![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Yasminelle - wątek zbiorczy cz. II
Cytat:
![]() Bore tabletki 3 tydzień a widze jak narazie same minusy, nadal krwawie, włosy wypadają, cera się pogorszyła, śpiąca jestem strasznie i drażliwa, z antykoncepcyjnej właściwości niezabardzo moge korzystać ponieważ nadal mocno krwawie a sex tylko pogarsza sprawe. A no i celulitis, masakra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
Moja cera tez sie pogorszyla. Wychodza mi wielkie bolace pryszcze jak nigdy. Wlosy narazie wypadaja tak jak wczesniej.
#423 |
Zakorzenienie
|
ja tez biore 3 tydz. celulitem sie nie przejmuje bo wiem ze po tab anty jest duze prawdopodibienstwo ze tak zaraguje moj orgaznim ( po cilescie tez tak mialam) to raczej juz taka zasada trzeba cwiczyc
![]() co do wlosow to owszem staly sie slabsze. cera ogolnie bez zmian raczej nie mialam wczesniej problemow. wlosy osłabione ale mniej sie przetluszczaja libido duze wrecz ![]() ![]() humorkow jeszcze nie ma ![]()
#424 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, a myślałam, że zaprzeczycie z tymi włosami
![]() No trudno. Trzeba będzie łykać na to jakieś tabletki i stosować maseczki. Martwi mnie też to libido, ale wiadomo sprawa indywidualna. Zaczynam od kolejnej @. |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od kiedy biore tabletki - rewelacja ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
brałam yasminelle dobre 1,5 roku.
teraz szykuje się przerwa więc małe sprawozdanie. cera: tragedia- czyli bez zmian. (uwarunkowana od diety ![]() waga: bez zmian, od 4 lat ważę +/- 2kg tyle samo. skóra: cellulit na dotychczas jędrnym brzuchu, zaczęłam też tyć tam gdzie nigdy nie tyłam, a przestałam tam gdzie zawsze (pojawiły się boczki, przestałam za to tyć w udach, nawet schudły) libido: duże przed i w trakcie brania tabletek ![]() apetyt: bez zmian skutki uboczne: mam wrażenie, że zrobił mi się żylak na łydce. małe toto, ale niepokoi. włosy: mniej się przetłuszczają.
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zauwazylam czegos takiego u mnie,przynajmniej w kwestii wlosow i cery nic nie moge zarzucic Y ![]() a poki co czekam na przerwe,jeszcze dwie tabletki i ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, niestety nie miałam czasu żeby Was zawiadomić, że po tym moim oczekiwaniu jednak wszystko ok
![]() ale teraz jestem przy końcu 3 opakowania i wystąpiły najpierw brązowe plamienia, a teraz lekkie plamki krwi, czy to jeszcze te plamienia, które mogą wystąpić tak jak pisze producent?
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
To co piszecie o tym, że włosy się nie przetłuszczają to bardzo pocieszające
![]() A inne skutki no to zobaczymy jak zacznę brać tabletki. |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
tez mam przy pierwszym opakowaniu plamienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Muszę powiedzieć a może i sie pochwalić że nie odczułam żadnych skutków ubocznych podczas półrocznego zażywania Yasminelle ![]() ![]() ![]() Ale mam problem po odstawieniu. Ponad miesiąc temu odstawiłam tabletki, Ten pierwszy okres był taki jak powinien, bo zaczął się w przerwie tak jak podczas zażywania. No ale... teraz.. kiedy powinnam dostać kolejny okres, nie pojawił się. Jedynie co to upławy.. W pierwszym dniu taki jeden bardzo duży, a kolejne dni do teraz takie dziwne wycieki mam, ale cały czas jest to przeźroczyste, nie przypominające w ogóle okresu. Co o tym myślicie? w Ciąży chyba nie jest co?:P Nigdzie nie znalazłam takiego objawu ciąży. A poza tym byłam na kontrolnym badniu u ginekologa, co Najmniej po miesiącu stosunku o który się martwie i nawet słowem nie powiedział nic o zmianach w moim organiźmie. |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to, ze okres Ci się spóźnia to normalne pod odstawieniu także musisz czekac ![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ja tez sie strachu ostatnio najadlam przez glupote ![]() ![]() ![]() no i tez zauwazylam niestety zwiekszone wypadanie wlosow ale biore juz vitapil i zobaczymy, moze przejdzie- poza tym wzielam juz 3 opakowania i jest dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale spóźnia mi się już jakiś tydzień, a ból podbrzusza mam prawie codziennie od właśnie tygodnia. Miała któraś z was takie upławy jak ja? i czy wie ktoś czy nie jest to jakiś nietypowy objaw ciąży? Powiedzcie coś, bo z każdym dniem zaczynam się coraz bardziej martwić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja odstawialam niedawno tabletki i pirwszy beztabletkowy okres mi sie spóźnił ponad 2 tygodnie wiec cierpliwosci ![]() dla świętego spokoju mozesz zrobic test ciążowy.
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
kaja ja tabletki odtsiwlam na 6 miesicy to byl Harmonet. dzis dostałam okres po 43 dniach, juz swoirowałam kompletnie..nie zrobilam testu bo wiedzialam zed nie jestem w ciazy ale jednak mialam jakis takie mysli;] Guma to jednak nie 100% i im nie ufam;]
bol podbrzusza mialam jakies 2 tyg, dopiero od soboty strasznie zczal mnie bolec biust i juz zaczelam czuc ze to okres bedzie...ale fakt-czekanie zabija psuchicznie;/ dzis zaczynam moja 'przygode' z Yasminelle, nie mialam z nimi do czynienia, zobaczymy jak sie bede po nich czula poki co podoba mi sie opakowanie;] haha cena niezbyt ![]()
#439 |
Zakorzenienie
|
smv, a korzystasz z ☠☠☠☠☠☠☠? Tam Y. są chyba najtańsze
![]() andziuchna, mi niestety Vitapil na włosy nie służy - jest mi po nim niedobrze, mdli mnie tak, że ciężko mi się rano zebrać na uczelnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Czesc
![]() przeczytalam caly watek i (przyznaje sie) tylko polowe poprzedniego, ulotke milin razy;P a teraz czekam na @ i moja piewsza tabletke anty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Hilda, witamy
![]() U mnie krwawienie przyszło wczoraj ... czy ono nie może w jednym konkretnym dniu tylko musi mnie stresować przychodząc,a to w 1, a to w 3, a to w 4? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie mam 3 tabletki do końca i już nadszedł okres mniejszy niż zwykle, ale to dopiero 1 dzień więc dlatego. Czy mam brać dalej tabletki żeby zakończyć opakowanie, czy jak?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
hmm moze to nie okres a plamienie? tabkletki bierz. pamietajcie ich nie mozna sobie odstawiac tak ot kiedy sie chce. sa szczegolne przypadki kiedy nalezy nie dokanczac opakowania (np. ciaza) ale w twoim przypadku bierz do konca.
ja dzis biore ostatnią tab z 1 opakowania jestem ogolnie zadowolona w tym miesiacu w srodku mialam jedno 2 dniowe plamienie ale ogolnie ok ![]() ![]()
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy ![]() ![]()
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Niby jak na razie to 3 opakowanie, więc z tego co wiem to mogą się jeszcze zdarzyć takie rzeczy...wezme 3 do końca zrobie przerwę i zobaczymy, ale mam nadzieje,ze nie mam się czym martwić.
![]() |
#447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglada na plamienie,ale gdyby nadal przy kolejnych opakowaniach sie utrzymywalo w trakcie brania tabsow,to chyba bedzie oznaczac,ze nie trzymaja Ci cyklu.... ![]() a ja juz ostatnia dzis tabletke biore i czekam... ![]() ![]() i chce juz do lekarza isc...jak nigdy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Tylko, ze jest taki motyw, ze nigdy nie mialam plamien tylko na poczatku brazowe pozniej przeszly a teraz dopiero pod koniec 3 krew...poczekam bez paniki
![]()
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.