|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
Seler gratuluje ![]() ![]() Kto ma nastepny USG ![]() ![]()
![]() |
#4382 |
Zadomowienie
|
Seler, gratulacje!!!!! Jej ale mamy zalew meskosci, moze w maju dziewczynki poleca...
Super ze wszystko w porzadku! Ja i zanka mamy w poniedzialek a czy ktos ma wczesniej to nie wiem bo sie pogubilam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak razem z emzetą może dowiemy się w poniedziałek nie pamiętam kto ma wcześniej
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wysłuchiwałam i wysłuchuje dokladnie tego samego !! Ze ciaza mi słuzy ze wyładniałam, na poczatku ciazy ze schudłam i wogole nic nie tyje, że ładnie wygladam, kwitnaca, ze nic sie nie zmieniam! A prawda jest taka ze włosy mi sie pogorszyły, cera mi się pogorszyła moze nie z syfami bo ich nigdy nie mialalam ale strasznie mi sie wysusza i sie łuszczy, nawet w makijazu okropnie to wyglada bo jest brazowe a nie białe....czuje sie gruba, ciezka jeszcze te ciuchy ciazowe szerokie, czuje sie w nich źle i ciagle słysze w domu ze nic nie robie, ze ciagle marudze, w domu maja pretensje ze sie kłuce ze wszystkimi o byle co, ze za duzo leze, nic nie robie itd, od lekarza słysze: prosze odpoczywac, proszę duzo lezec, duzo spac, dbac o siebie a na zewnatrz wszyscy mowia jak to ja sie mam pieknie w tej ciazy bo niedosc ze moge sobie poleniuchowac, wszyscy kolo mnie skaczą, to jeszcze pieknie wygladam i ze bedzie corka....a mnie w domu szlak trafia z tej nudy i bezsilnosci, bo mam ochote wiele rzeczy zrobic ale coz nie wolno, straszne mi sie ta ciaza juz ciagnie, co gdzie zakłuje to zaraz trzeba sie zastanawiac co to jest i czy nie szkodzi, kazdy po kolei pyta jak sie czujesz, jak dziecko, jak to znosisz itd, a mnie szlak trafia!!!! ale sie usmiecham, grzecznie dziekuje i odpowiadam, bo kazdy probuje byc miły i mi same komplementy prawi a ja wiem ze jest odwrotnie, widocznie otoczenie tak to postrzega ze w ciazy kobieta wyglada kwitnaco a ja to postrzegam odwrotnie! czuje sie gruba, brzydka i do niczego i jak na złosc wszyscy sa ździwieni ze nie corka a syn jest! tak jakby to tylko dziewczynki sie miały rodzic i nie biora innej opcji......ale kochana tak to juz jest z byciem w ciazy ze inni nas widza kwitnaco a my siebie odwrotnie, wiec nie przejmuj sie otoczeniem i odpowiadaj na to jaka płec: co bedzie to bedzie ze dla ciebie to nie ma znaczenia! A jak ci tata mowi ze zbrzydłas to co? niedługo sie to zmieni i masz dobry znak ze bedzie dziewczynka ktora chcesz ![]() ![]() ja juz to wszystko olewam! przez te 4 m-ce predzej na głowe dostane! nie mowiac co bedzie pozniej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby nie bylo, że ojciec mnie dobija heh
![]() |
#4387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz albo u Zanki albo Emzety musi być dziewuszka!!!! a ubranka są takie słodkie, ze moze dobrze, że są na angielskiej stronie bo pewnie bym zaraz coś kupiła
![]() |
#4388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ktoś ma ich za dużo to chętnie przyjmę kilka ![]()
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jak zbrzydłas to bedzie na 100% dziewczynka ja ci to mowię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo mi zawsze podobaly sie kobiety w ciazy i zawsze patrzylam na nie jakby jakims cudem swiata byly i sama nieraz ta aure wokol nich widzialam i dlatego wierze tym ludziom ze tak mnie widza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
ja też lubię komplementy, ale mogliby powiedzieć, że ślicznie wyglądam i koniec,
a nie dodawać tego okropnego "na syna" ![]() a wiecie ja się sobie nie podobam, tzn. kocham mój brzuch i tyle, reszty ciała nie lubie, zwłaszcza moje piersi, one zrobiły się okropne, takie fuuuj i mam na nich nawet rozstępy. Cellulit mam, żyłki wszędzie pękają, skórę mam bardziej przeźroczystą i cholera, coraz trudniej ubrać mi skarpetki ![]()
#4394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem taka skromna dziewczynka i nie lubie jak mi ktos tak ciagle komplementuje, bada z gory na dol itp, bo sie głupio czuje! Wczoraj jak byłam w pracy z L4 to potem musialam wracac autobusem do domu bo moj do pracy pojechal i tak sie szwendałam po miescie i co chwile ktos sie na mnie patrzyl, przygladał sie a ja sie czułam jak ufoludek, bo nie wiadomo czy to z pogarda, czy z zachwytem, czy z zazdrosci, czy ze wspolczucia tak mnie wszyscy na ulicy ogladaja z gory na dol! czuje jak jakis kosmita ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Zanka i emzeta trzymam kciuki aby w poniedzialek dzidzie pokazaly co tam chowaja i abyscie uslyszaly to czego chcecie
![]() ![]() Zanka po ciazy bedziemy sie wspierac jesli chodzi o walke z celulitem i kilogramami ![]() A powiedz mi, co uzywasz na piersi??
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na brzuchu mi rozstępy nie wyszły a na piersiach tak, to zaczęłam się smarować
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
a ja Wam nie opowiadałam o pewnej sytuacji w supermarkecie.
Poszłam na zakupy i była tam kasa pierwszeństwa, dla kobiet w ciąży i niepełnosprawnych. No to pomyślałam skoro już widać że w ciąży jestem to skorzystam, a co ![]() no i wciskam się przed ludzi i mówię przepraszam, i taka baba stoi i nie rusza się to ja: mogę? i wcisnęłam się przed nią ona na mnie z oburzeniem: a Pani dlaczego? no to mówię: bo jestem w ciąży i od razu się obróciłam. Jak wyłożyłam zakupy, to po chwili ona miala wyciągać swoje, to rzucała nimi na tą taśmę z taką złością, a ja nie mogłam powstrzymać się od śmiechu. Ludzie są czasem tacy wredni ![]()
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
ja uważam, że mamy takie prawo
tym bardziej, ze to wyraźnie była specjalna kasa a niech patrzą i przeklinają, całe życie w ciąży nie będę, więc trzeba korzystać z przywilejów. Ja nie mam zamiaru stać w kilometrowej kolejce, kiedy mogę zrobić zakupy bez kolejki
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio poszlam oddac kawe ![]() ![]()
![]() |
#4402 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie nie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
A ciekawa jestem co słychac u mamiki6 ! Najszej najstarszej mamuski bo juz dawno sie nie odzywała! Ciekawe co tam u niej i jak sobie radzi
![]() ![]() a wogole Zanka widze ze juz imie dla mojego malucha zostało wybrane ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe dokladnie jakbys mowila o mnie !!! Dokladnie tak samo bym mogła napisac o sobie! Wiec wiem jak sie czujesz! Bo ja identycznie! Lepiej bym tego opisac nie mogła niz ty ! ![]() ![]() Teraz przygladam sie mojej sasiadce przez okno bo jest na ogrodku. Młode małzeństwo mieszkaja sami w domku i maja 2 dzieci, corke 2,5 roku i synka 5 miesiecy, corka lata po ogródku a ona za nia z miska jedzenia a w wozko lezy drugi maluch i strasznie płacze i co teraz? laska nie wie czy ma dziecko placzace wyciagnac i uspokoic czy latac z jedzeniem za corka bo nie chce usiedziec na miejscu i zjesc! Dziewczyna cały dzien siedzi sama w domu z tymi dziecmi bo maz od rana do wieczora pracuje! Ja ja podziwiam ze ma jeszcze czas zadbac o siebie i ładnie jest ubrana nawet na ogrodku i zadbac o dom ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Raczkowanie
|
Buziaczku Twoje słowa skłoniły mnie do tego żeby w końcu się do Was odezwać
![]() Wiem że już ostatnio obiecałam, że będę pisała regularnie, ale stanęło na tym, że tylko Was czytam. Uwielbiam Was czytać a sama nie mam weny żeby napisać coś od siebie ![]() U nas wszystko dobrze, 17 tydzień. Czkamy na badanie połówkowe, które dopiero 17.11. Jeszcze nie wiem kto mieszka w moim brzuszku, ale chciałabym podtrzymać passę na chłopczyki ![]() Na ostatnich badaniach w 13 tygodniu lekarz podpatrzył coś na kształt sisiaczka ![]() ![]() Buziaki dla Was wszystkich na przywitanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, ze Cie przygarniemy ![]()
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to witam ponownie, i fajnie ze wszystko jest OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.