|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
BAN stały
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2403 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
Oj Mischoko, Mischoko...
![]() Blondynka! A Wy nie możecie zadzwonić do niego i zapytać, dlaczego nie zadzwonił? Zuzia! Trzymam kciuki, żeby z pieniem było wszystko ok. A ja już skończyłam z sałatką. Teraz czeka mnie 2,5 kg pieczarek do obrania... Tego to akurat ja nie cierpię... ![]() ![]()
#2405 |
Zakorzenienie
|
Miała do mnie przyjść koleżanka więc się ubrałam itd., ale wiecie co niektóre laski są tak posrane że żal... w sensie, że jej facet (którego zna od lipca i już planuje ślub, już robią dziecko- a to tylko dlatego, że oboje mają 30 lat i nikt lepszy się nie trafił!!!) ma dziś do pracy na 17.00 i ona go miała zostawić w domku i na ploty przyjść (sama zadzwoniła się umówić zapominając chyba o fakcie, że on do 17.00 jest w domu) a teraz cisssssssssssssssssssssss za. Nie dzwoni, nawet smsa nie napisze, bo co mi powie? Wiesz przyjdę jak on do pracy pójdzie? I to nie dlatego, że np. on jej zabrania , o nie. To po prostu ten typ baby która faceta nawet na minutę nie zostawi bo nie daj boshe znajdzcie sobie inne zajęcie które polubi bardziej niż ją!
Jak mnie takie laski tępe wkur........., a ogólnie to ona wcale tępa nie jest! Czemu tak jest że niektóre laski są tak głupie, że nieważne jaki facet, ważne że facet i wszystko dla niego!!! Trzy razy już dostała po dupie, prawie sama została (bez znajomych itd.) i powiedziałam jej to wtedy wprost, ze jest głupia a ona nadal robi to samo! ehhhhhh na kretynizm nic się nie poradzi, prawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja znowu mam kuzynkę która szuka księcia z bajki, przesada w żadną stronę nie jest dobra, tym bardziej że ona sama nie jest że tak powiem reprezentatywna, brzydka absolutnie ale jakoś specjalnie nie dba o swój wygląd. Też jej tłumaczymy że zostanie kiedyś sama jak kołek, tylu fajnych facetów ją chciało..ech..ale nie ona sobie ubzdurała takiego jednego który nie dość ze ma dziewczynę to ma ją w d...i kontaktu z nia nie utrzymuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczeta
![]() ja tak tylko na chwilke, bo dzisiaj przez to ze jestem w domu piore, sprzatam itd ![]() Chcialam Wam sie tylko pochwalic, ze moja kolezanka dzisiaj o 12 urodzila coreczke ![]() ![]() Zuzia biedny piesek ![]()
![]() |
#2408 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zamówiłam kolejna porcje brokatów do paznokci. Koniec zakupów na ten m-c!!!! Jak mi wszystko poprzychodzi wkleję fotkę. W niedz robię pierwsze żelowe pazurki, mojej mamie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejnego znalazła po ...hmmm miesiącu? Na randkowym portalu i co? Chajtać sie chciała po 2 tygodniach!!! Byli razem jakieś 1,5 miesiąca ( z tym że między czasie ona była też w Rewalu, on w Bułgari), odszedł bo jak to powiedział "tłamsiła go a on nie czuł chemii)!!! Tego poznała 1 lipca dokładnie a już w sierpniu jako na początku u niego zamieszkała, kupiła mu tel. na siebie, robią dziecko od miesiąca i on szuka jej pierścionka od początku września i jeszcze nie znalazł! Ba, nawet nie był u jubilera! Ale to mały szczegół, którego ona nie zauważa!!! Facet którego wołami na dwór nie wyciągniesz nagle pokochał jeździć na ryby i ...jeździ! Tego ona też nie zauważa!!! Ehhh, ciężko mieć "głupie koleżanki". ![]() ps. CO TU TAKA CISZA? CZYŻBY ZABRAKŁO KASI I OLIVKI I WĄTEK SIĘ ROZPADA??? HMMMMMMMMMM, KOLEŻANKI ![]() ![]() ![]() ps. ja jestem usprawiedliwiona, muszę dużo leżeć a laptopa nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja jestem ale gdzie reszta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja tez się usprawiedliwiam: zrobiłam olbrzymią michę sałatki jarzynowej, sałatkę z ananasem i selerem i uporałam się z 2,5 kg pieczarek (obrałam, pokroiłam, usmażyłam z cebulką - będą do zapiekanek na sb). Na jutro została mi sałatka gyros i dwa ciasta. Dam radę. No, a teraz idę pozmywać caaaaaaaaaaały zlew garów, zrobię sobie jakąś kolacyjkę i walnę się przed tv. A co!
![]() |
#2412 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Wtajemniczenie
|
Straszna tu cisza
![]() Wszystkie dziewczyny gdzies sie poulatnialy. Fruzia zdjecie nowych wloskow dodam tylko jak znajde na to czas i checi bo powiem szczerze ze nie lubie bawic sie w przelewanie zdjec do kompa itd itp Zreszta modelka tez ze mnie zadna, no ale postaram sie ![]() Ja zdecydowalam sie na jednolity kolor bez zadnych pasemek czy baleazy po podobno teraz taka moda, na jeden kolor ![]() Dobra a teraz wywoluje, gdzie sie podziewaja wszystkie laski???? Domi, no wiadomo jest usprawiedliwiona Janne tyle sie opisalam zeby cie pocieszyc przy ostatnim dolku i co? I nawet mi nie odpisalas. A co sie dzieje z Piwusia, Madziwina, Aliszcze pewnie szuka mieszkania, Asia, Blondynka tez sie malo udziela. Olivka choduje chyba zarodek i prace pisze prace ![]() Pewnie kogos pominelam ale zaraz sobie przypomne ![]() Halloooooo. Dziewczyny co u was???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
BAN stały
|
Nic ciekawego, zakupiłam kolejne ozdoby do paznokci, ale już sobie obiecałam ze do konca m-ca koniec z zakupami!!!
Wczoraj doszedł zestaw do paznokci żelowych, żel pewnie ![]() Dzisiaj kupiłam brokaty ![]() ![]() w niedziele robię pierwsze "żelki" na formie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2416 |
BAN stały
|
Ja gotuje sporadycznie, mieszkam z teściową i babcia tż-a, one w większości gotują. Ale ja tez od czasu do czasu.
Dzisiaj ciotka dzwoniła i pytała się o surówke bo strasznie jej smakowała..mój autorski wymysł ![]() 1 kapusta pekińska, posiekać 6 ogórków kiszonych zetrzeć na tartce 1 średnia cebula, w kostkę pół szkl majonezu wymieszać z sosem sałatkowym knorr (najlepszy paprykowy, ale każdy inny tez dobry, ja wczoraj użyłam koperkowo-ziołowy) Pycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W końcu mnie mężuś pocieszył i już trochę lepiej! ![]() Zuzia - trzymam za pieska żeby szybko do Ciebie wrócił ze zdrową łapką! Pozdrowienia dla Wszystkich! Hejka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Jane! Co to za smutki, hę?
![]() ![]() Zuzia! Ja też się przeżarlam, tyle, że kolacją... I teraz mnie brzuch boli... ![]()
![]() |
#2420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ach ty zakupoholiczko ![]() Ja weszlam dzisiaj na forum Czekoladoholiczki. mysle sobie moze sie przylacze, ale jak przelecialam cala strone a tam: ja zjadlam takiego batonika a ja takiego to podziekowalam. Myslalam ze znajde tam wsparcie w rzuceniu tego nalogu a tu nici ![]() Tola Rok i juz takie smakolyki? No no ![]() Jane sorki ze moze dlugo to trwalo zanim ci odpisalam ale jakos tak zwlekalam bo myslalam ze moze ktos wyduma cos madrzejszego ode mnie. No ale ze nikt nic nie pisal to napisalam. Szkoda ze nie pomoglo ![]() Wiesz, my chyba wszystkie mamy teraz gorsze dni. To chyba ta jesien... Buziaki ![]() EDIT. I prosze zebys pisala. Twoje posty sa zawsze takie radosne. Az milo poczytac. Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-10-23 o 19:49 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja cos do słodkiego ostatnio nie teges ![]() Grzybki marynowane, kapusta kiszona, to jest to!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2423 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
#2425 |
Zadomowienie
|
O ludzie! Dziewczynki! Teraz jeszcze lookłam, a Wy mi tak fajnie napisałyście - dzięki! Sylu, Tolu -
![]() No właśnie takiego czegoś mi brakowało we wtorek - zobaczcie sobie same na te posty moje z 21.10. - no wołanie na pustyni prawie! ![]() ![]() ![]() Dziś mi chyba ciut lepiej - a właściwie to teraz dopiero: najpier długie pogadanki z mężusiem, a teraz to że mnie widzicie! Bo serio - brrr, jak mi niefajno było, że mnie nie widzicie, że ja tak wprost apeluję "wspomóżcie Jane", a tu się po chwili Syla odezwała (pisać "zlitowała" nie chciałam... - hm, no ale i tak napisałam ![]() Sylu - moje posty radosne ![]() ![]() A mnie jak emocje targają to i uczyć się nie mogę, więc nic nie zrobiłam i to też męczy - - - no ale damy radę!!! Dziewczynki!!! Ja Was wspieram i Wy też mnie wspieracie!!! Czy Wy wiecie jak to fajowe i ważne jest??????? NO!!!!!! To teraz: GŁOWA DO GÓRY dla WSZYSTKICH i KAŻDEJ! Postaram się już sama zastosować, a nawet lepiej - stosuję się już i już!!! NO!!! ![]() Zuzia - a zdjęcie pieska Twego gdzieś tu było? Jeśli tak to sorry, nie widziałam, ale please - zapodaj jeszcze! Kocham pieski!!! Hejka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Mi wczoraj również bardzo źle było ![]() Nawet sie poryczałam i musiałam dać upływ moim emocjom. Jane, ja myślę że Twoje rozterki wynikają z tego, że jesteś bardzo odpowiedzialną osobą i nie lubisz działać nieprzemyślanie, iść na tzw. "żywioł" - a przeważnie starania o dzidziusia takie właśnie są. Ja myślę, że w głebi serducha musisz sobie odpowiedzieć, czy pragniesz teraz dzidzi bardziej niż czegoś innego na świecie, jeśli odpowiedź będzie brzmiała TAK, już będziesz wiedziała co masz zrobić. ![]() ![]() A teraz co u mnie.......... Niedawno dowiedziałam się, że siostra mojego męża jest we wczesnej ciąży (w lipcu tego roku brali ślub), cieszę się bardzo bo jest już kilka lat po 30 i moi teściowie w końcu doczekają sie wnuka. Ale przeraża mnie to wszystko, te jabliższe święta i wszystkie inne uroczystości rodzinne, jak będę musiała patrzeć na rosnący brzuszek (ze świadomością, że mnie TO WIELKIE SZCZĘŚCIE prawdopodobnie nie spotka ![]() A ja tak pragnę dziecka, ale mam wrażenie że mnie nikt w moim otoczeniu nie rozumie co ja czuję. Mój Mąż wiem, że również cierpi, ale nie wiem czy dobrze mi się wydaje- oni to chyba inaczej czują. Dla nich dziecko jest powodem do dumy, spełnieniem oczekiwań wobec ich -MĘŻCZYZN. Ale to nie oni noszą je pod serduszkiem, nie oni czują jego ruchy, nastroje. Ale mnie wzięło na początek dnia......... Życzę Wam cudownego, obfitującego w same dobre wiadomości dnia. Całuski ![]()
#2427 |
Wtajemniczenie
|
Jane Loni odpisze wam jak tylko wroce z pracy. teraz musze juz leciec, wpadlam tylko zobaczyc co nowego.
Zycze wam milego dnia kochane. I wszystkim innym gangowiczkom tez ![]() Buziaki
#2428 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki!!!
![]() Cześć Loni!!! Cześć Sylu!!! ![]() Loni - dzięki za odpowiedź, Kochana jesteś! ![]() No fakt, jestem chyba aż za bardzo odpowiedzialna - dzielę włos na czworo i rozmyślam, bo "chciałabym a boję się" ![]() ![]() Ale wiesz - mój "dołek" dotyczył też seryjnego stracha co do egzaminów i przyszłości na uczelni, bo jakoś wszyscy za mnią coś już planują, a ja się boję, bo nie wiem jak to będzie - uczyć mi się tak nie chce, że hej! ![]() ![]() Hm co do baby ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj Ty miałaś Loni dołka - ![]() ![]() ![]() ![]() Zatem Loni - pisz tutaj, z mężusiem o tym rozmawiaj (gorzej jednak udawać przed sobą, że spoko - On też się w końcu otworzy, ale pewnie masz rację, że tak może się czuć, faceci mogą tak właśnie do tego podchodzić) i wierz, ale tak z nadzieją otwartą - - - będzie dobrze! Słyszysz?????!!!!! A co Wam lekarze nakazali? Jakieś leki, witminy, dietę? A pamiętasz jak raz o tym, że po adopcji dzieci "przychodzą" pisałyśmy? To też prawda i cuda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sylu - miłej pracy i czekamy na Twe porady i wspracia - a jakże!!! ![]() A ja niedługo lecę na uczelnię na zajęcia - a teraz HEJ, HEJ Wszystkim!! Z głowami do góry u Każdej (u mnie naturalnie też ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Raczkowanie
|
My powtarzamy badanie gdzieś w okolicach grudnia i zobaczymy.
Mężuś co prawda łyka witaminki, ale ja wiem, że one mogą pomóc w przypadku niewiele obniżonych parametrów, a nasze badanie wyszło .......... ![]() Wybieramy się do jeszcze jednego urologa i w grudniu do Novum do androloga. Ale jeśli wynik się powtórzy, lub będzie podobny to pozostają 2 wyjścia: 1. ICSI-in vitro 2. adopcja Ja chciałabym wiedzieć, jaka jest przyczyna takiego stanu rzeczy, co prawda badanie robiliśmy 4 tygodnie po kilkudniowej gorączce i antybiotykach, ale nie mogło to spowodować aż takich anomalii. No cóż, SAMO ŻYCIE, a tak było pięknie. Cieszę się, że przynajmniej rok po ślubie był CUDNY, i że dane nam było cieszyć się bezgranicznie sobą. Zobaczymy co dalej los przyniesie. Całuski dziewuszki ![]() Ps. Do tego wszytskiego od lipca męczę się z infekcją i już mam serdecznie dość, właśnie skończyłam antybiotyk i może minimalna poprawa jest, ale to nie to ![]() Nie dość, że nie możemy mieć dzidziusia, to nawet się starać o niego nie możemy.... Ehhhhh
#2430 |
Zadomowienie
|
Loni! To badanie robiliście po gorączce i antybiotykach? To czemu tak? Czemu akurat wtedy? Przecież to na pewno pogorszyło wyniki!!! Ojej! To jeszcze spokojnie - zróbcie te wyniki jeszcze raz (a może w listopadzie?
![]() ![]() Ej, to wcale na szczęście nie jest tak źle - wyraźne mocne światło w tunelu (nawet nie światełko ![]() Infekcja? Brzmi enigmatycznie ![]() ![]() ![]() O ile w ogóle o to chodziło Loni...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.