|
|
#361 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styl American Girl część V
Cytat:
'W trakcie zabiegu pacjent leży wygodnie na plecach na leżance zabiegowej. Poprzez wziernik jednorazowego użytku następuje płukanie jelita. Terapeuta wykonuje w tym czasie masaż powłok brzusznych w celu równomiernego rozprowadzenia wody oraz poruszenia mas kałowych. Zamknięty układ aparatu eliminuje do minimum przykre zapachy. Wielokrotne płukanie jelita o zmiennej temperaturze wody (22-38ºC), pobudza jego perystaltykę. W związku ztym, zabieg nie jest tylko zwykłym oczyszczaniem jelita, ale jego doskonałą terapią.'
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
To jest po prostu lewatywa. Czytałam o tym, ponoć w Hollywood jest to bardzo popularne u gwiazd
.Poprawia się po tym trawienie, metabolizm, niby bardzo zdrowe i wskazane.
|
#363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#364 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem czy to jest tylko lewatywa, bo to kosztuje ok 300 zl, a lewatywe robi sie samemu w domu i nic nie placi...
poza tym lewatywa wcale nie daje plaskiego brzuszka ![]() czesc o tym pisze, ze super dla alergikow, oczyszcza, pomaga chudnac, a czesc, ze wyplukuje sie za duzo flory bakteryjnej z jelit, kiedys o tym myslalam nawet |
|
|
|
#365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hydrokolonoterapia różni się od zwykłej lewatywy tym, że przez lewatywę możemy wprowadzić max.2 litry wody, która jest natychmiast wydalana, a podczas hydrokoloter. wprowadzane jest 30 litrów przefiltrowanej wody. a w ogole to stworzyłyśmy wielki off-top koniec już w tym temacie
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
zmiana tematu
http://www.fotka.pl/profil/Kasiunia7...69f86c2c66f5f5 jej chyba jeszcze nie byla tutaj nawet niezla jak na polskie realia ![]() http://www.fotka.pl/profil/atina89/F...69f86c2c66f5f5 ta ma nawet niezla figurke ale buzia..... http://www.fotka.pl/profil/crazygirl...69f86c2c66f5f5 ta brunetka nawet nawet tylko ja ubrac wymalowac i mamy AG http://www.fotka.pl/profil/OnlyOneTimeWeLive/ a to.... sama nie wiem jak to cos skomentowac chyba wampiryczna AGhttp://www.fotka.pl/profil/CrrazyAng...69f86c2c66f5f5 a to miala chyba byc AG 30 lat pozniej ![]() http://www.fotka.pl/profil/angel1715...69f86c2c66f5f5 kolejna nieudana podroba http://www.fotka.pl/profil/Ewelinka1...69f86c2c66f5f5 kolejna niezbyt udana po tej liscie nie udanych AG moze ktos umiesci fotki jakiejs polki ktora bedzie wygladac w miare przyzwoicie w tym stylu ?
|
|
|
|
#367 |
|
Konto usunięte
|
alez piszcie, piszcie, temat jelit jest mi niezwykle bliski, na efekt plaskiego brzucha polecam fortrans, alkohol cukrowy, wsypuje sie go do 3 litrow wody i pije w 3h, czyste jelito gotowe :d
tak, wieczorna glupawka... http://www.fotka.pl/profil/Kasiunia7...69f86c2c66f5f 5 bo to nie polka, maria ignatenko |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz wkleic jej fotki? bo trzeba mniec konto na gronie żeby obejrzec
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mianowicie jakas kiecka ktotka mini, moze byc jeansowa, moze byc czarna albo w kolorze fuksji, jakis pasek na biodra, moze byc swiecacy, bez tych zielonych ramiaczek od stanika, buty na obcasie, swiecidelka na rece, no i moga byc tez kabaretki z duzymi dziurami, odpowiednia fryzura i super. W mojej wyobrazni fajnei sie to prezentuje
|
|
#371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehe no to musze wyprobowac ale jak bede miała dzien wolny od zajęc, a moze i lepiej ze dwa dni a tym czasem jem frytki w koncu w stylu AG bo najpopularniejsze w USA
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
puste jelita mmm
dwie herbatki z senesem trzy godziny siedzenia pozneij w ubikacji jelita czyste ![]() temat jelit rowniez jest mi bliski to przez nie tyle przytyłam po tym jak wczesniej tyyyyyle schudłam a jesc mogłam tlko bułki jogurt naturalny i ananasa o dziwo wszystko inne konczyło sie takim bolem brzucha i tak ponad miesiac az poszłam do lekarza.... |
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bez stanika zielonego to oczywiscie wiem ze bez, a powiedzcie mi jaki stanik do gorsetów zeby nie było widac ramiączek a podtrzymywał dosc duzy biust?z przezroczystymi ramiączkami?
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
już się robi
|
|
|
|
#375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u ciebie to byl pasozyt jakis jak pamietam? bulki tez moge jesc, a zamiast jogurtu, gotowanego kuraka no i jeszcze piaskowca i biszkopty, na takiej diecie jedzac 4 di po rzad ciasto sie nawet nie tyje oj jak ja tesknie za owocami
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze stanik bardotka? Ladnie podniesie biust, nie splaszczy. Chociaz ja do gorsetow nie nosze stanika ale pewnie mam mniejszy biust . Aha i nie przezroczyste ramiaczka, jesli bedziesz miala idealnie dopasowana bardotke to i bez ramiaczek nie ma prawa sie zsuwac.
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
moze sprobuj unbra nie bedzie go widac
|
|
|
|
#378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak ja miałam pasozyta i z kilka bakterii... a ty masz jakies zwierzatko? Bo moja kolezanka miała tez takie probblemy z brzuchem i nie mogli znalezc przyczyny okazało sie ze jej pies miał jakas chorobe ona sie z nim bawiac zaraziła sie nia (nie wiem dokladnie jaki to był proces) w kazdym badz razie dopiero jakis lekarz z wawy był w szpialtlu w którym ona lezała akurat na obserwacji kolejny raz i spytał sie jej w wywiadzie lekarskim czy nie ma czasem zwierzecia jakiegos zrobili jej badania naobcecnosc jakies tam psiej bakteri choroby czy czegos i sie okazało ze to własnie to.I po kilku miesiacach wrescie zaczeli ja leczyc w tym celu. a nic ci nie wykryli nie lecza cie w zaden sposob...?bylas w tym szpitalu i powiedzieli ci ze na tle nerwowym moze to byc tak? ehh...szkoda słow... Orzeszku jak masz duzy biuscik to sylikowe ramioczka ci popekaja mi zawsze pekaja i tez mam ten problem ze bez stanika moje piersi juz mnie nie zdobia..
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was wie moze gdzie mozna dostac biale mankiety i kolnierzyk?
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do blondynek
![]() Bo jest ich tu troche ,ale chodzi mi o te z bardzo jasnymi włosami jak ma dziunia i naturallove Ja mam teraz włosy bardzo jasnego blondu ,a naturalne to taki mysi blond I nie wiem czym mam zrobic odrosty Mysle nad rozjasniaczem tym z joanny zeby na odrostach rozjasnicz takie pasma Co jak myslicie ? ![]()
|
|
|
|
#381 |
|
Konto usunięte
|
na te najpopularniejsze pasozyty mialam badania, dostalam tez antybiotyk na to
wykryli cos co odpowiada za zaburzenia trawienia, jakis tam zanik czegos, przewlekle zapalenie jelita i przewlekle zapalenie dwunastnicy niby dostalam leki, ale w ogole nie pomogly, tylko mnie oslabily i sie wsciekam, bo poszlabym na basen, taniec, silownie, do pracy, a tak... leze, kreci mi sie w glowie.. ![]() ze szpitalem to byl smiech, nie wiem czy to opisyalam, ale warte jest opisania... 1.09, 8:20 wyznaczone przyjecie, rejestracja... ok 8:40 na oddziale... to mamy pania przyjac? ale nie ma wolnego lozka... prosze czekac na wypisy nie, nie bedzie zadnych wypisow, w miedzyczasie zrobili mi jedno badanie jakas lekarka - prosze czekac, dostanie pani miejsce tuz przed 12 poszlam znow do pielegniarek i dowiedzialam sie, ze mam isc do domu, nie ma miejsca i przyjsc na 7:30 dnia nastepnego 2.09, 7:30 pobrali mi krew do 13 lezalam w poczekalni na krzeslach z wyczyszczonym jelitem, bez mozliwosci picia i jedzenia, 2 dobe bez posilku o tej 13 sie dowiedzialam, ze zespol anestezjologow jest jeden i gdzies jest jakas operacja, jeszcze godzina prawie zemdlalam, wiec nagle znalazlo sie lozko i kroplowka o 14 zabrano mnie na badanie, narkozy nie dostalam, bo anestezjologow nadal nie bylo 2 tygodie pozniej mialam sie zglosic po wyniki, bylam 3 razy, wszystko pozamykane, nikt nic nie wie, a lekarz dyzurny nie ma kluczy... w koncu fartem odebralam wyniki, ani be ani me, sama je musialam tlumaczyc na wikipedii... szpital barlickiego i jest to druga taka moja wizyta tam |
|
|
|
#382 |
|
BAN stały
|
wykorzystalam chwile czasu i zrobilam kilka fotek
![]() ta z aparatem podoba mi sie dokleilam (a raczje dolozylam) kilka kepek do zdjec cholera, musze tylko je sciagnac zanim TZ wroci, ciekawe jak mu wyjasnie ze siedze w domu i z doklejanymi rzesami chodze![]() i tak przejrzalam moje zdjecia z lata, kiedy mialam krotkie blond wlosy i stwierdzam ze w oglole sie sobie z tamtego czasu nie podobam!! bylam nijaka i taka nieswieza:/ na jedym foto moje clipy ktore sama w domu farbowalam, niezle wyszlo (z blondu) |
|
|
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
sliczne tomdrugie foto a tak w ogole to czekoladko zapomialam ze tu jestes juz brunetka naprawde ladny masz ten kolorek taki zywy
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne zdjęcia
pięknie umalowane oczy! Jesteś piękna |
|
|
|
#385 |
|
BAN stały
|
jestem brunetka i ciesze sie z tego!olca dziekuje
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Czekolada-super fotki
![]() a bardotka to stanik bez ramiączek bo nie orientuje sie zbytnio? ![]() bez ramiączek stanmik u mnie odpada,biust nie jest podniesiony, spada w dol i w ogóle głupio sie czuje a zas z przezroczystymi albo pękają albo si wrzynaja w skóre ramion.nie lubie swojego duzego biustu tzn lubie bo ładnie wygląda(avek ale nie lubie tego ze jest bez stanika wydaje sie obwisły;/
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty jak zawsze ladna ale drugie foto najbardziej mi sie podoba;D I Twoj kolor oczu przy brazie super wyglada
![]() Jejku jak ja chcem juz swoje naturalne wlosy.... Jak ja je moglam farbowac (ale dalej mam odchylki raz chcem blond a raz czarne:P tylko w czarnych bym wygladala jak smierc Cytat:
Ale jezeli dobierzesz z dobrym obwodem(nie za luznym) i miseczka to Ci nic nie bedzie spadac bo to wlasnie nie ramiaczka ale w obwodzie stanik najmocniej trzyma biust
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zatkalo mnie,po tym co przeczytałam... Ja byłam w szpitalu chorób zakaznych w tym kolo parku julianowskiego.stary szpitalk srasznie na łozku bałam sie spac bo tak skrzypiało ze szkoda słow...bałam sie ze sie zapadnie podemnna pozatym musiałam miec nogi podkurczone bo bylo na mnie za krutkie ale mniejsza o to jakos przezyłam te cztery noce dzieki piellengniarka które byly naprawde mile ,byc moze dlatego ze ja miałam wtedy 16 lat wiec to byl szpital dzieciency... ale i tak caly dzien placz krzyk wrzask ciezko opisac warunki w jakich ja tam byłam.i tylko czekałam na kolezanke albo mame jak przyjdzie. Pozniej dopiero zraziłam sie do słuzby zdrowia kiedy to po tym wszystkim jak jzu mi wykryli chorobe miałam dosc długie leczenie i włozyli mi welfron do zyły i musiałam go nosic przez tydzien i dostawałam zastrzyki kiedy poszłam na wyjecie go z zyły akurat był strajk i nikt mi go nie chciał wyjac ...sama sobie welfron wyjełam...a raczej wypadł mi..ehh takiego siniaka jak wtedy chyba w zyciu nie miałam ![]() hahah KICIA mam to samo raz chce blond raz braz raz jeszcze inne ![]() Czekoladko cudownie pieknie wspaniale w tym brazie jest ci duzo lepiej masz pazur jestes wyrazna :jezyk: naprawde bardzo ładnie ci w brazie ![]() aaa to twoj kolor scian ten czerwony bardzo ładny
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z joanny nie bierz.... moja mama przez to spaliła dobie włosy i poodpadały 2 cm przy głowie..... miała sterczące siano takiego jeżyka...
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to po co az tak sliny rozjasniacz wiesz sa z joanny takie mgiełki rozjasniajace rozjasniaja o 2/3 poprostu psikasz tym włosy wyglada to wtedy bardzo naturalnie bo nie róznia sie kolorem tylko wyrównuje sie kolor włosów na calej długosci wiem bo moja kollezanka tak robi i ma piekny złoscisty blond zawsze i jak wszyscypytaja jaka farba robi to ona mowi ze jaka farba ...i wszyscy mysla ze ma tak naturalnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

.

koniec już w tym temacie

tak ja miałam pasozyta i z kilka bakterii...
a ty masz jakies zwierzatko? Bo moja kolezanka miała tez takie probblemy z brzuchem i nie mogli znalezc przyczyny okazało sie ze jej pies miał jakas chorobe ona sie z nim bawiac zaraziła sie nia (nie wiem dokladnie jaki to był proces) w kazdym badz razie dopiero jakis lekarz z wawy był w szpialtlu w którym ona lezała akurat na obserwacji kolejny raz i spytał sie jej w wywiadzie lekarskim czy nie ma czasem zwierzecia jakiegos zrobili jej badania naobcecnosc jakies tam psiej bakteri choroby czy czegos i sie okazało ze to własnie to.I po kilku miesiacach wrescie zaczeli ja leczyc w tym celu.
i tez mam ten problem ze bez stanika moje piersi juz mnie nie zdobia..

miała sterczące siano takiego jeżyka...