|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
i opisy masz elegaanckie; DD zwłaszcza te dłuzsze; DD ;* *Od Ciebie zalezy moje szczescie ![]() *tylko szczescie moje,codzienny cud z Toba ![]() *Najlepsze prezenty ukryte są w sercach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam kapsle, na podwórku nas szczeniaków W mej głowie wspomnienia pozytywne skojarzenia Pamiętam i widzę, że poddales sie pod czyn czasu Jak byłam mała, nie zauważyłam, jak nautra Cie hojnie obdarzyła. pamiętam nas dzieciaków... Tylko tyle..
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
zawsze kiedy chcę żyć krzyczę
życie odchodzi ode mnie jego ciepła ręka w mojej ręce moje usta przy jego uchu-szepczę co,gdyby życie było kochankiem, który chce odejść? wieszam się tobie na szyi i krzyczę umrę jeśli odejdziesz a macie jakieś na zachęte? że nic nie stracimy a możemy jedynie zyskać przez ten związek? ale nie dosłowne. PROSZE BARDZO BARDZO ![]()
![]() |
#3994 |
Zadomowienie
|
macie może o tym ze wszystko mi jednoo..
czy wtorek czy piatek.. ze nic mi sie nie chce nie o śmierci.. ! i troszkę tajemnicze.. gdzieś czytałam ale nie pamiętam gdzie ;(( a jak macie z wizazu to możecie napisac Cysii opisy : - - - itp Bardzo Prosze ![]()
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najpiękniejszą rzeczą jaką możesz mi dać, jest Twe serce. Chcę trzymać Twą rękę i nie chce nic więcej. Nic więcej mi nie trzeba. Tylko TY. Twoje radosne oczy. Jak blado przy tym wypadną inne prezenty... Podaruj mi uśmiech, ten szczery, ten z miłości do mnie. Pytasz czego chcę? Twych oczu patrzących z miłością w mym kierunku. Tylko Ty możesz mi dać szczęście jakiego potrzebuje. Tylko tego pragnę Może coś wybierzesz ![]()
![]() |
#3996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A mi wystarczy Twa miłośĆ za prezent Kochany,największym prezentem jesteś dla mnie Ty Na co mi prezenty? Wystarczy nasza miłośĆ i szczęście Szczęśliwa i zakochana...to jest dla mnie największy prezent takie coś mi przyszło na myśl jak już cos ![]() ![]() ![]() ___________ -Możesz wreszcie odejśĆ? -Nie,bo nie potrafię żyĆ bez powietrza -Ok dam Ci ostatnią szansę -Łaski nie rób,chciałem tylko wypróbowaĆ twoją nawinośĆ Mój świat.Moje marzenia.Moje realia.Mój ból. To moje skrzydła i to ja będę decydowaĆ jak latam
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
Znowu kolejna prośba z mojej strony. Kiedyś na wizażu był taki fajny opis ale go nie pamiętam dokładnie
![]() Shape of my heart... remember you? kształt mojego serca... pamietasz?
#3998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a opisy ze nic sie nie chce bylo chyba strone temu albo dwie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Raczkowanie
|
ja szukam cos co idzie dac pod zdjecie np do kolezanki kolego jakies komentarze ale nie takie "slicznie, ladnie itp" moga byc krotkie ale jakies inne <ogrinalne
![]() Macie cos?? ![]()
#4000 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny,pisalam kiedys ze jestem dlugo z chlopakiem i sie dopiero zobaczymy na swieta.ale on tak bardzo teskni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Raczkowanie
|
no,a tak poza tym to TiScatteroUnaFoto dajesz za***iste opisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Zadomowienie
|
otworz puszke pandory, bede czekac tam na ciebie..
to twoje zycie nikt nie bedzie żył za ciebie badz gwiazda w piekle a nie niewolnkiem w niebie masz marzenie, rozplanuj i je wreszcie zdobądz..!! ![]() bez trudu bedziesz moja laleczka voodoo.. ![]() a chu.jnie ułożymy w trumnie ktoras nad ranem, zalani w pałe.. to jakby życie chcialo sklamac, ale ktos je na tym nakryl.. .życie to życie, rodzisz sie i umierasz sam LaLaLa HaleHeloHaLow ![]()
![]() |
#4003 |
BAN stały
|
ktoś mi przetłumaczy na ang. :
`Hipnotyzuję telefon z nadzieją,że zadzwonisz... _________ `Let's do it;dd / Zrób to ! `Swear me... / Przysięgnij mi... |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
BAN stały
|
dlaczego nie wierzyć mam, że teraz będzie lżej, tak jak chcę ?
wiem , że nie spotkamy się w niebie.. czy można to nazwać pechem? dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce.. ja i Ty w tym wszystkim, nie jesteśmy razem . Takie jest życie i nic na to nie poradzę. I wiesz ...? To była miłość. Ta największa i prawdziwa, gdzie wszystko jest kolorowe i bajeczne. I Ty byłaś Księżniczka, a on był Księciem. Choć życie w rzeczywistości bajką nie jest, to miłość dawała wam wizję, że dom zmienia sie w zamek, a każda żaba moze być człowiekiem. I wiesz ...? to musiało tak być. Książę musiał zabrać białego konia i pogalopować ku słońcu. Takie było jego przeznaczenie. Ale, mimo to, zawsze pozostaniesz Księżniczką. I nie zachowuj sie, jakby bajka się skończyła. Ona trwa, gdzieś jest Książę i gdzies Księżniczka - cała historia skończy sie, kiedy znów się odnajdą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
BAN stały
|
dlaczego nie wierzyć mam, że teraz będzie lżej, tak jak chcę ?
wiem , że nie spotkamy się w niebie.. czy można to nazwać pechem? dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce.. ja i Ty w tym wszystkim, nie jesteśmy razem . Takie jest życie i nic na to nie poradzę. I wiesz ...? To była miłość. Ta największa i prawdziwa, gdzie wszystko jest kolorowe i bajeczne. I Ty byłaś Księżniczka, a on był Księciem. Choć życie w rzeczywistości bajką nie jest, to miłość dawała wam wizję, że dom zmienia sie w zamek, a każda żaba może być człowiekiem. I wiesz ...? to musiało tak być. Książę musiał zabrać białego konia i pogalopować ku słońcu. Takie było jego przeznaczenie. Ale, mimo to, zawsze pozostaniesz Księżniczką. I nie zachowuj sie, jakby bajka się skończyła. Ona trwa, gdzieś jest Książę i gdzieś Księżniczka - cała historia skończy sie, kiedy znów się odnajdą. a gdybym w ciemną noc przyrzekała, że trwa dzień... Czy umiałbyś uwierzyć ? można latać bez skrzydeł, tylko potrzebny jest ktoś, kto szybko biega i mocno trzyma sznurek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
BAN stały
|
prosze o usunięcie pierwszego wpisu. po prostu jakieś problemy z bahu mam i myślałam , ze sie nie dodał..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
BAN stały
|
Hello
![]() ![]() ![]() Kocham , ale nie tą miłością co zawsze . Dzis ona jest zraniona ![]() Niesprawie , żebyć chciałDzielić ze mną mój świat :! Może wtedy zapomniałąbym , że Ty to nie mój świat ![]() TO mój świat tego skraść mi niemożesz ![]() Ah dzie jest takie miejsce w , którym niema CIę ? NIe odam CI siebie xD Trzeba skakać z mostu i liczyć , że skrzydła wyrosną po drodze , lecz podlega to rezyku niespróbowania nigdy więcej ![]() Wieże w sny , lecz nie w to co mi się śni ![]() Przede wszystkim jest szept ![]() Prawie jesteśmy jak Para ![]() ![]() I tu coś specjalnego takie bardzo fajne nioo dla kogos tam z wizażu , którym ostatnio podobało sie o świeczkach to dzis dla nich mam takie ( DLa wszystkich Oczywiscie ) Gdyby nuta powiedziała: jedna nuta nie czyni muzyki ...nie było by symfonii Gdyby słowo powiedziało: jedno słowo nie tworzy stronicy ...nie było by książki Gdyby cegła powiedziała: jedna cegła nie czyni muru ...nie było by domu Gdyby kropla powiedziała: jedna kropla wody nie może utworzyć rzeki ...nie było by oceanu Gdyby ziarno zboża powiedziało: jedno ziarno nie może obsiać pola ...nie było by żniwa Gdyby człowiek powiedział: jeden gest miłości nie ocali ludzkości ...nie byłoby nigdy na ziemi sprawiedliwości i pokoju, godności i szczęścia". |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Raczkowanie
|
Zachowaj mnie, Panie, od niewzajemnego kochania.
Lustro się stłukło - siedem lat miłości bez wzajemności. Szczęście ludzi zmienia. Największa miłość przemija. Pamiętasz, była jesień. Jeżeli kochasz, czas znajdziesz, nie mając ani jednej chwili. Tak dotyka dzisiaj mnie bezsilność z którą śpię, i więcej zabiera... Kochają i niewidomi... bo miłość nie potrzebuje oczu, wystarcza jej dotyk. Kto wie? Jutra może nie być... I prosba: Poszukuje opisow o klotni, o tym, ze on nie potrafi mnie zrozumiec, ze nie chce ze mna rozmawiac tylko wszystko dusi w sobie... no i cos o szacunku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Znaleźć ciebie, spojrzeć na ciebie - to zaledwie przedsionek wyobraźni
Nie potrafię sobie przypomnieć rysów twojej twarzy Twój głos już nie śpiewa we mnie niedostępny moim oślepionym przez żal zmysłom I ręce twoje pogubiłam i usta i wszystko to co było tobą odeszło znowu pragnę ciemnej miłości rozrzutna bądź jak noc październikowa odkąd poznałam jego prawdziwe imię przygotowuję moje serce na ostatni urwany wstrząs
![]() |
#4010 | |
BAN stały
|
Cytat:
o dziewczyny mnie wyprzedziły troszke ![]() jakoś weny nie mam,ale sprobuję pomoc ![]() -"Wystarczysz Ty niczego nie chce więcej.." -'Nie musisz dawać kwiatów, albo bić mi braw. wystarczy, byś zwyczajnie był.' - Już dawno dostałam prezent od Ciebie.Szczęście. -Sweet wish of luck / ( słodkie życzenie szczęścia ) -You are my present /( Ty jesteś moim prezentem ) i skarbie tylko tyle brak weny ![]() ![]() ![]() buziak kochanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Raczkowanie
|
A może by tak coś o rajdzie rowerowym....?
![]() Błaaagam na kolanach^^ ![]() Planowanie jeszcze nikomu nigdy nie zaszkodziło.. Gorzej z realizacją..Jednym z rodzajów szczęśliwości jest zdolność podejmowania dobrych decyzji Grunt to teoria., praktyka i tak Cię zaskoczy..Jedną z tańszych przyjemności jest plotkowanie. Wada: i ty możesz stać się tematem Od tego co nosisz w sercu zależy za kogo będą Cię miec.,Życie bardziej przypomina zapasy niż taniec Żony najpierw podcinają mężom skrzydła, a potem mają pretensje o ich niskie lotyMieliśmy wiele wspólnego. Ja go kochałam i on kochał siebie.. ![]()
#4012 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to zależy jakie zdjęcie jes przecieżt.Jak widze zdjęcie to nasuwa mi się dopiero myśl na komentarz, może lepiej sama pogłówkuj ![]() _________ Znam ten moment, czasem sama nie wiem, co robię nigdy nie zapomne tych momentów zdradliwych bierzcie swój świat w swoje ręce -Z czego się śmiejesz? -bo nie zasługujesz na powagę Właśnie to mnie grzeje Jak prosto w twarz wrogowi się śmieje Urodzajny w profity, a duchowo siły tracisz Więc zauważ może w końcu czego kosztem się bogacisz Wiesz to jest jak sen,łapie oddech bo tracę tlen
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam:
Zadziczona Eccentriic Nastychick Śliczne opisiki, przydadzą się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
*Każda rozmowa przez tyle mil, tyle nocy i dni.. dzięki nim wiem, że wytrwam, że jestem silna .. *Niczego nie odbierze odległość! <3 *I nie ważne jak daleko ode mnie oddychasz, jestes moim powietrzem i tak. Moim życiem. ![]() *ja wiem , że nic proste nie jest ale wiesz potrzebuję Cie bardziej niż ktokolwiek ![]() *You're not alone, together we stand, I'll be by your side... Nie jesteś sam, razem staniemy, będę po twojej stronie... *Just stay strong, cause you know I'm here for you... Po prostu bądź silny, bo wiesz że jestem tu dla ciebie.. *musisz wytrzymać, więc jednak jest to pieprzona szkoła przetrwania. *brak mnie. tęsknię. *Ostatnio boleśnie odczuwam czas. *nie chcę wiedzieć jak daleko ode mnie jesteś, w tym małym świecie kilometry nie mają znaczenia.. *Tak bardzo chciałabym juz być przy Tobie, wtulić się w ramiona, spojrzeć w oczy ![]() *Czekam juz z utęsknieniem na pocałunek, który zabierze mnie daleko, daleko.. *Chcę znów poczuć bliskość Twego ciała...ciepło Twego głosu. ![]() *tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień.. *I wanna feel the beating of your heart... Chcę czuć bicie Twojego serca .. *to nic ze w oczach lzy.. *nie lubię najnormalniej w świecie, gdy Ciebie nie ma. *I close my eyes to see... Zamknelam oczy by zobaczyc.. *Tak trudno jest zacząć nowy dzień.. *dzień, zwykły dzień.. deszcz na twarzy.. *lecz mimo wszystko .. Nasze zmysły razem.. *Kiedy tęsknię, zamykam oczy i... jesteś. *Liczy się to, co Ty mówisz, co od Ciebie słysze... *Jednego dotyku Twojego mi brakuje.. *- Kiedy przestaniesz mnie Kochać.? - pytasz, Kiedy umrę.? Uah.. to SE zaszalałam; DD moze cos bedzie pasowac; D;* Cytat:
kogoś kto ..Nie bedzie się bał mowić tego jak czuje naprawde .. *Someone who can keep me real and who knows always.. Kogoś kto sprawi, że zawsze będę taka jaką jestem.. *Wants to share, shows he cares.. Będzie chciał się dzielić, i pokaże, że mu zależy.. *myślał lecz nie rozumiał .. [jej]. *nie rozumiała ludzi . jego tym bardziej . *[nie znasz? nie oceniaj. znasz - szanuj.] *Mówiac o mnie .mów do. *przed oczami mam wciąż ten decydujący moment... *wymagasz ode mnie?a może spojrzysz i zaczniesz wymagać od siebie? *Jak zwykle wolisz trzasnąć drzwiami niż zmierzyć się z prawdą. *chce byc z kimś kto dojrzał do tego by mnie miec..kto zrozumie ten moj swiat.. *...co by rozumiał tak jak ja, ten głupi dwór rozdanych ról... --------------------------------------------------------------------- * Drogowskaz. To Ty. W Moim życiu. ![]() *Mój świat. Cały. Zamknięty w Tobie. ![]() *Jedyna droga. Wspaniała. Ty Kochanie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
Moge odejść, aby uratować Twoje niebo
Nie moge spać, kiedy widzę Twoje sny Wokół niekończące się morze nienawiści W niebie mnie nie chcą, a w piekle boją się, że nimi zawładne Nie było nawet słychać jak burzy się ich świat.
#4016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4017 |
Raczkowanie
|
[quote=TiScatteroUnaFoto;9 446388]Aaa dziekuje; DD nie wiem czy potrzebujesz opisów żeby sie nie załamał bo bd dobrze,czy ze tesknisz:P wieecc.. no dam takie i takie :P
*Każda rozmowa przez tyle mil, tyle nocy i dni.. dzięki nim wiem, że wytrwam, że jestem silna .. *Niczego nie odbierze odległość! <3 *I nie ważne jak daleko ode mnie oddychasz, jestes moim powietrzem i tak. Moim życiem. ![]() *ja wiem , że nic proste nie jest ale wiesz potrzebuję Cie bardziej niż ktokolwiek ![]() *You're not alone, together we stand, I'll be by your side... Nie jesteś sam, razem staniemy, będę po twojej stronie... *Just stay strong, cause you know I'm here for you... Po prostu bądź silny, bo wiesz że jestem tu dla ciebie.. *musisz wytrzymać, więc jednak jest to pieprzona szkoła przetrwania. *brak mnie. tęsknię. *Ostatnio boleśnie odczuwam czas. *nie chcę wiedzieć jak daleko ode mnie jesteś, w tym małym świecie kilometry nie mają znaczenia.. *Tak bardzo chciałabym juz być przy Tobie, wtulić się w ramiona, spojrzeć w oczy ![]() *Czekam juz z utęsknieniem na pocałunek, który zabierze mnie daleko, daleko.. *Chcę znów poczuć bliskość Twego ciała...ciepło Twego głosu. ![]() *tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień.. *I wanna feel the beating of your heart... Chcę czuć bicie Twojego serca .. *to nic ze w oczach lzy.. *nie lubię najnormalniej w świecie, gdy Ciebie nie ma. *I close my eyes to see... Zamknelam oczy by zobaczyc.. *Tak trudno jest zacząć nowy dzień.. *dzień, zwykły dzień.. deszcz na twarzy.. *lecz mimo wszystko .. Nasze zmysły razem.. *Kiedy tęsknię, zamykam oczy i... jesteś. *Liczy się to, co Ty mówisz, co od Ciebie słysze... *Jednego dotyku Twojego mi brakuje.. *- Kiedy przestaniesz mnie Kochać.? - pytasz, Kiedy umrę.? Uah.. to SE zaszalałam; DD moze cos bedzie pasowac; D;* dzieki wielkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 |
Raczkowanie
|
eh,cos nie wyszlo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zadomowienie
|
nie kasuj tego [quote] jak cytujesz a wszytko ci wyjdzie ![]()
![]() |
#4020 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co mam zrobić z odrzuconą miłością? Włożyć w paczkę, wysłać Panu Bogu? Już nie patrzę tak samo, już nic nie jest tak jak kiedyś. Zupełnie nie te dłonie szukają mnie w przestrzeni i zupełnie nie te serce tęskni... A o cokolwiek chodzi, nie bierz tego tak poważnie. Bardzo rzadko jakaś rzecz jest długo poważna. Naprawdę. Szczególnie nocą. Noc przesadza. Był czas. Długi czas. Nie został wykorzystany. Teraz za późno Bo wojna się skończyła, bo herbata zimna. Można strzelić sobie w skroń
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.