|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Norton - problem
Dziewczyny doradżcie mi
Wirus wyłączył w Nortonie funkcję AutoProtect - nie da się jej włączyć. Wirus został usunięty,ale Norton nadal nie działa jak należy. Chciałabym zainstalować Avasta.Wiem,że najpierw muszę usunąć Nortona.Przeskanowałam kompa Pandą on-line i wykryła mi 3 oprogramowania szpiegujące. Czy jeśli odinstaluję teraz Nortona,to mogę mieć jakieś problemy?
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Norton - problem
szczerze mowiac nie orientuje sie w takich sprawach, ale czy moglabys mi podac adres strony na ktorej mozna przeskanowac Panda?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się nie znam
![]() A skanowałam na tej stronce http://www.pspolska.pl/home/
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() A moze lepiej zapytac na forum technicznym? Tam powinni sie znac
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie powinno byc klopotow. Nortona wywal jak najszybciej
Ja polecam bardzo oprogramowanie Sophos.
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
w dzisiejszych czasach wystarczy mniej rozbudowany antywirus, a do tego antykeylloger jakis malutki .Norton od jakiegos czasu sobie nie radzi z tym czym nas raczą przestępcy netowi, ostatnio zaniemógł znajomych komputerek i okazało sie że po odinstalowaniu nortona i skanie on-line Panda znalazło sie 3 wirusiki i 64 programy szpiegujace
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Momo -Prawdopodobnie skończyła ci się licencja na nortona i dlatego już nie działa jak należy. Usuń go z komputera całkowicie, nie tylko poprzez dodaj/usuń programy ale także wyszukaj pliki o nazwie 'norton'. Uruchom kompa ponownie i niezwłocznie zainstaluj sobie Avasta. Ja jadę na Avaście cały czas i jakoś nie łapię virusów czy innych syfów
. Programik często aktualizuje sobie bazę wirusów i moim zdaniem jak na darmowego antyvira jest naprawde dobry . Myślę, że upora się z 'chorobą' twojego komputerka
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Jak zwykle bardzo mi pomogłyście
|
|
|
#9 |
|
Żandarm na emeryturze
|
Dobrze zainstalowany - legalny, aktualizowany i prawidłowo używany Norton będzie dobrze chronił komputer.
Tu coś do czytania dla zwolenników skanerów antywirusowych on-line: http://www.pcworld.pl/news/80782_1.html Dodam tylko, że ja do takich testów wcale nie mam bezgranicznego zaufania (poza tym sama czasem korzystam z Nortona on-line, mimo, że od śmierci Marka Sela jest coraz bardziej kiepski), ale warto wiedzieć.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Czy jeśli odinstaluję teraz Nortona,to mogę mieć jakieś problemy?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)