Poppaski Bez Skrzydelek ;p - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 22:05   #181
Hot Lady
Zakorzenienie

Dot.: Poppaski Bez Skrzydelek ;p

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
bo nas przeniesła Izałra na społeczność dla poppasek..
to ci oryginalna społeczność
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 22:16   #182
Lena_20
Zakorzenienie

no tak ale lałra mogłaby zmienic nazwę wątku,bo zaczynam sie czuc jak poppaska bez skrzydełek..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 23:53   #183
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Juhu, Sabbath! Cmoczkam Cię z rana, rzebyś miała bardzi udany dziń!
Lauro, dźeńkójem. Miałam ódany dźeń.
Mam nadźejem, rze Ty terz.

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
jak komuś wydadła to współczuję haha. ale kiedyś na ulicy podpaskę widziałam jak sobie pod krawężnikiem leżała zakrwawiona,ło matkooooo (
"Leżała pod krawężnikiem zakrwawiona..." Brzmi jak z kroniki kryminalnej.

Cytat:
oh... gód iwning
Gót ifnink Leno!

Cytat:
no tak ale lałra mogłaby zmienic nazwę wątku,bo zaczynam sie czuc jak poppaska bez skrzydełek..
Bez skrzydelek. Skrzydelek to prawie jak pudelek. Brzmi słitaśnie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 00:45   #184
Lena_20
Zakorzenienie

trzymajmy sie razem z naszymi bożenkami skszydelkami!

Stary 2008-10-23, 00:48   #185
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
trzymajmy sie razem z naszymi bożenkami skszydelkami!
Taaa... A kiedy już się znudzimy trzymaniem, będziemy się razem puszczać.
Stary 2008-10-23, 01:04   #186
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Taaa... A kiedy już się znudzimy trzymaniem, będziemy się razem puszczać.
Ale nie z wacławami,tylko z bożenkami - Always and forewer

Stary 2008-10-23, 01:32   #187
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Lena, na pewno wyszsze hcice od ajkju masz, to i bez tabletek żecz oczywista, jusz taki z Ciebie cienszki pszypadek Ja w pszecifienstwie do Ciepie mysle troche jeszcze i nie daje sie ufiesc magasynierofi oras sapijaczonym malolatom (gdysz takie som moje ostatnie sukcesy na koncie ). Bożena drrzy, lecz ma ze mnom cienrzko, nie dam jej fszystkiego, co by tylko hciała, o nie! Inaczej Misiofi prafdopodobnierz zostalby karp jusz na wieki wiekuf ament
Ten Tfuj USB ekskluzif to jusz ma Bożena fieki fiekuf temu miała, teraz mam wersje Speszyl Edyszyn Maxi Loff Jeah Bejbe Tysionc Pieńcet Sto Dziewieńcet, myslałam rze masz coś lepszego, zacofana Ty jakachś I co, wyrzej Waclawa mi nie podskoczysz, nie? Skoro nie moszesz mi dogodzic, nie licz na rzadne 80%, ani nafet na 0,000001 %

Sabbath, dzienkófa, miałam spoxa dzionek, ale nie leprzy nirz fczoraj, chiba nafet gorszy trohe, wienc jak Wy sie puszczacie, to ide z Wami, trohe sie rozerwe, a co sie majom ciala mlode marnowac w tym niebycie zycia, ehh... Boszz, jak to EMO zabzmialo, rzycie jezd tragiczne, jescze tylko pżefarbuje Bożene na skunksa, fczuje sie bardziej w mom tragedie, ajj...
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 01:36   #188
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Skoro już Always i forever to może lepiej ze skrzydełkami jednak. Po puszczeniu zaliczymy odlot zamiast upadku moralnego.

Cytat:
Boszz, jak to EMO zabzmialo, rzycie jezd tragiczne, jescze tylko pżefarbuje Bożene na skunksa, fczuje sie bardziej w mom tragedie, ajj...
Lauro! Zlituj się - z domu mnie wysiedlą jesli będę w środku nocy wybuchała nagłym śmiechem przed monitorem.

Na skunksa powiadasz? No dobra. A jutro tniemy na punka...
Stary 2008-10-23, 01:40   #189
Laura2112
Raróg

To ja jusz mam trohe punka! Bo saczełam depilofać, coś mi przerwało i jeszcze nie skończyłam
Teras nie fiem, czy skonczyc, czy te reszte farbnonć, ciefczynki, co robić, bosze, pomużcie, bo wpadam jusz w panike!!!!

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-23, 02:16   #190
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Lena, na pewno wyszsze hcice od ajkju masz, to i bez tabletek żecz oczywista, jusz taki z Ciebie cienszki pszypadek Ja w pszecifienstwie do Ciepie mysle troche jeszcze i nie daje sie ufiesc magasynierofi oras sapijaczonym malolatom (gdysz takie som moje ostatnie sukcesy na koncie ). Bożena drrzy, lecz ma ze mnom cienrzko, nie dam jej fszystkiego, co by tylko hciała, o nie! Inaczej Misiofi prafdopodobnierz zostalby karp jusz na wieki wiekuf ament
Ten Tfuj USB ekskluzif to jusz ma Bożena fieki fiekuf temu miała, teraz mam wersje Speszyl Edyszyn Maxi Loff Jeah Bejbe Tysionc Pieńcet Sto Dziewieńcet, myslałam rze masz coś lepszego, zacofana Ty jakachś I co, wyrzej Waclawa mi nie podskoczysz, nie? Skoro nie moszesz mi dogodzic, nie licz na rzadne 80%, ani nafet na 0,000001 %

Sabbath, dzienkófa, miałam spoxa dzionek, ale nie leprzy nirz fczoraj, chiba nafet gorszy trohe, wienc jak Wy sie puszczacie, to ide z Wami, trohe sie rozerwe, a co sie majom ciala mlode marnowac w tym niebycie zycia, ehh... Boszz, jak to EMO zabzmialo, rzycie jezd tragiczne, jescze tylko pżefarbuje Bożene na skunksa, fczuje sie bardziej w mom tragedie, ajj...
po pierfsze Ty babo czarnogrócka ja mam ajkiu ponad pszecientne.. taksze weś sie i nie podskakuj bo sobie cycohem oko wybijesz,a jensyk to krofa ma duższy i sie nie hfali. o,tak Ci beszczelnie powfiem,nie bede grzebac f słowah!

Ty masz na koncie tylko zaliczonego mietka spod bietronki i glebe pod bietronką kiedy to wyrżłaś sie przy zarzucaniu czupryny,zeby owy mietek sfrócił na ciepie ówage.. ale jemu jak kaszdemu menszczyśnie.. chociło tylko o 2 słóte.. wienc s potrywu nici.. Ty nafet menela nie ómiesz ufieść. a taksze masz na koncie test na prafo jasdy ktory oblałaś... sokiem z betronki,kiedy to hcialas po kryjomó napić sie z mietkiem w sklepie spiryta,bo zabrakło fam 20groszóf,hciałas mó zaimponofac,ze jestes taka cika i lubisz atrenaline ale pomyliłas spiryt z sokiem.. ofiaro losó..

a tfoja wersja USB jest lepsza,masz racje,muósze zakópic nofom,w media matkcie zobaczem jutro czy majom bo w bietronce sie promocja skonczyła... jeszcze 2 dni temó dożucali do kablóf matki z poliestró gratis ,rozmiar xxl,to brałam dla Ciebie na present,pamietasz,podobał y ci sie,pefnie masz je na sobie

a wyszej wacłafa ci podkoczem bo wacłaf ma metr piencciesiont f kapeluszu a ja jestem wyszsza i skacze tam gdzie dupkom siengam,a siengam wysoko,ostatnio niehconcy zópełnie walłam półdópkiem mojego sonsiada w brode ale nie był sły... nawet mi pocienkował,mófił,ze nigdy nie dosnał takiej przyjemności w miejscó póblicznym.. a ja sie tylko shylałam po gómę do rzucia ... ah ci menszczyźni..

rób sie na skunsksa! mofie ci! beciesz miała branie u dresóf,oni lubiom takie i pamietaj jak siem do tego robi dzióbka... to faszne.. musisz zaliczyc jak najfiencej dresóf,nie fiem jak Ty ale ja juz sie przejehałam 55 beemwómami.. tyle ze ja ftedy miałam borsuka,nie skunksa na głofie,... fidac fresy lubią zwierzenta.. no nie? moze teraz zrobie sie na jeża.. myslisz,ze tesz bedem miala branie?
ale dziubek i sótki na wieszhó musza byc,inaczej nie wyrwiesz dresa,oni fbref pozorom byle kogo nie biorom,pamietaj..

Cytat:
Skoro już Always i forever to może lepiej ze skrzydełkami jednak. Po puszczeniu zaliczymy odlot zamiast upadku moralnego.

Lauro! Zlituj się - z domu mnie wysiedlą jesli będę w środku nocy wybuchała nagłym śmiechem przed monitorem.

ja chcem odleciec na poppasce do krainy kcie ludzie som tolerancyjni dla tych co noszom poppaski bes skszydełek... bo ja takie mam i fcale mie sie nie odklejajom.. mosze to dlatego,sze nosze strinki ,a jak one fejdom f tyłek to nic z niego nie wyjcie.. nie wiem..

Cytat:
To ja jusz mam trohe punka! Bo saczełam depilofać, coś mi przerwało i jeszcze nie skończyłam
Teras nie fiem, czy skonczyc, czy te reszte farbnonć, ciefczynki, co robić, bosze, pomużcie, bo wpadam jusz w panike!!!!
srob tego panka na ruszofooo.. becie tak słitaśnie..

Stary 2008-10-23, 03:02   #191
Laura2112
Raróg

Lena, wyjć za mnie, w rzyciu sie tak nie poryczałam se śmiehu, boszszsz koham Cie
W nakrote Tobie wpiernicze za to, @ gupia!

Dydolkiem se niestety gałkuff nie wybije, nie mam na to absolutnyh szans, mósze pomyśleć o jakiejhś operancji bimbałkuw, by spełnić to Tfoje rzyczenje.
Lena, czemó Ty sbierasz góme z gleby, hę? Jak Cie nie stać, po prozdu mi napisz, zasile Cie jakims skromnym datkiem, gdysz MNIE STAĆ! Haha! Ty na tego somsiata chyba specjalnie zastawiłaś półapke, liczyłaś na coś wincy, a to sie taka sierota okazala niemyta i mu stykło. Weś morze popraf se gust, inaczy zostaniesz dziewicom do końca rzyci, wyszło szydło z worka, jakie masz dośfiatczenia beznadziejne, a se mnie sie śmiejisz Bejcom to sie nie tylko pżejeżdza, czeba zaś podzinkować za pżejażdzke no nie? Wienc zrobie, jak Ty tego borsuka jednak, ktysz marze o jakimsh konkret słiit dresiczkó. Nie rup se jerza, ficiala kiety dresiczka z jerzolkom, gupia? Mialam jesza w licełóm, ktysz sie bóntowalam, pofodzenie było leprze, jak odrosły tak rze toprze Tobie radze, zastanóf sie 700 rasy
Ó mnie impresska, wpadnieta?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (32,3 KB, 56 załadowań)

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-23, 05:13   #192
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Lena, wyjć za mnie, w rzyciu sie tak nie poryczałam se śmiehu, boszszsz koham Cie
W nakrote Tobie wpiernicze za to, @ gupia!

Dydolkiem se niestety gałkuff nie wybije, nie mam na to absolutnyh szans, mósze pomyśleć o jakiejhś operancji bimbałkuw, by spełnić to Tfoje rzyczenje.
Lena, czemó Ty sbierasz góme z gleby, hę? Jak Cie nie stać, po prozdu mi napisz, zasile Cie jakims skromnym datkiem, gdysz MNIE STAĆ! Haha! Ty na tego somsiata chyba specjalnie zastawiłaś półapke, liczyłaś na coś wincy, a to sie taka sierota okazala niemyta i mu stykło. Weś morze popraf se gust, inaczy zostaniesz dziewicom do końca rzyci, wyszło szydło z worka, jakie masz dośfiatczenia beznadziejne, a se mnie sie śmiejisz Bejcom to sie nie tylko pżejeżdza, czeba zaś podzinkować za pżejażdzke no nie? Wienc zrobie, jak Ty tego borsuka jednak, ktysz marze o jakimsh konkret słiit dresiczkó. Nie rup se jerza, ficiala kiety dresiczka z jerzolkom, gupia? Mialam jesza w licełóm, ktysz sie bóntowalam, pofodzenie było leprze, jak odrosły tak rze toprze Tobie radze, zastanóf sie 700 rasy
Ó mnie impresska, wpadnieta?
oh tak,kohaj mie,tego chcem..! o siaba da..! umydl mnie mydełkiem fa... !

ała.. jak ja lubie jak mie batożysz.. aż mie sie chędożyc zachcieło..

zróp sobie takie dzyndzole jak ma pamella anderson.. jak bedziesz biegla to one tak sexi ci łoczy podbijom,ze az facetom na ólicy gacie pospadajom!
A gómy ja nie spierałam ze glepy.. tylko była na dolnej pułce f sklepie i musiałam sie shylić,a sze stasiek stał za mną to mu wjehałam pszypadkofo tyłkiem f tfasz a stykło mó pefnie dlateko,ze wczesniej bylam s nim f pifnicy i mu pompowałam koło od roferu,bo mu sie samohód popsół i musi teraz na roferze do pracy jeścić.. pracuje jako nocny strósz w monopolofym na rogu ólicy.. daleko nie ma ale wiesz.. w zimie to i nawet lepiej bedzie pierdyknąć siem roferem do roboty,niz specjalnie pół gociny odpalać fjata sto tfaciescia sześć pe,jak on to ma f sfyczajó,żeby zdonżyć do roboty.. taksze to chyba dobsze,ze mu sie ten samohót popsół.. niedłógo sima becie.. on nie chce odemnie seksó.. on jest poszondnym facetem,jak mu od czasó do czasó dam rurke przephac w kuchni bo mi sie zlef zatyka to mu fystarczy tylko nie fiem tlaczego zamiast pod zlefem kasze mi sie kłaść na stół i roskladac nogy... mosze on tesz jest gynekologiem? wicicie? nawet dba o moje strofie owulacyjne powiem fam f tajemnicy,ze on ma dobry spszent do tego,nie fiem kcie sie takie kable kópuje ale on ma super nówke,dłóga taka,nieśmigana.. a jak daje.. tylko kórcze,kran zafsze po jego fizycie mam dalej zaphany.. hyba mu sie rurki myla,bo za duszo zioła f domó hoduje i czasem sobie sapali melise na óspokojenie,tak mófi... nie fiem.. stasiek to spoko gośció.. mofi ,ze jestem fajna lala i siem szybko roskładam.. to hyba komplement.. ostatnio nafet mi stofke sostafił jak wyhocił,mosze dlatego,ze nie ódało mó sie tego kranó naprafić... i było mó pszykro,ze spartolił robote ale mi pocienkował za pszyjemnie spencony czas f kuchni na blacie,a to pszeciesz ja pofinnam mó zapłacic za badanie gynekolokiczne... i mófił tesz,ze tszeba becie stół wymienic bo yemu jusz nogi czeszcza.. ja nie wiem czemó on tak ciwnie mnie zawsze bada na tym stole.. nigdy nie byłam ó ginekoloka.. mosze teras jusz nie bedem mósiała iść..

moja psiapsiółka miała racje,seks jest wtedy gdy lucie wsacaja sobie jenzyki do rosznyh ciurek.. a stasiek tego nie robi.. mófie fam.. on jest inny..

Ty,dopra,nie srobie sobie tego jesza.. stasiek pofieciał,ze chłopacy lóbiom jak ciewczyna zażóca włosami pszy szczytowanió,nie wiem co to snaczy ale to hyba hoci o to,ze jak jeciesz z dresem ałtem to jak wjeszczacie pod górkem to mósisz zarzucic włosami... to ih podnieca podopno.. i jeszcze mofił sze najlepiej jak potczas jasdy rozgszejesz mó renkom kabel USB ,wtedy bedzie lepiej ciałał..

wiem sze jestem gópia,ide nyny,bo jutro snów muszem srobic sprafozdanie f firmie na temat teko czy istniejem osopniki supełnie niepszystosofane do szycia f spoleczeństfie... i na temat gópoty luckiej i spatku posiomó intelygencjyji jak i analfabetysmu szeszoncego sie fśród kobiet miendzy 20 a 30 rokiem szycia... ktory jest spofodowany nie fiem czym.

ide spac kufka.. góten naht, ałfiderzyń.. napisze jótro,jesli mogem.. bo czójem,sze jutro bede miała pałera! nie wyszucajcie mie stond...ja mam tylko problem s głofom,a tak to jest wszysdko okej słofo chonoró. moja bozena tesz jest ok

ale masz wypasionom ymprese! ide do was! mam czy wina s bietroki za 2,50 , a o.. nie bede szałowac na kohane tofaszyho.. ! beciem hlac! bo to jest byba! ja bede non stop hlac! a pote kufa spac..

ciało!

kofffciam fas... i wasze bożenki

Stary 2008-10-23, 09:56   #193
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko, spżedaj koniecznie, szak tżeba propagować gumeczki, som niezawodne. Ale jak jusz spżedajesz, to ja kce te... tantiemy, o! Nie posfole sie tak okradać w biały dziń, nie jestem gupia @, to chyba jasne jest Moszemy podpisac kontrakt, jak kcesz, sałatfie z moim notariószem
sprzedalam podobalo sie tantiemy Ci sie naleza a jakze ale my gumek nie propagujemy bo o maluszka sie staramy ) ale dziekuje daj znac co z notariuszem
Stary 2008-10-23, 15:27   #194
Laura2112
Raróg

Lena, nie bende Cie myć mydełkiem, tylko jakimhś najostżym pilinkiem Cie wymasuje, asz obleziesz zez skury. Wufczas szystkie Tfoje dresiczki, zdjente obżydzeniem, żucom sie do myh stup! Ha!
Konkret słit ajdija, tylko ja mokłam na to wpadnonć, Ty byś oczywizda nie pomyślała
No pacz z tom Pamelom, a mufili rze to Tomi Li
Gupio sie tłumaczysz, rzadne gómy nie leżom na dolnych pułkach, widziała Ty kiety takie cuda, jakiehś skonczone besmuski robiom w Twojim mieście planogramy.
Nie cifie Ci sie s tym somsiatem, terz bym srobiła wszystko, szeby mi nie rehlał sfojim fiatem pod okiennicom z fieczora. Normalnie jesteś mojom idolkom oras mojom fankom, jeźli Stahu Cie tak hfali, rze sie szybko roskładasz, bycie fajnom lalom dla takich Staszkóff to muj rzyciofy cell i samieszam go osionknonć f jak najszypszym tępie. Jeźli masz jeszcze jakiehś rady, to mnie wspomurz
Jeźli praftom jezd, co Tfoja pszyjaciułka mufi o jensykach, to zaczelam uprafiać sex fcześniej nisz myślałam, hehe, jaki sonk, no popacz wcionrz sie uczymy czekoś o sobje
Nagżefasz mnie, Lenka, na tych dresiczkóf coras bardzi, jusz pszemyślałam, jakich fiduje fajnyh dresolkuff i bende żucać sieći

Otnośnie Tfojeko sprafostania ja ófaszam, isz notójemy raczej sfyszke formy, a na to fszystko ma fpłyf, isz nasza Boszena jest bardzi śfiatoma swojih poczeb, a my fras z niom, ktysz fiadomo pofszehnie, czym kobjeta tak naprafte mysli, sfłaszcza kobieta wyposzczona jusz dfa miesionce, jak ja. Tó prakne sasnaczyć, isz kochham mojigo Misjia najbardzi jak sie da i nieh no ino jusz fruci, ojj! Ty oczyfiśćie nie masz wcionsz takiego Misjia, no ale to oczyfiste i bylo do pszefidzenja, żecz jasna obofionskowo nadal głemboko Ci wspułczuje.

Alerz byua impresska, wykinało sie ciało, jeah, umca umca, mehe he he ino na nastempnom weś lepi to teskowe wino w kartonah, Mjeció mufi, rze lepciejsze Wienkszy ma hot

Mosz na konic z batoka, wykoncze Cie sexualnie

Mischoko, muj notariósz mufi, rze ok i moke Cie tera opdzierać co miesionc s pengi. Sadzwoń do mnje: sero sjedemset osiemset dziewieńcet, tylko nie dafaj nikomó teko nómeró.
Szycze Fam Misjaczki ofocnych starań, póść mi pingla sa kasztym rasem, jak bendziecie saczynać, to Fas pofspieram myślom mom magicznom, co trujkont to nie dwujkont, czysz njie?

🌹14 lat z Wizaż.pl

Edytowane przez Laura2112
Czas edycji: 2009-01-01 o 08:38
Stary 2008-10-23, 16:20   #195
jenifer198
Wtajemniczenie

dziefczyny naczytalam sie co tesz plodzicie o boszenie i padam humor od rasu jezt duszo lepszy
jenifer198 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 16:25   #196
Lena_20
Zakorzenienie

ja tu wysiadam psyhicznje

lałro.. nie fiem ot czeko zaczonć.. Nie kratnij mi dresóf proszem.. fiesz,otpierasz mi hleb,bycie blaharom to muj zafód... nie sapieraj mi dresóf.. kup sobie takie welórofe ale sostaf tym hłopakom ortaljon! ja na to lece! inaczej nie bedem mioła feny do pracy i to mie nie potjara...

A jak nie fieszysz ,sze gómy leszom na dolnyh półkah to ić do szabki o ile jescze jej nie samkneli,bo podopno miała splajtofać i sopacz! one leszom na samym dole,pszynajmiej ó mnie f mieście,kufa! i siem shylać mósze.. a to sze ktos ftedy stoji za mnom to jusz nie moja fina,nieh sie bója posa tym nikt nie naszekał jak mu tyłkiem nos wytorłam.. no hyba sze stała sa mnom babcia w takim ciwnym kapeluszó z moheró,wtedy mofiła coś o tym sze to niefyobraszalne szeby hocic bes majtek i w takiej krótkiej sukience i sze to kszeh jest f ten sposub kósic menszczysn... nie fiem o co jej hociłopszeciesz ja normalnie byłam óbrana,jak sfykle.. i pofieciala,sze prostytucja jest saproniona.. a co to jest prostutucja? nie rosumiem czeko ta babka hciala ode mnie..

jestem tfojom idolkom? jak sóper! masz racjem,sze bieszesz se mnie pszykład,bo ja jestem wsorem do naslatofania,mama mi tak mófiła,józ jak miałam czy latka,byłam takim montrym cieckiem i sopacz co wyrosło se mnie! idolka inteliegentnyh kobied!

Jeśli faceci myslom sfoimi kablami to my beciemy mysleć myszkami bożenami! masz racjem,ja tesz,sfiatoma sfoih poczeb slubójem dawac wszencie i kaszdemu i o kaszdej posze ale jesli ja bede hciała.. ! bede brac fszystkih na ktoryh widok mi bożena skapnie

posa tym,nie mósisz mie fspółczóc bo ja mam sfojego misia... a nawet dfa! jeden to sygmunt i leszy nieruhomo ó mnie f łoszkó! czasem go uszyfam jak nie ma f pobliszu mojego prafciwego menszczyźnianeko misia,wtedy ujeszczam sygmuncika!

ipresa miocio cód miut i oszeszki z marmolatom,czepa to poftószyc! dawno se tak nuk nie połamałam na stole wywijajonc do dysko polo - jezdesz szalona,mófie Ci...ooooo jeeee! nastempnym rasem pszyniese denaturat,to lepsze nisz wino i tansze,lepiej daje f palnik... i borygo mam f samohocie! tesz fesme!! ale becie zabafa!

gódmorning tak fogle

Stary 2008-10-23, 17:45   #197
Laura2112
Raróg

Ja Cje Lena óśfiatamiam, sze pszyjaciułki mószom sie dzielić, jeśli jurz nie ottafać sobje fszystkiego, co majom! Fienc dafaj dreóf, moszesz fybrać tych bardzi tempych na mordzie z wyrazem tważy "Zabije Ciebie i rozsmaruje po asfalcie, potem zbeszczeszcze szczontki po ras setny, na codziń zaś bende cie katował chipchopem na full maxa ot rana to fieczora" Ulsze Tobie trohe w ty robocjie, żem zachartowana na takie klimaty

Nikcie nie pujde oklondać gumów, w mojim super mjeście do 20.000 mjeszkańcuf nie ma takih tandeciarskih sklepuff, sze tesz nie marz sje gdzie lansować, heh, nic dzifneko, sze masz takje małe osionki w beemkah Fole hocić do tesko, oni tam majom safsze wszystko śwjierze, jak pujdziesz 23.10 to óda Ci sie mosze jeszcze dostać wendline s 22.10, mnje sie czensto ódaje i potem masz na pszykłat pretekst by poterfać kjerofnika, a taki gośćió to jusz nie bele kto Mósisz siem Lenka bacznie fszystkjiemu pszyklontać i mjeć łep na karkó oras trohe infencji tfórczej, to nie sginjesz. A co Ciem nie sabije (np kapanosik po terminie), to Ciem wsmocni przeciesz, njie fiesz o tym, nie pamientasz rzyciofego motta Frytki, Tfej idolki i fanki??? Jak sobje to pszemyślisz, to stfjerdzisz, sze mam sporo racji Aha, jak jusz o najświeszszym miensku w tesko, to dresiczki tesz tam hodzom, jeah!

S bapciami mósisz krótko, najlepi muf prawde, rze masz specyficznom horobe Bożeny i nie moszesz jej óciskać i sze stenerfofana pszes mohera jeszcze silniej rozsiefasz saraski, poprostu niczym grype. Bendom Cie wufczas omijać s daleka, tylko ówarzaj, by ta wieść nie totarła do Tfych dresiczkóff

Ahh, muj Misjiaczek fłaśnie cfonił, fiedziony chiba niepokojem, co jeko chodzoncy szczyt intjeligencji i órody oras nofoczesności tó porapia. Ahh, Boszena, óspokój siem!!!

Eh tam ten Tfój Sykmunt, ja dostauam ot mojigo Misjiaczka tikriska, on ma truty w renkah i nokah i moke go sobjie dofolnie usztyfnić, pot jakim kontem hce I na czóbkó łpa ma takje sóper smyradełko, takom czuprynke I kópiłam sobje jeszcze sama mysze w lómpexie sa czterdzjeśći groszóff, ale nie parco fjem, co s niom ropić

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-23, 18:49   #198
201707171013
Konto usunięte

Witam, a raczej całuję w Bożeny Mam nadzieję, że pszyjmiecie nofą fankę poppasek

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
jak komuś wydadła to współczuję haha. ale kiedyś na ulicy podpaskę widziałam jak sobie pod krawężnikiem leżała zakrwawiona,ło matkooooo (
Biedna musiała się zabić
Cytat:
Nie lepiej pomalować zebrę, żeby Wacław pamiętał o sygnalizacji świetlnej?
Cytat:
a wyszej wacłafa ci podkoczem bo wacłaf ma metr piencciesiont f kapeluszu a ja jestem wyszsza i skacze tam gdzie dupkom siengam,a siengam wysoko,ostatnio niehconcy zópełnie walłam półdópkiem mojego sonsiada w brode ale nie był sły... nawet mi pocienkował,mófił,ze nigdy nie dosnał takiej przyjemności w miejscó póblicznym.. a ja sie tylko shylałam po gómę do rzucia ... ah ci menszczyźni..
Jeśli Wacław taki duży to pamiętaj żeby kazać Bożenie mocno go trzymać, bo wyjdzie górą
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 19:40   #199
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Literka96 Pokaż wiadomość
Nie lepiej pomalować zebrę, żeby Wacław pamiętał o sygnalizacji świetlnej?
Obawiam się, że porządna zebra to wyższa szkoła jazdy... Lepiej potrenować na skunksie.

Chociaż... Zielone przed wjazdem do tunelu brzmi nieźle przy obecnym kursie dolara.
Stary 2008-10-23, 20:08   #200
GOśka T.
Zakorzenienie

po tym wątku to masowa wizyta u psychiatry jak malowana

a wszystkiemu winna Bozena....

nie tykać mojej bozeny proszeł cooo ma zakaz wyjsć i wejść i ciszaaa ma być noo
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 22:31   #201
Lena_20
Zakorzenienie

jak to facłaf spiefał? ja wejde,wyjde,wejde,wyjde,w ejde,zrobie tobie takie małe mejbe bejbe..

Cytat:
Ja Cje Lena óśfiatamiam, sze pszyjaciułki mószom sie dzielić, jeśli jurz nie ottafać sobje fszystkiego, co majom! Fienc dafaj dreóf, moszesz fybrać tych bardzi tempych na mordzie z wyrazem tważy "Zabije Ciebie i rozsmaruje po asfalcie, potem zbeszczeszcze szczontki po ras setny, na codziń zaś bende cie katował chipchopem na full maxa ot rana to fieczora" Ulsze Tobie trohe w ty robocjie, żem zachartowana na takie klimaty

Nikcie nie pujde oklondać gumów, w mojim super mjeście do 20.000 mjeszkańcuf nie ma takih tandeciarskih sklepuff, sze tesz nie marz sje gdzie lansować, heh, nic dzifneko, sze masz takje małe osionki w beemkah Fole hocić do tesko, oni tam majom safsze wszystko śwjierze, jak pujdziesz 23.10 to óda Ci sie mosze jeszcze dostać wendline s 22.10, mnje sie czensto ódaje i potem masz na pszykłat pretekst by poterfać kjerofnika, a taki gośćió to jusz nie bele kto Mósisz siem Lenka bacznie fszystkjiemu pszyklontać i mjeć łep na karkó oras trohe infencji tfórczej, to nie sginjesz. A co Ciem nie sabije (np kapanosik po terminie), to Ciem wsmocni przeciesz, njie fiesz o tym, nie pamientasz rzyciofego motta Frytki, Tfej idolki i fanki??? Jak sobje to pszemyślisz, to stfjerdzisz, sze mam sporo racji Aha, jak jusz o najświeszszym miensku w tesko, to dresiczki tesz tam hodzom, jeah!

S bapciami mósisz krótko, najlepi muf prawde, rze masz specyficznom horobe Bożeny i nie moszesz jej óciskać i sze stenerfofana pszes mohera jeszcze silniej rozsiefasz saraski, poprostu niczym grype. Bendom Cie wufczas omijać s daleka, tylko ówarzaj, by ta wieść nie totarła do Tfych dresiczkóff

Ahh, muj Misjiaczek fłaśnie cfonił, fiedziony chiba niepokojem, co jeko chodzoncy szczyt intjeligencji i órody oras nofoczesności tó porapia. Ahh, Boszena, óspokój siem!!!

Eh tam ten Tfój Sykmunt, ja dostauam ot mojigo Misjiaczka tikriska, on ma truty w renkah i nokah i moke go sobjie dofolnie usztyfnić, pot jakim kontem hce I na czóbkó łpa ma takje sóper smyradełko, takom czuprynke I kópiłam sobje jeszcze sama mysze w lómpexie sa czterdzjeśći groszóff, ale nie parco fjem, co s niom ropić
dopra,poszyczem Ci moih dresóf,to som i tak besmóskofcy bo jak ich pukałam f czoło to eho sie niosło,serjalnie wesme tylko tyh co majom lepsze beemy
a oni nie słuhajom chopchopsu moi słóhajom tehniofki,max na wszystkie głosniky co majom samontofane w ałtah.. u mnie f domó by sie tyle kolumien nie smieściło co ó nih w samohocie jest simny łokiec i ful fypas.. nie ma co,to potnieci kaszdom bozene

ja do tesko nie hoce bo to siara.. ja zakópy robie tylko f realu,teras to wszystkie hłopaki s internetó co s nimi pisze hcom sie spotykać f realu.. jakas moda na real sie srobiła,bedom mieli obroty f tym realu,fidac dobra sieć sópermakietóf

raz f tesco wyrfałam spszedafce ryb.. był taki sexi.. ale jehało od niego dorszem.. i go szuciłam... na samraszarke,wykoszystałam w pozycji pofiecmy na karpia.. i tak sostafiłam,nie bede se smiercielem. wsiełam sobie takiego duszego mena co stał pod biurem obsłógi... zagadyfałam do niego,hciałam go poterwać ale siem okasało,ze to była atrapa,był s papieru...reklamofał tanie kretyty w eurobankó, a myslałam,sze to prafcify facet ,bo wyklondał tak realnie.. tak to jest f realó.. hyba zaczynam miec fade fsroku od tego siecenia pszed monitorem

mósze to okraniczyć... ale jestem ósaleszniona fienc becie tródno! a nie hce nosić bryl,ftedy szaden dres mie nie becie hciał hyba sze sobie wsadze w łoczy soczefki kontaktofe,bede mosze bardziej kontaktofa i dresy nawet bedom mnie barciej zaryfać... mosze to miec fpłyf? no nie fiem..

ale sopie kópiłam mojtki! tata myslał,sze to nitka dentystyczna i hciał sopie nimi fczoraj zemby pszeczyscić,na szczenscie f pore stonżyłam i mó sabrałam! takie ładne mojtki,asz 100zł na nie fydałam.. usbierałam pszez rok.. ódalo mi sie,teraz nie becie mie tak podfiefac f bożene zimom!

a nie mokem pofiecieć tym babciom ,sze mam saraski bo one to plotkary i fszystkim pofiecom,rosniesie sie fieść po osiedló i bede miała pszesryftane ó fszystih fajnyh facetóf i doniosom proboszczofi i mnie wyszuci s kościoła i jak pszyjcie na kolende to becie mi fstyd,i tak becie,bo one pewfnie jusz pofieciely mó,sze fietrze bozene,tylko nie fiecom,sze ja po prostó lóbie miec doprom fentylacje dla własnego strofia chigieniczneko.. bede miala kasanie ale to hyba takie inne.. bo on o mie sasdrosny.. bo on hyba na mnie leci .. ostatnio jak bylam f kosciele to siem tak cifnie na mnie paczył.. było lato,ja byłam óbrana jak sfykle.. akuórat fracałam s plaszy.. to hyba nie miało fpłyfu.. mosze jest znafcom mody i podobało mó sie moje nofe bikini? ficicie jakih mam fajnyh ksienżóf ? tyle sze dresy som fajniejsze bo tak seksofnie klnom.. tedy bozena sie uróhamia jak szalona.. a jak wyjmom pały to jusz fogle.. oczyfiscie te ot bejsbola

a Ty lepiej pofiec co Ty robisz s tym tygryskiem.. czy on ma cos fspólneko s twojom bożenom? jak bym miała takieko sztyfnego tygryska to tesz bym robiła to co ty.. love:

Stary 2008-10-24, 01:07   #202
Laura2112
Raróg

Literko, po co Tobje siknalisacja świetlna, prafcifie goronca Bożena nikty nie daje czerfoneko, co najwyrzeji rzułte, sze niby sie kryguji, ale wiadomix Wacławowi, sze jusz morzna ruszać

Pszekonałyśćie mnje dzieffczynki, jótro idem po farbe, pszeliczyłam moje skromne saropki i mnje stać, pżerzyje do konca miesionca chiba. Szkota, sze nie morzecie mi pomuc, byłaby śwjetna sabawa <- pszebjek farbofanja s Fami
Ahh, dresiczki oszalejom, jusz wice, jak prubujom besskutecznie pszyfołać Wacki do pożontku
Lena, spiszczaj s łapami ot tesko, ja tam pracuji, jako ohroniaż Ktysz jestem nofoczesnom, silnom kobjetom, ktura samom sfojom urodom sprafia, sze słociejom mienknom serca a fszytkim pracuji sie lepi, kiety tylko ja pszybyfam s odsieczom

Ja safsze myślauam, sze prafcify jezd manekin w Millenióm - teko pana, co opofiada rzenujonce rzarty w TV - i siem safsze wystraszałam, bo mufie - co on tak stoji po nocy f bankah???

Tesz nie lupje ksienrzy, jeten mnje kietyś potryfał na kolencie, centralnie pszy mojej mamje, mojim bracje i jeko dziefczynjie, bosz jaka byuam zarzenofana, caua fisyta tak minęła, koshmar! A fcale go nie pszyjmofałam f bikinji, tam sara nie musze siem rospierać, jak Ty, szeby ropić fraszenie

Gośka, ja jusz byuam f psyhiatrykó, nie mam s teko pofodu szadnych urasóf, chiba fidać

A tera zgadnijćie, co s teko fszystkjieko jest fauszem, a co prafdom

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-24, 02:42   #203
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Literko, po co Tobje siknalisacja świetlna, prafcifie goronca Bożena nikty nie daje czerfoneko, co najwyrzeji rzułte, sze niby sie kryguji, ale wiadomix Wacławowi, sze jusz morzna ruszać

Pszekonałyśćie mnje dzieffczynki, jótro idem po farbe, pszeliczyłam moje skromne saropki i mnje stać, pżerzyje do konca miesionca chiba. Szkota, sze nie morzecie mi pomuc, byłaby śwjetna sabawa <- pszebjek farbofanja s Fami
Ahh, dresiczki oszalejom, jusz wice, jak prubujom besskutecznie pszyfołać Wacki do pożontku
Lena, spiszczaj s łapami ot tesko, ja tam pracuji, jako ohroniaż Ktysz jestem nofoczesnom, silnom kobjetom, ktura samom sfojom urodom sprafia, sze słociejom mienknom serca a fszytkim pracuji sie lepi, kiety tylko ja pszybyfam s odsieczom

Ja safsze myślauam, sze prafcify jezd manekin w Millenióm - teko pana, co opofiada rzenujonce rzarty w TV - i siem safsze wystraszałam, bo mufie - co on tak stoji po nocy f bankah???

Tesz nie lupje ksienrzy, jeten mnje kietyś potryfał na kolencie, centralnie pszy mojej mamje, mojim bracje i jeko dziefczynjie, bosz jaka byuam zarzenofana, caua fisyta tak minęła, koshmar! A fcale go nie pszyjmofałam f bikinji, tam sara nie musze siem rospierać, jak Ty, szeby ropić fraszenie

Gośka, ja jusz byuam f psyhiatrykó, nie mam s teko pofodu szadnych urasóf, chiba fidać

A tera zgadnijćie, co s teko fszystkjieko jest fauszem, a co prafdom
matko bosko czenstohofsko ,laułro,ja kiedys ómrem jak Cie jiszcze raz przeczytam

a nie lepiej szeby sie jusz na saś paliło sie sielone,czyli sze wjeszczaj wacek!! gasem! ?

to Ty ropisz sa ohroniasza? a masz takom fajnom klate jak ci f filmah?

pana s milenium pominem bom siem posikała..

a pafdom jest to ,ze jestes popipszona,tak jak ja.. nie no,fiadomo,sze sie farbójesz.. asz taka gópia nie jestem,tylko bozenke tesz pomaluj szeby jej smutno nie było sze jest inno kololofa..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-24, 03:01   #204
Laura2112
Raróg

Lenka, to ja samkne jusz paszcze, bo nie hce, szepyś mi ómarła
Tam sielone, ja siem lupie krykofać gtysz jestem masohistkom. Ma masohistyczność posfala mi na fionsanie mnjie pszes Misjia i dosnafam wuwczas nieluckiej roskoszy , lecz Miś dalieko i mósze sie masohismofać na insze sposopy. Tak siem tesz opjafia moja saradność, ficisz
I ficisz tesz, jetnak jesteś gópia

🌹14 lat z Wizaż.pl

Czas edycji: 2009-01-01 o 08:43
Stary 2008-10-24, 03:47   #205
Lena_20
Zakorzenienie

tesz jestes masohistkom? sopacz ile nas łonczy tylko,sze ja nie mam magasyniera,mósisz mi uszyczyc sfojeko! jestes f koncó mojom psiapsiółeczkom ot sertószka czysz nie?

jestesmy gópie!

ide nyny.. mósk mi sie pszegszefa,za duszo cisiaj myslałam,intelekt mi siata

loffciam ciem

Stary 2008-10-24, 11:06   #206
Laura2112
Raróg

Ale moszesz sie pżeciesz terz satrutnić, posnasz wieló ciekawyh luci na stojisku z wutkom oras kierofcuf tiruff i innyh dostafcuff
Ty jusz weś nie sciemniaj, sze myślauaś, he

🌹14 lat z Wizaż.pl

Czas edycji: 2009-01-01 o 08:43
Stary 2008-10-24, 12:43   #207
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Tanie linie lotnicze Poppaski Wings.

"Poppaski Wings zabiorą Cię dokąd tylko zechcesz. Bożena lata gratis!"
Sabbath siedzialam, czytalam, smialam sie, popijalam herbatkie i nieopatrznie zamiast przelknac naplulam na moj ukochany monitor przy tym Twoim tekscie!! Buziaki dla Ciebie po starej znajomosci istnieje jeszcze alko-watek? Staram sie o dzieciaczka wiec niestety nie nadaje sie juz do imprezowo -alkoholowej spolecznosci

Cytat:

Myslalam, ze po tekscie Sabbath juz nic nie zaszkodzi mojemu monitorowi. Mialam racje - tym razem zaplulam klawiature i spodnie

swoja droga - JESTESCIE NAJLEPSZE!! A MYSLALAM, ZE NIC NIE POPRAWI MI DZISIAJ HUMORU

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 13:18   #208
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Ale jak najgorętsza Borzena na siwiecie bendzie muśała siem poprawić, bo siem rozczohra, to Wacław musi hwilę poczekać zanim wjedzie, bo inaczej Borzena siem zdenerfuje
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 15:29   #209
Laura2112
Raróg

Tlateko siem, Literko troka, opintala Boszene na łyso, ktysz moszna czohrać tylko bobra, prafcifie i safsze dostempna Boszena nie pszefidujie takih ótrótnień f pszejasdah Fice, sze Ciepie mósze jeszcze duszo nałuczyć, inaczy nikty nie snajdziesz sfojiko dresiczkó Boszena s bobrem posostafjia nieporzontane ofłosienjie f rusznych strategicznyh mjejscah, co tresiczki niesbyt lubjom Ktypyś miaua jeszcze jakiehś pytanjia, wal śmjiauo, ja Topie pomoke, bo Lena tak nie fszystko jeszcze wje, a ktypyś miaua jakieś izdotne sekrethy Boszeny, to tesz wal śmijauo, fszysko pszyjme na mom klate ohroniaża tesko

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-24, 16:21   #210
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Nie uszycze Ci jeko, bo jusz siem nim ciele z rzonom jeko oras połowom rzenskom tesko, tak sze ficisz, sze i tak mam pżes... Ale moszesz sie pżeciesz terz satrutnić, posnasz wieló ciekawyh luci na stojisku z wutkom oras kierofcuf tiruff i innyh dostafcuff
Ty jusz weś nie sciemniaj, sze myślauaś, he
nie betem jeścic na titrah bo nie ómiem,ómiem tylko na samohodah mogem robić sa chostessem i rosrafać pszeterminofane serki chomoniefiadomo.. Czy ftedy bede mokła skoszystac s faszeko magasyniera? mam kfalifikacjyje,ropiłam kórs na chostessem ale to ftety były inne czasy i one nie stały na promocyjah tylko dafały bożene gratis do drinkóf dla pszejestnyh gości .. zakranicznyh gości.. ftedy sie kasy naczepało f tyh chotelah..

Cytat:
Tlateko siem, Literko troka, opintala Boszene na łyso, ktysz moszna czohrać tylko bobra, prafcifie i safsze dostempna Boszena nie pszefidujie takih ótrótnień f pszejasdah Fice, sze Ciepie mósze jeszcze duszo nałuczyć, inaczy nikty nie snajdziesz sfojiko dresiczkó Boszena s bobrem posostafjia nieporzontane ofłosienjie f rusznych strategicznyh mjejscah, co tresiczki niesbyt lubjom Ktypyś miaua jeszcze jakiehś pytanjia, wal śmjiauo, ja Topie pomoke, bo Lena tak nie fszystko jeszcze wje, a ktypyś miaua jakieś izdotne sekrethy Boszeny, to tesz wal śmijauo, fszysko pszyjme na mom klate ohroniaża tesko
racjyja,czohrac moszna tylko bobry.. ale f takim rasie ,dlaczeko kopiety robiom sie na bobry ,borsóki i skónksy? tesz hcom szeby je tak czohrac jak bobry? a bożena mósi byc głodka,bo jak jeciesz s takim dresem jeko nofom beemwicom to jak on by Ciem hciał posmyrac po bozenie to mó byłoby tródniej prowacic jakby totatkofo mósiał bożenie czohrac bobra.. nie łatfo jest profacic,z simnym łokieciem i jednom renkom gszebionc f bószu...

a ja lałro piercipało fjem fiencej ot Ciepie! mam wyszsze ajkiu i... fogle jestem wyszsza..

spitalaj na dżefo,stókać kokosy!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości