|
|
#901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Free Samples część III
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam dziś próbki tamponów o.b.! niestety tylko 4 sztuki!a jak to jest z deeskret?probowalam sie zalogowac ale adres juz widnial u nich! jak dotale o.b. to nie moge dostac wkladek?/wczesniej wypelnialam formularz o tampony/
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
Ale z tego forum korzysta wiele osób. I jak napisze ogólnie jakąs firmę to spalę gadzet. Bo masa ludzi do nich napisze i nie wysyłaja później. znam to z doswiadczenia. Nie opłaca się pisac publicznie, chyba ze jest jakies zamknięte forum.
|
|
|
|
#905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=moniaa;9430177]
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- za duzo poczytalam sobie na forumowisku...
Edytowane przez klada Czas edycji: 2008-10-23 o 19:44 |
|
|
|
|
#908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a po podaniu tutaj firmy albo adresu (bo tutaj nie wystarczy podac firmy, zaraz wiele osób prosi o dokłądny adres jakby nie było google ) wątpie, zeby ktos przysłał jakies fajne gadzety kilkuset osobom ![]() tak na mnie najeżdzacie, a ładnie to tak obrażać inne forum? takie swiete nie jestescie mi forumowisko bardziej odpowiada ze wzgledu na kolezenstwo, do kogo tam sie nie napisze to zawsze pomagają, chetnie wymieniają się adresikami i kilkają w linki konkursowe, ktorych tutaj nie można umieszczac bo zaraz bana się dostaje no ale nie musicie mnie żegnac bo sama się żegnam - kartki zapachowe i katalogi mnie nie rajcują wole paczuszki typu porządne długopisy, koszulka, czapka, kubek, pendrive
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Raxano, a bana dostalas bo wrzucilas spam, zapewne promujace twoje konto (pewnie nie doczytalas regulaminu) Ponadto sama nazwa portalu "Wizaz" wskazuje na powiazanie z kosmetykami, moda i innymi kobiecymi sprawami, wiec tym sie wlasnie zajmujemy na tym forum - w duzej czesci chodzi nam o probki, nie szukamy chorobliwie jak ty wspomnianych dlugopisow |
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic dodac nic ujac
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisały wcześniej dziewczyny - chodzi nam o próbki kosmetyków, ew katalogi, gdy komuś są potrzebne. 2. Nikt nie jest święty, Ty tak samo 3. Skoro bardziej się podoba na Forumowisku, to żaden problem. Twój wybór. Nikt nikogo nie zmusza do uczestniczeniu w wątku. 4. Skoro link nie jest zgodny z regulaminem - wtedy bananik. Radzę czytać regulamin. Dziękuję za uwagę.
|
|
|
#913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No, ale cóż ludzie mają różne "pasje" ![]() Cytat:
Nic dodać,nic ująć... |
||
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko pisałyście może do takich aptecznych firm jak Lierac, Bioderma, Dermedic, Biotherm, Nuxe?? bo się zastanawiam czy wysyłają może próbeczki
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
mam juz wiele próbek (ok.200 ) - wiele z tych kosmetyków kupuję oraz obecnie czekam na przesylke z kampanii z pełnowartosciowymi kosmetykami do testowania
|
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
i muszę dodać, ze strasznie kłótliwe baby jesteście
nawet jesli któraś z wizażanek się ze mną zgadza, to się nie odważy odezwać bo od razu ją zjedziecie z gory na dół ![]() moniaa te firmy raczej nie odpisują, a jesli to odeślą Cię do aptek (priv z firmami, od ktoryh mozna dostac próbki i tymi, od ktorych nie ma co liczyc)
Edytowane przez roxanaL Czas edycji: 2008-10-24 o 10:26 |
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
Witam
przyznam, że "wyłudzam" próbki ze sklepów nie wiedziałam, że można też pisać do tych firm często kupuję przetestowane próbki po to są jeżeli w sklepach trzeba o nie prosić i spotykac się z pogardą sprzedawczyni to wolę pisać już meile chętnie poznam jak to się robi pisac wprost na meile firm
|
|
|
|
#918 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli ktoś chce mogę wysłać pocztą nieodpłatnie próbki jakie mam z gazet ale ich nie użyje:
4próbki podkładu Astor mattitude odcień 003 1,5ml 3próbki AA expresso slim żel modelujący brzuch i pośladki 7ml 1 balsam po opalaniu dax 3in1 10ml/0.35fl.oz. 1 fluid rimmel renew&lift 200soft beige 1,5ml 1 Perfecta no problem żel do mycia twarzy for man 3ml?0.1fl.oz. |
|
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
Próbek podkładów już nie mam zamówione
|
|
|
|
#920 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikt Ci się nie kazał tutaj rejestrować. Sama zaznaczyłaś, że akceptujesz regulamin (którego z tego co widzę nie przeczytałaś) i pisze tam wyraźnie: SPAMOWI mówimy nie, a że robisz tutaj nieopłaconą reklamę, to chyba wyraźne przekroczenie punktu regulaminu.Cytat:
Cytat:
Cytat:
A żeby było do tematu, to u mnie żadnych próbek od 2 tygodni
|
||||
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też cały czas puściutko... czekam wciaz na tusz ale myśle, że już nie przyjdzie :/
|
|
|
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale z Ciebie chwalipięta. ![]() Przystajemy przy tym, że nie byłaś zainteresowana kosmetykami, bo nic nie pisałaś o próbkach kosmetyków. Twoje wypowiedzi głównie dotyczyły gadżetów. Jakie obrażanie? O co Ci chodzi?
|
|
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
http://www.astroglide.pl/index2.html -próbka żelu intymnego
![]() Przychodzi szybko http://www.koebers.com.pl/ - dużo jedzonka dla psa, też szybko przychodzi, przysłali po tygodniu. Zawiera 7 sporawych torebek jedzenia dla psa wysyłanych w paczce, na koszt nadawcy oczywiście. Trzeba meila do nich wysłać z prośbą o próbki karmy. Mój piesek bardzo szczęśliwy, chciałam mu kupić, ale jak weszłam w cennik to zrezygnowałam
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję U mnie ostatnio pustki
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś pustki.
Nie wiem, co z Eris.
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
pusta skrzynka znowu
, ale miałam dzisiaj szczęście i wygrałam 40zł w zdrapce
|
#929 |
|
Rozeznanie
|
Próbki już rozdane wysyłam w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
#930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie dalej pusto;P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

uwielbiam testować próbki. Ale jestem na tyle nieśmiała i trochę za mała żeby prosic o próbki kosmetyków w drogeriach itp :P Bo niby "dzieci nie powinny sie malować" itp. ;P .

Tutaj mowimy sobie adresy i od kogo dostajemy...

a po podaniu tutaj firmy albo adresu (bo tutaj nie wystarczy podac firmy, zaraz wiele osób prosi o dokłądny adres jakby nie było google

Nikt Ci się nie kazał tutaj rejestrować. Sama zaznaczyłaś, że akceptujesz regulamin (którego z tego co widzę nie przeczytałaś) i pisze tam wyraźnie: SPAMOWI mówimy nie, a że robisz tutaj nieopłaconą reklamę, to chyba wyraźne przekroczenie punktu regulaminu.