Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-24, 09:12   #3061
Patrilla
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

minia99 normalnie młoda dama ta poza boska jest - ja sie zastanawiam czy Apolonii nie obciachać włosów na zimę pod czapkę ale wszyscy sa na nie

Uciekam pracować i wszystkim choraczkom i im biednym mamom życzę zdrówka
Stary 2008-10-24, 09:13   #3062
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

dziewczyny jestem dumna z mojego lobuziaka spal grzecznie przez caltka noc az do 8:00 a i dzis jest wesolutki jak skowronek
koniec ery smoczka bo Adi nawet za nim nie teskni- daje mu biszkopta to sobie gryzie i jest ok

minia ale slodka minka

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 09:23   #3063
Patrilla
Zakorzenienie

Kropka gratulacje dla Adiego Pola też za smokiem wogóle nie tęskni
Stary 2008-10-24, 09:25   #3064
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

to teraz przed nami jeszcze nocniczek

Pati a czemu nie chcesz Poli obciac wloskow?? beda mocniejsze nawet nie zauwazysz kiedy odrosna

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 09:35   #3065
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
to teraz przed nami jeszcze nocniczek

Pati a czemu nie chcesz Poli obciac wloskow?? beda mocniejsze nawet nie zauwazysz kiedy odrosna
Gratki za odrzucenie smoczka

A włoski nie będą mocniejsze przez obcięcie. To stary przesąd

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 09:37   #3066
Patrilla
Zakorzenienie

oj ten nocnik u nas sie nie sprawdza kupkę owszem Pola robi na ubikacje juz od dłuższego czasu ale siki na razie sobie tego nie wyobrażam bo ona nie woła sika raz co 10 m raz co 1h
Musze jej zrobić test z nosem w szmince

Ja bym chciała jej obciąć ale Babcie się nie godzą ale chyba wybierzemy się do fryzjera
Stary 2008-10-24, 09:54   #3067
Aelitka
Wtajemniczenie

myśmy Zosi obcięli ale tylko grzywkę, bo jej do oczu strasznie włosy leciały, a spinki ani kucyki nie wchodzą w grę ścięte miała na roczek, czyli prawie 2m-ce temu, i już trzeba będzie znów - tak szybko jej rosną!
a wygląda ślicznie jak Maria Dąbrowska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif Maria_Dabrowska.gif (14,5 KB, 6 załadowań)

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 10:06   #3068
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Aelitka, wklej fotkę Zosi dla porównania.

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
No i mały załącznik:
to zdjęcie mam na tapacie w pracy, i nie moge się nie uśmiechac do mojego kompa
też mi się buźka uśmiechnęła na widok słodkiej Olivci.

Cytat:
Napisane przez olunek Pokaż wiadomość

o ktory malpi gaj wam chodzi w gliwicach ? bo jest ich chyba z 6. czy ten na chorzowskiej?ja oczywiscie jestem na duuuze tak jezeli chodzi o spotkanie i wizytacje xantii
tak, olunek, mam na mysli ten na chorzowskiej, byłas tam kiedyś? możesz cos więcej o tym miejscu powiedzieć?

Cytat:
Napisane przez karolinqa23 Pokaż wiadomość
dziś w pogodzie Pan oświadczył że już zaczęło się 5-cio miesięczne czkanie na wiosne
tez mi się płakać chcę, jak pomyśle, że teraz to tylko czekanie na wiosnę nam pozostało.
dzisiaj u nas tak paskudna pogoda, że nawet z Maksiem nie wychodzę, słonka brak, pochmurno, zimno, i wieje.

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
ja sie zastanawiam czy Apolonii nie obciachać włosów na zimę pod czapkę ale wszyscy sa na nie
ja też jestem na nie. Pola ma takie cudne włoski, chyba bym sie popłakała, gdybym miała jej je ściąć.
i tak jak xantia pisze, według mnie to też taka ściema z tym wzmacnianiem.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem dumna z mojego lobuziaka spal grzecznie przez caltka noc az do 8:00 a i dzis jest wesolutki jak skowronek
koniec ery smoczka bo Adi nawet za nim nie teskni- daje mu biszkopta to sobie gryzie i jest ok
brawa dla Adiego. spisał sie chłopak na medal.

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
oj ten nocnik u nas sie nie sprawdza kupkę owszem Pola robi na ubikacje juz od dłuższego czasu ale siki na razie sobie tego nie wyobrażam bo ona nie woła sika raz co 10 m raz co 1h
ale zdolna panna!!
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 10:08   #3069
minia99
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to minia99

Dziękujemy za słodkości pod adresem Olivki
Katia, Karolinqa minia= Olivia a minisia = Hanusia

kropka jestem pod wrażeniem , zdawaj relacje na bieżąco czy Adi nie zacznie tęsknić za smokiem.
xantia co do obcinania włosków i ich wzmacniania to ja jednak zgadzam się z Patrilą, Olivka miała takei cieniutki puszek a nie włoski, a teraz po obcięciu na zero ma śliczne grube włoski i sa naprawde gęste. Poza tym moja teściowa (brrr) wymyśliła sobie kiedyś, że jej drugie dziecko (czyli szwagier) będzie dziewczynką i nigdy nie odcinała mu włosów, jak był malutki to chodził z gumeczkami (biedny takie ma fotki z dzieciństwa) a mój TŻ był od początku golony na zero i teraz. Moj TŻ ma na głowie burze włosów, a szwagier jest łysy jak kolano, w końcu to bracia coś w tym musi być...
Patrila ja obcięłam Olivce włoski a potem cały wieczór szlochałam, no ale teraz się cieszę
minia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 10:09   #3070
Kancia
Zakorzenienie

dziewczyny ja się boję z nim jechać taki kawał nie oszukuję. Niestety spotkamy się jak trochę podrośnie. Bez wózka sobie nie wyobrazam bo gdzie ja sie zapakuje z gratami

Iwka fajna ta stronka

co do czesci ciałą to musze sie pochwalić, że Adrian zna podstawowe częsci ciała głowę, oko, ucho,ząbki, nos, rączki, nóżki, brzuszek i pisiora Jestem z niego strasznie dumna a nauczył się tego całkiem sam, kiedys go zapytałam gdzie ma nosek i pokazał więc pytałam dalej a on pokazał wszystkie częsci o które zapytałam pomylił sie tylko przy uchu
umie też pokazac te wszystkie rzeczy na misiu czy innej zabawce

szkoda, ze mówić nie chce

minisia domek fajowy ale skąd takie pudło

minia Olivka super

Kropka gratki za smoka Adrian uzywa do zasypiania. Spi z 4 smokami jak sie budzi w nocy i potrzebuje to nie ma problemu ze znalezieniem
będe go odłuczac pozniej na razie niech ma coś z dziecinstwa

co do nocnika to u nas tez porazka Adrian pokazuje nocnik jak sie go zapytam czy zrobił kupsko a juz wtedy wania z pieluchy

edit:
co do włosków to Adrian tez miał piórka a teraz widac, ze są grubsze na razie nie obcinam teraz mu zapuszcze jak mi sie znudzi w dłuzszych to znów obetne
Stary 2008-10-24, 10:11   #3071
Madzia:))
Raczkowanie

GG do Madzia:))

Aelitka to rzeczywiscie wystrzałowa fryzura

minia Olivka fantastyczna, pogrzebałam w necie w sprawie tych 5 no i Ci powiem, że 5 są też mleczne Przynajmniej tak wszędzie pisze. Ja jestem jeszce niedoświadoczoną mamą wieć mogę się mylić, ale pamietam nawet u siebie rwanie 5 a teraz mam spowrotem

Patrilla ale lalunia bedze z Poli jak od najmłodszych czasów bywa w salonach fryzjerskich

kropka gratulacje dla Adiego, w koncu on juz prawdziwy mezczyzna

A ja jestem dziś na mega szczęsliwa, Mateimu przeszło Wczoraj po południu juz nie miał goraczki a dzis juz szaleje na całego Normalnie jak mały diabełek, czyli tak jak zawsze Pewnie 3-dniówka była ( wysypka juz jest) plus zęby oczywiscie. Kurcze tylko coś go na mleko odrzuciło, potrafi na sapnie wypić tylko 20ml...
No i noc minęła szybko bo się dał nam wyspać.

U nas nockim jets na porzadku dziennym, siku niestetyt nie woła. Ale potrafi rozbić siku zawsze po spaniu oraz przed kąpielą. Niestety kupa dalej w pampka...

Mati spi a ja ide popracować troche na porzadkiem i obiadkiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-24, 10:35   #3072
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
Katia, Karolinqa minia= Olivia a minisia = Hanusia

Poza tym moja teściowa (brrr) wymyśliła sobie kiedyś, że jej drugie dziecko (czyli szwagier) będzie dziewczynką i nigdy nie odcinała mu włosów, jak był malutki to chodził z gumeczkami (biedny takie ma fotki z dzieciństwa)
o wybaczenie. Zawsze was mylę !!
Bieddny szwagier. Wiem cos o tym, a raczej mój tż. Teściowa chciała mieć dziwczynkę jako drugie dziecko i nie obcinała mu włosków bo mial takie fajne kręconei naet czasami ubierała go w sukienki i robiła kucyki. I to ze swoją teściową. Az to kiedyś tesciu zobaczył i zrobił haję. Dobrze że tż-owi nie zostało to zboczenie
Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
dziewczyny ja się boję z nim jechać taki kawał nie oszukuję. Niestety spotkamy się jak trochę podrośnie. Bez wózka sobie nie wyobrazam bo gdzie ja sie zapakuje z gratami

co do czesci ciałą to musze sie pochwalić, że Adrian zna podstawowe częsci ciała głowę, oko, ucho,ząbki, nos, rączki, nóżki, brzuszek i pisiora Jestem z niego strasznie dumna a nauczył się tego całkiem sam, kiedys go zapytałam gdzie ma nosek i pokazał więc pytałam dalej a on pokazał wszystkie częsci o które zapytałam pomylił sie tylko przy uchu

co do nocnika to u nas tez porazka Adrian pokazuje nocnik jak sie go zapytam czy zrobił kupsko a juz wtedy wania z pieluchy
wydaje mi się że Adi by spał w pociągu bo tak fajnie kołysze. A strach ma wielkie oczy i napewno tak źle by nie było. Wiem co mówię !! Bo miałam wielkiego stracha przej jazdą do Silesii bo jechalam tam pierwszy raz za kierownicą !!
Ale mamy zdolniacha na wątku !!
Nocnik u nas też porażka. Ostatnio Kacperito zrobił kupkę do pieluchy a potem mnie wziął i pokazał żeby go na wc posadzić

Kropka- super, że ze smokiem poszło tak gładko. A jak poszło przy zasypianiu?? Bo jak ja wczoraj próbowałam Kacpero usypiać bez smoka to był ryk wielki.
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 10:53   #3073
Kancia
Zakorzenienie

Katia u nas tez dopuki nie ma smoka to nie ma spania
musi być mociuś i misio i dziecko idzie spac wtulone w misia

a pamietam jak niedawno mówiłam, ze on nie ma ulubionej przytulanki zmienilo mu się chyba
Stary 2008-10-24, 11:28   #3074
karolinqa23
Zadomowienie

GG do karolinqa23

Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
o wybaczenie. Zawsze was mylę !!
.
no i ja przepraszam

karolinqa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 12:44   #3075
barwa
Rozeznanie

To od początku WITAJCIE WSZYSTKIE!

- Iwka - oglądałam, patent z wszami łonowymi rozbawił mnie do łez

Dzieciaczki śliczne

Pati - Poli ma śliczne włoski,ale to ty decydujesz czy obciąć, naciesz się mocą sprawczą, bo niedługo pewnie to Pola będzie decydowała czy cche mieć długie, krótkie czy w ogóle.

Kropka - super Wam się udało bez smoka, u nas próbowałam dziś ale był płacz... chyba jeszcze nie dorósł Tymson do rozstania.

ostatnio to tylko na pogrzeby chodzę, dziś mojej fumfeli zmarł dziadek, w poniedziałek następny... w tym tygodniu byłam na pogrzebie ojca mojego byłego - jakby na to nie spojrzeć 6 lat to kawał mojego życia i znałam go dobrze, a i bardzo dobrym był człowiekiem, więc dlatego poszłam.

może i przez to może i nie - jakaś nerwowa jestem, normalnie iskry się sypią jak mówię,

a i kupiłam sobie okulary - byłam dziś w nich w pracy, dzieci mnie błagały bym chodziła bez, a młodzież stwierdziłą że ładnie. za często jednak nie ponoszę ich, bo boli mnie głowa jak załadam i za uszami... jak zrobię sobie zdjęcię to Wam pokażę.
ja to jednak soczewkowa jestem chyba...
Stary 2008-10-24, 12:59   #3076
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość

co do pierwszej części Twojej wypowiedzi: chyba ciut przesadzasz. ale oczywiście Twoja decyzja, będzie nam równie miło jeśli uda nam się spotkać kiedykolwiek indziej. choć według mnie to łatwiej roczniaka opanowac, niż dwu czy trzylatka..

a co do drugiej części Twojego posta: ależ Adrianek zdolny!! i sam się nauczył.

zmykam, bo zaraz ma przyjść moja maturzystka, będziemy opracowywać dzisiaj plan jej prezentacji maturalnej.
A dzidek jak na złość nie chce zasnąć, szaleje w łóżeczku.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 13:38   #3077
Patrilla
Zakorzenienie

Kanciu ja może Cie trochę pozbawię obaw Pola nie znosi samochód wszędzie jeździmy w dłuższe trasy pociągiem i tak po pierwsze konduktorzy super pomocni zawsze mamy przedział dla matki z dziekciem i to TYLKo dla siebie czysty i wygodny Pola albo śpi albo bawi sie w przedziale lub maszeruje po korytarzu i zaczepia współpasarzerów z wysiadką nie było problemu pomogli nam wyjąć wózek i tobołki ja bym sie nie bała zawsze musi byc ten pierwszy raz

Co do włosów jeszce pomyślim

uściski
Stary 2008-10-24, 15:06   #3078
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Cytat:
Napisane przez barwa Pokaż wiadomość
To od początku WITAJCIE WSZYSTKIE!

- Iwka - oglądałam, patent z wszami łonowymi rozbawił mnie do łez

.

O tak, strój pielęgniarki i lukrecja

Po pierwsze brawa dla maluszków siusiających na nocnik, o sedesie nie wspomnę przez zazdrość. Po drugie dla tych bezsmoczkowych.

kanciu- mnie też xantia namawia na pociąg do Ostródy/ 40min/ ale jakoś mam pietra, więc rozumiem

łeb mnie boli, a zaraz korencje, ehh

To tyle tymczasem PA!

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 16:02   #3079
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez barwa Pokaż wiadomość
Pati - Poli ma śliczne włoski,ale to ty decydujesz czy obciąć, naciesz się mocą sprawczą, bo niedługo pewnie to Pola będzie decydowała czy cche mieć długie, krótkie czy w ogóle.
Dooobre!! A jakie prawdziwe!!

Zrobiłam Własnie Elis test świadomości z kropką na nosie, a że mam ostatnio znów fazę na bordowe usta to widoczna ta kropa był ana maxa . Elis zacelowała w lusterku na nosek

Wpadę później, tymczasem idę wariować z córcią w zabawkach

Stary 2008-10-24, 19:20   #3080
Patrilla
Zakorzenienie

Pola szalała dwie godziny z (kontrowersyjnym ) Tytusem i padła idę nacieszyć się mężem
Stary 2008-10-24, 20:02   #3081
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Cześć Mamuśki!

Dzisiaj byłam cały dzień w Szczecinie na szkoleniu. Umordowali nas wykładami! Muszę przez rok jeździć na szkolenie i potem mam egzamin na urzędnika, jeśli go obleję to automatycznie nie mogę pracować w sądzie ...

Dziewczyny, mnie np. pociąg sam w sobie nie przeraża, bo jak jechaliśmy do Poznania 2,5 godziny to Mati spał pół drogi, a drugie pół gapił się w okno, oglądał gazety i książeczki . Mnie bardziej przeraża to, że on nie chodzi tak sprawnie, żeby go gdzieś poza domem puścić i wtedy miałabym problem...

Jeśli chodzi o smoczek to Mati nałogowiec jest . I w dzień ten smok musi być zawsze na widoku, bo on dość często ma ochotę sobie pociumkać . A ja nie jestem masochistka i na razie mu go nie zabieram ...

Acha, laseczki mam do was prośbę: Czy ma może któraś z was takie urządzenie jak termowałki, ale takie nowocześniejsze? Bo ja mam jeszcze te starego typu i gotuję je w garnku, moja mama też ma takie. I właśnie chciałam jej sprezentować te lepsze , no i oczywiście jakby się sprawdziły to sobie też bym kupiła .
Tylko ciekawa jestem czy one się sprawdzają...
Wklejam linka do allegro:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...870216#gallery
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:32   #3082
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21

Laseczki może by którach chciała licytować to wklejam linka: http://www.allegro.pl/item466402845_..._jak_nowe.html bo szperam sobie na allegro i znalazłam coś takiego.

Z Kacperitem chyba już lepiej. Spi od 20:20 bez pobudki i chyba mu "inhalacje" pomogły. Ale więcej nie piszę bo nie chcę zapeszać.

Kacper to też nałogowiec, ale ja jestem masochostką i staram się nie dawać mu smoka w dzień.

EDIT:
I jeszcze wam coś pokaże: http://www.allegro.pl/item465954194_..._gratis_s.html.
Po obliczeniach za sztuka kosztuje 4,33 zł

Edytowane przez katia21
Czas edycji: 2008-10-24 o 20:52
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:41   #3083
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

tradycyjnie piątkowe lenistwo na wątku...

mnie głowa nadal boli, więc idę spać.
Jutro robie sobie babski wieczór z koleżanką, najpierw gorąca czekolada w knajpce- lub fajna smakowa kawka, a potem na 20.15 idziemy do kina na KOBIETy- czy któraś już widziała?

juleczko z wałkami nie pomogę, też kiedyś miałam takie do gotowania/ jeszcze w liceum/ i zawsze parzyłam sobie nimi łapki.

patrilla
- ale czy Pola ma słabe włoski, bo na fotkach to taka gęsta gruba czuprynka się wydaje? co do ciemiączka to nie mierz, ale mi się zdaje że Werci w ogóle nie zarasta, nie wiem muszę to obgadać z pediatrą. Mam nawet wrażenie że jej tak trochę główka się odkształca w mejscu gdzie kończy się ciemiączko nad czołem, ale może to jakieś moje schizy już są. ALe zgrubienie czuję...

xantia
- nabądź się z Elis na zapas, bo na 1000% będziesz tęsknić.

miniu- zapomniałabym Oli ślicza!!, taka delikatna dziewczynka

Byłam dzisiaj u fryzjera. 4 i pół godziny!!!- myślałam,że jajo zniosę. Fryzura bez zmian, tylko baleyage odświeżyłam. Chce mi się nowej fryzurki tylko cykor jestem.

Weronka dostała dzisiaj świetny płaszczyk na wiosę po kuzynce, z H&M, taki w stylu carskiej Rosji, no super!!! Szkoda ,że na wiosnę dopiero.

Idę spać.papatki!!!

.
Stary 2008-10-24, 20:49   #3084
minisia
Zakorzenienie

Heloł...

Robert był na usg i nie jest dobrze
Ma torbiel 1,8cm w nerce i powiększoną wątrobę, mocz ma OK.
W pon na 8:20 idzie do następnego lekarza i się okaże co dalej...
Mam doła, a w dodatku Robert ma czarne myśli, ja go pocieszam, a i tak nic z tego nie wychodzi...
Mam dosyć i ryczeć mi się chce...

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 21:05   #3085
Aelitka
Wtajemniczenie

Minisiu, głowa do góry, mój TŻ od ponad roku leczy się na nerki (kłębuszkowe zap.nerek z czymś tam jeszcze), jest już lepiej ale końca tak naprawdę nie widać.. co lekarz to inna teoria.... w dalszej perspektywnie możliwe dializy i przeszczep nerki... jak na razie w bardzo dalszej, ale widziałam w szpitalu gościa niewiele starszego od niego, co na dializy już jeździł...
mimo wszystko jesteśmy dobrej myśli, i chociaż czasem zdarzają się doły to nie ma co się poddawać. także kochana głowa do góry i trzymamy kciuki, będzie dobrze! Chłop młody jest, silny organizm, da sobie radę!

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2008-10-24, 21:11   #3086
Konto usunięte

minisiu, będzie dobrze.

dziewczyny moja babcia wylądowała wczoraj w szpitalu. ona ma problemy z sercem , z krążeniem, no i bardzo wyoki cholesterol, wiec mała przepływowośc żył. już 4 lata temu miała robione te udrażnianie- kronoro... (zpomniałam jak to się nazywa) no i teraz chyba bedzie znów musiała to mieć.

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki!

Dzisiaj byłam cały dzień w Szczecinie na szkoleniu. Umordowali nas wykładami! Muszę przez rok jeździć na szkolenie i potem mam egzamin na urzędnika, jeśli go obleję to automatycznie nie mogę pracować w sądzie ...

Acha, laseczki mam do was prośbę: Czy ma może któraś z was takie urządzenie jak termowałki, ale takie nowocześniejsze? Bo ja mam jeszcze te starego typu i gotuję je w garnku, moja mama też ma takie. I właśnie chciałam jej sprezentować te lepsze , no i oczywiście jakby się sprawdziły to sobie też bym kupiła .
Tylko ciekawa jestem czy one się sprawdzają...
Wklejam linka do allegro:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...870216#gallery
juleczko, z wałkami nie pomoge, nie znam się. Spytaj na dziale fryzjerskim wizażu.
A egzamin, kobieto zdasz, jak rok będziesz jeździc na jakieś kursy, to nie ma innej opcji.

Cytat:
Laseczki może by którach chciała licytować to wklejam linka: http://www.allegro.pl/item466402845_..._jak_nowe.html bo szperam sobie na allegro i znalazłam coś takiego.

EDIT:
I jeszcze wam coś pokaże: http://www.allegro.pl/item465954194_..._gratis_s.html.
Po obliczeniach za sztuka kosztuje 4,33 zł
katia, ten zestaw spodenek tez dzis oglądałam, fajne, szkoda że dziewczyńskie.
a te rajtki to niby tanie, ale u nas w sklepie one tyle samo kosztują- 3 zł za pare, nawet kilka tych samych wzorów widziałam. No i one mnie nie zachwyciły, tam oprócz bawełny i czegoś elastycznego jest jeszcze coś sztucznego, i one sa takie sztuczne w dotyku, nie lubię takich.
Ja kupiłam ostatnio maksiowi na zime takie super grube rajstopki, dodatkowo z porządnymi abs-ami, płaciłam 8, 50zł za pare- więc całkiem tanio, a sa takie normalne, w skąłdzie tylko bawełna 85% i elastan 15%.

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj u fryzjera. 4 i pół godziny!!!- myślałam,że jajo zniosę. Fryzura bez zmian, tylko baleyage odświeżyłam. Chce mi się nowej fryzurki tylko cykor jestem.

Weronka dostała dzisiaj świetny płaszczyk na wiosę po kuzynce, z H&M, taki w stylu carskiej Rosji, no super!!! Szkoda ,że na wiosnę dopiero.

Idę spać.papatki!!!
ja bym te jajo zniosłą!!

wklejaj fota, jestem ciekawa tej carskiej mody.

też pędze oddac się lenistwu.

dobranoc.
Stary 2008-10-24, 21:21   #3087
Aelitka
Wtajemniczenie

koronografia?
przerabiałam to z dziadkiem (przed bypassami) 2 lata temu... ty Lea też się nic nie martw, dobrze będzie

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2008-10-24, 21:32   #3088
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Kacper to też nałogowiec, ale ja jestem masochostką i staram się nie dawać mu smoka w dzień.
Ja też staram się nie dawać, ale Elis jak mosia gdzieś dojrzy to koniec!!

Cytat:

mnie głowa nadal boli, więc idę spać.
Dobraaaanoc!!

Cytat:
Jutro robie sobie babski wieczór z koleżanką, najpierw gorąca czekolada w knajpce- lub fajna smakowa kawka, a potem na 20.15 idziemy do kina na KOBIETy- czy któraś już widziała?
Ja mam jutro też babski wieczór . Chrzestna Elis przyjeżdża niespodziewanie . Filmu nie widziałam, ale chętnie bym się wybrała do kina...

Cytat:
xantia- nabądź się z Elis na zapas, bo na 1000% będziesz tęsknić.
Żeby to się tak dało...

Cytat:
Ja tam szaleję, włosy nie ręka

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
Heloł...

Robert był na usg i nie jest dobrze
Ma torbiel 1,8cm w nerce i powiększoną wątrobę, mocz ma OK.
W pon na 8:20 idzie do następnego lekarza i się okaże co dalej...
Mam doła, a w dodatku Robert ma czarne myśli, ja go pocieszam, a i tak nic z tego nie wychodzi...
Mam dosyć i ryczeć mi się chce...
Jest młody, silny i da radę!! A Ty razem z nim!! Hanusia da Wam sił i będzie GIT!!

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9463599]dziewczyny moja babcia wylądowała wczoraj w szpitalu. ona ma problemy z sercem , z krążeniem, no i bardzo wyoki cholesterol, wiec mała przepływowośc żył. już 4 lata temu miała robione te udrażnianie- kronoro... (zpomniałam jak to się nazywa) no i teraz chyba bedzie znów musiała to mieć. [/quote]

Cytat:
A egzamin, kobieto zdasz, jak rok będziesz jeździc na jakieś kursy, to nie ma innej opcji.

Cytat:
Ja kupiłam ostatnio maksiowi na zime takie super grube rajstopki, dodatkowo z porządnymi abs-ami, płaciłam 8, 50zł za pare- więc całkiem tanio, a sa takie normalne, w skąłdzie tylko bawełna 85% i elastan 15%.
Ja kupowałam Elis rajstopki z Gatty za 11,50 i 12,50 zł.

Cytat:
wklejaj fota, jestem ciekawa tej carskiej mody.
Ja też

Elis śpi, ja upiekłam chleb winny a teraz piecze się drożdżówka . Na jutrzejszy przyjazd Elis mamy chrzestnej z rodziną. Tak się cieszę, że ich zobaczę . To moja najlepsza przyjaciółka!! Niestety na stałe mieszka z rodziną w GB i na codzień pozostaje nam skype

Stary 2008-10-24, 21:39   #3089
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

czy Wasze dzieci mówią przez sen? Werka ma właśnie dość długi monolog

no i nie polazłam spać, bo mi łeb przeszedł
badziam się po allegro, chleba winnego bym zjadła...

.
Stary 2008-10-24, 21:42   #3090
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
czy Wasze dzieci mówią przez sen? Werka ma właśnie dość długi monolog
, szczególnie często i dużo mówiła po ukąszeniu. Wołała wtedy SIO OSIA!! SIO!! Teraz często śni jej się chyba Chipson i gada: PIESIO! NIUCHO! CACY! A TY A TY! NIUCHO!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości