Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 08:22   #961
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
noo no kochana piekny z ciebie rudzielec
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Roses , malinka - naprawdę fajnie !
malinka - te rudości to co to ?! Też mi się marzą. Wiesz może farb jakiej firmy
używa "Twoja" fryzjerka ?!
moja fryzjerka czyt. mój tatuś używa tego co kupię ale najczęsciej się farbuję Londą Color 47 ogniosto-czerwony tylko ja kładę na moje ciemne włosy dlatego nie wychodzą tak intensywnie czerwone tylko właśnie rude
ale w pt. idę do fryzjera farbować się na jakiś krwisto czerwony

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:26   #962
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
probowalam zrobic foteczke ale chyba lepiej byloby w dziennym swietle bo teraz wychodza czarne A ja mam naturalny braz mieszanka 4 i 5 z matrixa
fajny ten kolor sama bym mogła sobie taki zrobić

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a ja "psze" państwa wyglądam tak
dam foty takie takie, potem wkleje lepsze z makijażem i ułożone ale różnica jest

1 fota stara "włosa"
2 fota - potrójna nowa włosa
też ślicznie, ale chyba ten kolor krwisto czerwony chyba lepiej do Ciebie prasuje! przynajmniej tak mi się wydaje porównując z avatarkiem czekam na zdjęcia z czerwienia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:32   #963
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
A ja tez walnelam sobie pasemka..ale juz wyblakly.Dzis zrobie plukanke wiec wam sie wkroce pokaze.Dzien mam do dupy, pogoda okropna ale przynajmniej nikt mi nie zrzedzi nad uszami.Mischoko tesciowa moja caly czas mnie pouczala jak mam wychowywac dziecko, ze to nie tak, tamto nie tak.Gledzila, docinala, porownywala do drugiej synowej, az w koncu nie ytrzymalam i powiedzialam jej ze mi przykro ze ta mowi, ze zadna matka nie lubi byc pouczana.Porady i rady owszem ale nie ciagle negowanie.Dodam jeszcze ze moj synco to grzeczny chlopczyk i dobrze wychowany jak na dwulatka a tesciowa sie czepiala.poza tym Nie przyjela nas jakos z entucjazmem, nawet ciasta nie upiekla.A jak drugi synek z zona o dziecmi przejazdem mial sie pojawic wieczorem to az dwa upiekla.Wiele sie wydarzylo przez te dwa tygodnie.Jest mi smutno i przykro bo to nie w porzadku.Najgorzej szkoda mi mojego meza bo i on sie nasluchal.Ale w koncu powiedzial co mysli i nie chce byc juz synem drugiej kategorii.Najgorsze co matka moze zrobic to faworyzowac bardziej jedno z dzieci, ja napewno tego bledu nie popelnie!!! Tyle w temacie.Wiele moglabym pisac i opowiadac tylko po co.Brzuch mnie tylko boli bo wciaz przypominam sobie te przykre slowa ktore uslyszalam w dodatku nie prawdziwe...
Mialam to samo z pierwsza moja tesciowa niby nie faworyzowala zawsze mowila ze mnie lubi a za plecami mi "dupe" obrabiala to raz i krzywo patrzyla bo synow ma dwoch szczuplutkich synowa tez a ja sie jaks taka gruba trafilam no i papa juz mnie nie ma

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
gastone - to przykre co opisujesz, wiem jak to boli, bo sama byłam "gorszą wnuczką" ... przykre to tym bardziej, że z czasem człowiek mimowolnie negatywnie nastawia się do Pary z którą jest porównywany (w Twoim wypadku szwagrem i jego rodziną).
Nie rozumiem takich ludzi, nie toleruję i tolerować nie będę.
Dokladnie chcialam to napisac ze potem przez taka osobe ty niepotrzebnie zrazasz sie do kogos innego w ogole nie wiadomo z jakiego powodu niepotrzebnie moze.... jak moze matka siac taki zamet i to jeszcze sklocac braci co to za matka co fdaworyzuje jakiekolwiek dziecko..... ech szkoda slow....

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
no to ja miałam bardzo podobnie mój ojciec ma dwóch braci i zawsze ale to zawsze Oni byli przez matkę<babkę> lepiej jakos traktowani no nie wiem nie jestem materialistka ale pzrez tyle lat jak jeździłam do babci i widziałam jak wnukom kase dawała a potem przyszło mi odjechać to nie mam nie mam dobra skoro nie masz nieważne.. , ale najgorsze jest to zawsze Tamci byli taaacyyy fajnii, najbardziej przykro jest mojej mamie bo babcia zawsze patrzyła na nią z perpsektywy ciotek bo jak tamci dobrze zarabiają.to i pewnie u nas tez ok jest super,, a g.... nigdy dobrego słowa, jak chciało się powedizeć ze ojciec taki i owakii źle to ta mówiła jasne niemozliwe<czyli dawała mamie do zrozumienia że to jej wina> mnie normalnie szlag jasny trafia jak mam słuchać opowieści o tym że Michał i MArcin czy Monika<moje cioteczne rodzeństwo> jest super, dobzre im jest, zachwala ich że az sie rzygać chce. Nie nie jestem wyrodną wnuczką ale ilez mozna słuchać tego
no nie przezylam tego samego bo babci nie mam ale te porownania ze tamta szczuplejsza ladniejsza to mnie od dziecka dobijaly no trudno nie mam juz tych porownana "na karku" ale rodziny tez nie mam tylko rodzicow bo oni jedni kochaja mnie taka jaka jestem nie wazne czy z piecioma czy piecdziesiacioma kilogramami do przodu ....

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a ja "psze" państwa wyglądam tak
dam foty takie takie, potem wkleje lepsze z makijażem i ułożone ale różnica jest

1 fota stara "włosa"
2 fota - potrójna nowa włosa
Malinka piekny kolorek super laseczka z ciebie naprwde
Stary 2008-10-21, 09:50   #964
gastone
Raczkowanie

Cytat:
gastone - to przykre co opisujesz, wiem jak to boli, bo sama byłam "gorszą wnuczką" ... przykre to tym bardziej, że z czasem człowiek mimowolnie negatywnie nastawia się do Pary z którą jest porównywany (w Twoim wypadku szwagrem i jego rodziną).
Nierozumiem takich ludzi, nie toleruję i tolerować nie będę.
A to dodatkowy problem bo owa para jeszcze doklada do ognia, a zwlaszcza szwagierka.Zawsze robi wszystko by zwrocic na siebie uwage.Malo tego po wymianie zdan mama zaraz do niej zadzwonila i predstawila sprawe w swoim swietle.A tamta zaraz zadzwonila do nas i ustami swojeg meza czyli brata mojego meza nawtykala nam.Moj maz strasznie sie wkurzyl, bo jakim prawem ona bedzie go pouczala?
Najwiekszy problem w tym wszystkim jest taki ze mama uwza ze brat mojego meza jest taki rodzinny.A nie widzi jaki jest naprawde..Podam wam dwa przyklady.Pierwszy: ojciec mial wylew, bylo bardzo zle, przez ponad pol roku mama i moj maz go rehabilitowali, moj maz byl na kazde zawolanie, pomagal go myc, przwijac itp.A jego brat? Nie przyjechal ani razu bo to..obrzydliwe jest na to patrzec..Malo tego mam poprosila zeby skonczyl projekt (trzeba bylo dorysowac kilka kresek, projekt byl skonczony.Pieniadze za projekt zabral brat (z 12 tys zl zostawil jakies 3)bo mu sie nalezalo.A wdomu byo ciezko bo ojcie niemogl robic projektow amama nie pracuje.Ale mama nie pamieta..on taki dobry i kochany...
Drugi przyklad: zmarla ciotka, ktora mieszkala z nimi, byla uposledzona, mama cale zycie sie nia opiekowala.Co zrobil braciszek? Przyjechal na pogrzeb ale nie po to by sie pozegnac..tylko zabrac mikrofalowke bo juz niepotrzebna..
Takich przykladow moglabym podawac setki.To nie jest tak ze my sie zle nastwiamy.Jest poprostu zle. Prawda jest taka ze jak mam sie kiedys rozchoruje to tamten brat nawet jej szklanki wody nie poda.To okrutne..
No coz a nam zyc dalej.Moze mama sobie choc troche wszystko przemysli, ja tak mysle ale moj maz mowi ze chyba snie..
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 10:04   #965
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
A to dodatkowy problem bo owa para jeszcze doklada do ognia, a zwlaszcza szwagierka.Zawsze robi wszystko by zwrocic na siebie uwage.Malo tego po wymianie zdan mama zaraz do niej zadzwonila i predstawila sprawe w swoim swietle.A tamta zaraz zadzwonila do nas i ustami swojeg meza czyli brata mojego meza nawtykala nam.Moj maz strasznie sie wkurzyl, bo jakim prawem ona bedzie go pouczala?
No nie !!! musialoby na mnie trafic ..... raz bym tylko wygarnela i koniec...... wiecej by mnie tam nie widzieli..... a jeszcze by taka zolza lampe ode mnie zaliczyla ojjj bolaloby....
Stary 2008-10-21, 10:16   #966
Limonatka
Zakorzenienie

Mischoko, Ty chudniesz w zadziwiającym tempie! Za 3-4 dni będzie pewnie 89 Gratuluję i cicho zazdroszczę, ze ja tak wolno chudnę w porównaniu do Ciebie...

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 10:17   #967
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Roses , malinka - naprawdę fajnie !

Roses -
na pierwszym zdjęciu ten brąz jest widoczny. Bardzo ładny.
A jaki blask ... Chyba cena adekwatna do rezultatu.

malinka -
te rudości to co to ?! Też mi się marzą. Wiesz może farb jakiej firmy
używa "Twoja" fryzjerka ?!
Jak sobie pomysle ile kasy stracilam na 'niby fryzjereczki" to mnie krew nagla zalewa A tak to kolorek taki jak chcialam, sciecie jeszcze fajniejsze niz chcialam - dawno nie bylam az tak zadowolona
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 10:21   #968
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Mischoko, Ty chudniesz w zadziwiającym tempie! Za 3-4 dni będzie pewnie 89 Gratuluję i cicho zazdroszczę, ze ja tak wolno chudnę w porównaniu do Ciebie...
Nic nie mowie nie zapeszam do swiat chcialabym 85 marze o tym no !!!! ja kiedys bylam na diecie montignac i nie schudlam za duzo zeszlam do 95 i stop nic dalej dlatego jak teraz wiem ze mimo ze jadlam malo a jadlam wciaz to co wywolywalo u mnie alergie to odstawialm i jakos leci po malu no czekam na ten kilogram w dol chce zobaczyc chociaz 89,9 matko jak mi ta dziewiatka z przodu sie znudzila no !!!!
Stary 2008-10-21, 10:36   #969
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Mischoko dla mnie i tak jestes mistrzunio Mistrzunio wsrod ninji, ninja wsrod mistrzuni(ów) eh...jaki ten polski skomplikowany
Stary 2008-10-21, 11:03   #970
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko dla mnie i tak jestes mistrzunio Mistrzunio wsrod ninji, ninja wsrod mistrzuni(ów) eh...jaki ten polski skomplikowany
Nie dziekuje coby nie zapeszyc i zeby wiecej zniknelo mam cicha nadzieje ze nie zatrzyma sie gdzies ta waga jak w zeszlym tygodniu i bedzie tkwic i nic sie nie zmieniac nie znioslabym tego !!!
Stary 2008-10-21, 11:07   #971
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Nic nie mowie nie zapeszam do swiat chcialabym 85 marze o tym no !!!! ja kiedys bylam na diecie montignac i nie schudlam za duzo zeszlam do 95 i stop nic dalej dlatego jak teraz wiem ze mimo ze jadlam malo a jadlam wciaz to co wywolywalo u mnie alergie to odstawialm i jakos leci po malu no czekam na ten kilogram w dol chce zobaczyc chociaz 89,9 matko jak mi ta dziewiatka z przodu sie znudzila no !!!!
mam jednak nadzieję, że to tylko ty nie schudłaś więcej na montignacu. Bo wiele dziewczyn na forum montignaca na ktorym siedze pochudla wlasnie po 20 kg nawet.

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:13   #972
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
mam jednak nadzieję, że to tylko ty nie schudłaś więcej na montignacu. Bo wiele dziewczyn na forum montignaca na ktorym siedze pochudla wlasnie po 20 kg nawet.
schudla 14 kilo i nic dalej ani gram w dol wiec zmeinilam tektyke
Stary 2008-10-21, 11:20   #973
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

a mi sie montignac za bardzo skomplikowany wydawal ale znam osobke ktora zrzucila na nim ok 30kg
Stary 2008-10-21, 11:22   #974
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
20 kg to bardzo dużo, ja właśnie planuję przejść na tą dietę ZOBACZYMY co z tego będzie jestem w trakcie układania jakiegoś menu obym wytrzymała

Cytat:
schudla 14 kilo i nic dalej ani gram w dol wiec zmeinilam tektyke
nawet te 14 kg to już WOW bo wszystkie diety które większość z nas z pewnością próbowała to nie wiem czy schudła więcej niż 8kg? :/

gratuluje spadku wagi i trzymam kciuki za 8!!!!!

Stary 2008-10-21, 11:37   #975
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
20 kg to bardzo dużo, ja właśnie planuję przejść na tą dietę ZOBACZYMY co z tego będzie jestem w trakcie układania jakiegoś menu obym wytrzymała

nawet te 14 kg to już WOW bo wszystkie diety które większość z nas z pewnością próbowała to nie wiem czy schudła więcej niż 8kg? :/

gratuluje spadku wagi i trzymam kciuki za 8!!!!!
laseczka zgapiam od ciebie zaczelam pisac z przecinkami czyli dzis 90,9 zawsze to NIE jest 91
Stary 2008-10-21, 11:52   #976
akasha84
Zadomowienie

Mischoko Kochana a licznik w dół znowu poszedł
Gastone moja teściowa ma dwóch synów, z czego jeden jest chory i przez wzgląd na to nigdy nie założy rodziny, pozostaje mój mąż i zamiast teściowa cieszyć się, ze drugi sobie rodzinę założyl i jest szczęśliwy w drugą rocznicę ślubu składając mi życzenia powiedziała, że dała na mszę w intencji: oby wasza miłość nie przetrwała!!!! myślałam, że z krzesła spadnę... Dlatego doskonale rozumiem Ciebie i jestem jakbyś chciała pogadać

a Wy dziewczyny szalejecie z włoskami Malinka mniamniuśna ta fryzurka, Roses bombastycznie wygląda, może jakieś zdjatko buźki coby mieć ogólny widok
a ja siedzę z odrostami i kombinuję skąd wziąść kasę na kolejną ratę za studia, a z pracą bez zmian :/
Stary 2008-10-21, 11:55   #977
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
Mischoko Kochana a licznik w dół znowu poszedł
Gastone moja teściowa ma dwóch synów, z czego jeden jest chory i przez wzgląd na to nigdy nie założy rodziny, pozostaje mój mąż i zamiast teściowa cieszyć się, ze drugi sobie rodzinę założyl i jest szczęśliwy w drugą rocznicę ślubu składając mi życzenia powiedziała, że dała na mszę w intencji: oby wasza miłość nie przetrwała!!!! myślałam, że z krzesła spadnę... Dlatego doskonale rozumiem Ciebie i jestem jakbyś chciała pogadać

a Wy dziewczyny szalejecie z włoskami Malinka mniamniuśna ta fryzurka, Roses bombastycznie wygląda, może jakieś zdjatko buźki coby mieć ogólny widok
a ja siedzę z odrostami i kombinuję skąd wziąść kasę na kolejną ratę za studia, a z pracą bez zmian :/

Sorry ze to napisze ale to jakis chory babsztyl jest..... tyle na ten temat foch
Stary 2008-10-21, 12:51   #978
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
oby wasza miłość nie przetrwała!!!! myślałam, że z krzesła spadnę... Dlatego doskonale rozumiem Ciebie i jestem jakbyś chciała pogadać

Co za babsztyl
a zdjecie zamieszcze wieczorkiem bo teraz troche niewygledna jestem
Stary 2008-10-21, 13:04   #979
kasiamniam
Wtajemniczenie

Witam kochaniutkie
Ale zescie plotkaary, ja juz za wami nie nadazam ja wlasnie pisze z pracy dzieciaki sie bawia a ja hop na kompa hihi jeszcze 3 godzinki i do domku
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 13:06   #980
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Witam kochaniutkie
Ale zescie plotkaary, ja juz za wami nie nadazam ja wlasnie pisze z pracy dzieciaki sie bawia a ja hop na kompa hihi jeszcze 3 godzinki i do domku
fajnie ze praca ci sie podoba kasik
Stary 2008-10-21, 13:23   #981
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

a ja dzis dostalam zaproszonko na rozmowe w sprawie pracy..jako pomoc animatora dla dzieciaczkow ale rozmowa dzisiaj akurat jak mam seminarium Pani powiedziala ze beda jeszcze rozmowy w przyszlosci wiec jak cos to mnie zaprosza
Stary 2008-10-21, 13:25   #982
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
laseczka zgapiam od ciebie zaczelam pisac z przecinkami czyli dzis 90,9 zawsze to NIE jest 91

hehehe zgapiaj zgapiaj , zawsze ten przecinek, a właściwe cyfry przed nim wyglądają lepiej hahaha jakoś mnie to bardziej optymistycznie nastawia i za każdym razem cieszę się że mogę zmienić sobie podpisik!

Cytat:
o kurcze to faktycznie babsztyl nieciekawy, ale powiem wam że dużo jest takich MAM które muszą oddać swojego synusia innej kobiecie, to wtedy są STRASZNIE ZAZDROSNE... pamiętam jak mama mojego byłego patrzała się na mnie nieprzyjemnym wzrokiem jak on mnie w jej towarzystwie przytulał, NIE NA NIEGO że jej się to nie podoba, czy coś tylko NA MNIE! phi... wiadomo że to pierdoła w porównaniu z Twoim problemem ale to kolejny przykład na to że niektóre matki wychowują synów DLA SIEBIE a nie dla innych kobiet!
nie rozumiem tego i mam nadzieje że jak w przyszłości będę miała syna nie będę taką wredną teściową!

Stary 2008-10-21, 13:32   #983
chilanes
Zakorzenienie

ale laski! co to ten montignac jest???
Stary 2008-10-21, 13:36   #984
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
hehehe zgapiaj zgapiaj , zawsze ten przecinek, a właściwe cyfry przed nim wyglądają lepiej hahaha jakoś mnie to bardziej optymistycznie nastawia i za każdym razem cieszę się że mogę zmienić sobie podpisik!
i tu masz racje to motywuje !!!
Stary 2008-10-21, 13:49   #985
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:

dieta montigniaca jest dość specyficzna, trzeba zmienić całkowicie podejście do jedzenia, tzn do tego co się je...szczególnie w naszej kulturze np obiad taki standardzik: ziemniaki, mięcho jakaś surówka czy coś, a tam jest inaczej np że łączy się tłuszcze tylko z białkami (nie wiem czy to prawda tak tylko jako przykład podałam) zasady nie są najłatwiejsze ale myślę że jak się je załapie to będzie łatwiej

Stary 2008-10-21, 13:55   #986
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Cytat:
dieta montigniaca jest dość specyficzna, trzeba zmienić całkowicie podejście do jedzenia, tzn do tego co się je...szczególnie w naszej kulturze np obiad taki standardzik: ziemniaki, mięcho jakaś surówka czy coś, a tam jest inaczej np że łączy się tłuszcze tylko z białkami (nie wiem czy to prawda tak tylko jako przykład podałam) zasady nie są najłatwiejsze ale myślę że jak się je załapie to będzie łatwiej
tak, to prawda
tak naprawde to nie jest dieta montignac tylko zywienie wg zasad tego goscia francuza nazywa sie montignac - chodzi tu glownie o nie laczenie produktow bialkowych weglowodanowych i tluszczowych np jedzenie owocow 3 godziny glownym daniu lub pol godizny przed mozesz np jesc mieso ale z warzywami ale nie z ziemniakami no u mnie schudalam tylko 14 kilo i dalej bylam ponad 100 wiec to nie bylo to boja mam alergie na niektore pokarmy nawet wiec w niewilkiej ilosci sa dla mni szkodlwie
Stary 2008-10-21, 14:04   #987
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Mischoko a w jakim czasie schudłaś te 14 kg?
mi ta dieta przypomina ogólnie "dietę niełączenia" chyba jest podobna ale jednak Monigniac ma tam inne swoje zasady! znajoma znalazła dietę niełączenia w gazecie i schudła 20 kg! do teraz ją stosuje, mniej rygorystycznie ale nadal żeby nie przytyć i jakoś żyje nie sprawia jej ta dieta kłopotów, tak jak to bywa przy tych normalnych dietkach! po za tym większość ludzi która mało diet w sowim życiu stosowała cały czas ma w głowie to myślenie, żeby schudnąć to trzeba ograniczyć TŁUSZCZ i tak zwane KALORIE! jednak czasami to nie wystarczy i nie ma to sensu... trzeba próbować czegoś innego

Stary 2008-10-21, 14:06   #988
GOśka T.
Zakorzenienie

matko jaka ja dziś wkur..... normalnie
dostałam skierowanie na badania w związku ze stażem , nie dość ze na zadupiu jakimś to i baba przyjemna od 7 boleści...

byłam tydzien temu u okulisty z kontrolą i wogóle badania miałąm robione a ta do mnie dziś proszę stanać do badania, ja mówię ze mam aktualane <<ogólnie moja wada nadwzroczność się polepszyła> a ona swoje... no dobra neihc jej bedzie pomyslałam , a ona potym badaniu wykąłd mi zrobiła na temat tego co jak gdzie okulary pani wszedzie nosi i czemu pani powinna to i tamto...ze na pewno nikt mi takeigo wykałdu z ?MEDYcynypracy<podkreslon e>>> nie dał wiec pani słucha

potem ciśnienie mi zmierzyła < i mówi do mnie ma pani wysokie ciśnienie 130/80 i to zapewne pzrez pani otyłość <ja mówię ze nigdy takeigo csnienia nie miałam wręcz przeciwnie mam tendencje do niskiego jestem pod stałą kontrolą kardiologa a ta dalej swoje ..ja mówie ze zapewne temu tak skoczyła bo się trochę zdenerwowałam, ja myślałam ze ja strzele...
jeszcze mi kazała nowa ksiazeczkę zdrowia wyrabiać /<mimo że mam aktualną z 2007> tyle że wiadomo badania na bieżaco musza być to wiem.
wyszłam ze złoscią która się własnie utrzymuje i nie da rady by znikła....

zaraz sie jeszcze okaże że nie da mi pozytywnego zaświadczenia o tym ze mogę pracowac jako opiekunka i się okaże że stażu nie będę mogła odrobić <wypluć>
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 14:06   #989
gastone
Raczkowanie

ale skrobiecie.Czlowiek cos zrobi w domu i potem nadarzyc nie moze.Ale brakowalo mi takich ploteczek bo tu ozna w koncu o wszystkim!!! PRECZ Z TESCIOWYMI!!!!
A co do odchudzania to pwoiem wam ze czasem sie boje stosowac tych wszystkich diet bo zawze mi wraca z nawiazka. Kiedys stosowalam diete jajeczna, dwa tygodnie.Nie uwierzycie ile wtedy schudlam 15 kilo!! Ale glownie to byla woda z organizmu.potem jeszcze na innej diecie drugie tyle a pozniej..no coz powoli o celu i wrocilam z nawiazka..
Ale Teraz staram sie bardzo powoli nie drastycznie zmieniac sposb odzywiania, wiecej wody i takie tam.I chyba sie udaje.Tez musze zrzucic koniecznie bo chce w przyszlym roku miec dzidziusia wiec nie mam wyjscia! No!
OOO a tareraz ide bo leci Jak Dobrze Wygladac Nago!Mniam.
GOSKA ochlon kochana bo na te baby nie ma rady.Wogole powiem wam, ze Im dluzej zyje tu i ppojawiam sie w Pl to widze jakie hamstwo u nas panuje.Wszedzie niezadowolone , wredne babska, w urzedach, sklepach, u lekarza.Brrrr Odczulam to na wlasnej skorze jeszcze pae dni temu.Jak nie zaplacisz porzadnych pieniedzy w prywtnej klinice to nie licz na mile panie.Coz to sie chyba nigdy nie zmieni.
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 14:23   #990
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko a w jakim czasie schudłaś te 14 kg?
4 miesiace

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
matko jaka ja dziś wkur..... normalnie
dostałam skierowanie na badania w związku ze stażem , nie dość ze na zadupiu jakimś to i baba przyjemna od 7 boleści...

byłam tydzien temu u okulisty z kontrolą i wogóle badania miałąm robione a ta do mnie dziś proszę stanać do badania, ja mówię ze mam aktualane <<ogólnie moja wada nadwzroczność się polepszyła> a ona swoje... no dobra neihc jej bedzie pomyslałam , a ona potym badaniu wykąłd mi zrobiła na temat tego co jak gdzie okulary pani wszedzie nosi i czemu pani powinna to i tamto...ze na pewno nikt mi takeigo wykałdu z ?MEDYcynypracy<podkreslon e>>> nie dał wiec pani słucha

potem ciśnienie mi zmierzyła < i mówi do mnie ma pani wysokie ciśnienie 130/80 i to zapewne pzrez pani otyłość <ja mówię ze nigdy takeigo csnienia nie miałam wręcz przeciwnie mam tendencje do niskiego jestem pod stałą kontrolą kardiologa a ta dalej swoje ..ja mówie ze zapewne temu tak skoczyła bo się trochę zdenerwowałam, ja myślałam ze ja strzele...
jeszcze mi kazała nowa ksiazeczkę zdrowia wyrabiać /<mimo że mam aktualną z 2007> tyle że wiadomo badania na bieżaco musza być to wiem.
wyszłam ze złoscią która się własnie utrzymuje i nie da rady by znikła....

zaraz sie jeszcze okaże że nie da mi pozytywnego zaświadczenia o tym ze mogę pracowac jako opiekunka i się okaże że stażu nie będę mogła odrobić <wypluć>
tylko spokojnie Gosia oddychaj spokojnie bo jak ci sie Bozenka spoci to co bedzie

Cytat:
ale skrobiecie.Czlowiek cos zrobi w domu i potem nadarzyc nie moze.Ale brakowalo mi takich ploteczek bo tu ozna w koncu o wszystkim!!! PRECZ Z TESCIOWYMI!!!!
A co do odchudzania to pwoiem wam ze czasem sie boje stosowac tych wszystkich diet bo zawze mi wraca z nawiazka. Kiedys stosowalam diete jajeczna, dwa tygodnie.Nie uwierzycie ile wtedy schudlam 15 kilo!! Ale glownie to byla woda z organizmu.potem jeszcze na innej diecie drugie tyle a pozniej..no coz powoli o celu i wrocilam z nawiazka..
Ale Teraz staram sie bardzo powoli nie drastycznie zmieniac sposb odzywiania, wiecej wody i takie tam.I chyba sie udaje.Tez musze zrzucic koniecznie bo chce w przyszlym roku miec dzidziusia wiec nie mam wyjscia! No!
OOO a tareraz ide bo leci Jak Dobrze Wygladac Nago!Mniam.
GOSKA ochlon kochana bo na te baby nie ma rady.Wogole powiem wam, ze Im dluzej zyje tu i ppojawiam sie w Pl to widze jakie hamstwo u nas panuje.Wszedzie niezadowolone , wredne babska, w urzedach, sklepach, u lekarza.Brrrr Odczulam to na wlasnej skorze jeszcze pae dni temu.Jak nie zaplacisz porzadnych pieniedzy w prywtnej klinice to nie licz na mile panie.Coz to sie chyba nigdy nie zmieni.
to prawda le jedno jest lepsze precz z tesciowymi i jak tu o takich tesciowych nie mowic zle i nie wierzyc w te wszystkie kawaly nie?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości