![]() |
#3751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
[quote=virtual_reality;943 8952]Napadłam dzisiaj Douglasa z moją listą wpisaną na komórce, znaleźć nie mogłam niczego wiec pokazałam ową liste pani która stała pod półkami, jaki szok przeżyłam kiedy stwierdziła że nic z tego nie ma (a paru perfum nie zna wogole)
![]() No i lipton ![]() Dorwałam na pocieszenie butelke Poeme i jestem zachwycona ![]() szkoda ze nie jest w promocji jakiejs wiekszej ![]() Próbowalam go sprawdzic na fragrancex ale stronka mi nie działa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3752 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3753 |
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo :
Mini EDP View Image 0.14 oz $20.00 45% $10.99 Eau De Parfum Spray 1 oz $45.00 23% $34.84 Eau De Parfum Spray 1.7 oz $60.00 20% $47.71 Eau De Parfum 3.4 oz $65.00 17% $53.65 Eau De Parfum Spray 3.4 oz $80.00 21% $63.55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3754 |
|
Dziekuje Ci bardzo
![]() Juz mi sie naprawiło i chyba sie skusze na 30ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dziewczyny, pomóżcie
![]() Dostałam dzisiaj meila z numerem przesyłki z truskawy i nie mogę go wpisać na stronie Strawberry, żeby sprawdzić, co się dzieje z paczką ,bo nie mieści mi się cały ten numer w okienku ( nie daje się wpisać trzech ostatnich znaków) ![]() Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Czy ktoś wie, co z tym zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tu moze pies lezy pogrzebany numer zamowienia - order confirmation - ok 9 liczb numer przesylki - tracking ref. - kilkanascie liczb |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
Big Mamo, nie wpisuj w okienko na stronie główniej Strawberrynet numeru przesyłki, tylko numer Twojego zamówienia (to są same cyfry, bez liter). Tak to działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3758 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
Aaaaaaaaaaaa........ ![]() Głowę bym sobie dała uciąć, że przy poprzednich zamówieniach wpisywałam numer przeesyłki. Ale jak z powyższego widać moja głowa niewiele jest warta - sklerozis multiplex. Nasturcjo , Homyku ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A do mnie już lecą Armani Red White i Lalique - Le Parfum ![]()
![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi drogie zorientowane Panie
do kiedy ta zapachowa promocja ma trwac ( bo albom ja slepa, albo rzeczywiscie informacji nie ma ) nie wiem czy sie debetowac, czy dolewac, czy czekac jeszcze dni pare az sie samo doleje ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3762 |
|
Chcialam to Lalique - Le Parfum powąchac ale u mnie w Douglasie bieda taka ze szok, nic nie mają
![]() Ide jutro niuchnąc jeszcze raz Poeme i Bvlgari (tylko nie pamietam ktore, chyba Omnia cos tam fioletowe) i szykuje sie na zakupy, tym razem na fragrancex bo taniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie wiem - a mam ochotę na jeszcze dwa zapachy. Niestety złotówka drożeje w takim tempie, ze w listopadzie niektóre okazje już nie będą takimi okazjami jak dziś ![]() mój Lalique przez dwa dni zdrożał o 20 zł (zablokowane miałam na karcie 157, a zapłaciłam 177) - i choć zawsze płaciłam kilka zł więcej niż było zablokowanych, to nigdy jeszcze różnica nie była tak duża Jak kupować - to już (kto ma kartę w złotówkach) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety zasielenie nastapi dopiero w piatek, a jak zaczne z pelnego ( nie do konca swojego ) w prozne nalewac to mnie z domu eksmituja. Nie chce zostawiac pobocznych sladow rozrzutnosci ![]() Mam nadzieje, ze potrwa jeszcze chociazby do piatku, zebym zdazyla kupic dwie meskie buletki. Swoja droga niebawem wystaruje promocja mikolajkowa, a pozniej swiateczna ( moze wiec potrwa do tego czasu, cholera ich wie ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, w chwili obecnej najlepiej opłaca się płacić za zakupy paypalem. Wysyłajcie jednak ZŁOTÓWKI (paypal sam przewalutuje, ale bez straty dla nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, dubel wyszedł.
![]() |
#3768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szampana otworzę, jak już przesyłka do mnie dojdzie, ale już teraz mam niemałą satysfakcję ![]() W ramach moich przygód zaliczyłam także zaginięcie paczki. Jeśli Wam tez się coś takiego przydarzyło, to Warszawie informacje o paczkach można uzyskać: 022 548 17 68-9 Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-24 o 21:01 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz tylko moja musieć jakoś tego paypala uruchomić A przy używaniu paypala nie ma "jakicheś" opłat ukrytych? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przechodzilam te katusze kilka tygodni temu ( samam przeszla ) To co pisze Mariola, zgadza sie powiem nawet, ze dzis placilam za wygrana kilka dni temu aukcje ( eBay ) i przeliczylo mi z daty kiedy wygralam aukcje ( a to sie zdziwilam ) Oplata jest jedna, u mnie podlaczenie karty kosztowalo 15 NOK, czyli jakies 6 zl ( ja glupia poprzyciskalam trzy razy, bo sie nic nie dzialo, i sciagnelo mi 15 x3, ale wazne, ze juz dziala, przelewa, sie placi ![]() Szeptem, gratuluje wygranej batalii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo kartę mam z mbanku (tzw. delfinek) i on ma za walutę rozliczeniową nie wiedzieć czemu euro. jak nią płacę, to mi za euro kupują dolary po czym mi te dolary sprzedają i stąd ta drogość . ![]() ![]() No to ja się pytam, czy jak podepnę kartę to mi tych zł nie będą kupować i sprzedawać "tam i nazad" za euro ? No nic. Moja będzie próbować. Jak nie dać rady, bo stara już być , to prosić o pomoc Nasturcję, skoro się zadeklarowała. Czy ewentualnie można na priv, coby nie zaśmiecać wątku? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3773 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przy takim kursie dolara wy cos w ogole kupujecie na truskawie ?
Rozumiem ze promocje duze, pewnie tez ze wzgledu naduze wzmocnienie dolara i malo kto kupuje. Ja za moje Tigi do włosów kupione niecały miesiac temu zapłacilam 31,50 ateraz kosztuje 46 zł ![]() Zakochalam sie w truskawie i tanich kosmetykach a teraz nie bedzie mnie na nie stac :p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poki co pokrotce, ja sobie podlaczylam najprosciej jak mozna przez eBay jesli masz tam konto, to dwa pstrykniecia i wszystko masz aktywowane a jesli nie masz wlaz na strone PayPala i bedziemy myslec ( juz prywatnie ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3775 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Mariolu niestety tego Givenchy nie wątachałam bo dopiero teraz patrze na wizaz, przy najblizszej okazji sprawdze ![]() EDIT: Kupiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na innych stronach nie da się, bo nie pokazują ceny w zł ![]()
![]() |
![]() |
#3777 | |
|
Cytat:
![]() Będę miec swoj wymarzony zestaw, na dzien i na wieczór. Eh... byle mnie bakcyl nie dopadł bo skoncze biedna lecz szczesliwa. bo pachnąca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
Ha, konto PayPal założyłam i co z tego
jest tak jak miałam nadzieję, że nie będzie - tzn. "delfinka" z mbanku nie da się powiązać z paypalem. W sumie jest to bowiem nietypowa karta debetowa. UMARŁ W BUTACH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3779 |
Wtajemniczenie
|
A ustaliłaś na mLinii limity do transakcji internetowych? Bo może tu jest problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet te limity ustala się osobno dla truskawy, a osobno dla fragrancex (co się okazało jak nie mogłam na fragrancu zapłacić) bo oni się jakoś inaczej autoryzują Zadzwonię na mlinię i zapytam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.