![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Czesc Kozioleczki
![]() melduje sie z domku ![]() z bolaca glowa, bolacym gardlem... ![]() no i jeszcze wygladam mniej wiecej tak:ziewa: ale za to moje psiaki jakie szczesliwe ![]() i TŻ oczywiście też ![]() a tu troche moich kosmetykow z TBS-u ![]() jeszcze mam gdzies w walizce pare rzeczy,ale nie chce mi sie jej rozpakowywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że już wróciłaś ![]() Ale ![]() ![]() ![]() ja w ciągu życia nie uzbierałam tyle rzeczy ![]() co to jest w tych smakowitych kolorkach po prawej stronie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
kode
![]() w tych smakowitych kolorkach sa zele do kąpieli ![]() ![]() oprocz tych mam jeszcze sporo innych kosmetykow i nie wiem co ja z tym zrobie ![]() z wanny nie bede wychodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Ale tego masz ![]() Podziel się ![]() Zmykam Kozice, będę jakoś...później ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Doooobry
![]() No co ![]() ![]() Pierwszy raz troche boli, takie dziwne nowe uczucie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Oddaj te wszystkie kosmetyki ![]() ![]() Dziś przyszedł kolczyk, Tz poszedł po niego na poczte. Ale nie wiem czy go dzis zobacze bo jestem obrażona na Tżta.... ![]()
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Pokaze Wam jeszcze preznet od TZta
![]() ![]() zawsze chciałam ten alb szkoda mi było kasy,bo on koło 40zł kosztuje- bo to wieeelki format ![]() ![]() Pomyślałam,że pierwsze zdjęcia jakie tam włożę,będą z jutzrejszego dnia ![]() ![]() Nie wiem czy Wam pisałam,ale mam też dwie prostownice z Anglii ![]() ![]() ![]() wystawie na targowisko za jakąś lokówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
jej madziu śliczny album
![]() czy to albym tradycyjny? ![]() Jeśli tak to 40zł to nie jest dużo chociaż w porównianiu do kieszeniowych to jest różnica w cenie ![]() czy zdjęcie w okienku możesz wymienić na wasze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
On ma kieszonki na zdjęcia
![]() ![]() Ale on jest pięknie zrobiony i na zewnątrz i w środku ![]() A zdjęcie z przodu jak najbardziej mogę wymienić ![]() Zastanawiam się czy dać tam nasze zdjęcie ze studniówki - wtedy byliśmy ze sobą 3 miesiące i tydzień ![]() ![]() i nie mogę się zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że możesz? ![]() Widzę że dużo radości sprawił Ci ten prezent ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
AGA :)
|
jestem i ja
![]() zmęczonaaa ale jestem ![]() u Was dziś też taka wiosenna pogoda? ![]() madzi oddaj troche tych kosmetyków! ![]() a alum rzeczywiscie swietny,fajny prezent ! ![]() która to rocznica?
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
[quote=Ag4;9421537]
u Was dziś też taka wiosenna pogoda? ![]() Dzień dobry Aga ![]() u mnie dziś też jest super pogoda i w miarę ciepło....na tyle że ja w spódnicy ( i w rajstopach of course ![]() ![]() ... a chodzę w tej części garderoby tylko latem ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi o to zdjęcie gdzie ja mam kileiszek z szampanem ![]() ale to drugie też strasznie lubię ![]() jeszcze wrzuciłam zdjęcia prezentów dla "teściówki" ![]() komplet pościeli, zestaw kosmetyków, krem pod oczy TBS-u - jak zobaczyłam jego cene na Allegro to padłam ![]() no i jeszcze czekoladki jej dorzucę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
|
kode to rzeczywiscie ciepło
![]() tak jak u nas ![]() ale jutro podobno ma być pogorszenie pogody :/ madzi śuper fotki! ja na przód albumu dałabym to pierwsze ktore wkleiłaś, same twarze. a pościel pierwsza klasa, marzy mi się coś w tym styulu, ale nigdzie nie mogę dostać. musze powiedziec tesciowej zeby mi z angli przywiozła ![]()
![]() |
#1274 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Melduję się chronicznie nie wyspana, dziś zamiast tracić czas na pierdoły planuję popołudniową drzemkę ![]() ![]() Ale piękna pogoda ![]() Madzik! ![]() Ile kosmetyków ![]() ![]() Śliczne prezenty dla teściowej kupiłaś ![]() Piękna z Was para! I po raz kolejny muszę to napisać: Piękna z Ciebie dziewczyna ![]() (jestem hetero jakby się ktoś pytał ![]()
#1275 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Super zakupy Body Shopowe Madziu ![]() ![]() Co slychac ? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
|
agniesiu o ja też niewyspana i przymierzam się do drzemki
![]()
![]() |
#1277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swietnie razem wyglądacie ![]() ![]() wzór na pościeli - miodzio ! ![]() też tak słyszałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Archi ![]() a co ty tak późno tutaj? ![]() coś ta drzemka wisi w powietrzu bo mnie też się marzy ![]() Ale dziś wrócę późno do domu ale o 16 urywam się z pracy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
|
aa w ogole musze się Wam pochwalić, że jestem 6 na swoim roku
![]() tzn mam średnią 6 z koleii ![]() tak więc w tym roku też dostanę stypendium naukowe ![]() już się zastanawiam na co wydam ![]() lista długaaaa ![]()
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
Super Ag
![]() ![]() A zalatwialam rozne rzeczy ![]() ![]() Robie zapasy polskiej czekolady ![]() Yovi wspolczuje nalogu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze mi sie uda... jestem szczesliwa... kocham i jestem kochana... czasem tylko klotnie z milosci... ale ja czasem wciaz mysle o ex... boje sie tego i nie potrafie zapomniec... wymazac go calkiem z pamieci...
![]() http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-10-21 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uda sie ![]() ![]() ![]() Ogladamy Godzille ![]() A nie pisalam Wam chyba ze moj brat ostatecznie raczej pojedzie do Tokio na stypendium ![]() ![]() Co do mojej pracy to zatrudnia mnie polska firma i w Japonii pracuje w domu, jestem podlaczona do ich wewnetrznej sieci i jest tak jakbym siedziala w biurze za biurkiem. W systemie zdalnym. Wiec moi koledzy sa jak najbardziej polakami. Pracuje tam od chyba 4 lat wiec znamy sie bardzo dobrze. I uprzedze pytania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | ||
Zakorzenienie
|
madziu, śliczna z Was para
![]() Ale od razu powiem, że... ...ja też ![]() U mnie już pada niestety, a rano było tak pięknie, wiosennie ![]() Cytat:
![]() Duże to stypendium? Są fundowane dla załóżmy 10 najlepszych osób? Czy dla tylu ile będzie chętnych, ale z odpowiednim pułapem średniej? Cytat:
![]() archi, dzięki za opis Twojej sytuacji pracowej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Ag4 gratuluję stypendium
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaraz mykam na aerobic, trzeba się troszkę powyciągać bo praca siedząca... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
|
kode nie powiedziałaś dokąd uciekłaś...
![]() archi Twoja praca wydaje się bardzo fajna ! ![]() nie dość ze w tokio to jeszcze w domu możesz siedzieć ![]() ja w Anglii tak właśnie pracowałam. Oczywiscie napewno niebyla to praca porownywalana do twojej, ale też bylam podlaczona do systemu firmy i kontorolwalam meile i wpłaty. ciesze sie ze nie musialam jezdzic do biura w te deszczowe dni ![]() Gratulacje dla brata!! ![]() czym się zajmuje brat? jesli pytanie padło przepraszam, nie doczytałam. puchatko stypendium dostaje 10%najlepszych studentów, ale pod warunkiem (chyba) ze ma sie powyzej 4.0 srednia. obnizyli pułap bo w zeszłym roku trzeba bylo miec 4,3.
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Podobno pracownicy Toyoty modla sie za swoich klientow.
![]() No wlasnie troche juz mam dosc tego systemu zdalnego lepiej pracowalo mi sie w Polsce jak chodzilam do pracy.Bardzo lubie miec kontakt z ludzmi i ten tryb mnie wykancza. ![]() ![]() Puchatko narazie kupilam dwie czekolady Wedla:malinowa i z adwokatem. Moze cos polecacie w tej kwesti? Moj brat studiuje kulturoznastwo dalekowschodnie a wiec w temacie siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
|
archi malinowa
![]() pamietam kiedys byla z alpen gold kiwi, byla przepyszna ale juz dawnooo jej nie ma :/
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Cześć Koziołki
![]() Ale mam dobry hymorek ![]() ![]() ![]() ![]() Agatko gratuluje stypendium ![]() Yovi zakochańcu ![]() ![]() Madziuu ale piękna z Was para ![]() ![]() ![]()
#1289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę przyznać, że złożyłam papiery (pierwszy raz w życiu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
|
sasi dziękuję
![]() ![]() pokaz koniecznie kozaczki ![]() ja dostałam kozaczki emu od mamy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.