![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nadmierne Pocenie!!
Stoswałam na razie 3 razy ten Antidral.
I jestem taka szczęśliwa! ![]() Byłam we wtorek na wycieczce szkolnej, więc był to dzień w jednej bluzce- cały czas miałam suche pachy! Dzisiaj miałam występ i były bardzo stresujące momenty, a ja cały czas byłam suchutka! Dziękuję Wam kochane, to dzięki Wam dowiedziałam się o Antidralu. Mogę 100% polecić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Przyczajenie
|
Najwyraźniej nie kazdemu pomaga ... x(
Kupiłam go niedawno , zastosowałam w poniedziałek wieczorem efekt wtorkowy dzień jak zawsze " mokry " tak samo we srode ;x nie wiem co robić , mi wogle nie pomgaga , moze cos robie zle ? [ ale nie sądze ] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
Nie martw się, bo na początku trzeba stosować go codziennie,
a dopiero później zmniejszyć dawkę. A może masz po prostu większe problemy-jeśli Ci nie pomoże, to radziłabym iść do lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Raczkowanie
|
Wiecie co wam powiem dziewczyny?
Posmarowałam antidralem twarz. (!!) Oczywiście dzień wcześniej zrobiłam próbę na małym fragmencie skóry zasłoniętym grzywką. I nic! zero uczulenia, nawet nie szczypał tak, jak pod pachami. No i posmarowałam raz i tydzień pocenia z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
ooo,a ja wlasnie mialam pytac o antidral lub etiail stosowany na twarz. A dokladnie na czolo...
dziewczyny,w moim przypadku to jest koszmar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
Czy okropne swędzenie to efekt uboczny antidralu ??
![]()
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
Tak, oczywiście, że u niektórych skóra swędzi, szczypie i piecze.
Ja jestem już do tego przyzwyczajona, a skóra z czasem się przystosuje. Tylko pamiętaj, aby w te dni kiedy nie kładziesz Antidralu posmarować paszki kremem Nivea albo np. Bambino, bo to strasznie wysusza skórę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Witam,
jestem po 2 nocach z Antidralem, po pierwszej zrobiłam dzień przerwy, jutro znów się posmaruję. I powiem Wam, że jest dobrze - specjalnie niczym się na dzień nie smarowałam i przyznaję, że było sucho i bez absolutnie żadnego zapachu. Na początku szczypał, ale 2 aplikacja obeszła się bez ofiar w ludziach... ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak nie zadziala to chyba sprobuje z etiaxilem-kupilam wersje do wrazliwej skor i po zastosowaniu pod pachami jest calkiem niezle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Przyczajenie
|
jest w nim cynk... dlatego tak śmierdzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Przyczajenie
|
Antidral kupiłam jakiś czas temu , na początku stosowałam go co dwa dni żeby nie podrażnic pach , efekt był taki sobie ... Pewnego razu posmarowałam sie rano antidralem i potem dezodorantem i było naprawde super byłam sucha pod pachami a dzien był bardzo upalny... Lecz niestety plecy miałam cale mokre :<
Teraz stosuje go codziennie jak gdzieś wychodze i nic nie pomaga ! Juz nie wiem jak mam go używać , błagam pomóżcie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Wtajemniczenie
|
Serpentynka, tak to efekt uboczny, ale skóa się do tego przyzwyczaja. Ja jak pierwsze 3 razy stosowałam Antidral to przez godzine czulam okropne pieczenie teraz już nic nie czuje.
Ja wieczorem myję pachy, susze suszarką , nakładam antidral, rano zmywam nakładam rexone for teens ( ładnie pachnie ) i już. Tak robię co 3-4 dni( tzn. rexone kładę codziennie ) ( w zależności czy planuje jakąś dyskoteke, wypad gdzieś ważny czy coś w tym stylu, czy nie ) Adekxdd w Dermatologii w temacie o nadmiernym poceniu czytalam, ze to moze być też efekt nadmiernej czynności tarczycy, w Naj/Pani domu ( nie pamietam ) też o tym pisało.Moze warto sobie zrobić badania skoro nawet Antidral nie poaga ? Co prawda możesz spróbowac Etiaxil...
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
ja na poczatku stosowam Antidral codziennie rano po umyciu( na noc nigdy bo jakoś mnie nie pzrekonuje po co smarować na noc skoro rano i tak musze się umyć
![]() ![]() moja koleżanka stosuje raz w tygodniu i nic nie ma: zadnych zaczerwienien, żadnych krost, i innych efektów ubocznych .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
BAN stały
|
Odkad uzywam antidralu to w takie upaly, jakie panuja teraz nadmiernie poca mi sie plecki, ale lepsze to niz pot pod pachami i plamy na bluzkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja normalnie nie moge wtrzymac. Ze mna jest tak... wieczor- myje sie siadam na gg pisze z kims i duzo sie wtedy smieje i juz czuje wilgoc pod pachami !! ;/ Rano- wstaje maluje sie normlanie i wogle, zakladam bluzke i 5 min pozniej juz mokra jestem !! ;((( W szkole chodze tylko w bluzach bo tak sie cholernie poce ;( Ja juz nie wytrzymuje ;(( NIe wiem jaka jest przyczyna... moze podekscytowanie czy co ? nie wieeeem ;((((
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba hormony, ja tak samu musialam siedziec w bluzach pomimo upałow:/ Ale znalazlam zloty srodek przynajmniej dla mnie. Do tej pory slyszalam tylko o Etiaxilu i Antidralu na pocenie. Pierwszego nie chcialam nawet kupowac, bo za drogi jak dla mnie xd Antidral mam. Pomaga minimalnie ale zawsze coś, tyle, ze trzeba go stosować rzeczywiscie regularnie przez jakis czas aby pomogl. Trzecim moim sposobem bylo smarowanie pach wacikiem nasączonym oliwka Hipp, rowniez troszke pomagalo, ale tylko troszke. Az ktoreges dnia ( sobota bodajże xd) poszlam do natury kupic sobie jakis antyperspirant. Stwierdzilam, ze na zime Antidral mi sie nie przyda bo i tak nie chodze w krotkim rekawku. Kupilam więc Lady Speed Stick Teen Spirit Lady Love ( taki rozowy - nowosc) zachecona zapachem. Uzywam go dopiero 3 dni a jestem zachwycona. Zawsze gdy zakladalam biale bluzki i uzywalam Antidralu po przyjsciu ze szkoly mialam takie zolte plamy na nich. Wiadomo od potu. A po tym antyperspirancie pachy suchutkie jak nigdy dotad. Biale bluzki rowniez a gdy wącham je w miejscach pod pachami czuc tylko tez sliczny zapach z Lady Speed. Kosztuje jakies 9 zl, a naprawde pod moimi pachami dziala cuda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
Ja od jakiegoś czasu uzywam Antidralu i póki co jest bardzo skuteczny. Najpierw uzywałąm go zamiast zwykłego dezodorantu i nie było żadnego efektu. Potem dopiero w necie przeczytałam że stosuje sie go na noc i proszę, sucho jak nigdy!! Wieczorem smaruje pachy a rano zmywam woda z mydłem i stosuje zwykły dezodorant. Efekt murowany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Rozeznanie
|
Kupiłam Antidral już jakieś dwa tygodnie temu. Niestety, nie ma żadnych efektów. Spróbuję jeszcze dzisiaj na noc, a jutro antyperspirant, tak jak radzi luna88, ale obawiam się, że i to nie przyniesie wielkiej zmiany. Szkoda, bo ok 13 zł poszło się bujać. Może lepiej było trochę dołożyć i kupić sobie Etiaxil?... Jak nic mi nie pomoże to w przeciągu miesiąca zainwestuję, bo mam juz dosyć plam pod pachami (no i niestety nie tylko).
Wystarczy 10 minut wf-u, a ja jestem cała mokra, głównie na twarzy, brzuchu i plecach, no i oczywiście pod pachami. Nie wiem już co robić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Przyczajenie
|
![]()
Wiatam !! Strasznie pocą mi się włosy .. A to naprawde denerwujące .. na wf po 5 min grania w np. kosza mam już włosy jakbym je umyła ;/ Tak samo jest na dyskotekach .. pod pachami też strasznie się poce .. Co mam zrobić ?! ;( Pomóżżciee Proszęę !!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Przyczajenie
|
Ja sama mam problem z tym, robiłam badania na tarczyce i nie mam problemu z nadczynnoscią a poce się niemiłosiernie nie pomaga antidral, etiaxil ani nawet chlorek glinu 30% roztwór który jest sprowadzany z niemiec i uważany za najsilniejszy, poparzyl mi tylko porzadnie skóę że nie mogłam ruszać przez tydzień rekami myslalam ze mnnie rozerwie...masakra nie wiem już co robić....picie szałwi też nic nie dało...nawet w zimie się bardzo pocę...z pleców mi spływa pot a nie wspomne co w lecie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Rozeznanie
|
Ostatnio przeczytałam o leku Abropernol. Stosował ktoś w was może?
Ja mam problem z dłońmi, kiedy się denerwuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Przyczajenie
|
ja rowniez mam ten uciazliwy problem najpier zaczelam stosowac antidral i po pierwszym uzyciu mi pomogl ale tylko na jeden dzien nastepnego bylo juz znowu mokro pod paszkami,kupilam wiec etixil ktory rowniez nic nie pomogl przez wakacje zrobilam sobie przerwe od tych srodkow i mialam na dzije ze potem zacznie dzialac niestety mylilam sie....stosuje go nadal bo przynajmniej nie ma tego okropnego zapachua ale niestety mokre plamy nadal sa....mam zamiar zaczac pic teraz szalwie i sprobowac kolejnego srodka dricolaru slyszalm ze jest skuteczny i mam nadzieje ze wkoncu pomoze.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
antidral kupiłam latem, po chyba 2 czy 3 letniej walce z różnymi antyprespirantami. Zepsułam sobie wiekszosc bluzek, bo zostawały na nich okropne plamy z potu i tych antyprespirantów. Nie smierdziałam, ale byłam cała mokra. Kiedy kupiłam antidral, smarowałam sie nim co drugi dzien wieczorem, a po umyciu rano zwykły antyprespirant i nareszcie odsapnęłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#476 |
Rozeznanie
|
A ta szałwia pomaga? Co ona ogólnie daje?
Pomaga też na dłonie?;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Przyczajenie
|
jak czytalam niektorym ona pomaga niektorym nie..... jak sprobuje to napisze czy dziala
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Rozeznanie
|
Miałam duży problem z poceniem się pod pachami. Może nie pociłam się dużo, ale niestety po kilku razach noszenia nowiutkiej bluzki była ona odbarwiona i nawet po praniu nieprzyjemnie pachniała, poza tym np. po godzinie od wyjścia z domu czułam mój pot ;/ To było straszne, poza tym miałam uczucie, że wszyscy dookoła to czują. Obawiałam się trochę zastosowania Antidralu, ale w końcu kazałam mamie iść do apteki, zastosowałam i udało się - pachy suchutkie, zero nieprzyjemnego zapachu, żadnych skutków ubocznych, tylko paszki trochę swędziały po posmarowaniu tym specyfikiem. Na razie stosowałam trzy razy - najpierw w niedzielę, potem w poniedziałek, a następnie w środę - i Antidral trzyma do dzisiaj, czyli 5 dni. Naprawdę polecam, Antidral jest świetny, a jeśli Wam nie pomoże za pierwszym razem - spróbujcie jeszcze raz, może za drugim, trzecim razem zadziała! A jak nie, to zostaje jeszcze Etiaxil, który jest mocniejszy ; ))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
ja uzywam srodka podobnego do antidralu, perspirex- i dziala. Tylko ze i tak poce sie na ciele, fe:/
zauwazylam, ze po wypiciu kawy objawy sie nasilaja, i poce sie ciut bardziej nawet na 2gi dzien. Czy ktos z Was bral jakies tablety albo cos takiego na to dziadostwo?? ![]()
![]() |
#480 |
Rozeznanie
|
ps i po perspirexie tez swedzi jak diabli...ale warto:p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.