|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
My jak na razie sie zastanawiamy nad obraczkami. Ale zaraz z TZ bede musiala pogadac, bo nie wiem, czy bedziemy kupowac czy przetapiac swoje zloto... ![]() Co do plenerow, to ja na 200% nie wyjde z wesela by fotki sobie popstrykac. Owszem, ze jakies kolo sali, ale nigdzie dalej jezdzic nie bedziemy. Dlaczego? Bo juz raz na takim weselu bylismy, gdzie mlodzi wyszli a my razem z nimi, bo bylismy starszymi. Nie bylo nas 1,5 h, za duzo zdjec mlodzi i tak nie dostali a my sie nie wybawilismy nalezycie :P Jak wrocilismy na sale to sami nie wiedzielismy co i jak, bo tu zabawa rozkrecona a my za stol jesc, bo glodni :P Nie spodobalo nam sie to. Wesele ma sie raz w zyciu, a tak to przynajmniej sie wybawie i bede miec pretekst by jeszcze raz zalozyc suknie
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona i Aleksander 138.jpg Iwona i Aleksander 146.jpg Iwona i Aleksander 150.jpg Iwona i Aleksander 160.jpg Iwona i Aleksander 163.jpg Iwona i Aleksander 164.jpg
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę mieć zdjęcia w plenerze w ruinach zamku niedaleko mojego miasta wiele osób tam teraz robi zdjęcia oglądałam od koleżanki co miała tam zdjęcia i bardzo mi sie spodobały
co do złota to chciałam przetopić moje kolczyki dwie pary ale moja mama powiedziała bym je zostawiła jak będę miec córkę zrobiło mi się miło że moja mama myśli że już będę mieć dzieci
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona i Aleksander 197.jpg Iwona i Aleksander 196.jpg Iwona i Aleksander 194.jpg Iwona i Aleksander 177.jpg Iwona i Aleksander 168.jpg
to tyle przepraszam ze was zasypalam ale niemoglam sie zdecydowac na kilka
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam pootwierać te zdjęcia by zobaczyć większe i nie chcą się otworzyć
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
łał... 4 wątek
Ciężko mi przeczytac wszystko, ale się postaram ))DZIEWCZYNY, jak to jest z sukniami... na ile wcześniej trzeba ją kupic... ślub mamy w czerwcu... i się tak zastanawiam... czy już poszukiwac w salonach czy na razie Internet wystarczy... Do ślubu samego mamy już dużo, jesteśmy w trakcie nauk przedmałżeńskich (bardzo fajnych, nawiasem mówiąc). Mam nadzieję zaglądac tu do Was, bo ten czerwiec zbliża się szybciutko
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
cos ejest chyba nie tak z wizazem bo ja mialam klopoty z ich zalaczeniem...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka, kliknij kilkakrotnie na foty.
Ja mam tez ten problem. ![]() martucha, super foty, ale mam prosbe. Czy moglabys nie wkejac ich po kolei do watku? Po prostu wgraj, ale nie umieszczaj w czesci, gdzie sie pisze post. Zdjecia po kliknieciu "wyslij wiadomosc" i tak sie wyswietla i bedzie mniejszy broblem z ich otwarciem To tak na przyszlosc nie wiem w co klikasz by wgrac foty, ale ja klikam "zarzadzaj zalacznikami pod oknem wypowiedzi a nie na znaczek spinacza
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powracajac do wczesniejszego pytanka:
- bede chodzic na solarium ale tylko po to by zmienic nieco odcien skory (tak na marginesie to nie lubie solarium, bo mam wrazenie ze mnie po sesji 5-7 min bola kosci, ale moze to jakas schiza) - do fryzjera na pewno sie udam, nie wiem ile wczesniej trzeba zaklepac. wlosy zapuszczam-juz mam za lopatki, - malowac chyba bede sie sama, tylko wtedy kupie markowe dobre kosmetyki. Slub mam na 16-ale tak jak nie ktore z Was musze sie upewnic. w tym tygodniu musze zaklepac kamerzyste i fotografa-bedziemy miec zdjecia studyjne przed slubem, bo u mnie rodziny sa nieco sklocone (moi rodzice sa po rozwodzie i nie rozmawiaja ze soba) i boje sie ich zostawic samych sobie. A w plener wybierzemy sie w inny dzien z kolega- z zamilowania "fotografem"-robi fajne zdjecia, ale fotografem nie jest mimo ze ma super sprzet i wie jak go uzyc
|
|
|
|
#761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() martucha nie dziwie się, że nie wiedziałaś co wybrać mnie szczególnie spodobały się:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1224617634 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1224617634 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1224617634 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1224617528
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
martucha "nie za ma co"
![]() co do solary, to ja sie zastanawiam czy bede chodzic. Raczej nie, ze wzgledu n ciage pojawiajace sie pieprzyki... Musze sie udac do dermatologa by je obejzal... w sprawie fryzjera, to musze pojsc podciac koncowki, ale mi sie zawsze tak niechce kasy na takie bzdety wydawac Wyjdzie, ze to ja swego psa do fryzjera zaprowadze a nie sama pojde :P No i ja wlosow nie zapuszczam. Same sie zapuszczaja. Obecnie sa prawie do tylka.![]() co do kosmetyczki to sama jeszcze nie wiem...
|
#763 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pójdę kilka razy, żebym po prostu nie wyglądała na taką, która ma zaraz zemdleć ![]() Makijaż i fryzurę będą robić mi profesjonaliści. Do kosmetyczki chcę się umówić już w najbliższym czasie, a do fryzjerki mojej jakieś 2 miesiące przed ślubem Cytat:
Cudowne zdjęcia! Cytat:
![]() Witaj śliweńko po długiej przerwie Witaj cacharel^ |
||||||||
|
|
|
#764 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurczeee a wiecie co ja chyba najglubsza rzecz zrobilam na pocztku tego roku, mialam wloski tak do lopatek( oczywiscie bylo to juz po zareczynach nawet mialam date slubu juz ustalona..) no i ktoregos pieknego dnia tak mnie rąbnęło cos ,ze je scielam do polowy brody.. yhhhhhh:/ no a tak za miesiac naszła mnie cudowna wizja dlugich loków pod moim welonem.. szkoda gadać ciagle intensywnie zapuszczam ale cos czuje ze moja wizja burzy lokow runie.. obecnie mam znowu prawie do lopatek ale to ciagle mało... Wiec gratuluje długości wlosów prawie do tyłka ![]() Cytat:
a teraz pytanko, zdradz tajemnice u kogo bedziesz robila fryzurke i makijaz bo my z tych samych okolic jestesmy ![]() pozdrawiam
Edytowane przez violisia Czas edycji: 2008-10-21 o 22:22 Powód: :) jak zawsze to samo ;) |
||
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego wzgledu, ze mam tak ciezkie wlosy, ze i tak nic sie z nimi nie zrobi. Bede je musiala miec i tak upiete.![]() No i nie wiem czy wiesz, ale teraz masz idealna dlugosc na zrobienie czego tylko chcesz z wlosow. Wiec i tak bede musiala pojsc do fryza i je sciac Ale pojde jak juz sukienke kupie i powiem jaka mam wizje fryzury no i zeby mi na tyyle sciela by mozna z nich bylo zrobic to coc chce i zeby nie byly zani za dlugie, ale moga byc ciut krotsze to i tak odrosna ![]() Moje wlsoy rosna piorunem. Rok temu mialam je do lopatek a teraz prawie do tylka... Nie scinalam ich praktycznie od dwoch lat. Nawet ich nie podcinalam a dzis od kolezanki uslyszalam, ze musialam je niedawno podcinac, bo nie widzi rozdwojonych koncowek Fakt, sa mocne, w przeciwienstwie do paznokci, ktore sa do niczego... Ale sa tez sztywne jak druty przez co nie moge ich nakrecic. Sa grube i starsznie ciezkie.
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Jaguś, ja też jeszcze kilka lat temu miałam włosy aż za tyłek
. Do autobusu wchodziłam najpierw ja, a potem Teraz znowu mam włosy za łopatki i chyba w te długości czuję się najlepiej |
|
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w miare
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
ja włosy tez powoli już zapuszczam, jak chodzę do fryzjera to TŻ mówi mi że mam tylko trochę podciąć bo do wesela muszę mieć długie
na solarium pójdę gdyż mnie się zawsze pytają czy ja anemie mam bo taka blada jestem więc smaruje się teraz balsamami brązującymi i raz na 2 tyg chodzę na solarium bo bladzioch ze mnie co do sukienki poczekam aż wejdzie nowa kolekcja przymierze w salonie i pójdę do krawcowej by uszyła mi taką samą gdyż w salonie kosztują po 3000zł a u mnie w mieście szyją za 1200zł suknie ślubne
|
#769 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaś jeśli chodzi o ślub to sami chcieliśmy 13 i tu akurat teściowa mówiła żebyśmy poszli wcześniej się dowiedzieć, ale jakoś tak zeszło i już był ślub na 13:30. A teraz w sobote ide do mojej daaaalekiej kuzynki na ślub do kościoła w którym my ślubujemy ![]() Cytat:
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kochana
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm a ja mam do lopatek wloski jak by byly za lopatki to bym byla spokojniejsza heheh ide juz do lozka hehe z najnowszym wydaniem "paznokci" nie piszcie za duzo heheh:P bo potem nie moge nadarzyc pozdrowionka
|
|
|
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego za lopatki?
do koka?
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej z rana ![]() a ja mam włosy do pasa wiec bedzie wiele mozliwosci
|
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
II - ja tam w styczniu sie zapisze do fryzjerki, an a probna jakies 2 tygodnie przed III - ja na wizazu znalazlam dziewczyne, ktora sie zajmuje wizazem, i ona mnie umaluje do slubu i na sesje jak sie uda. Cytat:
martucha cudne zdjecia! popscene widzialam A my Londyn mamy zaliczony. Bylo cuuudownie. pogoda dopisala. Ale 9 godzin to niesttey za malo. Nie zdazylismy juz na kilka fajnych rzeczy. ale nic straconego. Najwazniejsze punkty wycieczki zaloczone. ihihihihJak juz zgram fotko moze sie pochwale ihihih Buziaki. |
||
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Kobitki!!!! ale mi sie dzis buzia usmiecha-MAM JUZ WZOR ZAPROSZEN KTORE BEDE SAMA ROBILA
wyszly lepiej niz sie spodziewalam. zrobilam wczoraj jedno i powiedzialam mojemu TZ ze zamowilam na probe na allegro i on uwierzyl
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się podoba taka fryzura sądzicie że jakie muszę mieć włosy długie czy zdążę zapuścić
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#778 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#779 | |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
jeszcze pare godzin i 10 dni urlopiku Cytat:
jako jeszcze niby narzeczenstwo![]() I mysle, ze tak na dwa m-ce przed slubem zaczne po pare minutek w tyg zeby jakos ta moja skorka nabrala ladnego kolorku ![]() II cio do tego to ja mam znajoma frzjerke ktora mnie czesz od15 lat ![]() ![]() ale mysle z tego co ona mowila ze czasem i nawet do pol roku![]() III u kosmetyczki ale to tez najoma tej mojej fryzjreki ![]() wogole ostatnio sie zaczelam zastanawiac czy nie bede miec problemow z tym czesanie kosmetyczka itp bo przeciez 15 sierpien to siweto koscielne i praktycznie wiekszosc salonow sklepow itp jest pozamykana...sama nie wiem jak to bedzie wygladac a przecie dzien wczesniej sobie fryzury czy makijazu nie zrobie ![]() strippi dolaczam sie do gartulacji a nam wczoraj wylaczyli tc cyfrowoa przez jednego fagasa normalnie tak to jest miec znajomych, zamowilism dekoder w kwietniu i zaplacilismy za caly rok abonanment, a zejestsmy za granica to zalatwial nam znajomy juz po raz drugi i normalnie wczoraj sie okazalo ze nas tak wyrobil ze dosc ze abonamemnt byl zaplacny tylko na pol roku to jeszcze wzial dwa dekodery na moje nazwisko normalnie jak dorwe to udusze..nio ale zapalcilismy an arzie na mac przez net tylko czy uaktywnia dzisiaj?? bo jest moj ulubiny progarmik...
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje drogie Panie
![]() Przeczytałam całe 2 strony Wazych rozważań ... Ja kiedyś miałam włosy do pasa to było w gimnazjum... potem je obciełam do ramion co wzbudziło sensację ze względu ja jakość moich włosów i ich kolor naturalny... potem miałam prawie na chłopaka a potem to tak różnie. teraz mam tak trochę za ramiona ... są dość mocno wycieniowwne więc wyglądają trochę licho tak jak bym ich maiła połowę mniej niż w rzeczywistości i dla tego już nic z nimi nie robie od marca, raz podcięłam końcówki. Sukienkę będę szukać dopiero w kwietniu... tak mi doradziła Pani w salonie, w którym mam zamiar ją kupić. Jeżeli chodzi o DJ to moja teściowa też była zbulwersowana i już nam jakąś okiestre chciała zamawiać. A ja jej powiedziałam że jeżeli będzie miała Pani ponad 3 tys na opłacenie orkiestry i talerzyków dla nich to ok zgadzamy się z Tż ![]() Opadła jej szczena że aż tyle nie pyta więcej o orkiestrę... Chociaż szantazowała TŻ że na wesele nie przyjdzie a Tż na to a to niech mamusia nie przychodzi zaoszczędzimy na talerzyku... Chyba ją to poruszyło bo już nie szantażuje. Jeżeli chodzi i msze a ja jestem ze Świętokrzyskiego to ja tu u nas nie spotkałam się z takimi mszami od 12-15 u nas raczej tak najwsześniej to 16 nawet jak jest dużo par bo pochodzę z dużej parafii to nawet masza może być o 19 lub 20... A i do mojego ślubu pozostało od dziś równe 10 miesięcy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

Obecnie sa prawie do tylka.

ihihihih