|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część III
A ja idę dzisiaj na aerobic jak nie zdechnę to wieczorem się odezwę
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze taka byłam szczęsliwa że mam zdrowe dziecko a dzisiaj jakiś ból ucha się przyplątał,poczekamy co się z tego rozwinie
oglądałyscie może z revlona pudry mineralne,podkłady też są Dome jak się otwiera polską stronę ebeya to na dole są wypisane kraje,no i zagalopowałam się na turcję i torebek od groma ale co dalej to ![]() jak poepilacyjne oględziny??? |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ponad miesiac na aerobicu nie bylam-lenistwo
![]() TURECKIE torebki? To tez sobie popatrze!
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
Ja cholera ostatnio byłam przed wakacjami oj ciężko bedzie ciężko
|
|
|
|
#605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jeżeli któras z Was będzie ogladać te podkłady - rzućcie prosze okiem, czy jest też b. jasny i nie żółty. Ja teraz jestem uziemiona - muszę nadgonić pracę i trochę zrobić do przodu, bo w przyszlym tygodniu mój maly będzie miał zabieg - hurra! Pzred chwilą rozmawialam z lekarzem.Etnuś - trzymam kciuki, żeby Twój maluch byl zdrowy |
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
Kami może sama będę w drogeri to sprawdzę
ja trzymam kciuki za Twoje maleństwo Buczka mam nadzieję że nic nie pokręciłam |
|
|
|
#607 |
|
Zadomowienie
|
witajcie kochane!
Wpadłam na chwilke, nie wiem od czego zacząc????Chyba od tego że nons stop mysle o WAS i sie denerwuje że nie mam czasu zajżeć do Was i poczytać . Nie wiem co tu sie dzieje . ALE szukuje sie na swój WIELKI DZIEŃ!!! O boshe to już jutro , kiecka wisi, wszystko przygotowane, cera ładna(nic a nic nie wyskoczyło ), pazurki och i ach , no i wstresie jestem na maxa - chyba to taki urok WIELKICH DNI!!!COSMITKI MOJE KOCHANE MAM NADZIEJE ŻE JUTRO BEDZIE MNIE WSPIERAĆ DUCHO, ŻEBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE, ŻEBYM SIE NIE ROZKLEIŁA, ŻEBY FRYZURKA WYSZŁA ŻEBY POGODA DOPISAŁA, ŻEBY WSZYSTKO BYŁO OK.- DUŻO TEGO ŻEBY.......... ![]() MAM NADZIEJE ŻE NAPIJECIE SIE ZE MNĄ SŁODKIEJ WÓDKI I ZATAŃCZYCIE TAK WIRTUALNIE ALE ZATAŃCZYCIE.......JEZUS SETEM ZDENERWOWANA.....CZYM SIE USPOKOIĆ???????? KOCHANE KAŻDĄ BRAME WIRTUALNĄ OBSYPIE CUKIERKAMI I WÓDECZKE WRĘCZE - Z GÓRY DZIĘKUJE ZA WSZYSTKOTO JUŻ JUTRO O 15.OO WSZYSTKO SIE ZACZNIE....TRZYMAJCIE KCIUKI. CHYBA TO WSZYSTKO.... .
|
|
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
LUCCY- pisałaś o lokach z prostownicy, u mnie właśnie takie będą- byłam na próbnym- wyszło bardzo ładnie i mam nadzieje ze na weselicho też tak bedzie
kto by pomyślał że z prostownicy takie ładne loczki wychodza . zdjęcia narobie to sie pokaże....
|
|
|
|
#609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tańczę na tą pogodę, wczoraj nawet na bosaka w samych gaciach i zobacz dzisiaj po południu już słonko wyszło więc jutro będzie luks. Rób fotki i pokazuj nam się tutaj szybko. czekamy z niecierpliwością a jutro chlejemy za twoje zdrowie i robimy bramy. WE LOFF U |
|
|
|
|
#611 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
serio LAndrynki kochane tak napisali w twoim stylu, doczytałam ten artykuł i był dołujący. nie będę was tym denerwować.
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
madziusiu
wypij na nerwy nalewke! I oczywiscie ,ze bedziemy z Toba od 15 godz. Jeny,ale sie ciesze
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Saga paczuszkę ci wysłałam ,myślę że może w pn dojdzie.Napisz koniecznie czy ci to pomaga |
|
|
|
|
#615 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kochana, myslimy tu o Tobie wszystkie, trzymamay kciuki za pogode i wspaniałe weselicho!!! Będzie bosko - zobaczysz! Wyśpij sie dobrze, zrelaksuj - a jutro hop! w sukienke, Wybrańca za fraki i wioooooooooo!!! I dawaj zdjęcia, jak już bedą, bo nas tu ciekawość skręca |
|
|
|
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#618 |
|
Raczkowanie
|
Madziusia
1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom; 2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły; 3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach; 4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co? 5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora; 6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa, rozpalajcie; 7.Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta; 8. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie; 9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek; 10. A gdy siwe obie głowy - damy Wam cosmelanowy poradnik nowy. dzis wypiję co by jutro wszystko klapło |
|
|
|
#619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ich to by przydalo sie wycosmelanic ,nie HQ bylby na nich chyba lepszy
|
|
|
#623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja to bym ich kwasem. I to bez neutralizatora..... |
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
wiedzialam,ze masz lepsze pomysly
tak ,kochanie,tak -kwasami ![]()
|
|
#625 |
|
Zadomowienie
|
Buczuś - a Ty stosujesz teraz jak cos 2 ? Codziennie ?
Domuś - jak zebranie ? Edytowane przez kamilia Czas edycji: 2008-10-23 o 19:47 Powód: Domuś sie zjawil |
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
2x dziennie!!!! I plamy znikaja
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Castrolku dziekuje za krem
Moj TZ jest nia zachwycony.Polskie paszcze nam sie ucieszyly![]() Kamilia za Twojego synka.Dobrze,ze bedziecie mieli to juz za soba![]() Madziusia za Twoj cudny dzien.Bylam na tureckim ebay'u
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
JEZZUNIU domciu powiesc pisze,czy co
|
|
#629 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
No to wróciłam
![]() było mi głupio jak cholera Dostałam po za trzymanie maski 8 godzin ( za cholerę nie umiałam skłamać, że było krócejusłyszałam, ze dałam skórze na maxa popalić ... i w dodatku niepotrzebnie, gdyż i tak w swoim czsie by się dziewczynka i wybieliła i złuszczyła ( co jest extrasem w tej kuracji) . W dodatku moja Ukochana Guru powiedziła, że nie do pomyslenia jest by Jej pacjetnki chodziły w takim stanie A nie pisałam, ze mogłam do Niej pójść Poza tym zauważyła, że mam kinola od drzwi walniętego ... ![]() * Wazelina - absolutnie nie ( tu potwierdza się opinia castrolki i Jej lekarza Tylko nawilżanie, nawilżanie i nawilżanie... * mam nakładać tylko dwa razy dziennie, nie trzy !!! Poza tym Kolejna zgodność z castrolem : * PO CO W TRAKCIE STOSOWANIE COSMELANU FILTRY????? On sam w sobie ma zarówo mineralne jaki chemiczne Później filtry - tak jako ochrona, jednak z cosm - nie ma sesnu Kremy po kuracji - w zależności od potrzeb - bez zbędnej schizy i zakazów dotyczących konserwantów, jak kami pytała i innych spraw. madziusia - normalnie denerwuje się Tobą jak cholera, ale jestem pewne, że wszystko będzie genialnie !!!!! luśka - a co masz za newesy n/t mezoterapiiiiiiii ????????? castrol - a Ty robisz mezoterapię igłową ? kami - będę z Wami w CZWARTEK etna - a Twój Dziatek też chory ![]() buczka - byłam w szkole w ...wazelinie ... i doświadczyłam mętnych spojrzeń ... ponadto zastałam jeszcze jedną karygodną uwagę cyt.: "...Kuba na przerwie uciekł z kąta i na wniosek o podanie danych osobowych próbował podać fałszywe imię i nazwisko ..." Jak ten głupol zaczęlam się tak gromko śmiać nad dziennikiem i nic nie mogło mnie powstrzymać ... najgorzej, że mój śmiech był okropnie zaraźliwy ... i cała reszta szacownego forum również zaczęła się śmiać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

. Nie wiem co tu sie dzieje
, no i wstresie jestem na maxa

.
ja nie wiem czym się kierowała autorka pisząc takie rzeczy, chyba trzeba jej zrobić mega kurację taką jaką sobie Domosława zapodała. od razu jej plamy razem z oczami i nosem zejdą 
Tańczę na tą pogodę, wczoraj nawet na bosaka w samych gaciach i zobacz dzisiaj po południu już słonko wyszło więc jutro będzie luks. Rób fotki i pokazuj nam się tutaj szybko. czekamy z niecierpliwością a jutro chlejemy za twoje zdrowie i robimy bramy. WE LOFF U

Czeka mnie egzamin,a ja nie moge znalezc chwili na nauke.Czuje sie jak stara,przezuta,zdeptana guma(nie wiem skad takie porownanie mi sie wzielo).Jesien mnie wykonczy
Jakas malo zorganzowana jestem ostatnio
Wstyd:mdl eje:
za Twojego synka.Dobrze,ze bedziecie mieli to juz za soba
za trzymanie maski 8 godzin ( za cholerę nie umiałam skłamać, że było krócej