|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4022 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cześć
![]() ![]() Mam prośbę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Raczkowanie
|
moje serce jest pełne miłości
makijażem ubiorę oczy i nie zobaczysz,że... jestem naiwna ufam miłości podaj mi miłosny eliksir
#4024 |
Raczkowanie
|
WITAM DZIEWUSZKI
![]() _________________________ _________________________ ________________ Tak jak ptak pośród chmur – błądzę gdzieś nie wiem gdzie… I gdziekolwiek bym był - to moje serce będzie tam gdzie Ty… Choć jeszcze nie znalazłem tego czego chcę, jednak mocno wierzę, że to spełni się… Wierzę w te proste słowa i proste gesty, które ofiarujesz mi… Nigdy nie tęskniłem tak, chodź pragnąłem więcej niż los mi mógł dać… Z każdym Twym oddechem i z dotykiem każdym Twym świat nabiera pięknych barw… Podaruj mi chodź jedną chwilę, bo czas umyka gdzieś, nigdy nie zatrzyma dla nas się… Dzięki że codziennie przy mnie stoisz jak Anioł Stróż… Gdy Cię nie ma kogoś mi brak, czuję pustkę i żal… _________________________ _________________________ ____ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4025 |
Raczkowanie
|
"Będę tracić czas, szukać dobrych gwiazd
Gapić się na dziury w niebie Jak najdłużej kochać Ciebie Na to nie szkoda mi zmierzchów, poranków Ni nocy, dni..." To było mniej więcej tak ![]()
#4026 |
Zadomowienie
|
pancziita mam tylko coś takiego co powiedzmy ociera sie o Twoją prośbę ale może coś sie przyda najwyżej olejesz
![]() a co mi tu pan przynosi? zaległe rachunki sumienia do zapłacenia? "ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył.." Pamiętasz mnie?? Nie... To lepiej dla Ciebie... Zapomnij... Ile były warte nasze słowa kiedy próbowaliśmy wszystko od nowa...? "...i spojrzysz mi w oczy i powiesz: przepraszam, zrozumiałem za późno..." Boże - uchroń mnie od faceta, o którym znów pomyślę, że jest inny.. Nie myśl sobie, że na zawołanie przybiegnę... Za późno.. TyWciążWierzyszŻeNaprawis zWszystko.NieNaprawisz.Oo oj jakMiPrzykro.. Just look at me...Will I ever be more than just a memory ..? / poprostu spojrz na mnie . bede kiedys czyms wiecej niz tylko pamiecia ? Coś Ci leży na sumieniu? To idź do spowiedzi a nie przyłaź do mnie! 'Lecz wszyscy ci, których drogi się rozeszły Spotkają się, gdy nadejdzie ich czas' KAROLCIA00910.: Wzbić się do gwiazd, tańczyć wśród chmur...Umierać, by rodzić się znów __________ a z każdym krokiem mam, większy smak na życie Problem od tak nie zniknie Jak strona w zeszycie, którą się wyrwie
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
pół miasta myśli o niej kiedy zasypia i budzi się codzień
zakreślami granicę miedzy nami pewnie myślisz że skradłeś moje serce ![]() kocham cię bardziej niż wszystkie słowniki świata widziałam go w chmurze oddychasz przezroczystą zjawą moich płuc podam ci trucizne zabierz wszystkie gesty, myśli i słowa a miłość wydaje się być ulotnym zauroczeniem będą świece i czerwone wino, ubiore najpiękniejszą sukienke będziesz mnie tulił i całował jak dawniej podarujmy sobie dzień w prezencie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
narysujmy nad sobą serce na niebie Jesteś jej winien niebo z dostawą pod jej dach... Biedny ten, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby! Pod niebem jest marzeń na tysiąc lat.. Gdzieś wśród gwiazd,gdzie nie słychać ludzkich kłamstw kolorowe niebo Podnieś głowę w strone nieba, uwierz skrzydłom, własnym skrzydłom... gdzieś w oddali smutne oczy patrzą w otchłań brudnych chmur Na niebie nie ma gwiazdy, której nie możemy sięgnąć ... Pocałuj mnie a pokażę Ci gwiazdy...Kochaj mnie a dam Ci je wszystkie!
![]() |
#4029 |
Przyczajenie
|
CZeść.Znalazłybyście może cos o tym, że moja przyjaciolka z ktora przyjaznie sie 9 lat oklamala mnie i to powaznie? Cos o tym ze sie nei spodziewalam... Prooosze ;**
![]()
#4030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Kłamstwo zabija przyjaźń.... -"Nasza przyjaźń miała być jak twierdza a okazała się dziecinnym szałasem" -"Trzeba wielu lat by znaleźć przyjaciela, wystarczy chwila by go stracić."
Chciałabym móc znów nazywać się przyjacielem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Rozeznanie
|
i znów przecież mam tylko siebie.
już tak długo za Tobą tęsknię.. a ja stoję i patrzę, marząc byś porwał mnie w ramiona.. zaklinam los. by zostawił to co Nam dał, niewiele - cały świat. i w moim świecie jesteśmy blisko. i tylko marzyć może mi się świat tonący w uczuciach. pamiętam jak odchodzi, wszystkie marzenia prysły.. _________________ Kochane mam prośbe, potrzebuje opisów o tym, że On mnie zostawił, minęły dwa miesiące, a ja nadal Go kocham, proszę i tęsknie.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4032 |
Raczkowanie
|
potrzebuuję opisów w stylu :
pomocy. ; * trochu pilne ; dd Wy wiecie kogo ja koch. ;* <33 tak w ogóle to mam nadzieje że ktoś mnie jeszcze pamięta z 5części. bo w tej jakoś tak się nie udzielam ![]()
#4033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawiedzione zaufanie. Ludzie prześcigają się w robieniu sobie świństw nie mam już siły na zabawe w przyjazn mam dosyć obłudy, któej sens ciężko ogarnąć Możesz znać kogoś tyle lat... i nagle okazuję się, że wcale go nie znasz...
![]() |
#4034 |
Raczkowanie
|
od nagłych pytań nie chcę uciekać
z zaduchu wspomnień chcę dom wywietrzyć jesteś jeden więc i ją i mnie musisz kochać... na światłach deszcz, na światłach ja...
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nikt tak pięknie nie mówił,że się boi miłości. cicho przyznaje, ze najlepiej jest, gdy obok jestes Ty uśmiechnij sie i zabij mnie Jak kałuża, w którą się wpada przez nieuwagę... kocham cię okrężną drogą i tysiącem ścieżek na przełaj Oddech weź,już najgorsze jest za Tobą,w końcu gdzieś będzie lepiej daję słowo. Takich snów się nie zapomina. Nimi wylepia się sufit nad łóżkiem. niepotrzebni już sobie tak Otwórz drzwi. Uznaj mnie za zaginioną. Raz i na zawsze...' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Wtajemniczenie
|
*" Odsunął mnie od siebie.
- Co robisz?- zapytałam i starałam się uspokoić trzepot, który był gotów do odlotu. - Muszę nauczyć się ciebie na nowo- powiedział. - Odpocznij. Poszłam do łazienki i rozpłakałam się z radości. Wszedł tam za mną, zobaczył łzy, których tym razem się nie wstydziłam, objął mnie i wyszeptał: - dziękuję, że jestes.." Trzepot skrzydeł. Katarzyna Grochola (: *Potrzebne ci serce? Proszę bardzo. Weź moje. Weź wszystko, co posiadam. *teraz słuchaj - bije to rapowe serce .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
może powiem Ci, jakie lubie wino moja słodka obsesja. esencja mojego szczęścia. jestes numerem jeden dla mnie Może to wszystko robie dla Ciebie? zostawmy to i chodzmy na spacer na sen lubię dotyk Twoich rąk boję się kiedy w snach odchodzisz stąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*Rozpamiętuje przeszłość. *Nic mi z Ciebie nie zostało - nagle ... *Zmienił mój świat, zaczął mnie zmieniać, a teraz go nie ma .. *Nie możesz zasnąć bo gdy zamykasz oczy widzisz to, o czym od dawna już zapomnieć chcesz… *i w domu ukrywam się. i myślę o tobie.mimo wszystko..tesknie. *Połamany ludzik -bez Ciebie nic nie ma sensu . *tęsknię do Twoich oczu których spojrzenie budziło we mnie tyle miłości.. *tęsknię do Twoich objęć do uścisku Twych ramion.. *i do rytmu Twojego serca które czułam gdy biło tuż przy moim tęsknie do całego Ciebie.... *Jeśli mogłabym powiedziec co chce.. *I can't get over you, 'cause everything I see is you... Nie moge się od ciebie uwolnić, bo wszystko co widze to ty.. *Do you realize? I can't sleep without you, think without you.. Rozumiesz? Nie mogę spać bez ciebie, myśleć bez ciebie.. *Where'd You go.. I miss You so.. gdzie Ty odszedłeś.. tak bardzo tęsknię za Tobą.. *nie mów żegnaj. to słowo ma zbyt silne znaczenie. *mam ochotę krzyczeć, ale to nic nie pomoże. nie usłyszysz. *The one that got away. . Jedyny, który odszedł.. *Nie zapomniałam tych momentów kiedy zycie nabierało sensu. *chyba tylko TY zapominasz w tydzień o miłości. * Cytat:
*Obudź namiętność.jeszcze raz. *i jeśli odejdziesz. chcę iść z tobą. *bo twoje usta. smakują jak życie. *'kiedyś znów pójdziemy na tę ławkę, prawda?' *pokaż mi, że bardzo chcesz.. *Chciałabym by znów kolorowe oczy twe po nocach do mnie śmiały się. *siądz obok mnie, no siadaj. *Chodzż zabiorę Cie na spacer .. nic,że 5 rano jest.. *W Twoich ramionach (…) zapomnieć się … *znów mam ochote nie spać. *to TA ulica .. która pachnei mi Tobą.. * Spotkac się z Toba, choćby i na księżycu .. *Chcę znów móc Cię dotknąć i beztrosko pocałować.. eee.. to chyba jednak nie o to chodzilo? ..:O |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
bardzo słono biegną poprzez twarz słowa
spieszyłam się nieskończenie stałam przyciskając do szyby palce
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki.... ja z ogromną prośbą, szczególnie do tych z dobrą znajomością angielskiego
![]() ![]()
#4041 |
Raczkowanie
|
a jakieś takie opisy, że dobrze mi z moim TŻ?
![]() ![]() *** jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach ![]() jesteś księżniczką i traktuj siebie w tych kategoriach.. ![]() pamiętaj, jesteś promieniem słońca rozłożyło mnie na ringu uczuć! bo TY. bo z Tobą jest najpiękniej<3 yourlovelyobsession. szczęście ludzi zmienia.. jesteś żrenicą w mym oku..<3 ulubieniec mego serca ![]() może się przydadzą. ![]() buźki:cmok:
#4042 | |
BAN stały
|
Cytat:
Proszę barddzo Bliskość Uczciwość Zobowiązanie Ty Ja My... Gdybym była chłopcem Tak poprostu przez dzień Wstałabym rano z łóżka Wzięłabym co potrzebne i udałabym się Pić piwo z chłopakami I latać za dziewczynami Zrobiłabym to z kim bym chciała I nigdy nie skonfrontowałabym się przez to Bo wstawiliby się za mną. REFREN: Gdybym była chłopcem Myślę, że mogłabym zrozumieć Jak to jest kochać dziewczynę Przysięgam, że byłabym lepszym facetem Słuchałabym sie jej Bo wiem jak to boli Kiedy tracisz coś, na czym ci naprawdę zależy Bo przyjął cie za pewnik I wszystko co miałaś zostało zniszczone Gdybym była chłopcem Wyłączyłabym swój telefon Powiedziałabym wszystkim że jest zepsuty Więc myśleliby że spałam sama Stawiałabym siebie w pierwszej kolejności I tworzyłabym reguły tak jak ide Bo wiem ze ona byłaby wierna Czekając na mnie wracającego do domu (wracającego do domu) REFREN Jest trochę za późno na twój powrót Mówiąc ze to tylko błąd Myśląc że wybaczyłabym ci to ot tak Jeśli myślałeś że bede czekać na ciebie To jesteś w błędzie On: Wiesz, kiedy postępujesz w ten sposób,nie sądze że zdajesz sobie sprawe z tego jak ja wtedy wyglądam i się czuje Beyonce: Postępuje w jaki sposób? Dlaczego jesteś taki zazdrosny? To nie jest że zaraz sypiam z facetem! On: Co? Beyonce: Co? On: Spytałem dlaczego jesteś taka zazdrosna? To nie jest że zaraz sypiam z dziewczyną! Ale jesteś tylko chłopakiem Nie rozumiesz (nie rozumiesz) Jak to jest kochać dziewczynę Kiedyś będziesz pragnął zostać lepszym facetem Nie słuchasz się jej Nie obchodzi cię jak to boli Dopóki nie stracisz czegoś na czym ci bardzo zależało Bo przyjąłeś ją za pewnik I wszystko co masz zostało zniszczone Ale jesteś tylko chłopakiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
BAN stały
|
Może takie ? Nasza perfekcyjna miłość <3 Jak grawitacja przyciągasz mnie do siebie ![]() Nasza miłość - wstokroć potępiona , ale wygrana ![]() Ze wszystkich decyzij najtrudniejszą z nich była decyzja na miłość .! Wszyscy jestesmy narkomanami rózne sa tylko uzaleznienia - Ty jesteś mym ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4044 |
Zakorzenienie
|
oby Pan Bóg nie zamknął bram już nigdy
![]() |
#4045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodź ze mna, choć zupełnie nie wiem dokąd w ciemność z Toba po szaleństwo daj rękę, prowadź i daj się prowadzić chodź ze mną, nawet na drugą stronę lustra. po szczęście albo po szaleństwo z Tobą chodź ze na chociaz nic nie mogę Ci obiecać chodź ze mną by sens nadać życia krokom tylko tyle przychodzi do głowy ![]()
![]() |
#4046 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mineły już 2 miesiące odkąd zostawiłeś moje serce .. Mineły już 2 miesiące oddąd oddałeś się innej... Mineły już 2 miesiące odkąd zostałam sama .. Dwa miesiace już Cię niema , a ja czuje jakby to była wieczniość ![]() TMiało trwać tak długoOoo , a tu nagle szybki :KONIEC" Powinno być karane łamanie kobiecego serca .! Coś popsułam w telefonie - nic już niełączy nas ![]() Ile jestem CI winna ile policzyłeś mi za swą Miłość ? A miało być tak pięknie miało niewiać w oczy nam ![]() Następny ma pukać i ściągać buty przed wejściem ![]() Miłość przychodzi na palcach odchodzi czaskając drzwiami ![]() Pozwoliłeś umrze3ć uczuciom ![]() Kiedyś tak blisko dziś dalecy tak ![]() Dzxiwne ![]() ![]() Boże uchroń mnie od faceta o , którym pomyśle , że jest inny ![]() Kiedy ten któs odchodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
laski blagam o opisy o tym ze 2 moich kumpli zginelo wczoraj w wypadku . ;((
![]() |
#4048 |
Wtajemniczenie
|
*On jest jak nikt inny.Wyjątkowy <3
*On zostawił w mym sercu fragment wieczności ... *Ja jestem, bo masz moje oczy, zmysły i świat. <3 *miłość mojego życia *wiem, że to Ty jesteś nim. Jedyny. *szaleńczo, obłąkańczo, nieprzytomnie. Kocham <3 *Kochać. Zwyczajnie. Za nic. Na zawsze. <3 *Kochać Ciebie zawsze pierwszy raz. *tylko Ty się liczysz nie obchodzi mnie reszta.. *Ty idealny, a ja idealnie zakochana <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4049 |
Przyczajenie
|
Zanim Puścisz Famę Na Cale Miasto ! Zanim Zgubi Cię Słaba Zazdrość ! Zanim Powiesz Na Mój Temat Tanie Kłamstwo! Pomyśl o sobie idiotyczny kłamco kłamco!
kradnę-Ania89pc
#4050 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Skarby Wy Moje!! ![]()
![]() Edytowane przez karolcia00910 Czas edycji: 2008-10-23 o 18:56 Powód: literówka;p |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.