![]() |
#271 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))
Cytat:
* taka tam prowokacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potraktujcie seks jaka zabawe... np wlaczcie zakladanie prezerwatywy do gry wstepnej... nie matwcie sie ze tak dlugo wam sie nie udaje... popracuj nad atmosfera zeby poczul sie swobodnie i rozluzniony... a ile macie lat? (jesli moge zapytac)
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
ja mam 18, a on 23 ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
![]() pisze tu bo mam problem :/ wspolzycie zaczelam w wieku 18 lat czyli 4 lata temu i nigdy nie mialam orgazmu pochwowego :/ a partnerow mialam 6 wiec nie sadze ze to kwestia partnera. lechtaczkowy miewam bardzo zadko. do tego moj TZ krotko moze uprawiac sex. mowi ze moze robic to dluzej ze sie postara. do tego nie kreci mnie gra wstepna, rzadko jestem podniecona, sam sex sprawia mi przyjemnosc ale pieszczoty juz prawie wcale, nie lubie minetki, palcvami tylko czasem mi sie podoba, biust rzadko pozwalam piescic bo najczesciej mnie to drazni. do tego biore antydepresanty i tabl antykoncepcyjne wiec to pewnie oslbia libido i szanse na orgazm. jestem sfrustrowana, podniecam sie jak mysle o sexie z innym mezczyzna. moj facet tak srednio mnie pociaga ale go kocham. co ja moge zrobic? isc do seksuologa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co mam zrobic, lecztaczkowy orgazm z nim mialam ale tylko 3 razy przez prawie 2 lata jak jestesmy razem(a bylam kiedys z facetem z ktorym zawsze mialam lechtaczkowy), dodam ze te orgazmy byly na poczatku naszego zwiazku. a jak mialam miesiac przerwy w braniu tabletek to libido mi podskoczylo. ogolnie to minetki nigdy nie lubilam, pacami roznie ale sam stosunek zawsze lubie i zawsze daje mi przyjemnosc ale nie taka zebym byla bliska orgazmu, po prostu jest mi dobrze. najlepiej mi jest w pozycji od tylu, nie znosze sie kochac na jezdzca. nietypowa kobieta ze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
ale ja go kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
To może spróbuj pogadać z nim, tak od serca
![]() ![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta
![]() mam mały problem.. a mianowicie podczas seksu.. czuję jak jego penis mocno ociera się o hmmm.. pęcherz?? Czuję wtedy że muszę jak najszybciej iść siku. Byłam dziś u ginekologa ale jakiś taki stary dziad który w ogóle był moim zdaniem nieszczególnie zainteresowany pacjentką. A kiedy powiedziałam mu o swoim problemie wymamrotał tylko pod nosem "to normalne"... No super tylko szkoda że to taki dyskomfort dla mnie i mojego chłopaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie mam większych problemów łóżkowych z moim partnerem jak na razie. Chociaż... Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Z łechtaczkowym nie mam problemu. I z reguły nie przepadam, jak Tż robi mi palcówkę, bo "ona" zaraz wysycha i zaczyna boleć... Proponowałam Tż, żebyśmy kupili - jak kiedyś (z myślą bardziej o eksperymencie przy normalnym stosunku) - żel z durexa. Wtedy zobaczyłam jego minę i widziałam, że nie bardzo chce. Wyznał mi, że woli naturalnie i nie lubi jak używamy czegoś "obcego" bo wtedy myśli, że sam mi nie daje rady i takie tam... A mnie będzie trudno bez niczego nawilżającego i nie wiem co teraz zrobić... Tak samo kiedyś zażartowałam, że może mi kupić wibrator, bo jak nie ma go przy mnie, to czymś mogłabym go zastąpić i przy okazji moglibyśmy się pobawić tym razem. On wtedy właśnie zareagował podobnie jak przy tym żelu... I nici z zabawek chyba. Co zrobić tu, jak myślicie? Ja bym chętnie wypróbowała takie rzeczy...
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Ale ja właśnie robię siku i przed i po i w trakcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
No właśnie mam zamiar iść za miesiąc, po odebraniu wyniku cytologii w przychodni państwowej. I dlatego liczyłam, że może Wy wizażanki macie jakieś większe pojęcie i mi coś podpowiecie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
Siema dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
tak, mnie się tak czasem zdarza. z reguły wtedy, gdy przez moment chociażby skupię się na czymś innym, coś innego zwróci moją uwagę, albo gdy Tż zrobi chwilową przerwę w pieszczotach (choćby 2 sekundy i już mija to uczucie)
![]() |
#289 |
Kobieta z klasą
|
A co powiecie na coś takiego ( po cichutku liczę, że nasz "Wizażek" też się wypowie)
Otóż spotykam się z superowym facetem, strasznie mnie kręci. Kochaliśmy 3 razy i za każdym razem było to takie szybkie, że nie wiedziałam czy to już koniec czy poprostu przerwał na chwilę. Podczas imprezki, po alkoholu ( nie za dużo) trwało to odrobinę dłużej i kilka razy, natomiast ostatni raz : gra wstępna około 10min. ( wystarczająco , bo już nie mogliśmy dłużej wytrzymać) wszedł i po słowach już nie wytrzymam wyszedł i skończył. Dodam, że facet ma 35 lat i nie jest jakimś prawiczkiem, nie doszłam jeszcze do rozmowy na ten temat bo nie chcę mu sprawiać przykrości ale powiem szczerze, że jestem w szoku. W trakcie okazuje mi bardzo dużo czułości, jest słodki itd. no ale chciałabym kurcze wiedzieć co jest grane? Wiem, że czeka nas poważna rozmowa, chciałabym wiedzieć czy spotkałyście się z taką sytuacją?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Karena, prawdopodobnie bardzo go podniecasz, to początek Waszego życia intymnego...ale jeśli ciągle będzie mial przedwczesny wytrysk musisz z Nim o tym pogadać, bo zaczniesz być coraz bardziej sfrustrowana i rozczarowana.
Może zacznijcie od seksu oralnego i jak pierwsza fala podniecenia przejdzie spróbujcie od nowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Moj Tz ma tak, ze tez by szybko doszedl, wiec w trakcie sexu czesto przerywa na jakis czaes, w tym czasie mnie piesci rekami lub jezykiem, a jak troche ochlonie to znowu rusza do akcji. Niby fajnie, bo laczac sex i pieszczoty mam orgazm lechtaczkowy, ale chcialabym sie czasem kochac bez przerw, bo mnie bardzo "wybijaja z rytmu"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
nam tez nie raz zdarzaly sie lozkowe wpadki ;p np,. w czasie naszego ostrego sexu mojemu TŻ wyskoczyl krwiak tak sie ostro zabawialismy no i trzeba bylo odpoczac tydzien od siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze problemy łóżkowe...seks:))
też mam ten problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
Biorę tabletki, jestem przy pierwszym opakowaniu, przy pierwszym razie własnie bez gumek, strasznie ciezko było mu wejsc i mnie bolało
![]() ![]()
![]() |
#295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Tez mam problem....Ze swoim TZ jestem od roku.Przez pierwszych kilka miesiecy nasz seks byl boski,poprostu moglismy kochac sie kilka razy dziennie,kilka razy pod rzad i zawsze nam bylo malo.Ogromnie mnie podniecal,byl 1 facetem,ktory umial mnie tak rozpalic.Ale ostatnio...Seks jest czesto tematem klotni... Rzadko mam na to ochote. Nic mnie nie podnieca.Ani pocalunki,ani oral,ani dotyk.Gdy dotyka moich piersi-albo nic nie czuje-albo mnie to drazni.Moja lechtaczka tez jest zupelnie obojetna na pieszczoty. Jestem sfrustrowana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Miałam tak :/ byłam u ginekologa.. To było jakieś otarcie i nic poważnego na szczęscie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
ja podczas stosunku mam skurcze rąk i twarzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Zacytuje tutaj to co wrzuciłam już w innym wątku... co do parcia na pecherz w trakcie stosunku
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się czy inne kobiety też tak mają : otóż zupełnie nie odczuwam ochoty na seks rano, mój Tż za to odwrotnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.