![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]()
![]() |
#4742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja już oddana (była wypożyczona), ale gdybym miała kupioną z całą pewnością bym ją sprzedała. Nie jestem aż do tego stopnia sentymentalna. Zresztą jak znam siebie to później przekładałbym ją z miejsca na miejsce i narzekała, że tylko mi się plącze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Raczkowanie
|
Ja swoją suknie planuje sprzedać, już umieściłam ogłoszenie w kilku komisach ( w interecie) ale nie jest to takie proste i szybkie sprzeadać suknie ślubną, jednak wiekszość dziewczyn chce mieć nową. Ale jak sie nie uda to płakać z tego powodu nie będe najwyżej za 10 lat bede mogła podziwiać swoja kreacje i swoimi dzieciom pokazywac.
#4746 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry Wszystkim!
Cytat:
![]() a pokażesz nam zdjęcie w całej okazałości w sukience ![]() Cytat:
![]() to ja wirtualnie z Wami też wypiję - sok pomarańczowy ![]() to mi się najbardziej podoba ![]() Cytat:
![]() ad. 2 fajnie, że Wam się spotkanie udało ![]() Z tym spotkaniem to rzeczywiście byłoby extra, ale zanim coś ustalimy to albo będę wielka jak wieloryb albo zdążę się rozsypać ![]() zaraz będzie ![]() Cytat:
![]() to fakt ładniusio dzisiaj na dworze - świeci słoneczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ostatnio spodobał mi się Dexter ![]() ![]() jakie powitanie ![]() pewnie, że tęskniłyśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a uczucie rzeczywiście ![]() no i jeszcze jak mąż był ze mną na USG i lekarz pokazał nam wszystko - jego mina - bezcenna Cytat:
![]() A na koniec zostawiłam najlepsze ![]() Oczywiście zdjęcie mojej kochanej fasolki ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to moze spotkanie u Malutkiej co by nie fatygowac jej w podroz z brzuszkiem na taczce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]() Ja się zbieram na zjazd ![]() Pozdrawiam i do zobaczyszka w niedziele/poniedzialek!!! ![]()
#4749 |
Zadomowienie
|
Malutka wow
![]() ![]() Izazusia Ty tez masz jutro zjazd? Obawiam sie ze na wizazu beda pustki w ten weekend ![]() Właśnie odpoczywam po zakupach i gotowaniu, miałam jeszcze posprzatac ale nie, nie, niech sie tym jutro maz zajmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
![]() Rany, jakie cudowne zdjęcie ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-10-24 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() było widać, jak się fasolka kręciła i nie chciała się pokazać panu fotografowi, żeby zrobić jej foteczkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zadomowienie
|
Czeeeść
![]() Ja już dziś postudiowałam a teraz ogarniam ten burdel który mi moja nowa sekretareczka zrobiła ale muszę ociupinkę ja pochwalić bo i tak nieźle dała radę ![]() Co do sukienki to moja wisi i czeka na lepsze czasy aż jej pani znajdzie chwilę żeby zanieśc do pralni i ogólnie doprowadzić ja do ładu. Jak znajdę kupca to sprzedam jak nie to będzie jak znalazł na jakieś szkolne przebieranki mojego potomstwa ![]() Malutka fasolinka cuuudna. Niesamowite jest zobaczyć istotkę która dopiero się w Tobie rozwija ![]() Kakusia hmmm nie chcę nikogo oceniać ale zastanów sie czy nie warto by było zawalczyć o to uczucie, które łączyło Cię z mężem. Może da się je jeszcze odgrzebac z gruzów. Na pewno sytuacji nie poprawisz esemesując z innym a odpuszczając sobie Twoje małżeństwo. Strasznie zagmatwana ta Wasza sytuacja i szkoda że zabrakło Wam odwagi, aby w ogóle do niej nie doszło. No ale nie mnie oceniać każdy musi przeżyć swoje życie tak jak chce. Mam nadzieję, że znajdziesz najlepsze rozwiązanie i oboje jeszcze będziecie szczęśliwi.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
hej Robaczki.
z moim zdrówkiem już lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() nie mogłam się powstrzymać, żeby do Was nie zajrzeć ![]() a jak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kurowałam, kurowałam ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To najlepszy przykład. ![]() Cytat:
![]() a teraz zimnica, więc liczę na wiosnę ![]() sukiena musi więc czekać ![]() Cytat:
![]() Ad.2- cudoooo ![]() Cytat:
Mąż mnie nie puści! ![]() To już Łódź lepsza <jej okolice>- środek Polski i każda będzie zadowolona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie, że juz Ci troszkę lepiej kruszynko ![]() Ad.2- hahahahahaha ja też- antywąs jestem włochy na plerkach- a feeeeeeeeeeeee ale goła klata jest dla mnie też feeeeeeeeeeeeeeeeee Ja mojego misia smyram tam godzinami- po wlosiętach na klacie ![]() <jak widać różne są zboczenia ![]() aaaaaaaaaaa jeszcze jedno!!! włosom pod pachami- mówię stanowczo NIE!!! Pysie jutro obiecuje wrzucic fotke z Izorkiem, bo gdzies kabela zawieruszyłam ![]() Idem męża pomolestingować! ![]() Mła ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do Szczecina, to strzelam focha ![]() ![]() mnie pewnie mąż w Polskę nie puści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
hejoll
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
ooo matko piła! Rany, oglądałam dwie części. I nigdy więcej! Już nie wiem dlaczego dwójkę chciałam oglądać, po historii z jedynką. Miałam wtedy okres i okropnie się czułam, więc mój już teraz mężuś wymyślił, że sobie jakiś filmik "na rozluźnienie" obejrzymy. I co zapodał? A no Piłę, geniusz jeden! Po tym filmie czułam się gorzej jak przed
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
![]() Dziekuję Wam za tyle ciepłych słów, aż się zarumieniłam ![]() Wklejam na szybko klka zdjęć, na których mniej więcej widać moją sukienkę. Są dość kiepskiej jakości. Na żywo pięknie lśnią koraliki na koronce. Na pierwszym uśmiecham się po potknięciu o przedni płat sukni ![]() Suknia wisi sobie na szafie, spąglądam właśnie na nią z tęsknotą ![]() Malutka, piękna fasolka ![]() Dobrej nocy Wam życzę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale zem sie rozmarzyla. To wina tego, ze wlasnie skonczylam kroic warzywa do salatki ziemniaczanej. Kurcze ale ciezko sie kroi z dlugachnymi pazurami. BO ja oczywiscie mam dluzsze niz ostatnio bo znowu mi urosly skubaniutkie hiihi. Wiecie co mam ochotne na sukienke dzianinowa, ale jak patrze na ceny to mi ![]() Kasienko, ino nie zamecz meza. Jeszcze Ci sie przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie by było ![]() trza to przemyśleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Asiuk no przepięknie wyglądałaś! Napatrzeć się nie mogę!
Kinuś ja tam się nie dziwię że Ci tam dobrze. Tylko czemu to tak daleko? Daguś Warszawa? No mogłoby być, moja siostra tam mieszka, może JAKOŚ przeżyję nocowanie u niej
#4767 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Asiuk prześliczną miałaś sukienkę ![]() Cytat:
![]() kina2807 mi też tu dobrze jest ![]() Cytat:
![]() po pierwsze z Kinią mamy najbliżej ![]() po drugie - zakupki rzeczywiście by się jakieś przydały ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() a generalnie tęsknię za Wami, widzę że sobie fajnie tutaj plotkujecie, spotykacie się (też kcę ![]() ![]() próbuję zaglądać przed wyjściem z pracy czyli ok 6,30 ale ledwo przeskroluję co naskrobałyście i tyle ![]() ![]() ![]() a wiecie co, mój mąż ma dzisiaj imieniny i w związku z tym w weekend mamy gości - jutro brat a może i dwóch a w niedziele dojadą jeszcze rodzice nasi wszyscy ![]() ![]() ![]() malutka ale fajne USG ![]() no chaotycznie ale odezwałam się że jeszcze z Wami jestem nie ![]() ![]() pozdrawiam Was cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
no to juz jest nas TRZY za Berlinem hihi
![]() ![]() a tym czasem malz szanowny zaprasza na filmowania wiec dobrej nocki slodziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.