![]() |
#4741 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
![]() ![]() ![]() Darusia...niee bałagam nie chcę żeby monitor okazał się przydatny bo nie wiem co zrobię jak mi dziecko oddech straci ![]() Miłego dziewczęta dzionka,choć brzydki jak nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kojca to myślę że to jest dobre dla dziecka które zaczyna wstawać (a my np. nie możemy cały czas za nim biegać) tam są takie uchwyty i może sobie ćwiczyć wstawanie bezpiecznie albo po prostu dobry jest taki kojec na ogród bo do spania to nie jestem przekonana raczej dla starszego dziecka.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki, ale ja tylko tak wyglądam: 1. mam 173 cm wzrostu i moja waga to 60-63 kg (bez ciąży) więc nie jestem chuda 2. nie chciałybyście mnie karmić, bo jem jak wieloryb!!! 3. brzuszek wyszedł taki szpiczasty bo się wygięłam aby go dobrze widać było, a że mam dosć dobre mięśnie na brzuchu i mało tłuszczyku (jeszcze) to tak wygląda jak taki kujec ![]() 4. faktycznie widać mi żebra raczej (mam wielkie kości, przeważnie ciut odstające) 5. mam brzuch BARDZO bardzo nisko, zaczyna się już prawie "między nogami" i też pewnie dlatego wrażenie tych żeber większe jaki brzydki zrobiłam (małą już teraz bo dawno mnie głowa mocno nie bolała) kawę, zajadam mleczną bułeczkę i widzę przez okno piękne słońce na dolnym śląsku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
u mnie w małopolsce brzydko jak nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaaaaa znalazłam na 156,nie wiem jak mogłam wcześniej przegapić.NO jest superowy,jesteś taka szczupła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj Justynko ![]() ![]() Cytat:
Jaga, memi trzymam kciuki aby wszystko miedzy wami i waszymi mezami sie poukladalo i bylo dobrze ![]() Ja koncze jesc owsianke i zbieram sie na basen. Trzeba sie cos poruszac ![]()
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.lipiec 2.sierpień 3.wrzesień 4.październik 5. niedawno tak rośnie moje szczęście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gabriella, no widac, urosl Ci, ale i tak jestes chudzinka, i nie wciskaj ze nie bo na zdjeciach widac. U mnie tez okropnie, szaro buro i do bani. Ja chce na Dolny Slask!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Dolny ślask powitał rano bezchmurnym niebem i słonkiem jak sie patrzy
![]() nie byłam co prawda na zewnątrz ale przez okno wyglada bombowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze później można dokupić a jeżeli chodzi o łóżeczka z mozliwoscia "przebudowy" na tapczanik (takie jak mówiła Spicegirl) to w Polsce też są, np.: http://www.allegro.pl/item466539095_...r.html#gallery tylko strasznie drogie W baby Fant oglądałam też łóżeczka i wszytskie są w granicach 200-800zł a na końcu rzędu stały dwa komplety mebli kolorowych - cena 2100zł - myślałam, ze to za cały komplet czyli łóżeczko, komodę i szafę ale okazalo się ze jednak nie i: szafa -2900zł komoda 1900zł łózeczko 2100zł spoko, co nie....?tym bardziej, że to są normalne meble tylko pomalowane na np kolor seledynowy z bezowym i jakis jeden motyw doczepiony ...np motylek....
![]() |
#4752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
znowu tak fajnie mi się spało, ale maluch zaczął kopać i mnie obudził ![]() u mnie pogoda znowu tragiczna, no ale w końcu jest jesień miłego dnia życzę ![]()
#4754 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny,
nie ma to jak spać do 10 ![]() U nas od rana piękne słoneczko, wymarzona pogoda na spacer. Ja własnie zjadłam pyszne sniadanko, ale na razie jeszcze nie chce mi się wychodzić. Oj rozleniwiło mnie to siedzenie w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza nastała? śpicie?
![]()
#4756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moj tez jest kochany, choc nie doswiadcza nas zycie tak jak was, to jestem pewna ze w takiej sytuacji tez by sie tak zachowywal, na mojego meza to czasami ja sie zloszcze, ze za bardzo sie ze mna cacka (jak wracamy z zakupow nie wolno mi nic a nic zaniesc do mieszkania), ale on mowi: teraz jestes w ciazy i cicho siedz i mnie nie denerwuj, a jak jest w domu to mimo ze ja nie musze lezec ani nic takiego, zawsze herbatke poda i tylko pyta jak sie czuje i czy mi wygodnie ![]() A ze jest zaczepiaka straszny i celowo mnie troszke poddenerwuje to potem tylko mamy kupe smiechu bo to *******y sa, zreszta ja sie tez z nim draznie czasami ![]() Taka nasz sytuacja ze czasami kilka dni siedzimy ze soba razem, razem pracujemy i nie mamy tu za duzo znajomych ale jakos sie nigdy ze soba nie nudzimy i szukamy w zyciu tylko pozytywcnych stron ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja przy wzroscie 158 przed ciaza wazyłam 61-62 kg wiec to ja nie jestem chuda, choc u mnie to jest własnie to dziwne bo po mnie nie widac tej wagi dlatego ze jak juz kiedys pisalam ja mam bardzo grube kosci i szeroko rozstawione wiec to one troche duzo waza! No ale tłuszczyk tez jest, zwłaszcza był na brzuchu i udach...... A jesli chodzi o wage w ciazy to jeszcze niedawno (2 tyg temu) marudzilam wam tutaj ze ani grama nie przytyłam, ze waga stoi w miejscu a teraz szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zadomowienie
|
he he he, nie pomyslalabym, takie niewinne slowo a zawiera w sobie przeklenstwo i mnie na cenzurowane wzieli w poprzednim poscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dopiero podczas tego remontu zaczelam sie troche klucic z moim, no bo wiadomo juz wszystkich ten syf wkurza, kasa sie szybko skonczyła trzeba z wypłaty dokladac, no i kwestia gustu jesli chodzi o wybor czegos bo mamy inne gusta ![]() ![]() ![]() A wczoraj pozno wieczorem chyba ok 23 jak lezelismy w lozku to mały zaczał sobie co jakis czas mnie kopac kazałam mojemu przylozyc reke i czekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć Mamusie!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |||
Raczkowanie
|
Widziałam ten wózek brevi w sklepie. Też mi wpadł w oko i powiem że jest całkiem fajny. Dobrze się prowadzi, jest zgrabny, ale czy lekki to nie wiem bo go nie podnosiłam
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A po moim wczorajszym poście nadal cisza. Czyżby nikt go nie zauważył? ![]() No trudno ![]() Może uda mi się w domku zrobić fotkę mojego brzusia to Wam pokażę. Jak tak patrzę na Wasze to mój przy końcu 17 tygodnia wydaje mi się trochę duży ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy tak samo - własciwie się nie kłócimy a jak nawet któreś się zdenerwuje to trwa to najwyżej pare minut. My też się ze sobą nie nudzimy, nawet teraz kiedy praktycznie wcale sie z nikim nie spotykamy - ale my po prostu uwielbiamy ze sobą spędzać czas, razem robić wszystko w domu (teraz to polega na tym, że ja tylko mówie a on to wykonuje), rozmawiać ze sobą i sie wspólnie śmiać ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zadomowienie
|
Agatka a ty cos pytalas w tym poscie? bo jak chodzi o wozek to bardzo ladny, tylko ja bym wybrala z 3 kolkami tylko, a jak rozstepy to mi bardzo przykro... ja sie jednak smaruje, a nuz to pomoze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Raczkowanie
|
No w sumie to nie pytałam się o nic
![]() Ale myślałam że jakoś zareagujecie na mój wybór wózka, ale ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nas nie stać na taki drogi wózek ![]() planujemy kupić taki za max 800zł, no chyba, że naciągnę męża na x-landera w grę wchodzi jedynie nowy wózek, mąż używanego nie chce, a byłby o połowę taniej no trudno, ja będę walczyła
![]() |
#4767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekamy na fotke brzuszka ![]() ![]() Agatko wozke masz odlowtowy ![]() No i tak jak pzypuszczalam , slonce nam swieci pelna para ![]() ![]() Ja juz tradycyjnie po basenie ![]() Odnosnie mezow, ja tez nie wiem co bym zrobila bez mojego ![]()
![]() |
#4768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() x-landery są super. Też się jeszcze zastanawiam nad nim. Znajoma go ma i jest zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
Ja się zastanwiałam nad drozszym wózkiem ale doszlismy do wniosku ze nie ma sensu. Po pierwsze nie ma wózka idealnego. Przynajmniej dla mnie
![]() ![]() choć siedzisko spacerówki nie bardzo mi sie podoba i zreszta jest to wózek dość cięzki to gondola jak dla mnie wymarzona...duża i podnoszonymw kilku pozycjach oparciem więc jak dzieciak bedzie mial te 4-5 miesiecy i bedzie chcial juz ogladac swiat to jest to mozliwe juz w gondolce ![]() No i wózek kosztuje 800-900 zł w zaleznosci od sklepu. Jesli jako spacerowka sie nie sprawdzi to go sprzedamy za jakies 500 zł i kupimy spacerówke patrząc juz w tym momencie na lekkość stelaza itp... Ale o gustach się w sumie nie dyskutuje i ile nas jest tyle różnych wózków nam sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.