za tym aukcji na Allegro jest wiele.
Nie mam ochoty na zgryzliwie uwagi także Ty również ich sobie zaoszczędź, podziękowałyśmy sobie i niech tak zostanie, życzę owocnych wymian z innymi wizazankami.
Stary 2008-10-21, 12:33   #147
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Ależ ja Cię doskonale rozumiem i mam wrazenie ,że teraz trochę na mnie naskakujesz.

Niepotrzebnie aż tak bardzo wpierasz mi ,że ja coś Ci insynuuję , albo że podwazam Twoja uczciwość. Jestem jak najdalej od takiego postepowania.

Przecież sama piszesz - pozwolę sobie zacytować Twoje zdanie o Flowerbombce " perfumy okazały się stare/nieco zmienione " ja taki stan rzeczy skojarzyłam z komentarzem z Allegro wystawionym przez Ciebie oraz wątkim dotyczącym tego flakonu.

No i teraz zamieńmy się miejscami - wzięłąbyś ode mnie tego Flowerbomba. Przypuszczam ,że nie.

I tyle , uważam ,że dalsza dyskusja jest zbedna. Ja swoje racje jak najbardziej jasno wyłożyłam .

Przeciez Wizaż to nie jest miejsce gdzie z karabinem przy czole masz obowiązek coś tam wymienic bo inaczej kulka w łeb. Decyzję podejmujemy według własnej , nieprzymuszonej woli .Mozemy się wahać ,zwlekać,decydować, rezygnować i marudzić .

I ja zdecydowałam według własnej woli -logicznie tłumacząc Ci dlaczego
Zaczynam w Ciebie wątpić ...na pierwszej stronie jak byk piszę cytuję:

'' Flowerbomb edp 100ml, tester, problem jest w tym iż jest to chyba stary tester, tzn zapach się zmienił, przypomina Flowerbomb, ale nie do końca.
Tester jest oryginalny, ma kod na spodzie flakonika, wydaje mi się iż przeleżał w złych warunkach dlatego troszkę zmienił zapach jednak zapach jest przyjemny - flowerbombowaty;-) słodki,pudrowy, trwały.
Zapłaciłam za niego ok190zł dlatego nie chcę wyrzucić go do kosza, tylko dlatego ,że zmienił zapach, ja mam dwie inne flaszki Flowerbomb i jeżeli ktoś ma chęć na wymianę przy takich okolicznościach byłoby fajnie, bo naprawdę zapach jest przyjemny.''

To ,że ja nie chcę tego flowerbomba jest oczywiste i dlatego go przecież wymieniam , czym w takim razie była podyktowana Twoja chęć? skoro znałaś sprawę od razu, wszystko napisane było na pierwszej stronie.

Oczywiście nie byłoby tego wszystkiego gdyby nie Twoje nieprzyjemne posty trzeba było powiedzieć dziękuję, przepraszam ,że zawracałam głowę i tyle.
Najpierw bardzo chciałaś tą flowerbombkę, a nagle napisałaś ''dziwnego'' posta ,że już jej nie chcesz, okazało się ,że Twoja decyzja miała jakieś podstawy w informacjach przeczytanych w internecie czyli nie myliłam się co do moich odczuć.
Rozumiem ,że Twoja decyzja podyktowana była przeczuciem, intuicją, mam nadzieję ,że to co piszesz jest prawdą i nie masz o mnie mylnego zdania.

Stary 2008-10-21, 12:40   #148
sharlottek
BAN stały

Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.

wynajdziesz cos u mnie?
sharlottek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 12:41   #149
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez sharlottek Pokaż wiadomość
wynajdziesz cos u mnie?
Bardzo chętnie sharlottku ,ale poprzez to ,że mam wiele kosmetyków moja wish lista jest mocno zawężona i nic nie znalazłam w Twoim wątku
Pozdrawiam
Stary 2008-10-21, 12:44   #150
kama kama
Zadomowienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.

Nevado,

Mam Kenzo Amour, 30/30ml (biale) i Lolité MIdnight (wklejam link https://wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=8972) 20/40ml.

(plus inne perfumy w moim watku wymianowym)

Interesujá mnie:
-Lutek Clair de Musc
lub
-Lutek Ambre Sultan Fraiche
i
-Gloria mgielka

Daj znac, jak to widzisz.

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości