Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 15:22   #3001
Kancia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

filtry sa zamontowane tu jest raczej problem z wentylatorem poczytałam w necie i jestem pewna, ze jest wadliwy. Jak wroci Tz zadzwonimy do serwisu albo @ napiszemy.
Stary 2008-10-22, 19:46   #3002
minisia
Zakorzenienie

Ło matko, ale cisza
Myśłałam, że po całym dniu będą mega zaległości jak zawsze, a tu psińco

Kanciu no dzwoń, bo mimo braku podłączenia do rury okap musi zbierać parę i nie może się skraplać

minia wiesz co ja tak bym do końca nie była pewna tej dziewczynki i Oli, bo po takich zmianach to wiesz... Ale oczywiście życzę dziewuszki do parki

Hania śpi w pajacu ze stópkami i długim rękawkiem, zapinany jest z przodu na zatrzaski i przynajmniej wiem, że plecki ma przykryte
Ale znalazłam super piżamki 2 paki na allegro i chyba je zamówie

http://www.allegro.pl/item465730728_...pak_autka.html

http://www.allegro.pl/item465733709_...aki_rozne.html

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:49   #3003
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Heloł kochane
Przepraszam, że tak długo nie zaglądałam, ale normalnie nie wiem w co ręce włożyć a dzień ma teraz taki krótki... Napiszę więc kilka słówek co u nas. Na szczęście zdrówko dopisuje, Oliwcia zaskakuje nas co dzień, bardzo szybko uczy się nowych rzeczy i straszna gaduła jej się włączyła. TZ obciął Oliwci grzywkę i wygląda jak paź . W ostatni czwartek zaczęła sama chodzić. Wyszły jej wreszcie górne jedynki i jak na razie nocki spokojne. Strasznie mi szkoda tego czasu, który zabiera mi praca, wydaje mi się że teraz bardziej doceniam te "chwile", które spędzam z Oliwcią. W pracy natomiast masakra, jak na razie mam wodę z mózgu przez tępo nauki jakie mi narzucono, a czasu mam coraz mniej, chyba stara już jestem i mózgownica nie ta Przepraszam, że nie odniosę się do Waszych postów, ale muszę je sobie jeszcze poczytać, postaram się częściej zaglądać bo mi Was strasznie brakowało
Stary 2008-10-22, 21:00   #3004
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Cześć Mamuśki!

Ja też tylko na chwilkę i spadam, bo mam straszliwy katar , zresztą Mati też , więc mamy w domu normalne stosy zasmarkanych chusteczek i nieprzespane nocki.
W związku z powyższym i ze względu na poniższe idę do wyrka choć na chwilkę kimnąć przed nocką, co by jutro jako tako na nogach się utrzymać .
Przesyłam Wam buziole .

Acha, proszę mi tu ciąży nie symulować, bo ja bym tego już chyba nie wytrzymała, tzn. nie ciąży, tylko drugiego męczyciela ...
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:32   #3005
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
jak jeszcz ktoras ma okap to prosze o opinie
Ja też mam okap Amica, a raczej chyba pochłaniacz ? Mój pochłania ok. Zależy jeszcze jak się gotuje, ja nie dopuszczam do mocnego gotowania, aż para z garów bucha

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
Hania śpi w pajacu ze stópkami i długim rękawkiem, zapinany jest z przodu na zatrzaski i przynajmniej wiem, że plecki ma przykryte

No właśnie z takiego pajaca Elis się rozebrała dziś rano. A te piżamki fajne, tylko że dla Elis małe. Ja muszę jej kupować na 86-92. W sumie to wolę na 92 bo 86 to takie na teraz .

Ciekawe jak tam Ajanna na wywczasach...

Testuję od dziś gps

A no i stało się! Chipi użarł w końcuElis. No dziabnął ją trochę, ale tak że nawet śladu nie ma . Wystraszyła się na maxa, płakała zaskoczona. Ale aż do kąpania omijała go wielkim łukiem

Lecę spać, dziś ciężki dzień, jutro też ma być ostro...

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:52   #3006
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

oj Xantia ja czekam na ten pamietny dzien kiedy Nippy dziabnie Adriana.. Adi tak samo kocha psia jak Elis.. tez wklada mu rece do miski gdy pies je, kladzie sie u niego w koszu a nawet o zgrozo gryzie jego piszczalke

a my ogladnelismy z tz mama mia i ja sie poplakalam.. bardzo lube takie slodkie filmy ogladac wraz z tz.. lubie jeszcze horrory ale to na inny wieczor

no i piwkiem sie ululalam

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 07:34   #3007
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21

Witam dziewuszki !!

ooooooo pierwsza jestem. Dziwne o tej godzinie.

Pogoda u nas się zepsuła. Leje i zimno.

Cytat:
Napisane przez evemamaoliwki Pokaż wiadomość
W ostatni czwartek zaczęła sama chodzić. Wyszły jej wreszcie górne jedynki i jak na razie nocki spokojne.
W pracy natomiast masakra, jak na razie mam wodę z mózgu przez tępo nauki jakie mi narzucono,
Wielkie gratulacje dla chodziarki !!!
Poradzisz sobie. Napewno zdolna z Ciebie dziewucha !!
Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Ja też tylko na chwilkę i spadam, bo mam straszliwy katar , zresztą Mati też ,
na zasmarkane noski

Kacperito tez ma katar. W nocy mu się objawił. Ok 22 zaczął się ryk. Wiec posmarowałam dziąsło bo ostatnio to o to chodziło. A on dalej ryk. To ja mu nurofen bo żelu miałam resztę więc może za mało żeby zadziałało. A on dalej ryk. To słyszę że ma zatkany nosek i mu psikam euforbium i smaruje maścią majerankową. Trochę pomogło ale on dalej sie budzi i jęczy. Okazało się że był głodny choć ok 20 wypił 200 ml mleka. Wypił jakieś 150 i poszedł spać. Spał z nami bo byłam taka padnięta jakaś że nie miałam siły wstawać co chwilę do łóżeczka. Rano ok 4:30 znowu wypił 150 ml mleka. Co za głodomor.
Wczoraj byliśmy w carrefourze i kupiłam mu komplet czapka, czali, rękawiczki za 19,95 zł. Bardzo fajne. Nawet się chyba Kacprowi podoba, bo jak ostatnio mu ubrałam czarne rękawiczki to płakał, a teraz jak mu te kolorowe ubrałam to chodził z rękami w górze i wszystkim pokazywał.
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 08:55   #3008
Patrilla
Zakorzenienie

matko wszystkie mają katar czy one sie wirtualnie zarażają pola niestety ma chyba alergię wziewna podejrzewamy jakieś grzyby bidulka jest spuchnięta z deka i łzawią jej oczy zyrtek średnio działa

Ewa gratulacje dla chodziaka

Kropka Xantia Pola wie ze do jednego z naszych kotów podchodzić nie wolno, bo będzie źle ale co ona wyrabia z psem i 2 kotem ... muszę studzić jej zapędy do miski jej podchodzić psiej nie pozwalam Rudolfina jej nic nie zrobi ale sie stresuje i juz raz pawia puściła po jedzeniu teraz jets na fali karmienie kotków karmą - zbankrutuje a koty chyba zaraz zaczna sie toczyc ...
ide robotać ...
Stary 2008-10-23, 09:03   #3009
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

Cytat:
Napisane przez evemamaoliwki Pokaż wiadomość
W ostatni czwartek zaczęła sama chodzić. Wyszły jej wreszcie górne jedynki i jak na razie nocki spokojne.
Gratulujemy
Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Ja też tylko na chwilkę i spadam, bo mam straszliwy katar , zresztą Mati też , więc mamy w domu normalne stosy zasmarkanych chusteczek i nieprzespane nocki.
Aby katar szybko minął
Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość

No właśnie z takiego pajaca Elis się rozebrała dziś rano. A te piżamki fajne, tylko że dla Elis małe. Ja muszę jej kupować na 86-92. W sumie to wolę na 92 bo 86 to takie na teraz .
To duża dziewczynka. Klaudia teraz nosi rozmiar 80, czasami 86
Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
Pogoda u nas się zepsuła. Leje i zimno.

Kacperito tez ma katar. W nocy mu się objawił. Ok 22 zaczął się ryk. Wiec posmarowałam dziąsło bo ostatnio to o to chodziło. A on dalej ryk. To ja mu nurofen bo żelu miałam resztę więc może za mało żeby zadziałało. A on dalej ryk. To słyszę że ma zatkany nosek i mu psikam euforbium i smaruje maścią majerankową. Trochę pomogło ale on dalej sie budzi i jęczy. Okazało się że był głodny choć ok 20 wypił 200 ml mleka. Wypił jakieś 150 i poszedł spać. Spał z nami bo byłam taka padnięta jakaś że nie miałam siły wstawać co chwilę do łóżeczka. Rano ok 4:30 znowu wypił 150 ml mleka. Co za głodomor.
Pogoda u nas też się popsuła. Strasznie leje

Jakiś czas temu Klaudia też ciągle budziła sie w nocy na jedzenie. I zaczęłam na kolację zamiast kaszy robić jej kanapeczki. I już sypia spokojnie do rana
Stary 2008-10-23, 09:21   #3010
JOANNA16
Zakorzenienie

śliczne
evemamaoliwki Nasze gratulację
Stary 2008-10-23, 10:00   #3011
Kancia
Zakorzenienie

Xantia no ja raczej normalnie gotuję i nie da się bez pary Chociaż mam bardzo dobre garnki ( babcia sponsorowała)

Eve gratki da Oliwki

u nas dziś nocka super, ostatnio Adrian wstawał o 4 czy 5 ale to chyba przez zeba bo wyłazi dolna prawa dwójka
Stary 2008-10-23, 10:21   #3012
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

Moja niunia oglądająca "Jedynkowe przedszkole"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1813.jpg (37,1 KB, 32 załadowań)
Stary 2008-10-23, 10:23   #3013
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

I dresik z biedronki , mamy taki sam . ALa tv nie ogląda wcale

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 10:35   #3014
Kancia
Zakorzenienie

Adrian ogląda bo lubi ogląda ze a mna a ja mu opowidam o tym co widzimy. Zauwazyłam, ze dokładnie pamięta co się wydarzy w daleszej czesci tego co oglądmy. Np przy reklamie gdzie laska na koncu kicha on udaje, ze kicha jak reklama sie zaczyna W ciagu dnia ogląda nie wiecej jak 20 min TV. Oprócz tego ciągle tanczy i słuchamy roznych piosenek

Anula Klaudia juz ma ladne wloski
Stary 2008-10-23, 10:47   #3015
minia99
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to minia99

Cytat:
minia wiesz co ja tak bym do końca nie była pewna tej dziewczynki i Oli, bo po takich zmianach to wiesz... Ale oczywiście życzę dziewuszki do parki

minisiu wiemy, że nic nie ma na 100% ale 4 worki ubrane Livki juz wyniosły sie do nich . A te piżamki fajne, ale w takiej piżami to Oli musiałaby spać w skarpetkach , no i rozmiar mały ja tez kupuje 92, 86 jest na styk.

juleczko , zdrówka życzę
eve gratulacje dla Oliwci

U nas tez pogoda okropna , leje, zimnica brrr. A o 15 umówiłam się z Ola na sklepy, bo musimy cos teściowej kupić, jutro ma 60-tkę ale nikt nie chce tam iść. No a my z Olą to troche takie frajerki z łapanki . Szwagier wspominał o przenacie, ale mówił cos o arszeniku . Ach te teściowe... brak słów. Zmykam pracować i życze dużo słoneczka
minia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 10:54   #3016
Kancia
Zakorzenienie

aa no i buziaki dla zasmarkanych
Stary 2008-10-23, 11:04   #3017
minisia
Zakorzenienie

Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymie dziś z moim dzieckiem

Katar ma od wczoraj i do tego jest mega zmierzła, bo chyba następne zęby idą

Sznura i na góra

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-10-23, 11:05   #3018
Madzia:))
Raczkowanie

GG do Madzia:))

czesc Dziewczyny, dawno nic nie pisałam to moze cos dzis mi wyjdzie

Ja dochodze do wniosku ze chyba jakis odludek jestem, bo nie udzielam sie towarzysko na wizazu a w realu to juz prawie wcale... Nie wiem sama co sie dzieje, choć z czytaniem to jestem na bieząco...

u nas straszne dni... Mati ma goraczkę od wtorku do południa 37,6-37,9 a po połudnbiu to nawet wcziraj 39,4 dobiła... normalnei masakra, dzis bylismy z rana u lekarza, zeby strawdzic. No i zeby... idą czwórki i piatki chyba... Jaki jest biedniutki, normlanie ciaga mnie za rękę do szafeczki gdzie chowamy zele do dziąsełek i kaze sobie smarowac, co wczesniej mu sie nie zdażało... Normalnie az zal mi Bąbelka
Poza tym mamy juz 13 zębów no i ponad 14kg i rozmiar 92

Z katarami u dzieci to faktycznie ciezka sprawa i co najmniej 3 noce bezsenne. Ja funduję Matiemy kurację uodparniającą, i rano zaraz po przebudzeniu dostaje wodę z miodem i cytryną, oczywisice w ilościami minimalnych, ale mam nadzieję ze zrobi swoje.

Wszytskie zdjęcia boskie i z przyjemnością je oglądamy Ale te maluszki się zmieniają, Szczegolnie Maxiu, Adrianek, Ala to tez duża dziewczynka, Pola mała łobuziara, musze wspomniejć jeszcze o Haneczce i jej pięknistych kucyczkach no i oczywisice przeprzystojny Tymek

Pozdrawiamy z pieknych Bieszczad, no prawie

Edit: chciałam jeszcze zapytać Was, jakie macie termometry?? Bo ja szukam jekiegos fajnego, takieog z którego moglibyśmy korzytsac my i Mati. Myslałam o brouwn dousznym, ale ktoś mi ostatnio mówiła ze termometr skanujący SOHO TH20F jest super. i sama juz nie wiem....
Stary 2008-10-23, 11:22   #3019
minisia
Zakorzenienie

Madzia czemu się tak żadko odzywasz
I czy wkońcu przyznasz się nam co to masz za interes czy nie
Ile razy można pytać To aż taka tajemnica ???
A na piątki to raczej jeszcze za wcześnie

Ale waga Matiego powalająca

I dzięki za komplement w stronę Haneczki

Hania jeszcze sobie całe dziąsło rozwaliła, bo bawiła się pudłami na zabawki i wywróciła się i uderzyła się o kant tego pudła przednimi górnymi zębami
Ale krwi lecialo - bluzka moja i jej do prania

EDIT: Madzia my mamy takiego Brauna - używamy go od urodzenia Hani i jesteśmy zodowoleni :

http://www.allegro.pl/item456256518_...gwar_fvat.html

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA

Edytowane przez minisia
Czas edycji: 2008-10-23 o 11:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 12:02   #3020
Madzia:))
Raczkowanie

GG do Madzia:))

minisia jak juz pisałam, ja jestem cholerną perfekcjonistką i dopóki cos jeszcze jest nie skończone i mam w planach zmiany, dopóty nie lubie się chwalić Tak, że przykro mi bardzo ale na razie nie uchylę rabka tajemnicy.... zresztą kazdy posiada jakies tajemnice, również wśród nas na wizażu, tak, że ta pozostanie moją Aha nie wiem co sobie myslicie, szczególnie Ty i Lea, bo Wy o to pytacie najcześciej, powiem tylko tyle, że nie jest to agencja towarzyska ani zadne erotyczne sprawy tylko narmalny biznes

no i niestety to chyba będa piątki, raczej jedna, tylko z eu Matiego wychodzenie ząbka trwa ok 3-4 miesiące On ma juz wsyztskie 1, 2, 3 i 3 czwórki to teraz czas na piątki

EDIT: Pokażę Wam, nad czym mój Mati może siedziec nawet 15 min, a to dla niego ba....rdzo długo

http://www.fotoplatforma.pl/fotografia/pl/2343/

sa równe zdjęcia, zazwyczaj jedno z grupy z głosem

biedna Haneczka

a termometr super, o takim mysle
Stary 2008-10-23, 13:13   #3021
minisia
Zakorzenienie

Madzia no dobra już dobra - to już więcej o nic nie pytam
A my z lea to ciekawskie duszyczki jesteśmy i dlatego tak

Ale powiem Ci, że wcześnie piątki Matiemu wychodzą

A zdjęcie super

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-10-23, 13:20   #3022
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

eve, gratki za kroczki!!

Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
Nawet się chyba Kacprowi podoba, bo jak ostatnio mu ubrałam czarne rękawiczki to płakał, a teraz jak mu te kolorowe ubrałam to chodził z rękami w górze i wszystkim pokazywał.
katia, chłopak od razu sie połapał, że te kolorowe weselsze.

Ale nam się zasmarkany wątek zrobił, tyle dzieci zakatarzonych. Ale wiecie, Maksiu ostatnio pozwala sobie fridą nosek czyścić. wcześniej to była walka, żeby mu nosek wyczyścić, a teraz mu się to podoba, czym mnie zaskoczył. Go to chyba łaskocze , bo się śmieje. Jak już skończę mu nosek opróżniać, to on dalej chce.

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
jak dzisiaj Elis obchodzi się z psiną?
Ja tez Maksowi zakłądam rozmiar 86, mimo, że on tam za duzy nie jest, ale 80 były juz przyciasnawe.

minisiu, pizamki fajne, tylko czemu na Allegro szperasz, dopiero co byłaś w Anglii i nie kupiłaś??

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
pola niestety ma chyba alergię wziewna podejrzewamy jakieś grzyby bidulka jest spuchnięta z deka i łzawią jej oczy zyrtek średnio działa .
dla Poli.

Cytat:
Napisane przez Anula123 Pokaż wiadomość
Moja niunia oglądająca "Jedynkowe przedszkole"
ależ zainteresowana.
Maks ani minuty przed TV nie usiedzi,w cale go nie interesuje, cały dzień tv wyłączony, a pod wieczór, jak włącze na pogode, to Maksiu wyłącza.

Cytat:
Sznura i na góra
lepiej zostań z nami.

Madzia, ależ z Matiego duży chłopczyk już. wklej jakieś fotki koniecznie.
A termometr mamy taki sam jak minisia.

Cytat:
Hania jeszcze sobie całe dziąsło rozwaliła, bo bawiła się pudłami na zabawki i wywróciła się i uderzyła się o kant tego pudła przednimi górnymi zębami
Ale krwi lecialo - bluzka moja i jej do prania
biedna Haneczka.

Bylismy u Kamili, ale samochodem, bo pogoda się spaprała, od rana pada deszcz.
teraz muzę się zabrać za porządkowanie wszelkiego rodzaju papierów, dokumentów, bo pełne segregatory wszytskiego, i po co mi to?
jesli się nie mylę, to wszelkie kwitki potwierdzające zapłatę podatku, itp trzeba tylko 5 lat trzymać, co nie?
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 13:28   #3023
minisia
Zakorzenienie

lea o wszystkim co chciałam kupić pomyśłałam będąc w Londku, ale nie o piżamkach

A co do tych kwitków to też wydaje mi się, że 5 lat trzeba trzymać

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-10-23, 13:43   #3024
Konto usunięte

a teraz info dla wszystkich Ślązaczek i Xanti.

po rozmowie z minisia na gg, doszłyśmy do wniosku, że spotkanie z Xantią powinno odbyc się w Gliwicach, w tamtejszym Małpim Gaju, który podobno jest najfajniejszy w okolicy. (olunek, potwierdzisz?)

Dlaczego nie w Silesii?
bo w tej knajpce jest mało miejsca, dzieci sie ściskaja tylko w tej niszy pod schodami, łażą, plątaja się między stolikami... i bez sensu.

A w Małpim Gaju dzieci będa miały przestrzeń, zabawki... a my czas na klachy i kawkę.

Oczywiście myslałyśmy o naszej kochanej kropce, i jej możliwościach dotarcia na miejsce, no i okazało się, że do Gliwic z Krakowa kursuje bezpośrednio pociąg. a nawet dwa. pierwszy 8:53- przyjazd na 11:04, drugi dokłądnie godzinę później.
A z dworca gliwickiego to juz bysmy kropkę i Adiego odebrały autem, żeby do Małpiego Gaju dotrzeć.

Co Wy na to dziewczyny? Czy wszystkim chętnym na spotkanie Ślązaczkom pasuje takie rozwiązanie?
A Tobie kropeczko ??

No i co Ty na to, Xantia ?? dałabyś radę dokulkać się do Gliwic z Sosnowca??

Będę wdzięczna za wszelkie sugestię,

38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 13:48   #3025
minisia
Zakorzenienie

lea no super
Ja mam tylko nadzieję, że któryś z tych dni będę miała wolne lub na późne popołudnie, żeby się nie gonić

Wygrałam dziś dwie aukcje dla Hani - spodenki
Pierwsze GAP za 5,50
Drugie ST.BERNARD za 7,00
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodenki.jpg (20,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sp9.jpg (22,7 KB, 13 załadowań)

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-10-23, 13:55   #3026
Konto usunięte

minisiu, super gacie.

a tak w ogóle, Kanciu, byłoby nam niezmiernie miło, gdybyś też do nas przyjechała. byłoby ekstra poznać Was na żywca.
no i tak patrze na rozkąłd PKP, i Ty też masz bezpośrednie połączenie do Gliwic. 2 godzinki 18 minut i jesteś na miejscu. przemyśl to, byłoby naprawdę fajnie.
Stary 2008-10-23, 14:00   #3027
minisia
Zakorzenienie

O właśnie Kancia
Zastanów się
2 godzinki z hakiem to wcale nie tak dużo

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-10-23, 14:51   #3028
barwa
Rozeznanie

no no, jużn nie mogę doczekać się zdjęć z Waszego spotkania.Madziu, my mamy termometr do ucha i też jesteśmy zadowoleni

http://www.allegro.pl/item459385644_...ory_1_sek.html

o nie, Tymek miał zasnąć w łóżeczku a już mnie woła...

a gdzie mój odpoczynek?

buziaki
Stary 2008-10-23, 15:01   #3029
JOANNA16
Zakorzenienie

dziewczyny jaki rozmiar ciuszkow kupujecie swoim bobasom??
na wyrost? czy na już??
Stary 2008-10-23, 15:26   #3030
Kancia
Zakorzenienie

dziewczyny to miłe, że mnie zapraszacie ale nie wyobrażam sobie 2 h w pociagu z Adrianem on pewnie by mi uciekał a przeciez wózka nie zostawie chyba musimy jeszcze poczekać z wizytą ale nie mówię, że nigdy nie przyjedziemy

ps. Tzt by mnie nie puścił nawet nie chciałby słyszec o tym

olunek fota w piżamce miałam fajniejsze ujęcia ale skasowałam niechcacy z aparatu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (61,9 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (56,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (87,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (41,8 KB, 28 załadowań)

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości