Legnica i okolice - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 18:31   #331
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Legnica i okolice

No więc przezylam
Instruktor wporzadku, szlo mi jak na moje oko calkiem dobrze, zreszt na zakonczenie sam to powiedzial Jedynym minusem jest praca heh gdyby nie ona to moglabym szybko wyjezdzic godziny a tak to lipa Chyba ze 2 miesiace bede miec te jazdy, bo gosciu nie zawsze ma auto po poludniu. Czasami ma po prostu rano i nie ma rady a z pracy sie nie zerwe. Szkoda bo wydaje mi sie ze w takich godzinach szczytu to bym sie nauczyla, a tak po pracy to nie wiem. Zobacze, moze w jakis weekend sie uda ehhh

Jedno wiem, jak patrze na to wszystko, to przed egzaminem juz tym zewnetrznym z jazdy to sie bede strasznie bac No chyba ze sie naprawde rozjezdze

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-22, 19:29   #332
maudy
Wtajemniczenie

to dobrze ze trafilas na dobrego instruktora bo z tego co slyszalam od znajomych to niektorzy sa nieciekawi a ja sie moge pochwalic ze bylam dzisja na tej pierwszej lekcji z japonskiego i moge Wam powiedziec ze calkiem fajna sprawa Tylko troszke ciezko zrozumiec wykladowce ale to zawsze jakies nowe i ciekawe doswiadczenie jak bym opuscila pwsz to najbardziej bede tesknic za japonskim i podstawami prawa
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 14:36   #333
Anecka
Zakorzenienie

No wlasnie.. i co ten japonski byl za darmo?

Ja wczoraj wrocilam z Londynu i przezylam najzaajefajniejsze urodziny w zyciu Pochodzilam sobie po najbogatszych dzielniach w Londku, zwiedzilam wszystkie mozliwe sklepy: Prada, Jimmy Choo, Versace, D&G.. no miodzio. A tak w ogole to myslalam ze widzialam Hugh Granta.. kurde no a moze to byl on w sklepie Boss

No i tak w ogole to wczorajszy lot samolotem byl po prostu niesamowicie cudowny jesli chodzi o widoki.. wlasnie przegladam zdjecia i nie mgoe sie nadziwic.. ahhh..

Beata, to kurcze fajnie ze masz prace. Ja w poniedzialek ide sie zarejestrowac do Urzedu, ale wyslalam wlasnie CV na staz ( :/ ) do biura podrozy Uwielbiam turystyke, wiec chcialabym sie dostac.. :/

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 14:43   #334
Apiska
Zakorzenienie

Słyszałam, że potrzebują kogoś to H&m, sama myślę czy jutro nie zanieść CV. Ale mogłabym jedynie na weekendy.

Beat@, do jakiej szkoły chodzisz na kurs?
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 15:03   #335
maudy
Wtajemniczenie

tak japonski jest za darmo jesli chodzi o prace to chyba jeszcze pojde do mc'donalda na weekendy bo szukaja osob chetnych do pracy i placa 9.5 na godzine na reke
Anecka skoro piszesz ze przezylas najwspanialsze urodziny w zyciu to w takim razie spoznione zyczenia urodzinowe
Stary 2008-10-24, 15:13   #336
Apiska
Zakorzenienie

Maudy do Maca potrzebują na weekendy? skąd masz tą informację?
Może i ja bym się przeszła. Fajna kasa.
Ślub

41/40
Stary 2008-10-24, 15:30   #337
maudy
Wtajemniczenie

wiem bo sama chialam tam pojsc ale rodzice nie chca sie na to zgodzic ;/. a bylam sie dowiadywac i tam sobie mozesz sama ustalic w jaki dni chcialabys pracowac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-24, 15:54   #338
Apiska
Zakorzenienie

O super, może spróbuję.
Ślub

41/40
Stary 2008-10-24, 15:55   #339
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Apiska chodzę do domino

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 16:03   #340
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
tak japonski jest za darmo jesli chodzi o prace to chyba jeszcze pojde do mc'donalda na weekendy bo szukaja osob chetnych do pracy i placa 9.5 na godzine na reke
Anecka skoro piszesz ze przezylas najwspanialsze urodziny w zyciu to w takim razie spoznione zyczenia urodzinowe
Dziekuje za zyczenia

Moglam isc kurcze na ten japonski, ale i tak raczej rezygnuje ze studiow bo i tak maja nasz rok rozwalic.. to juz ich wyprzedze i poszukam pracy

Szukalam pracy na weekendy, ale wlasnie nie bylo, wiec strzelilam focha i szukam na caly etat.. w koncu niedlugo musze zaczac splacac kredyt studencki

Maudy idz do tego Macdonalda i zobacz, a rodzice powinni sie cieszyc ze chcesz zarabiac Z reszta moj przyklad: chcialam jakos po maturze znalezc prace na weekendy czy popoludniowa ale mama sie nie zgadzala i powiedziala ze i tak sie w zyciu napracuje.. no i to byl blad ze ja posluchalam. Bo jak pozniej zaczelam prace (dopiero po skonczeniu studiow) to wszystko bylo inaczej, w koncu nie musialam sie prosic o kase na podpaski itd.. w koncu mialam swoje pieniadze, co prawda tylko 650zl miesiecznie bo to staz byl.. no i za duzo z tego nie mialam bo w koncu zaczelam leczenie u prywatnego dermatologa, ale bez tej kasy to pewnie bym dalej miala twarz jak mutant po czarnobylu

a tak.. jest OK chociaz znow jakies mutanty wychodza.. tak wiec czas na pracę

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-10-24, 16:08   #341
maudy
Wtajemniczenie

wlasnie chodzi o to ze oni sie nie chca zgodzic bo mam juz 1 prace i musze wstawac do niej o 4.30 a po za dla nich najwaznijsze jest to zebym sie utrzymala na studiach i zebym caly czas sie w ta informatyke bawila... chbyba ich nie obchodzi to ze ja nie wiem czy sie chce w ta informatyke bawic
Stary 2008-10-24, 17:59   #342
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie chodzi o to ze oni sie nie chca zgodzic bo mam juz 1 prace i musze wstawac do niej o 4.30 a po za dla nich najwaznijsze jest to zebym sie utrzymala na studiach i zebym caly czas sie w ta informatyke bawila... chbyba ich nie obchodzi to ze ja nie wiem czy sie chce w ta informatyke bawic
Wiesz co nie jestes pierwsza osoba ktora pisze (domyslam sie z Twojej wypowiedzi) ze zaczelas studia na infie i raczej Cie to nie ciagnie bardziej..

Moj TŻ skonczyl informatyke, ale powiedzial, ze np. w Liceum strasznie sie interesowal komputerami itd.. a jak poszedl na studia to sie zniechecil. Teraz jak juz skonczyl to znow mowi ze go ciagnie do informatyki.. heh normalnie czasami jak go slucham to mysle ze kiedys byl kobieta

A ja teraz mam taka sytuacje, ze wlasnie chce zrezygnowac ze studiow a rodzice sie boczą bo juz rok sobie wolnego od studiow zrobilam a niektorzy z mojego rocznika wlasnie magistra kooncza.. a ja nawet nie zaczelam.. no ale kurde studia nie zajac, nie uciekna :/ Nie moja wina ze nie mialam kasy na studia a na te co sie terz wybralam prawdopodobnie nie wypalą z tyloma osobami na roku..

Maudy, trzymam kciuki za Ciebie Licza sie checi kurcze

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-10-24, 18:08   #343
maudy
Wtajemniczenie

dziekuje ale jestem teraz w takim momencie ze nie wiem czego chce. Nie wiem czy chce zarywac noce po to zeby wziasc sie za siebie i osiagnac jaknalpesze wyniki w nauce, nie wiem czy nie lepiej pojsc do szkoly policealnej. I moze to glupio zabrzmi ale nie mam najlepszego humoru a rodzice mi go jeszcze psoja tym faktem ze nie moge pojsc do mc'donalda do roboty
Stary 2008-10-24, 18:12   #344
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za praca, że tak wcześnie wstajesz?

Myślałam nad tym McDonald, ale nie mam ksiązeczki sanepid. Także odpada. w pon idę na rozmowę do CArefoura na rozkładanie towaru, zabawki.
Ślub

41/40
Stary 2008-10-24, 18:15   #345
maudy
Wtajemniczenie

Apiska ja wlasnie w carefurze towar wykladam tylko ze jestem na serkach z turka i na bakomie a wstaje tak wczesnie bo chce zdarzyc przed szkola, w sklepie sami sie dziwia co ja tak wczesnie tam robie
Stary 2008-10-24, 18:45   #346
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje ale jestem teraz w takim momencie ze nie wiem czego chce. Nie wiem czy chce zarywac noce po to zeby wziasc sie za siebie i osiagnac jaknalpesze wyniki w nauce, nie wiem czy nie lepiej pojsc do szkoly policealnej. I moze to glupio zabrzmi ale nie mam najlepszego humoru a rodzice mi go jeszcze psoja tym faktem ze nie moge pojsc do mc'donalda do roboty
Wiesz, moze wystarczy po prostu poczytac cos i juz a nie kuć Szczerze Ci napisze ze na 1 roku studiow uczylam sie normalnie itd.. a potem poszlam po rozum do glowy i chodzilam po prostu na wyklady, totalnie zero nauki a wyniki prawie takie same jak sie uczylam Po za tym pracodawcy przeciez nie patrza na wyniki w nauce.. no chyba ze chcesz stype naukowa

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-10-24, 18:49   #347
maudy
Wtajemniczenie

wiem ze podstawa dobrej nauka sa checi.. a ja wlasnie ich nie mam... Poszlam do liceum i uwazam ze to byl zly wybor i ze mam 3 lata zmarnowane a nie chce tego samego bledu popelnic ze studiami.Najgorsze jest to ze wlasnie ja nie wiem co chce dalej w zyciu robic i moze jakas przerwa by mi sie przydala , ale moich rodzicow do tego sie nie przekona.
Stary 2008-10-24, 19:08   #348
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Apiska ja wlasnie w carefurze towar wykladam tylko ze jestem na serkach z turka i na bakomie a wstaje tak wczesnie bo chce zdarzyc przed szkola, w sklepie sami sie dziwia co ja tak wczesnie tam robie
Oo a długo już tam jestes??
Na jakiej zasadzie pracujesz?
Mi pan przedstawił ofertę 50h/m-sce. 300zł.
Ślub

41/40
Stary 2008-10-24, 19:14   #349
maudy
Wtajemniczenie

to znaczy to jest tak ze ja pracuje dla bakomy i turka a pracuje troszke pozniej niz od poczatku miesiaca . Pracuje tak ze rano przyjezdzam mam wypakowac towar z magazynu na sklep i posprawdzac terminy ( czy sie termin waznosci nie konczy), porobic etykiety i takie tam sprawy wizualne . Pamietam ze z bakomy mam do zrobienia 28 godzin i placa mi za to 200 zl a z turka 18 godzin i mam za to 120 zl. Ale wiadomo ze robie wiecej w robocie bo to tez zalezy od tego jakie sa dostawy.
Stary 2008-10-24, 19:30   #350
Apiska
Zakorzenienie

Aha rozumiem, ale kurcxę na lodówkach zimno brr. I jak przyjeżdżasz o tej 4:30 to do której jesteś w markecie? i jak funkcjoinujesz w szkole? A po szkole znów na C? a wogole to mieszkasz gdzieś w okolicach C?
Ślub

41/40
Stary 2008-10-24, 19:34   #351
maudy
Wtajemniczenie

ja wstaje o 4.30 a w pracy jestem kolo 6 i przed 8 koncze i do szkoly jade . Mieszkam w sumie na koperniku. A w szkole zalezy jaki wyklad jest pierwszy bo czasami jak jest niezaciekawy to mi sie zdarza przysypiac . Ale zazwyczaj jest tak ze jak przed 6 wyjde z domu to kolo 16 jestem.
Stary 2008-10-24, 20:03   #352
Apiska
Zakorzenienie

a godz sama ustalAłas??
Ślub

41/40
Stary 2008-10-24, 20:18   #353
maudy
Wtajemniczenie

tak, ogolnie na serwisach samemy sie godziny pracy ustala
Stary 2008-10-24, 20:20   #354
Apiska
Zakorzenienie

A to spoko dam znać co ustaliliśmy w pon A na nocne zmiany też mogłaś się wpisac?
Ślub

41/40
Stary 2008-10-24, 20:42   #355
maudy
Wtajemniczenie

w sumie to nie wiem bo w nocy jak juz to sie inwentaryzacje robi. Ale wszystko to jest kwestia ugadania sie z kierownikiem dzialu
Stary 2008-10-26, 17:04   #356
Anecka
Zakorzenienie

Kurde a ja wsciekla jestem i smutna zarazem.. bo skonczylam studia rok temu no i przez poprzedni caly rok pracowałam w Polsce a potem w UK.. no i mialam isc teraz na studia uzupelniajace.. (juz wtedy rodzice byli zli ze wolalam isc do pracy niz dalej sie uczyc.. no LOL po prostu).. no i teraz sie okazuje ze nasz kierunek prawdopodobnie bedzie zlikwidowany, wiec jakby nie z mojej winy nie bede dalej chodzic.. z reszta zamiast uzupelniajace to to sa az 4 letnie studia.. a mialo byc zrobione, ze to beda studia 2 letnie.. no ale dobra..

no i dzis mowie matce ze ja juz zrezygnuje ze studiow i ide do pracy bo szkoda tracic kazdego dnia, to focha na mnie strzelila ze wole isc do pracy niz do szkoly.. ze znow zle wyralam szkole itd.. ze ludzie w moim wieku maja juz magistra a ja nawet nie zaczelam..

smutno mi

musze splacac kredyt studencki niedlugo i musze miec kase, wiec jak ide do pracy jest zle.. jak sie ucze to tez jest zle ze nie pracuje..

matka do mnie ze ludzie jakos godzą prace i uczelnie.. no ja rozumiem ale to pewnie praca na pare godzin a ja chce isc do nnormalnej roboty po 8-10h :/ wiec jak mam niby w tym czasie chodzic na studia

Wkurza mnie to ze mam tyle lat ile mam i nie moge mieszkac sama! chyba wszyscy moi znajomi sa na swoim bo maja mieszkania po dziadkach itp.. tylko ja zawsze jak sierota

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-10-26, 18:19   #357
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Kurde a ja wsciekla jestem i smutna zarazem.. bo skonczylam studia rok temu no i przez poprzedni caly rok pracowałam w Polsce a potem w UK.. no i mialam isc teraz na studia uzupelniajace.. (juz wtedy rodzice byli zli ze wolalam isc do pracy niz dalej sie uczyc.. no LOL po prostu).. no i teraz sie okazuje ze nasz kierunek prawdopodobnie bedzie zlikwidowany, wiec jakby nie z mojej winy nie bede dalej chodzic.. z reszta zamiast uzupelniajace to to sa az 4 letnie studia.. a mialo byc zrobione, ze to beda studia 2 letnie.. no ale dobra..

no i dzis mowie matce ze ja juz zrezygnuje ze studiow i ide do pracy bo szkoda tracic kazdego dnia, to focha na mnie strzelila ze wole isc do pracy niz do szkoly.. ze znow zle wyralam szkole itd.. ze ludzie w moim wieku maja juz magistra a ja nawet nie zaczelam..

smutno mi

musze splacac kredyt studencki niedlugo i musze miec kase, wiec jak ide do pracy jest zle.. jak sie ucze to tez jest zle ze nie pracuje..

matka do mnie ze ludzie jakos godzą prace i uczelnie.. no ja rozumiem ale to pewnie praca na pare godzin a ja chce isc do nnormalnej roboty po 8-10h :/ wiec jak mam niby w tym czasie chodzic na studia

Wkurza mnie to ze mam tyle lat ile mam i nie moge mieszkac sama! chyba wszyscy moi znajomi sa na swoim bo maja mieszkania po dziadkach itp.. tylko ja zawsze jak sierota
nie przejmuj się nie tylko ty ja tez nie mam "punktu" zaczepienia wiec wszystko sama musze zdziałaś i do wszystkiego sama dojść. Kończe studia i nie ide na magisterskie bo troche mi sie nie opłaca na razie .. moze kiedys zrobie jak w legnicy będą A teraz chce w końcu faktycznie zacząć żyć i mieszkać już sama.
A mama twoja może bardziej boi się o to że się usamodzielnisz i wogóle to takie normalne u rodziców ... chcą trzymać dzieci jak najdłuzej
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-26, 20:23   #358
Anecka
Zakorzenienie

Ja juz niewiem o co jej chodzi.. wiesz mysle ze usamodzielnienie - raczej nie, bo juz mieszkalam rok sama itd, ale ona sie boi ze ja w ogole nie skoncze studiow tzn nie zrobie ich do konca czyli mgr, inz..
Ja to zrobie, ale kasy nie mam to co mam okrasc bank?

Jutro ide do Urzedy Pracy, zobacze co bedzie, szukam zaczepienia w biurze podrozy 3majcie kciuki

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-10-26, 20:25   #359
kiiiciiia
Zakorzenienie

Legnica na dolnym śląsku?

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-26, 21:30   #360
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ja juz niewiem o co jej chodzi.. wiesz mysle ze usamodzielnienie - raczej nie, bo juz mieszkalam rok sama itd, ale ona sie boi ze ja w ogole nie skoncze studiow tzn nie zrobie ich do konca czyli mgr, inz..
Ja to zrobie, ale kasy nie mam to co mam okrasc bank?

Jutro ide do Urzedy Pracy, zobacze co bedzie, szukam zaczepienia w biurze podrozy 3majcie kciuki
heh to ja chyba mam fajnie z moją mamą, raczej się nie wtrąca a na studia zawsze będzie czas. Moja ciocia niedawno kończyła a ma koło 40 także jak bedzie trzeba to się zrobi, a skoro jesteś w potrzebie gotówkowej to chyba nie masz wyjścia ... chbya że jednak dasz rade to połączyć

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Legnica na dolnym śląsku?
a jest takaś inna ?
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości