|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
gdybyś popatrzył choć odrobinę w dół, dostrzegł byś czubek mojej zakręconej głowy eeej, heloł! tutaj jestem! tulę cię spojrzeniem, ale ty zdajesz się nic nie czuć na twarzy swojej uczucia wypisane mam jak piórem. naucz sie w końcu czytać, no! patrzysz na ręce, na nogi też chcesz. ale spiójrz na usta, ciągle w dzióbek układają się nie wiem samaa ![]() ![]() Cytat:
nie liczyłam na prezent pod tytułem 'zapomniałem' w dwudziesty rok słodzę herbatę rozczarowaniem gorzko w ustach jakoś mi tak, czuję ten rozczarowania nieprzyjemny smak może w końcu czas na transparent 'supraaajs!' pamiętałem? cieszę sie, że dwudziestka w sercu tętni. ale w kącikach oczu malutki żal się kręci gdy rozczarowują nas ci, których jesteśmy najbardziej pewni... ? ![]() _ marzenia mam zbyt duże. może mają nadwagę? gdy człowiekiem rzadzi gorzka desperacja... mówili, że była w gorącej wodzię kąpana. na patelni smażę serce swe. masz może szczyptę miłości? w cukrze od zawsze maczała najmniejszy palec. łapczywymi dłońmi szukam na twoim ciele mojego miejsca. jak to? przecież było! Tutaj! pod klatką piersiową po lewej stronie... dlaczego gardzisz mną? dlaczego gardzisz strasznie tak? skowyt duszy wydobywa sie spod pióra tak bardzo łasa byłam na ciebie niczym mały ognik na wierzchołku zapałki. płonę.. kee, tęsknić toć ;*
![]() |
#3842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a moze ma ktos wiecej... zeby nie było monotonie bo cos cuzje ze opisy w tym stylu bedą teraz gosciły na moim gg ;( ![]() ![]()
![]() |
#3843 |
Raczkowanie
|
Trafiłaś na mnie, proszę się ubierz dziś bardzo ładnie
Kiedy patrzysz mi głeboko w oczy - masz mnie Jutro przypomnisz każdy raz ze mną Podaj dłoń zaprowadzę cię, gdzie wzrok nie sięga Pokaże świat - to będzie nasza chwila Fakt, jesteś dla mnie jak kokaina Dzisiaj tylko my, wszyscy inni na dystans W życiu zrób spację, pojedźmy na kolację
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ________________ kino, a może Paryż?
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdy czuję się jak piąte koło u wozu... * Miałyśmy razem zmieniać świat... * Strata przyjaciela boli bardziej, Niż rozstanie z chłopakiem... * Myślałam, że przyjaźń trwa wiecznie. Jestem naiwna. [?] * Teraz inna jest na pierwszym planie. * Odsunięta gdzieś daleko, Na sam koniec... * Teraz zwierzam się tylko pamiętnikowi. A misiowi płaczę, że przyjaciele zawodzą. * Naiwna jestem. Myślałam, że istnieją przyjaźnie na całe życie. * Jeszcze się na niej przejedziesz, zobaczysz. * Nigdy bym Cię nie zawiodła. Ale robisz jak chcesz... * Tylko nie proś, żebym z Wami coś robiła... A co jeśli nie lubię trójkątów? * "Ta trzecia." Tak się czuję. * Znudziłam się. No cóż... ________________ Chyba nie pomogłam. ![]() Jak już pisałam wena nie chce wrócić ![]() _________________________ _________ Trzymaj się, Kochana ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” Edytowane przez societygirl17 Czas edycji: 2008-10-20 o 20:54 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Przyczajenie
|
Nieżywa... Niemartwa... Nie taka... Nie siaka... Nie żadna... Nie Twoja... Niczyja...
nieodwzajemnienie . A kysz! Nienawidzę już zła kobieta ze mnie ale dobry człowiek Ja wiem i ty wiesz wiemy ze my Bez Ciebie - Karykatura człowieka. Take me, cure me, kill me, bring me home Zabierz, ukój, zabij, daj mi dom War between him and the day Wojna pomiędzy nim, a dniem na początku był chaos. później byłam ja Pomiędzy "zostaję" a "nigdy więcej". Mimo, pomimo i wbrew Tell me why no heart to cry? Hang me high! Powiedz, czemu Brak sił na łzy? Sznur szykuj mi! kim jest twoja Julia?... Ktoś trzyma mnie za rękę...nie pamiętam nawet jego imienia.... Po czwarte: kochać ; Po piąte: nie przyzwyczajać się Nadal pamiętam o tym żeby zapomnieć niekompatybilni. Would you hold my hand if I saw you in Heaven? Czy weźmiesz mnie za rękę, gdy spotkamy się w niebie?
Depresja nachodzi nas i opuszcza równie niespodziewanie. Będąc w stanie depresji, bronimy się przed pójściem pod wodę, a więc musi pojawić się ręka, która ściąga nas w dół. Inaczej, kiedy jesteśmy pogrążeni w smutku; wtedy sami decydujemy się tonąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudowny ![]() Kradnę bezczelnie ![]() _________________________ __ * Wczesny ranek. Nie mogłam spać. Myślałam o Tobie. * Jest szczęściarą, Bo ma Ciebie. * Three words, eight letters... Say it and I am yours <3
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny skąd Wy bierzecie to wszytsko?
![]() Ślicznie dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
" [...] słodzę herbatę rozczarowaniem
marzenia mam zbyt duże. może mają nadwagę?" "Przedawkowałam szczęscie" "patologiczny smutek" Mogłabym prosic o takiego typu opisy? Jesteście boskie w wymyślaniu takich opisów! W kącikach ust.. okruszki słów.. czuję ich smak...gorzki... Troszkę radości, troszkę czułości, chwileczkę przytulania... Rozpieszczasz mnie swoją obojętnością... Posluchaj, jak mi prędko bije twoje serce. Co być mogło, być nie umiało, Poszło, przepadło Looking at the world, over the rim of tea-cup.. Normal's not normal. Tęsknota moja krąży wokół ciebie.
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nigdy nie wyzdrowiał nikt od narzekania
A jednak gdy wchodziłam w życie to się modliłam siłę czerpię z wku.rwienia spróbuj dac im palec, kto jest kto, przekonasz się doskonale Przeszłam przez ten syf prosto centralnie środkiem Wybaczyć - znaczy zacząć od nowa odbijam sie od dna i biorę rozpęd je.bać to, co spokój twój zniewala Koniec to początek co ty na to?
#3851 |
Zadomowienie
|
dziękuję bardzo za spełnienie mojej prośby . <3
kocham. ____ bo są ważni - mniej ważni - nieważni. a Ty przyporządkuj mnie gdzie chcesz. byle szczerze. Technika dojdzie kiedyś do takiego poziomu, że człowiek będzie w stanie mógł się obyć bez samego siebie... Chociaż raz. Warto umrzeć z miłości. <3 Nie chcę zamykać moich oczu, Nie chcę zasypiać, Bo będę tęsknił, Kochanie. I nie chcę nic stracić, Bo nawet kiedy śnię o Tobie, Najsłodszy sen może się nigdy nie spełnić. Tęskniłbym, Kochanie, A nie chcę Cię stracić… mój sensie. <3 przetrwam każdą burzę. diabłu sprzedam duszę. tylko bądź. Dobrze, że spotkałem tylu ich Wyjątkowych, zwykłych – tak jak ja I opowiedzieli mi Że bez marzeń, pragnień tych Życie wtedy traci sens. ;-*
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
tańczący na szybie chwytam promień
podaję chłodny napój dnia spragnionym ustom ile razy można umrzeć z miłości goździk czerwony palący tylko smak przestrzeni umierałam z rutyną mniej wzniośle a nade mną twój profil ostry jesteśmy bardziej bliscy ty jesteś moją ręką ja jestem twoimi włosami
![]() |
#3853 |
Raczkowanie
|
Styrana uwielbiam Twoje opisy...
#3854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pih ![]() ____________________ nie jestem feministka, ale to kobiety uratują hip hop!! pomiędzy wierszami czytaj, to juz kolejna orbita..
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
BAN stały
|
3martyna3 gdzie się podziewasz słońce ? tęsknie i za Tobą i za opisaaami
![]() ![]() ode mnie : To źle że miłość ślepa i głucha ,idzie gdzie zechce i czego chce słucha. Mała powiedziała: - A kiedy już nas nie będzie, czy w dalszym ciągu będziesz mnie kochał, czy miłość przetrwa? Duży przytulił Małą i spoglądali w noc, na księżyc w ciemnościach i jasno świecące gwiazdy. - Mała, spójrz na gwiazdy, jak świecą i płoną, a niektóre z nich zgasły już dawno temu.Mimo to wciąż błyszczą na wieczornym niebie, bo widzisz, Mała, miłość jest jak światło gwiazd - nie umiera nigdy… <3 Proszę cię, nie rób więcej głupstw od których pęka serce. Nie wiem czy to przeżyje drugi raz. Open mind for a different view. -widzisz... miłość to jednak jest... porąbana sprawa... -tak... my coś o tym wiemy.. -pytanie: stety? czy niestety? Historie nigdy nie mają końca, chociaż książki nam to sugerują. One nie kończą się na ostatniej stronie ani nie zaczynają na pierwszej.. I trudno odróżnić, co jest rzeczywistością, a co zrodziło się jedynie w sercu.. -Czy chcesz zapamiętać, jak wyglądam?-zapytał gładząc jej głowę. -Nie.. ja przecież pamiętam. Mam Ciebie całego w moim sercu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi pomoglas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Raczkowanie
|
ejj...moj chlopak jest w Polsce a ja za granica...zobaczymy sie dopiero za 2 miesiace na swieta...nigdy wczesniej nie rozstawalismy sie na tak dlugo-gora 2-3 dni.macie moze jakies opisy ze tesknie cholernie i ze nie zawiode go w tym czasie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zadomowienie
|
All that's left's goodbye - Jedyne co pozostało to pożegnanie
I can't take it any longer - Już nie wytrzymam tego dłużej Thought that we were stronger - Myślałam,że będziemy silni The world slows down .. - Świat zwolnił ..
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Życie depcze wyobraźnie
tak naprawdę ode mnie zależy czy będę sie ścigać, czy spokojnie odetchnę ciesz się chwilą, bo tą chwilę możesz stracić Świat moralnych klęsk Dwa sumienia - to o jedno za dużo.
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
mieszkam w wydrążonej łupinie orzecha
powietrze potrzebne na ćwierć oddechu w twoich doskonałych palcach nad umarłym ociemniałym dniem nagle wiesz, że mam usta czerwone słonym smakiem nadpływa krew
![]() |
#3861 | |
BAN stały
|
Cytat:
było parę stron wcześniej na pewno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Przyczajenie
|
heyy babki . !
aa ja tutaj świeża. = ) wszystkie są świetne. ;D pokradłam kilka. ;D coś ode mnie. ; ] `,, Ja Chodzę Własnymi Ścieżkami... . Mną Nie Pokierujesz, baby... Jestem Dla Ciebie Za trudna... Wybacz... [;
![]() |
#3863 |
Raczkowanie
|
Jesteście wszystkie takie kochane i zdolne że aż ciężko mi to pojąc i opisać
![]() w związku z tym mam prośbę ![]() Między mną a moim Tż nie zawsze jest tak jakbym chciała. Czasami odnoszę wrażenie, że wogole nie jestem mu potrzebna. Przeglądałam juz wczesniejsze opisy ale poszukuje czegos nowego i trafniejszego, że chciałabym zawsze mieć tą pewność że mu na mnie zależy, że móglby to czasem okazać... Pomożecie ? ;*
Tyle jesteś wart ile od siebie możesz dać. ![]() Edytowane przez jagoodka92 Czas edycji: 2008-10-21 o 14:14 Powód: poprawka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
wychodzę ci naprzeciw
zagrzebana w futro białej niedźwiedzicy gwiazdy wyjaśniam gwiazdom że miłość jest prawdą która wynika na końcu każdego równania zazdrosna zasłaniam urodę ust twoich
![]() |
#3865 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja bym z kolei poprosiła o jakieś opisy dot. tego , że jutro jade na wycieczkę klasową i zamierzam sie niesamowicie bawić
![]() a teraz moje opisy: `otoczona oceanem wielkomiejskiej wibracji ! ; )) ` by żyć na 1oO % ! ![]() ` dobrze wiem , kiedy kończy się niebo... ` wczoraj mały dzieciak , a dziś dowody męstwa... Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* Podbijamy [miasto]. * Będzie super. Bo z Nimi ![]() * Wycieczkowo. Z moimi Misiakami ![]() * Bo klasowe wycieczki są najlepsze ![]() * Fun. With my class :P. * Wycieczka, wycieczka, wycieczka.! Z moją kochaną [klasa] * Nawet niewygodny autokar nie będzie przeszkodą.! I tak będę się świetnie z Nimi bawić ![]() * A jutro będzie piękny dzień, zabawny dzień. * Wycieczkuję się ![]() ![]() _________________________ ______ Oj, chyba nie o takie chodziło ![]() Wybacz ![]() [ale brak weny..] _________________________ _______ * Nie lubię sama spać...
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*nasza milosc nie przeminiue. trwac bedze w nas. *tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień.. *moje dłonie wciąż tęsknią do dłoni Twych.. *Bo wiem, że już wkrótce znów będziemy blisko siebie... *Tęskliwe noce. Za Tobą.. *Już czuję jak będzie bosko, gdy znów będziesz przy mnie a ja przy Tobie. Tak blisko. *I tak z każdym dniem czekam coraz bardziej, mocniej, tęskniej.. *Bo gdy sie tęskni jak ja.. to znaczy, że kocha sie ponad życie ![]() Moze któryś sie przyda (: ----------------------------------------------------------------------------------- *wiem że kochasz mnie .. inaczej. *Tylko z Tobą,chcę szukać szczęścia. *Piernik w kształcie jego serca .. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochać? Gdzie się podziało moje uczucie miłości?
![]() Chyba zwariowałam, albo cały świat wokół mnie szaleje i chce mnie wchłonąć.. Milczenie jest wiecznością, koleżanki i koledzy... Co tak mnie zraniło, że muszę zapomnieć? A przecież zaczęło się od zabawy - głupiej, dziecinnej ciekawości. Może kiedyś ci to wyjaśnię, może zdążę. Brak wiary w siebie jest początkiem końca... Życie stroi sobie ze mnie żarty. Kolejne przegrane życie... Po co żyjesz na tym świecie, jeżeli nic ci z tego nie smakuje? Pozwól mi zaistnieć... Ja poczekam na miłość.. Trzeba nauczyć się radować sprawami oczywistymi ![]() Widziałeś kiedyś tęsknotę?... nie? To spójrz na mnie. Wiesz dlaczego upadamy? Żebyśmy mogli się pozbierać. ![]() Ja wiem, że nie jest łatwo, ale pamiętaj - Miłość ratunkową tratwą ![]() "Dla niektórych dzikie jest piękne, dla niektórych dobre nie znaczy mądre" Zawszę będę tym, który do powiedzenia nie ma już nic. ![]() Może to tęsknota wiąże ze sobą wszystkie rzeczy?
![]() |
#3869 |
Raczkowanie
|
tak, jestem szczęsliwa
ostrze przeszło nie naruszając kości dlaczego mówisz do mnie jej imieniem? kochasz ją jeszcze? powinnam była się tego domyślić i natychmiast potem niebo pękło w stubłysku o tak, chciałbym żebyś została ze mną przecież nie byłeś sam nikogo jak Ciebie masz takie piękne dłonie |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Przyczajenie
|
![]()
świetne opisy, jestem na bieżąco
![]() potrzebuje opisów bardzo wrednych do mojego kumpla, który obrażony jest po raz kolejny z byle czego (straszne ma fochy o byle co) i jest wredny dla mnie, sprzeciwia wobec mnie innych, ale ja to olewam ale z miła chęcią ustawie sobie jakiś opis ![]() Czekam na propozycje ;] i żeby nie było .... coś na opis się może wybierze ![]() I. Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek, Bez Ciebie nie mogę nawet w nocy zmrużyć powiek. Każdy dzień i każdą noc chcę być tylko przy Tobie, Jesteś dla mnie najpiękniejszą, najwspanialszą z kobiet. Więc kochaj mnie nie tylko dla przyjemności, Z Tobą chcę być już do końca, aż po sam grób. Ja Tobie oddaję się w całości i zrobię dla Ciebie ile tylko będę mógł. Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam, Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam, Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens, Z Tobą mogę iść po jego kres. II. Bo chcę być częścią Ciebie, jak Ty jesteś częścią mnie, Chcę Tobie poświęcić me życie, tylko z Tobą dzielić się. Ja jestem tylko Twój i tylko do Ciebie należę, już na zawsze będę kochał Cię. Twoje gorące ciało mnie rozpala, że aż płonę, Ja uwielbiam kiedy nasze ciała są złączone, Uwielbiam kiedy cały w Twoich objęciach tonę, Bo wiem, że trzymam w moich ramionach mą przyszłą żonę. III. I kocham Twój delikatny dotyk jak aksamit, Kocham, gdy oddajesz mi w całości się nocami, Kocham kiedy obsypujesz mnie pocałunkami, Nie do opisania jest uczucie między nami. Bo moja miłość do Ciebie nie zna granic, Nigdy Cię nie oddam na Świecie nikomu za nic. (joł!) Ja słucham Twoich rad, dla Ciebie staram pozbyć się wad, Bo wokół Ciebie kręci się cały mój Świat.
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() Edytowane przez paulinciatbg Czas edycji: 2008-10-21 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.