|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kim zostaniesz, kiedy dorośniesz?
jej wszyscy to prawo
Ale będziemy mieli prawników ![]() ... prawniczek
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w młodszych latach chciałam zostać:
modelką (chociaż uroda nie pozwala mi na zrealizowanie planu) pracować w banku (strasznie lubię matematykę) detektywem (ach ta magia zagadek) psychologiem (nawet już chodzę na profil socjalny) Teraz moje plany to zostać masażystką oraz fotografem . |
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
miałam zostać kierowcą!
ciągle biegałam po domu i powtarzałam: kierowca jestem, kierowca jestem, kierowca jestem! miałam wtedy kilka latek. a kiedy pierwszy raz w życiu wujek wsadził mnie do samochodu, to się popłakałam, bo się bałam; ] nie będę kierowcą, będę mgr inż. budownictwa. |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zostać aktorką, jak byłam starsza (koniec podstawówki) chciałam być paleontologiem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
zawsze chciałam być mechanikiem samochodowym
do tej pory chcę być ![]() ale najpierw dokończę te moje studia... |
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
a ja bede analitykiem finansowym
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj dużo tych zawodów było
![]() A więc chciałam zostać: - aktorką - piosenkarką - lekarzem - modelką - prawnikiem - żoną milionera ( )- nauczycielką I mam nadzieję, że zostanę tą ostatnią
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem dlaczego
, ale się uśmiałam. ![]() O mnie mówiono, że zostanę artystką estradową, bo mając jakieś 4 latka wszędzie, gdzie tylko mi na to pozwalano recytowałam wierszyki albo śpiewałam piosenki. ![]() Na całe szczęście z wiekiem mi przeszło.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam zostać sprzedawczynią
![]() A kim będę to nie wiem jeszcze, bo studia dopiero przede mną
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
natomiast ja chcialam zostac piosenkarka, sprzedawczynia, nastepnie hmm jak to mowilam tirowka
(chodzilo mi o kierowce tira:P)... w liceum weterynaria lub technologia zywnosci.... skonczylam na politechnice na kierunku technologia chemiczna.... i od pazdziernika zaczynam studia doktoranckie (w zyciu niepowiedzialbym ze pojde na nie)...
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Od samego początku chciałam zostać nauczycielką
. Potem doszła nowa specjalizacja bibliotekarstwo. W daleszej kolejności wielogodzinne zabawy w sklep i obrót pieniędzmi . Ostatecznie jestem tegoroczną absolwentką ekonomii, ale znajomi mówią, że powinnam zrobić uprawnienia pedagogiczne, że od zawsze widzieli we mnie nauczycielkę. Czy marzenia się spełniły... jak narazie chyba nie do końca a może się mylę
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
a ja od dziecka chcę być piosenkarką i nią będę !. ;d;d nie poddam sie ;p
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
fajny watek
najlepsza byla pani prostytutka ![]() a ja? gdy bylam mala, to mialam wiele pomyslow na zycie - chcialam byc kierowca autobusu, bo zobaczylam, ze maja takie duze kierownice i ludzie przychodza do kierowcy po bilety i zagaduja :P pozniej dostalam od dziadka drewniane autko-woz strazacki, wiec chcialam zostac strazakiem, a wlasciwie to kierowca tego wozu ![]() - policjantka - ksiezniczka do nic nie robienia, tylko do rozpieszczania - piosenkarka, bo w wieku przedszkolnym i w podstawowce wygralam pare konkursow, pisali o mnie w gazetach itp szkoda, ze nie dalam sie namowic na szkole muzyczna ale powiedzialam mamie, ze juz do jednej szkoly chodze i nie bede chodzila do dwoch ![]() - pania pracujaca na poczcie lub w banku. wiadomo, dostalam od cioci zestaw pieczatek - bibliotekarka, bo od dziecka uwielbialam czytac - pania adwokat w sprawach gdzie kobieta sie kloci z mezczyzna, nawet lalkami tak sie bawilam ![]() - gdy poszlam do szkoly, to chcialam zostac nauczycielka - i, najciekawsze, w przedszkolu chcialam zostac czyms w rodzaju treserki dzieci - czyli co zrobic, zeby dzieci byly fajne :P eh, od zawsze mialam zdolnosci przywodcze ![]() na ten moment tyle pamietam, z wiekiem te plany sie zmienialy, dzis jestem na wymarzonych studiach - II rok dziennikarstwo, I rok psychologia stosowana, a co z tego wyjdzie, zobaczymy marze o wielu rzeczach, najbardziej chyba o PR, organizowaniu imprez i eventow, o reklamie.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2008-08-11 o 13:21 Powód: slowko |
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam jedno główne marzenie jakoś tak do połowy podstawówki- chciałam zostać paleontologiem
Dodatkowym plusem tego marzenia była mądra nazwa i mogłam się popisać, bo dzieciaki ode mnie ze szkoły nie znały tego słowa A później chciałam zostać prawnikiem, bo podobali mi się mężczyźni w garniturach hahaha A studiuję filologię rosyjską..
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałam całe życie zostac lekarzem ( rozne pomysly mialam na specjalizacje
) a obecnie koncze studiowac technologie zywnosci i studiuje fizjoterapie.
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie pamiętam kim chciałam być jak byłam mała .
Edytowane przez Costynuuna Czas edycji: 2008-12-17 o 21:25 |
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Ja chcialam zostać najpierw śpiewarką(tak mowilam majac na mysli piosenkarke), potem Tirówką(tak mowilam majac na mysli kierowce Tira) a potem parazytologiem
![]() Moja siostra chciala zotać Apteczką(czyli farmaceutką) Mój TZ chciał zostać PAPIEŻEM!!! ( bo mial fajna czapke )A moj aktualny chrzesniak marzy o tymn, zeby zostać śmieciarzem...
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy byłam mała chciałam być baletnicą lub łyżwiarką figurową. Jestem asystentką dyrektora
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Jako dziecko chcialam byc:
- lekarka (najlepiej psychiatra) - piosenkarka (standard ;]) - ekspedientka - to akurat sie spelnilo ![]() - fryzjerka Teraz studiuje, ale jak sie tak zastanowie to dochodze do wniosku ze chcialabym sie zajac czyms zwiazanym z kosmetyka, a nie z moimi studiami
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
1. aktorką 2. tancerka (ale nie Go-Go )3. piosenkarką A teraz jestem KONSULTANTKĄ!
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
chciałam być kierowcą tira bądź autobusu, pilotem, podróżniczką
a jestem na stosunkach międzynarodowych... i zamierzam wybrać logistykę jako specjalizacje więc po części moje marzenia się może spełnią
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
ja chciałam być ekspedientka i nauczycielką
![]() przed rozpoczęciem studiów pracowałam w sklepie,teraz studiuje edukacje wczesnoszkolną i wychowanie przedszkolne i jestem nauczycielką przedszkola A więc to [rwada ,że marzenia się spełnają
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszym z moich marzeń było bycie "gospodarką domową" i pamiętam, że koniecznie chciałam mieć za męża milicjanta oraz urodzić bliźniaki..., potem stopniowo mi to minęło i zapragnęłam jak mój tata układać rury w ziemi (tata prowadzi od 35 lat firmę budowlaną).
Niestety z dziecięcych marzeń niewiele się spełniło. Mąż do policji raczej nie wstąpi... kłaść rur chyba jednak nie będę, gospodyni domowa też ze mnie żadna, ale ciągle jest szansa na bliźniaki!
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
zdecydowanie chciałam być księżniczką
![]() a potem architektem ;p potem anglistką ![]() jeszcze później chciałam się wybrać na stosunki międzynarodowe. później na socjologię. a ostatecznie wybieram się na kosmetologię
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Takie największe marzenie to zostanie aktorką;-)
To chyba jedyna praca dla mnie , z której bym się cieszyła. Ewentualnie zostane dziennikarką lub archeologiem . |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
oj aktorką to bylo moje marzenie dziecinstwa,aby nia zostać
![]() ale teraz bardziej interesuje mnie zawód psychologa
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
jak byłam mała, mialam może 5 lat, to chciałam być Panią Pogodynką.
Kiedy zaczęłam studiować prawo, to chciałam pracować w Instytucie Ekspertyz Sądowych. Studia fajne, gorzej z uczelnią-beznadziejna, nie mam juz siły na ten uniwerek i to, co sie tam wyrabia. Prawdopodobnie bede kontynuowac studia w Szkocji, a jeżeli nie bede mogla kontynuowac to zaczne tam od nowa. |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
- Opiekunką dla dzieci
![]() - Panią w kiosku ![]() A teraz jestem pracownikiem biurowym
"Bo śmiałkiem jest ten, kto podejmuje decyzje wbrew obawom, ten, kogo na każdym kroku nękają demony, kogo nurtują rozterki, czy ma rację czy nie. A mimo to działa - bo również wierzy w cuda." kierowca od 18.02.2010
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenia: gwiazda rocka!
![]() aktorka... , przyrodnik ![]() Rzeczywistość: póki co studiuję psychologię i pedagogikę, a plany na życie...? Psycholog biznesu, trener, head-hunter... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

Ale będziemy mieli prawników 

, ale się uśmiałam.

ale powiedzialam mamie, ze juz do jednej szkoly chodze i nie bede chodzila do dwoch