|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Słodki Bukiet w podziękowaniu
Bardzo fajny pomysł moim zdaniem
Sama chciałabym taki kiedyś dostać
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Super pomysł ... bo kwiaty zwiędną prędzej czy później a cukiereczki zostaną i mogą słodzić rodzicom wieczory pełne tęsknoty za swoimi pociechami :P
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
przede wszystkim coś innego, nietypowego
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co dać rodzicom na podziękowania za wesele? - wątek zbiorczy
bardzo ciekawe propozycje
ja z moim Kochanym wreczamy ogromniaste kwiaty, zaspiewamy pioseneczke a raczej jedna zwrotke i refren nastepnie powiemy kilka slow od siebie i wreczymy laurki ktore sami zrobimy
|
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
A my przygotujemy nieco słodkości
, zamiast bukietów - piękne storczyki w doniczkach, a po weselu oczywiście albumy z naszymi zdjęciami. Mam nadzieję, że organizacją i dostarczaniem prezentów na miejsce zajmie się nasze rodzeństwo.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy już kilka miesięcy po ślubie - rodzicom daliśmy naszkicowamy nasz portret oprawiony w ramkę (oczywiście nie przez nas naszkicowany, tylko przez artystę)
. Myślę, że ten pomysł, to był strzał w dziesiątkę. Rodzice byli na maxa zaskoczeni i szczęśliwi. Mój Tata nie mógł się napatrzeć. Oba portrety znalazły juz swoje miejsca w pokojach rodziców. Taka pamiątka pozostaje na lata i jest dla rodziców super wspomnieniem, tym bardziej, że widują nas bardzo rzadko. |
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Tak wlasnie sie zastanawialam co mozna by podarowac rodzicom w ramach podziekowan. No i wymyslilam Zamowimy 2 figurki Oskara z dedykacja u podstawy: za pierwszoplanowa role rodzica w filmie Życie (wklejam ponizej zdjecia zapozyczone zaukcji allegro od sprzedawcy Gwizdek 2007), mysle ze to dobry pomysl, dodatkowo rodzice dostana oprocz figurki bukiet kwiatow jak na gali rozdania Mysle ze fajnie to wyjdzie![]() P.S zdjecie zalacze jak dostane zgode od sprzedawcy na wklejenie zdjecia z jego aukcji ok?
Edytowane przez jadira Czas edycji: 2008-10-18 o 22:59 Powód: oczekiwanie na zgode sprzedawcy na publikacje zdjecia |
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
u nas najpierw rodzice dostali teks podziekowan w bordowej teczce na papierze takim jak byly zaproszenia i symbolicznego kwiatka. Nastepnie wreczylismy im pudla w ktorych byly: wazon, swicznik i moi rodzice dostali wypad do spa na mazaz dla dwojga a rodzice męza z racji roznych dolegliwosci komplet poscieli.
Po slubie dostali album ze zdjeciami, plytke z filmem i plyte ze zdjeciami.
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdradzisz gdzie kupowałaś, a może sami robiliście
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
My dalismy wlasnorecznie zrobione albumy ze djeciami- poczawszy od okresu dziecinstwa do teraz
![]() Niech maja zdjecia rowniez "nowych" dzieci
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, sadze ze to ta sama firma
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
W moim przypadku ramka (album) ze zdjeciami odpada bo rodzice dostana po fotoksiążce przygotowanej przez fotografa. Dlatego zastanawiam sie co jeszcze mozna wymyslic a póki co pozostane przy pomysle ze statuetką
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
ladne wydrukowane podziekowania, koszulki z namisami super tata i super mama, bilety do kina lub teatru, wazon, jakies wielkie przytulanki, klieliszki z grawerowana na szkle sentencja (po jedym dla mamy i taty, zamiast kwiatów np drzewko bonsai, kosze z dobrymi slodkosciami.
Ja osobiście wybierając prezenty dla rodziców myslałam o ich przydatności tj, że beda czasmi wykorzystywane a nie będzie gromadził sie na nich kurz.
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
też mam z tym problem, myślałam żeby dać album ze zdjęciami moimi i TŻ ale z takimi zdjęciami od małego , przez nasze całe życie i na końcu zostawić miejsce na zdjęcie ślubne ( tylko żeby tych zdjęć było dużo takich naszych wspólnych , jestem z moim TZ już ponad 6 latek, także zdjęć mamy dużo ) może to być fajny prezent.....
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koszulki rowniez juz kiedys widzialam na internecie. Dobrze ze jeszcze sporo czasu to moze jeszcze na cos wpadne;
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
Ja postanowiłam zrobic krótką prezentację o naszych mamach i tatach. Tak sobie wymyśliłam, że do zdjęc z tatami
podłożę piosenkę "Co powie tata" (bo w sumie innej o tacie nie znam, a chcę po polsku), a do zdjęc z mamami chciałabym tą piosenkę "Najdroższa na świecie jest mi mama, ta ukochana, najdroższa mama... itd" ale jest problem bo nie mogę jej znaleźc w necie. Może Wy Szanowne koleżanki macię tą piosenkę i wyślecie mi na maila. Będę niezmiernie wdzięczna.....
|
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Ja proponuje po mercedesie
))Sama zrezygnowałam z podziekowan, w zasadzie to dziekuje im codziennie i tak juz od urodzenia )
|
|
|
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
[usunięte przez moderatora]
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-10 o 20:31 Powód: spam |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukając prezentu zamiast kwiatów na slub znajomych (zyczenie Młodych) znalazłam taką skrzynkę na wino z grawerem i myślę, że to fajny prezent dla rodziców na podziękowania, bo nie chciałabym dawać im kwiatów a nasi rodzice akurat bardzo lubią wino a skrzynka będzie na pamiątkę
![]() http://www.allegro.pl/item489151564_...dedykacja.html co o tym myślicie ? |
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
My daliśmy rodzicom ogromne kosze kwiatów (trzymały się prawie 3 tygodnie po weselu) i podziękowania w formie płaskich pudełeczek wyściełanych małymi różyczkami z kartą z podziękowaniami w środku (ciepłe słowa od nas... prosto z serca)
Nie mogliśmy dać im zdjęć bo jeszcze ich nie mieliśmy..... a ramki ze zdjęciami z sesji i tak dostaną przecież... |
|
|
|
|
#143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
ja chyba zdecyduje sie na symboliczny kwiatek lub maly bukiet a do tego kosze z delikatesami
![]() |
|
|
|
|
#145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
CUDOWNYCH RODZIOCOW MAM -odpada
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio trafiłam na stronkę na której można zamówić świecę, na których firma robi nadruki. Z opisu wynikało, że są bardzo elastyczni bo można nadrukować co się chce. Taka świeca z osobistym podziękowaniem możne być miłym prezentem
Co do kwiatów to ja nie jestem za bardzo przekonana bo i tak zaraz zwiędną. Bardziej skłaniałabym się do kosza z ulubionymi łakociami rodziców
Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2008-12-15 o 12:15 |
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
hmm, u nas będą tylko Mamy, więc Cudownych rodziców mam odpada..
przyszła teściowa choruje na cukrzycę-słodkości odpadają... aszkoda, bo maja Mama lubi. chyba trzeba dać to samo, przynajmniej tak wypada, zostaje: zdjęcie duuuże wspólne w antyramie, album z naszymi zdjęciami, kwiaty -nie lubię nie praktycznych prezentów...
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam link do tej stroki ze świecami to podaje http://www.artdecoracje.pl/%C5%9Awie...%9A%C4%86.html
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ktos kiedys pisał, że Młodzi dali rodzicom storczyki w doniczce, fantazyjnie przyozdobione...Podoba mi sie ten prezent
Nie wziednie od razu, pamiatka na dłużej a i kwiat szlachetny Zastanawiam sie czy zamawiać w kwiaciarni (cena 2 razy wyzsza) czy kupuili np. w Obi i samemu udekorować
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie prezent w formie albumu naszech zdjec z dziecinstwa i pozniejsze
ok jest rowniez pamiatkowa bizuteria ja o tyle mam jeszcze klopotliwa sytuacje ze dzien slubu to urodziny mojego taty a trzy dni po tej dacie ma urodziny mama tz-ta pewnie zrobimy symboliczny toast a pozniej juz w scislym gronie zrobimy impreze dla solenizantow ale... nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz - piosenka dla rodzicow ![]() cudownych rodzicow mam jest tak oklepane, ze nie chce tego slyszec na swoim weselu, musze wymyslic cos innego macie jakas rade? dzieki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

Sama chciałabym taki kiedyś dostać 

ja z moim Kochanym wreczamy ogromniaste kwiaty, zaspiewamy pioseneczke a raczej jedna zwrotke i refren nastepnie powiemy kilka slow od siebie i wreczymy laurki ktore sami zrobimy
Zamowimy 2 figurki Oskara z dedykacja u podstawy: za pierwszoplanowa role rodzica w filmie Życie (wklejam ponizej zdjecia zapozyczone zaukcji allegro od sprzedawcy Gwizdek 2007), mysle ze to dobry pomysl, dodatkowo rodzice dostana oprocz figurki bukiet kwiatow jak na gali rozdania

hand-made: urodzinowo na 40tkę