Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 18:30   #4321
SoNeRa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

dziewczyny ciuszki dla maluszków piękne - w sobotę idę na miasto tez coś kupię ślicznego maluchom
jastinada - wózek jak dla mnie śliczny i kolor extra podobają mi się takie teraz!!!!
emilka u mnie w mieście w Polsce lipa z bliźniaczymi wózkami nawet do Krakowa nie miałam jak podjechać bo pociągiem nie chciałam a auta nie mamy w Polsce jedynie rodzice mają ale się nie złożyło jechać tam

dziś udało mi się skończyć godz wcześniej więc zmykam zjeśc gołąbki z Polskii odpoczywamy z mężulem
miłego wieczorku buziaki
Stary 2008-10-21, 18:55   #4322
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
ja teraz jeszcze zastanawiam się nad takimi słodkimi skarpeteczkami ale chyba bardziej opłaca się kupić w sklepie bo na allegro skarpetki za 5,90 a przesyłka 10zł gdzie tu logika...?!?

http://www.allegro.pl/item461947100_...zda_panda.html

http://www.allegro.pl/item461946673_...siak_soxo.html

Wiesz, ja bym skarpetki kupila w sklepie, a to dlatego ezby sprawdzic czy gumki nie maja za ciasnej. Czasami lubia takie slodkie skarpetunie uciskac maluszka. U mojego chrzesniaka najlepiej sprawdzily sie skarpetki z H&M.
Stary 2008-10-21, 19:29   #4323
Amazonia23
Zakorzenienie

Dziewczyny znacie jakieś str internetowe na których można sie zarejestrować i otrzymuje się darmowe próbki, gadżety i broszury(oczywiście odnośnie ciąży i dziecka)?
Pamiętam że moja koleżanka kiedyś dostawała słoiczki z nowościami gerbera.
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 19:31   #4324
emzeta
Zadomowienie

Zanka, ale rewia mody, bardzo ladna z Ciebie mama

Skarpetki sliczne,

A my wybralismy wozek, a raczej caly system, choc tu kupimy go taniej, a kupimy nowy, bo moj TZ jest uczulony na wszystko co uzywane i musze to uszanowac, a tu nasz wybor

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 19:35   #4325
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Dziewczyny znacie jakieś str internetowe na których można sie zarejestrować i otrzymuje się darmowe próbki, gadżety i broszury(oczywiście odnośnie ciąży i dziecka)?

www.pieluchy.net
widzę, że aktualnie nie mają akcji, ale może powtórzą.
przysyłali kilka darmowych pieluch (coś ala Pampers) warto wypróbować chociaż w porównaniu do oryginałów dużo grubsze. moje narazie czekają na córcię żeby wypróbować bo jak będą ok to bardzo tanio wychodzą.
sprawdzajcie od czasu do czasu, podejrzewam, że za jakiś czas wznowią wysyłanie gratisów (była o tym informacja na pierwszej stronie).

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 19:44   #4326
dull
Raczkowanie

Cytat:
ja teraz jeszcze zastanawiam się nad takimi słodkimi skarpeteczkami ale chyba bardziej opłaca się kupić w sklepie bo na allegro skarpetki za 5,90 a przesyłka 10zł gdzie tu logika...?!?

http://www.allegro.pl/item461947100_...zda_panda.html

http://www.allegro.pl/item461946673_...siak_soxo.html

takie skarpetki są w rossmanie własnie w okolicach 6 zł nawet nie iwem czy nie dokładnie po 5.90
dull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:02   #4327
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dull Pokaż wiadomość
takie skarpetki są w rossmanie własnie w okolicach 6 zł nawet nie iwem czy nie dokładnie po 5.90

No dlatego stwierdziłam że się nie opłaca takich tanich rzeczy kupować na allegro bo przesylka więcej wychodzi niż sam produkt...:/
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:22   #4328
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

no faktycznie z tą przesyłką to przesada....ale macie rację, lepiej niektóre rzeczy jest "pomacać" i się dwa razy zastanowić, bo pomimo tego, że są słodziutkie to mogą się okazać niepraktyczne
w Rossmanie sa takie rzeczy....?kurczem, chyba dawno tam nie byłam..
coś cisza u Alkamor, wogóle nas nie odwiedza...
no i od Jagi brak wieści, mam nadzieję, że wszysko ok i sie pomalu z niunia zbieraja do domku

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:37   #4329
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Bardzo fajna fotka i mamusia na niej
Zanka to ty jestes taka malutka jak ja tylko ze ja zawsze wazylam 49-50 a teraz 54
Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
Slicznie wygladasz! Piekny brzuszek i super sweterek

z moja corka zapewne

Dzien dobry ! Dziekuje ze przez noc zapisalyscie 'tylko' 2 strony, juz zdazylam nadgonic
Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Zanka
piesek bombowy poprostu sliczny a twoj brzusio juz pisalam wiele razy cudowny
dziękuję jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
Asia,bój się Boga 11 chłopców i 3 dziewczynki...jakoś się będą musieli podzielić

A Ty Żanka przed ciążą narzekałaś,teraz narzekasz-siedź cicho i ciesz sie ,że dalej jesteś taka laska
a narzekam tak, ale nie mam zamiaru się dołować, po porodzie się wezmę za siebie i będę zgrabną Mamuśką

Cytat:
Zanka Ponoć kobiety w ciązy są bardziej pociągające...
Ja dziś zrobiłam zakupik
Cytat:
Na allegro wyhaczyłam był jeszcze dziewczęcy i tanio bo z przesyłką 25,50 kupiłam jeszcze drugi
Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
A ja własnie wrociłam z mojej firmy byłam zawieźć L4, wszyscy podziwiali moj brzuchol ze taki słodki jest no i dostalam wreszcie paczkę z allegro z ciuszkami ktore kupiłam tydzien temu pokaze wam sa słodkie, ładniejsze niz na zdjeciach
dziewczyny świetne zakupy, jak poznam płeć szkraba to kupię kilka ciuszków

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:46   #4330
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość

dziewczyny świetne zakupy, jak poznam płeć szkraba to kupię kilka ciuszków
A kiedy masz sie dowiedziec?

Juleczka

Maleństwo

spicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:47   #4331
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
A kiedy masz sie dowiedziec?
usg mam w poniedziałek 27.10, ale nie wiadomo czy się dowiem

Stary 2008-10-21, 20:47   #4332
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Emzetko, jaki droooogi wózek...
hehe nie no żartuję, ale tani nie jest, za to bardzo sympatyczny, jak dla mnie trzykołowce są nawet fajne, jednak bardziej mi się czterokołowce podobają. Poza tym wydaje się być bardzo solidny i porządnie wykonany

Stary 2008-10-21, 20:50   #4333
emzeta
Zadomowienie

Hej, Spicegirl, a mi sie przypomnialo ze widzialam w niedziele w telewizji program jak angol jezdzil po stanach i byl w Bostonie i w Salem i widzialam troche twoje miasteczko

Stary 2008-10-21, 20:52   #4334
Anvi
Raczkowanie

Hej!
zanka - nooo...fajna z ciebie ciężarówka Ślicznie wyglądasz

Ciuszki fajowe dziewczyny Ja postanowilam zrobic liste co mi potrzebne, bo kolezanaka ktora urodzila w grudniu rok temu powiedziala ze ona nakupila ciuszkow, kosmetykow i innych takich i pozniej polowy z tego nie uzywala wiec zrobie liste ajbardziej potrzebnych rzeczy....a co mi bedzie potrzebne lub mi sie spodoba to dokupie pozniej taaa...plan mam, ale jak ja sie go bede trzymac jak na zakupy pojde to inna sprawa

emzeta wozek fajny Ja tez poszukuje wiec sie zainspiruje twoim wyborem i tez go sprawdze

tyle jeszcze mialam napisac...ale padam na pyszczek...męczący dzień mialam
Miłego wieczoru wam życzę!
Anvi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:56   #4335
emzeta
Zadomowienie

Dzieki emilka, no wiem ze taniej mozna kupic wozki, ale ten spelnia nasze wymagania:
-musi byc nowy (jak juz pisalam maz nietoleruje uzywanych)
-musi byc kompatybilny z siodelkiem maxi cosi ewnetualnie chicco - znowu maz...
-musi miec duze pompowane kola - maz, i tylko 3 kola - razem
-musi byc dokupiona gondola, bo wiadomo czemu
-musi sie latwiutko skladac - ja
kolor tez ja wybralam ale nie ma wplywu na cene, tutaj kupie caly zestaw za ok 1600zl, i to nie to ze jacys bogaci jestesmy, ale wygodny wozek i super siedzonko do samochodu to dla nas podstawa...

Stary 2008-10-21, 20:59   #4336
emzeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anvi Pokaż wiadomość
Hej!
zanka - nooo...fajna z ciebie ciężarówka Ślicznie wyglądasz

Ciuszki fajowe dziewczyny Ja postanowilam zrobic liste co mi potrzebne, bo kolezanaka ktora urodzila w grudniu rok temu powiedziala ze ona nakupila ciuszkow, kosmetykow i innych takich i pozniej polowy z tego nie uzywala wiec zrobie liste ajbardziej potrzebnych rzeczy....a co mi bedzie potrzebne lub mi sie spodoba to dokupie pozniej taaa...plan mam, ale jak ja sie go bede trzymac jak na zakupy pojde to inna sprawa

emzeta wozek fajny Ja tez poszukuje wiec sie zainspiruje twoim wyborem i tez go sprawdze

tyle jeszcze mialam napisac...ale padam na pyszczek...męczący dzień mialam
Miłego wieczoru wam życzę!
Dzieki, no my dzis weszlismy do mothercare i tam sobie nim pojezdzilam i sprawdzilismy jak dziala,

co do zakupow to ja mam liste i zawsze jej zapominam do sklepu wziac... a potem stoje przed polkami i sie zastanawiam, wyjdzie na to ze moje dziecko bedzie mialo same body...

Stary 2008-10-21, 21:10   #4337
Judy_21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
dziś mamy 1 rocznicę ślubu ale jesteśmy tak padnięci po tym powrocie do Anglii(poszliśmy dziś spać o 3 a wróciliśmy o 2 rano )więc zaraz zmykam spać bo mężulek już śpi
No to gratulacje !!!! To chyba papierowa rocznica, co?
Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
no fakt, będziemy się nawzajem wspierać;]lub słuchać rad Judy lub innej doświadczonej mamy ja wiem tyle, że najlepiej kupować ciuszki nie nakładane przez główkę - takiemu maleństwu to strasznie ciązko bluzeczkę nałożyć a jeszcze przez główke to już tragedia...
Ej, no nie róbcie sobie ze mnie jaj.... proszę
Cytat:
gratuluję synusia no to może ta przepowiednia Judy się sprawdzi hehe

Ktoś tu płakał, że jeszcze nie zna płci swojego szkraba, a jest w 15 t.c. a ja już w 22. i dalej nie wiem. Przecież powinnam dowiedzieć się jako jedna z pierwszych tak racjonalnie myśląc a tu psikus i dalej nie wiem.
Znam tylko kilka przepowiedni rodziny na chlopca i moja ulubiona od Judy na dziewczynkę
Zanka miejmy nadzieję A ja mam następne USG dopiero w grudniu i co Wy na to?????? w 24 tygodniu... i pewnie dopiero wtedy sie dowiem....
Cytat:
pokażę Wam kilka aktualnych fotek, możecie zobaczyć jak rośnie nasz piesek i jaka ja już jestem duuuuża
wyglądam strasznie a mój tata nazywa mnie Kuleczką
Ślicznie wyglądasz i w bląd włoskach i w ciemnych, ale chyba bardziej mi się podobasz w bląd
Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Jeszcze mnie dziwi fakt, że nie kazał mi porzestać jeść kwasu foliowego. Poprosze może dziś o jakies witaminki bo włosy mi wypadają jak szalone, do porodu będę łysa Jastiniada słyszałam że ona też jest dobra wiec spróbuje, ale nie wiem sama czy zmienię moze lekarza bo jakoś się do niego przyzwyczaiłam
Ja mam pytanie, kiedy powinno się przestać łykac kawas foliowy???
I drugie, co z tymi włosami???? Miały być lepsze w ciąży, piękniejsze, mocniejsze, a u mnie też garściami wychodzą pomimo witamin...
Cytat:
ale ja nie jestem szczupła. jestem taka okrągła, zawsze miałam chudą twarz a teraz taki pulpet hehe
ja przy wzroście 152 ważyłam 48 kilo a teraz już 59.5 czuję się jak mały słonik
ale po porodzie będę walczyła o 48
Nie bój się wywalczysz, wywalczesz, pewnie maluch szybciej z Ciebie to wyciągnie, jak Ty to zgubisz, ale czy to ważne??? Ważne, że wrocisz do dawnej wagi o ile nie schudniesz więcej
Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Justynka po porodznie bedziemy sie wszystkie dzielnie wspierac w walce z kilogramami . Mysle, ze damy sobie rade. O ile bobasy z nas wszystkiego nie wyssia wczesniej
No własnie mnie uprzedziłaś
Cytat:
Z tego co wiem, w szpitalu rozdają darmowe ankiety, wypełniasz, wysyłasz i przez jakis czas dostajesz gratisy

JAk pisałam wczesniej następne badanie mam dopiero w grudniu, ale ja tak długo czekac nie mogę, popytałam znajomych, polecili "świetnego" lekarza, prywatny gabinet popołudniami, rewelacja....
Poszłam wczoraj wieczorem i oniemiałam.... Z ubezpieczeniem zdrowotnym (prywatnym oczywiście bo tutaj społecznego nie ma...) koszt przeprowadzenia przez całą ciążę zamyka się w granicach 1500 do 2500 euro a bez ubezpieczenia prywatnego (moja wersja) to koszt rzędu od 5000 do 7000 euro: eek: w zależności od częstotliwości wizyt.....
No to grzecznie podziękowałam i wyszłam....
Bez komentarza.... to ja juz wolę jechac 100 km do polskiej przychodni i zapłacić 150 euro za jedno badanie....
Ręce opadają normalnie, zdębiałam wczoraj.... a najdziwiniejsze jest to, że na poczekalni siedziało kilka kobiet i w międzyczasie przyszły jeszcze dwie... więc na brak pacjentów raczej nie narzekają...

WDF

93...83...73...70...65...63

-28 kg

Judy_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 21:28   #4338
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Cytat:
Napisane przez emzeta Pokaż wiadomość
Dzieki emilka, no wiem ze taniej mozna kupic wozki, ale ten spelnia nasze wymagania:
-musi byc nowy (jak juz pisalam maz nietoleruje uzywanych)
-musi byc kompatybilny z siodelkiem maxi cosi ewnetualnie chicco - znowu maz...
-musi miec duze pompowane kola - maz, i tylko 3 kola - razem
-musi byc dokupiona gondola, bo wiadomo czemu
-musi sie latwiutko skladac - ja
kolor tez ja wybralam ale nie ma wplywu na cene, tutaj kupie caly zestaw za ok 1600zl, i to nie to ze jacys bogaci jestesmy, ale wygodny wozek i super siedzonko do samochodu to dla nas podstawa...
nie no jasne, że tak.po co kupować coś za 1000jak to niespełnia waszych oczekiwań, lepiej juz dodac te kilka stówek i mieć coś konretnego
ja natomiast jestem jakaś nienormalna...zazwyczaj podobają mi się rzeczy, które okazują się kilka razy droższe od pozostałych a jak oglądaliśmy wózki to jedyne jaki mi się podobały były w cenie 500-780zł....zamierzalismy wydac ok 1000zł na wóze i wiem ze powinnam się cieszyć ze są tansze ale martwi mnie czy na pewno są dobre za taką cenę...
Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość

Ej, no nie róbcie sobie ze mnie jaj.... proszę
ja.....? no co Ty....hehe tak wogóle to ja na serio pisałam i ironii w tym nie było, no bo kto mam nam coś podpowiedzieć jak nie kobitka która już przez to wszystko raz przechodziławięc tak łatwo to się nnie wymigasz
Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość

Z ubezpieczeniem zdrowotnym (prywatnym oczywiście bo tutaj społecznego nie ma...) koszt przeprowadzenia przez całą ciążę zamyka się w granicach 1500 do 2500 euro a bez ubezpieczenia prywatnego (moja wersja) to koszt rzędu od 5000 do 7000 euro: eek: w zależności od częstotliwości wizyt.....
dosłownie

Stary 2008-10-21, 21:35   #4339
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Napisane przez emzeta Pokaż wiadomość
Hej, Spicegirl, a mi sie przypomnialo ze widzialam w niedziele w telewizji program jak angol jezdzil po stanach i byl w Bostonie i w Salem i widzialam troche twoje miasteczko
o, ale fajnie Boston jest pieknym miastem, bardzo starym jak na tutejsze warunki, dzieki czemu wydaje sie bardziej 'europejski' niz inne duze miasta USA. Waskie uliczki, kocie lby w centrum itd. A Salem jest przeslodkie, mam nadzieje jeszcze kiedys pojechac, bo w sumie bylismy tam ze 3 godzinki, a to niedaleko jest.

Juleczka

Maleństwo

Stary 2008-10-21, 21:37   #4340
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

aha, a ja mam taki wozek od szwagierki

Juleczka

Maleństwo

Stary 2008-10-21, 21:44   #4341
gosiunia22
Zadomowienie

dubel

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 21:45   #4342
gosiunia22
Zadomowienie

Dziewczyny, ale macie tempo pisania!! Tyle stron!!!
Zanka, ślicznie wyglądasz, ciąża Ci zdecydowanie służy
Emilka, Raspberry, buziaczek, cieszę się, że znacie płec i bardzo Wam zazdroszczę
Mam nadzieję, że sama się dowiem w sobotę. Ruchów w zasadzie nie czuję Czasem coś tam się delikatnie przelewa, ale trudno to nazwac ruchem, nie mówiąc o kopaniu! Mam nadzieję, ze wszystko jest dobrze...

Aaa, zapomniałabym, wczoraj kupiliśmy ślicznego x-landera, jest niesbiesko-czarny i ma skrętne przednie koła. Już nie mogę się doczekac i jeżdżę nim po dużym pokoju
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2073.jpg (69,0 KB, 34 załadowań)

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 21:50   #4343
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Już nie mogę się doczekac i jeżdżę nim po dużym pokoju
hahaha fajnie to musi wygladac

Juleczka

Maleństwo

Stary 2008-10-21, 21:56   #4344
Jaga1111
BAN stały

WITAJCIE!!!!!

Ja widac wrocilam do was

Na początku chialam podziekowac za otuche i trzymanie kciukow za NAS Dziekuje dziewczyna pozwole sobie je wymienic:
szczesliwa_82,charlotte,m emi,anadun,gosiunia22,spi cegirl,anvi,zanka205,Judy _21,
raspberry69,emzeta,justin ada,e.m.i.l.k.a

A wlasnie co u mnie jest juz lepiej bo mnie wypuscili ale mala dala na duzo wrazen ostanio..czuje sie dzis anwet bardzo dobrze zagrozenie przeszlo ale nie na 100 procent bedzie nadal dobrze wiec musze uwazac na sebie no i niesety zero sexu co mnie troszke przeraza bo ochota jest straszna-chyba po tych lekach HAHA
lekow masa ale mala sie rusza czuej ja wiec mam nadzieje ze posiedzi w nim do Marca....

Ps: dziewczyny wpadlam na pomysl wymiany numerow gg bedzie nam latwiej do siebie pisac....Co wy na to??????

Wszystkie serdecznie pozdrawiam Buzka
Jaga1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 21:57   #4345
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Emilka, Raspberry, buziaczek, cieszę się, że znacie płec i bardzo Wam zazdroszczę
Mam nadzieję, że sama się dowiem w sobotę. Ruchów w zasadzie nie czuję Czasem coś tam się delikatnie przelewa, ale trudno to nazwac ruchem, nie mówiąc o kopaniu! Mam nadzieję, ze wszystko jest dobrze...

Aaa, zapomniałabym, wczoraj kupiliśmy ślicznego x-landera, jest niesbiesko-czarny i ma skrętne przednie koła. Już nie mogę się doczekac i jeżdżę nim po dużym pokoju
O gtaruluje wozka . tez bym juz chciala miec swoj ale ciagle nie wiem jaki..
Stary 2008-10-21, 21:59   #4346
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaga1111 Pokaż wiadomość
WITAJCIE!!!!!

Ja widac wrocilam do was

Na początku chialam podziekowac za otuche i trzymanie kciukow za NAS Dziekuje dziewczyna pozwole sobie je wymienic:
szczesliwa_82,charlotte,m emi,anadun,gosiunia22,spi cegirl,anvi,zanka205,Judy _21,

A wlasnie co u mnie jest juz lepiej bo mnie wypuscili ale mala dala na duzo wrazen ostanio..czuje sie dzis anwet bardzo dobrze zagrozenie przeszlo ale nie na 100 procent bedzie nadal dobrze wiec musze uwazac na sebie no i niesety zero sexu co mnie troszke przeraza bo ochota jest straszna-chyba po tych lekach HAHA
lekow masa ale mala sie rusza czuej ja wiec mam nadzieje ze posiedzi w nim do Marca....

Ps: dziewczyny wpadlam na pomysl wymiany numerow gg bedzie nam latwiej do siebie pisac....Co wy na to??????

Jaga same wspaniale wiesci (procz sexu oczywiscie). Super, ze macie sie juz dobrze.
Stary 2008-10-21, 21:59   #4347
zanka205
Zakorzenienie

strasznie mi cały dzień internet chodzi
na naszej klasie znajomi uważają, że na synka wyglądam na tym zdjęciu co w żółtym sweterku jestem

Jaga witaj dobrze, że już wszystko dobrze

Stary 2008-10-21, 22:06   #4348
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Hurraaaaa!!!!!!!!!!!! jaga wrocila do nas !!!!!!!
Witaj kochana , strasznie sie ciesze ze wszystko w porzadku, co do seksu to odbijesz sobie za jakies pol roku jak dojdziesz do siebie po porodzie.
A tak w ogole to ucaluj meza, udal ci sie bardzo dziekujemy za informacje na biezaco.

Juleczka

Maleństwo

Stary 2008-10-21, 22:15   #4349
emzeta
Zadomowienie

Cytat:
aha, a ja mam taki wozek od szwagierki
ooo u nas to takie baaardzo modne sa!

Cytat:

hi hi hi, dobrze za masz taki duzy

Cytat:
Napisane przez Jaga1111 Pokaż wiadomość
WITAJCIE!!!!!

Ja widac wrocilam do was

Witamy! Fajnie ze juz w domku i ze glowne zagrozenie minelo... z tym seksem szkoda, ale jakos sobie poradzicie, na razie dzidzia najwazniejsza, wiec dbaj o siebie!

Ciekawe tylko co tam u McKinley?

Stary 2008-10-21, 22:19   #4350
Jaga1111
BAN stały

Cytat:
Hurraaaaa!!!!!!!!!!!! jaga wrocila do nas !!!!!!!
Witaj kochana , strasznie sie ciesze ze wszystko w porzadku, co do seksu to odbijesz sobie za jakies pol roku jak dojdziesz do siebie po porodzie.
A tak w ogole to ucaluj meza, udal ci sie bardzo dziekujemy za informacje na biezaco.
Dzieki Tak ,udał mi się On chyba bardziej bal sie o nas niz ja o siebie i dziecko.....On jest przekochany ostanie 6 miesiecy bardzo nas do siebie zblizylo....

A ja niechce sobie odbijac za pol roku!!!!!!!!!!!!!
Jaga1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości