Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 14:52   #991
nice6irl
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
probowalam zrobic foteczke ale chyba lepiej byloby w dziennym swietle bo teraz wychodza czarne A ja mam naturalny braz mieszanka 4 i 5 z matrixa
Super ten brąz! Bardzo mi się podoba. Kiedy farbowałam włosy na brąz zawsze wychodziła głęboka czerń, więc jestem pod wrażeniem.

Ale cena również powalająca

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a ja "psze" państwa wyglądam tak
dam foty takie takie, potem wkleje lepsze z makijażem i ułożone ale różnica jest

1 fota stara "włosa"
2 fota - potrójna nowa włosa
Świetnie wyglądasz. Na obu fotach. Ten nowy kolor jest bardziej ożywiony. Kurcze nooo ja też chciałabym być ruda

Cytat:
dziękuję

moja fryzjerka czyt. mój tatuś używa tego co kupię ale najczęsciej się farbuję Londą Color 47 ogniosto-czerwony tylko ja kładę na moje ciemne włosy dlatego nie wychodzą tak intensywnie czerwone tylko właśnie rude
ale w pt. idę do fryzjera farbować się na jakiś krwisto czerwony
Zdolniacha ten twój tatuś. Jak ty go do tego zagoniłaś? Chyba za czteropak piwka

Znów idziesz farbować włosy?

Cytat:
Jak sobie pomysle ile kasy stracilam na 'niby fryzjereczki" to mnie krew nagla zalewa A tak to kolorek taki jak chcialam, sciecie jeszcze fajniejsze niz chcialam - dawno nie bylam az tak zadowolona
Ja jakoś nie często chodzę do fryzjerek. Najczęściej na pasemka i lekkie podcięcie. Ale nigdy nie zdażyło mi się jeszcze u fryzjera farbować całości.

Masz ładne kudełki, takie lśniące i pewnie nie zniszczone. Moje już są zmęczone farbowaniem...
Stary 2008-10-21, 15:45   #992
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

faficzku - wiem, że lepiej pasuje dlatego się idę farbować
Mischoko - dziękuję
gastone - ja bym nie tolerowała tego co robi żona brata, tylko tak odezwać się i może być źle bo może być taka, że zbuntuje męża i twoją teściową... pasowa sytuacja
akasha - normalnie kochana teściowa no normalnie widzę, że moja matula to jakiś skarb wśród teściowych
kasia - wiadomo było, że dasz radę i widzisz i nawet czas na neta wejść jest...
Gosia - nasza kochana służba zdrowia - lej na nią takie babsztyle to tylko wysłać na zesłanie
nice - ale ja farbowałam ponad miesiąc temu, czerwony mi spłowiał i przy krótkich widać teraz odrosty dlatego idę się farbować. Jak powiedziałam "tata farbujesz włosy" i przyszedł i ufarbował

a ja mam dzisiaj dzień na NIE - od rana płaczę, przed wyjściem na uczelnie poryczałam się, po przyjściu z uczelni także, teraz ryczałam i później zapewne też będę...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 15:57   #993
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

ojjj a czemu to tak ?? warto te sliczne oczka tak moczyc
Stary 2008-10-21, 16:41   #994
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

nie wiem co jest... od godziny ryczę, już mi się na wymioty zbiera, wszystko mnie boli...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 16:58   #995
ineczka7
Zadomowienie

kopnąć się w cztery litery! Już samo próbowanie powinno Ci zająć trochę czasu

A na serio - podnieś sobie poziom pozytywnych hormonów, zrób parę nietrudnych ćwiczeń do muzyki, którą lubisz, albo włącz coś z tekstem o nienawiści do wszystkiego i podręcz domowników śpiewaniem.

Albo wyobraź sobie kogoś kogo nie lubisz w jakiejś żenującej sytuacji, zajmij czymś głowkę
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 17:15   #996
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Nie depresowac mi sie tu no A co do brazu to pierwszy raz udalo mi sie takie cos uzyskac - tez wychodzily mi zwykle prawie czarne i dlatego zdecydowalam sie na fryzjera - raz sie zyje Kiedys robilam dekoloryzacje u fryzjera i powiedzialam nigdy wiecej - strasznie niszczy to wlosy. Staram sie je regularnie podcinac zeby tam sie jakies rozdwajance nie pojawialy no i duzo roznych odrzywek itd
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 18:45   #997
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Malinko nie smutaj się... głowa do góry... na pewno teraz Ci źle ale za kilka dni przejdzie!! musi!

Skoro mówimy o włoskach!
czy któraś z was wie może jak się przechodzi z ciemnego koloru do tego żeby wyszedł faktycznie RUDY takie dość ciemny ale jednak żeby był rudy? planuję iść do fryzjera ale na razie oszczędzam i się zastanawiam, bo jeśli mam naturalne ciemne włosy i bym nałożyła rudy kolor to wiadomo, że nic nie będzie widać i podejrzewam że najpierw się coś rozjaśnia? czy nie?

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 18:57   #998
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ja malowalam rudy na swoj naturalny ciemny i ladnie wychodzilo, pozniej jak juz zaczelam malowac ciemnym brazem i chcialam wrocic do rudego to widac to bylo tylko na odrostach i musialam szybciutko zamalowywac to ciemnym brazem
Stary 2008-10-21, 19:37   #999
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
Malinko nie smutaj się... głowa do góry... na pewno teraz Ci źle ale za kilka dni przejdzie!! musi!

Skoro mówimy o włoskach!
czy któraś z was wie może jak się przechodzi z ciemnego koloru do tego żeby wyszedł faktycznie RUDY takie dość ciemny ale jednak żeby był rudy? planuję iść do fryzjera ale na razie oszczędzam i się zastanawiam, bo jeśli mam naturalne ciemne włosy i bym nałożyła rudy kolor to wiadomo, że nic nie będzie widać i podejrzewam że najpierw się coś rozjaśnia? czy nie?
No to napewno zależy od twojego wyjściowego koloru włosów i od efektu, który chcesz uzyskać. Ale odradzam farbowanie po uprzednim rozjaśnianiu. Nie dość, że niszczy to włosy, to jeszcze szczypie cała skóra głowy, tak, że trudno wytrzymać. Włosy stają się łamliwe. A kolor szybko się zmywa.
Stary 2008-10-21, 19:41   #1000
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co jest... od godziny ryczę, już mi się na wymioty zbiera, wszystko mnie boli...
Malinko, chyba masz ciężki dzień. Może połóż się szybciej do łóżka i zapomnij o tym fatalnym dniu? Zafunfuj sobie jakąś kąpiel z aromatycznymi olejkami, bo to odpręża i poprawia samopoczucie? Zrób sobie peeling, wydepiluj nogi, cokolwiek, co sprawi, że poczujesz się lepiej?

A najważniejsze to pamiętaj, że masz nas, gdy chcesz się wyżalić
Stary 2008-10-21, 19:48   #1001
Heroldin
Zakorzenienie

malinka - spójrz w lustro - jaką masz śliczną fryzurkę i kolor włosów, a jeszcze - jaka z Ciebie fajna Dziewoja !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 20:40   #1002
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dzis dostalam zaproszonko na rozmowe w sprawie pracy..jako pomoc animatora dla dzieciaczkow ale rozmowa dzisiaj akurat jak mam seminarium Pani powiedziala ze beda jeszcze rozmowy w przyszlosci wiec jak cos to mnie zaprosza
o, w możesz wyjawić czy to jakaś firma Cię zaprosiła czy coś? bo bardzo chętnie bym pracowała jako animator właśnie, zwłaszcza że mam małe doswiadczenie, ale nawet nie wiem, gdzie szukać takiej pracy

Cytat:
Mischoko a w jakim czasie schudłaś te 14 kg?
mi ta dieta przypomina ogólnie "dietę niełączenia" chyba jest podobna ale jednak Monigniac ma tam inne swoje zasady! znajoma znalazła dietę niełączenia w gazecie i schudła 20 kg! do teraz ją stosuje, mniej rygorystycznie ale nadal żeby nie przytyć i jakoś żyje nie sprawia jej ta dieta kłopotów, tak jak to bywa przy tych normalnych dietkach! po za tym większość ludzi która mało diet w sowim życiu stosowała cały czas ma w głowie to myślenie, żeby schudnąć to trzeba ograniczyć TŁUSZCZ i tak zwane KALORIE! jednak czasami to nie wystarczy i nie ma to sensu... trzeba próbować czegoś innego
tak, tak ja jestem na Montignacu i bardzo sobie chwalę. nie płaczę za dawnym jedzeniem, rozwijam swoje zdolności kulinarne i naprawdę jestem zadowolona

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:51   #1003
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

znalazlam ogloszenie na allegro praca i wyslalam cv, to firma organizujaca urodzinki i inne imprezki dla dzieciaczkow a najlepsze jest to ze siedzibe maja 2 przystanki od miejsca gdzie mieszka moja przyjaciolka
Stary 2008-10-21, 21:14   #1004
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
tak, tak ja jestem na Montignacu i bardzo sobie chwalę. nie płaczę za dawnym jedzeniem, rozwijam swoje zdolności kulinarne i naprawdę jestem zadowolona
uuu to jak coś to pozwolisz że będę się Ciebie radziła a może masz już jakieś sprawdzone przepisy na wszystkie posiłki? muszę od czegoś zacząć a nie potrafię się za to zabrać

a w jakim czasie schudłaś 12kg jeśli dobrze pamiętam? ... edit w podpisie masz że od lipca... eh teraz zauważyłam

tak wypytuje w jakim czasie bo po 1 jestem niecierpliwa (wiem nie powinnam ) a po 2 to chcę wiedzieć ile mniej więcej mi zajmie zrzucenie np 10 kg

Edytowane przez Faficzkowa
Czas edycji: 2008-10-21 o 22:19
Stary 2008-10-21, 22:34   #1005
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
znalazlam ogloszenie na allegro praca i wyslalam cv, to firma organizujaca urodzinki i inne imprezki dla dzieciaczkow a najlepsze jest to ze siedzibe maja 2 przystanki od miejsca gdzie mieszka moja przyjaciolka
a możesz mi na PW wysłać nazwę tego "sprzedawcy" czy nawet link do oferty? nie zagrożę Ci, bo do warszawy mi daleko

Cytat:
uuu to jak coś to pozwolisz że będę się Ciebie radziła a może masz już jakieś sprawdzone przepisy na wszystkie posiłki? muszę od czegoś zacząć a nie potrafię się za to zabrać

a w jakim czasie schudłaś 12kg jeśli dobrze pamiętam? ... edit w podpisie masz że od lipca... eh teraz zauważyłam

tak wypytuje w jakim czasie bo po 1 jestem niecierpliwa (wiem nie powinnam ) a po 2 to chcę wiedzieć ile mniej więcej mi zajmie zrzucenie np 10 kg
ja wszystkie przepisy biorę z jednego forum montignacowego i z niego czerpię pomysły, sprawdzam tam czy moje menu jest dobre itp

tak, od lipca 12 kg wszystko zależy z jakiej wagi startujesz, z jakiej wagi chcesz schudnąć, im więcej masz nadwagi tym szybciej chudniesz do pewnego momentu

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 22:43   #1006
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
ja wszystkie przepisy biorę z jednego forum montignacowego i z niego czerpię pomysły, sprawdzam tam czy moje menu jest dobre itp

tak, od lipca 12 kg wszystko zależy z jakiej wagi startujesz, z jakiej wagi chcesz schudnąć, im więcej masz nadwagi tym szybciej chudniesz do pewnego momentu

chyba znam to forum już zrobiłam sobie mały jadłospis zobaczymy co z tego wyjdzie

przyjmijmy że moja waga wyjściowa to 80 kg... hmm mam nadzieje że chociaż do 75 szybko zejdzie nie oczekuje że w ciągu tygodnia ale np 3 tyg?

trzymajcie kciuki

Stary 2008-10-21, 23:02   #1007
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Limonatko wyslalam na prv
Stary 2008-10-22, 08:30   #1008
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
chyba znam to forum już zrobiłam sobie mały jadłospis zobaczymy co z tego wyjdzie

przyjmijmy że moja waga wyjściowa to 80 kg... hmm mam nadzieje że chociaż do 75 szybko zejdzie nie oczekuje że w ciągu tygodnia ale np 3 tyg?

trzymajcie kciuki
Ja tak jak mowi Limonatka schudlam szybko ale do pewnogo momentu i dalej nic a teraz wreszcie dalej w dol powoli po 200-300 gramow dziennie ale idzie w dol i to cieszy jeszcze 600 gramow i zobacze wreszcie 89.9 wtedy moj cel do swiat 85 !!! dam rade
Stary 2008-10-22, 08:34   #1009
nice6irl
Zakorzenienie

Gratuluje wam dziewczyny siły, wiary w siebie i samozaparcia, a także tego, że jesteście takie uparte i zdeterminowane w dążeniu do celu Jesteście bardzo dzielne. Moje bohaterki
Wszystkim wam się uda zrzucić te kg. Ja jestem tego pewna!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 08:45   #1010
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Ja tak jak mowi Limonatka schudlam szybko ale do pewnogo momentu i dalej nic a teraz wreszcie dalej w dol powoli po 200-300 gramow dziennie ale idzie w dol i to cieszy jeszcze 600 gramow i zobacze wreszcie 89.9 wtedy moj cel do swiat 85 !!! dam rade
w sumie mam nadzieję że ta dieta jakoś pójdzie! serio jakbym schudła nawet jakoś szybko do tych 75 czyli ok 5 kg to bym się cieszyła! bo to by było już COŚ!!! Mam nadzieję że wytrwam w tej diecie, bo ja zawsze mam problemy, z małymi oszustwami czyli, mimo że jest przepis na cały posiłek to ja chcę go modyfikować bo np nie lubię sera pleśniowego, a siostra się na mnie wkurza że mam tego nie robić bo chodzi o składniki i zawartość np białek czy węgli w każdym posiłku... wiem że ma rację ale ja zawsze sobie tłumaczę (typowe tłumaczenie grubaska) eee tam takie tylko trochę, nic mi się nie stanie mam nadzieję że zacznę już od piątku, bo najpierw muszę zrobić zakupy i zebrać przepisy dobrze że i mama i siostra tez przechodzą na tą dietę, będzie mi łatwiej

wow , Mischoko! GRATULUJE! Obserwuję z niecierpliwością Twój podpisik i aż mi się nie chce wierzyć że już za chwileczkę będzie 8! SUPER!

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Gratuluje wam dziewczyny siły, wiary w siebie i samozaparcia, a także tego, że jesteście takie uparte i zdeterminowane w dążeniu do celu Jesteście bardzo dzielne. Moje bohaterki
Wszystkim wam się uda zrzucić te kg. Ja jestem tego pewna!
a co pewnie że damy rade!!!! a potem zmienimy tytuł wątku na BYŁE puszyste też piękne

Stary 2008-10-22, 08:58   #1011
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
w sumie mam nadzieję że ta dieta jakoś pójdzie! serio jakbym schudła nawet jakoś szybko do tych 75 czyli ok 5 kg to bym się cieszyła! bo to by było już COŚ!!! Mam nadzieję że wytrwam w tej diecie, bo ja zawsze mam problemy, z małymi oszustwami czyli, mimo że jest przepis na cały posiłek to ja chcę go modyfikować bo np nie lubię sera pleśniowego, a siostra się na mnie wkurza że mam tego nie robić bo chodzi o składniki i zawartość np białek czy węgli w każdym posiłku... wiem że ma rację ale ja zawsze sobie tłumaczę (typowe tłumaczenie grubaska) eee tam takie tylko trochę, nic mi się nie stanie mam nadzieję że zacznę już od piątku, bo najpierw muszę zrobić zakupy i zebrać przepisy dobrze że i mama i siostra tez przechodzą na tą dietę, będzie mi łatwiej

wow , Mischoko! GRATULUJE! Obserwuję z niecierpliwością Twój podpisik i aż mi się nie chce wierzyć że już za chwileczkę będzie 8! SUPER!

a co pewnie że damy rade!!!! a potem zmienimy tytuł wątku na BYŁE puszyste też piękne

Dziekuje - nie chce zapeszyc mam nadzieje ze do konca tygodnia zobacze 89 chocby 89,9 ale wiesz jaka to roznica zasadnicza!!! to juz nie otylosc to TYLKO duza nadwaga mniam alez mi to humor poprawia mam nadzieje ze do swiat sie uda te 85 a do 15 stycznia chocby jeszcze kilo dwa to do Pl pojade jako laseczka pierwsza klasa- mam taki pomysl zeby sobie wlosy przerobic na blond (peruke zalozyc) i wtedy mnie nikt nie pozna ))) ha ale by bylo
Stary 2008-10-22, 09:15   #1012
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje - nie chce zapeszyc mam nadzieje ze do konca tygodnia zobacze 89 chocby 89,9 ale wiesz jaka to roznica zasadnicza!!! to juz nie otylosc to TYLKO duza nadwaga mniam alez mi to humor poprawia mam nadzieje ze do swiat sie uda te 85 a do 15 stycznia chocby jeszcze kilo dwa to do Pl pojade jako laseczka pierwsza klasa- mam taki pomysl zeby sobie wlosy przerobic na blond (peruke zalozyc) i wtedy mnie nikt nie pozna ))) ha ale by bylo
Jaki pomysł szaleńcu. Będą się pytać twojego faceta, gdzie zostawił żonę i co to za laseczka przyjechała
Stary 2008-10-22, 09:27   #1013
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Jaki pomysł szaleńcu. Będą się pytać twojego faceta, gdzie zostawił żonę i co to za laseczka przyjechała
hihih sama jade
Stary 2008-10-22, 09:41   #1014
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
hihih sama jade
a to rodzinka nie wie że się odchudzasz? fiu fiu to na pewno będzie SZOK hihih super

jestem sama na siebie wściekła... zważyłam się dzisiaj 80,5 eh to znak że dieta bardziej sprecyzowana jest jak najbardziej wskazana!

Stary 2008-10-22, 09:45   #1015
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
a to rodzinka nie wie że się odchudzasz? fiu fiu to na pewno będzie SZOK hihih super

jestem sama na siebie wściekła... zważyłam się dzisiaj 80,5 eh to znak że dieta bardziej sprecyzowana jest jak najbardziej wskazana!
nie przejmuj sie Faficzkowa ja przed @ to nawet kilo w gore nawet jak nic nie jem.... ale to norma a potem to spada z nawiazka i czlowiek sie cieszy jak diabli a rodzinka wie ze cos tam robie ale pewnie mysla ze efekt bedzie "jak zawsze" a tu zonk zaskocze ich a w szczegolnosci eks meza bo na pewno przelotnie sie z nim zobacze
Stary 2008-10-22, 09:57   #1016
gastone
Raczkowanie

No ale sie za siebie wzielysmy.Super ze sie nam udaje.Na mnie jednak chyba ten wyjazd do Pl zadzialal troche pozytwnie , bo te 6 kilo w dol, zwazywszy na to ze oddwoch lat waga ni drgnie to ogromny sukces a przede wszystki motywacja. Dziewczyny w Polsce kupilam ziola.Zaczynam je pic.Nazywaja sie Planta Slim.Napewno nie zaszkodza a moze pomoga choc troche.Rozciencza sie je w 2 litrach wody wiec samo picie wody wyjdzie mi na zdrowie! kurcze fajnie ze jestescie bo w koncu mam motywacje jak patrze jak wszystkie sie staracie to i ja sie staram!
A tak wogole to dzien trochi do D! Moj maz wrwal zeba w Pl przed wyjazdem i po tgodniu zaczal go bolec ten obok.Dziaslo spuchniete, cierpi.Dzis idzie do Polskiego denysty i mamy nadzieje ze to nie bedzie zaden kanal bo to 700 stowek!!!!I byc moze poleci z now do Pl bo sie bardziej oplaca i solidniej bedzie..
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 10:08   #1017
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie przejmuj sie Faficzkowa ja przed @ to nawet kilo w gore nawet jak nic nie jem.... ale to norma a potem to spada z nawiazka i czlowiek sie cieszy jak diabli a rodzinka wie ze cos tam robie ale pewnie mysla ze efekt bedzie "jak zawsze" a tu zonk zaskocze ich a w szczegolnosci eks meza bo na pewno przelotnie sie z nim zobacze
hihih no eks to na pewno będzie w szoku aż mu szczęka opadnie i będzie się bił w pierś że się bardziej o Ciebie nie starał hiih

mam nadzieję że tak będzie że po okresie mi coś spadnie, myślałam że nie jestem przed okresem ale jak brałam wczoraj zobaczyłam że jeszcze tylko 4 tabletki mi zostały ups

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
No ale sie za siebie wzielysmy.Super ze sie nam udaje.Na mnie jednak chyba ten wyjazd do Pl zadzialal troche pozytwnie , bo te 6 kilo w dol, zwazywszy na to ze oddwoch lat waga ni drgnie to ogromny sukces a przede wszystki motywacja. Dziewczyny w Polsce kupilam ziola.Zaczynam je pic.Nazywaja sie Planta Slim.Napewno nie zaszkodza a moze pomoga choc troche.Rozciencza sie je w 2 litrach wody wiec samo picie wody wyjdzie mi na zdrowie! kurcze fajnie ze jestescie bo w koncu mam motywacje jak patrze jak wszystkie sie staracie to i ja sie staram!
A tak wogole to dzien trochi do D! Moj maz wrwal zeba w Pl przed wyjazdem i po tgodniu zaczal go bolec ten obok.Dziaslo spuchniete, cierpi.Dzis idzie do Polskiego denysty i mamy nadzieje ze to nie bedzie zaden kanal bo to 700 stowek!!!!I byc moze poleci z now do Pl bo sie bardziej oplaca i solidniej bedzie..
o kurcze to tam jest taki drogi dentysta? o zgrozo!
daj znać jak działają ziółka jak działa na pewno spróbuje hahah próbuje wszystkiego

Stary 2008-10-22, 10:10   #1018
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Ojjj ja placilam w Londynie za kanalowke niecale 400 funtow ale tez polskiego pochodzenia dentysta wiec spokojnie sie dogadalam

A ziola? hmm napisz cos o nich wiecje
Stary 2008-10-22, 10:17   #1019
nice6irl
Zakorzenienie

O matko. Tacy drodzy są dentyści u was? Jestem w szoku. Miałam skończyć stomatologie i emigrować. Ale bym kokosy zbijała

Mischoko, tym lepiej, że jedziesz sama. Może jeszcze jakiś niewinny flirt zaliczysz

Dziewczyny, mam takie pytanie. Pracowała któraś z was w telemarketingu? Albo w telefonicznym doradztwie? Chciałabym zasięgnąć jakiś informacji na ten temat. Jest dużo takich ofert. Niekótre płatne 1,600zł netto, co na nasze polskie realia jest naprawdę dobrym wynagrodzeniem. Może któraś wie jak to jest w praktyce? Wiem, że niektóre firmy proponują stałą pensję w wysokości np. 600zł a reszta to prowizje lub premie, ale są też firmy, które dają stałą stawkę niezależnie od wyników sprzedaży itp.
Stary 2008-10-22, 10:30   #1020
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
O matko. Tacy drodzy są dentyści u was? Jestem w szoku. Miałam skończyć stomatologie i emigrować. Ale bym kokosy zbijała

Mischoko, tym lepiej, że jedziesz sama. Może jeszcze jakiś niewinny flirt zaliczysz

Dziewczyny, mam takie pytanie. Pracowała któraś z was w telemarketingu? Albo w telefonicznym doradztwie? Chciałabym zasięgnąć jakiś informacji na ten temat. Jest dużo takich ofert. Niekótre płatne 1,600zł netto, co na nasze polskie realia jest naprawdę dobrym wynagrodzeniem. Może któraś wie jak to jest w praktyce? Wiem, że niektóre firmy proponują stałą pensję w wysokości np. 600zł a reszta to prowizje lub premie, ale są też firmy, które dają stałą stawkę niezależnie od wyników sprzedaży itp.
Anotyle kosztuja i to nie jest drogo to jak 400 zlotych mniej wiecej choc po przeliczeniu wydaje sie ze 1,5 tysiaca

A co do telemarketingu nigdy nie mialam do czynienia nie wiem wiec

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości