![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Galeria duchów
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja najbardziej się boję jak mój mężulo wyjeżdza co rok na miesiąc na kontrakt i ja sama w chacie muszę zostać... wtedy zapraszam babcie do nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
ostro pokazalam to wczoraj kolezance to mi odpisala cos takiego: "ty wariatka jestes, nie przysylaj mi wiecej takich rzeczy" ale panikara nie ma co pfffffffffffff
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest duża szansa ,że mogło to być jakieś przebicie ...nie wiem jak to opisac fachowo ale ,ze nakładały sie fale telewizyjne i ,że poprostu telefon wychwycił obraz z innego programu... ja tak często mam , ze mi sie obraz z czech nakłada i wygląda to również niesamowicie.. ale oczywiście pewności nie mam.... słuchaj a może TY nas w konia robisz ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
brrr zobaczylam pierwsze zdjecie i zwialam - to nie dla mnie
![]() horrory ogladalam tylko jak bylam mala, z wiekiem zaczelam sie poprostu bac (a TŻ probuje mnie nieustannie wyciagnac na jakis horror do kina - w zyciu!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aaaa własnie się doczytałam, ze Twoja koleżanka Ci napisała: "...to mi odpisala cos takiego: "ty wariatka jestes, nie przysylaj mi wiecej takich rzeczy" WIĘC może i nam byś przesłala na wizaż to niesamowite zdjęcie ![]() Jakoś nie bardzo wierzę w ducha z Twojego telefonu...ale dopóki nie zobaczę nie chcę oczywiście całkowicie kwestionować tego co napisalaś ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę ![]() pozdrawiam ps. to chyba przez te duchy wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
SŁuchajcie a wyjaśnijcie mi coś... bo ja juz chyba mam dzis zaćmę na umyśle
![]() o co chodzi w tym opisie przy pierwszym zdjęciu???? znaczy sie chodzi mi głownie o zdanie:" "....Jednak po wywołaniu na zdjęciu pojawia się ta oto dziewczyna... (tylko czemu warto założyć okulary 3D ;-) " Co to znaczy , ![]() Czy jak sie załozy te okulary to widać coś innego.....????????????? Jak wy to rozumiecie??? POzdrawiam i czekam na odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
![]()
Wiecie co, do tej pory myslalam ,ze jestem jedyna, ktora oglada sie 30 razy za siebie w ciemnosciach i w lazience...
![]() ![]()
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
I po co ja duuurna weszłam na tą stronkę?!
![]() ![]() Obejrzałam tylko jedną fotę, a już zdążyło mi się zrobić zimno-ciepło i tylko czekam i się czaję, aż mi coś z monitora wyskoczy ![]() ghrrrrr,takam stara,a taka głupia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Kiedys ogladalam w TV dokumentalny film ,duchy uchwycone kamera video czy jakos tak brzmial tytul . To bylo naprawde straszne
![]() Pokazywali tam filmiki , na ktorych ludzie amatorsko sfilmowali duchy ![]() ![]() ![]() Mialam to nagrane na video i potem jak chcialysmy sie z kolezanka postraszyc to ogladalysmy ![]() ![]() PS : Voodia swietny avatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj obejrzałam tylko dwa zdjęcia i oczywiście nie wyszło mi to na dobre - przyśnił mi się cmentarz...
![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ha ha ha... To nie byłam sama. Mi śniły się jakieś duchy i inne duperele ![]() ![]() Miło wiedzieć, że łazienkowe ogladanie się za siebie nie jest tylko moją schizą! Wczoraj aż mi oczy łzawiły przy myciu twarzy żelem, bo bałam się je zamknąć! ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
Heh...wlasnie obejrzalam te zdjecie w okularach 3D.I dalej nie wiem dlaczego napisali ze warto...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzieki ,że to napisałaś...bo jutro miałam przegrzebać cały dom w poszukiwaniu okularow ![]() ![]() hmm więc pozostanie to dla nas tajemnicą ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
Dziekuje Asiula
![]() Na mnie wogole te zdjecia nie zrobily najmniejszego wrazenia.Nie wierze w nie i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
O właśnie, Jaga, też jestem ciekawa tego zdjęcia - dałoby się jakoś je tu zamieścić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() PS ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Aha, nie wiem, czy już ktoś o tym wspominał, ale polecam forum http://www.komnatadusz.ostrowiec.net.pl/forum/index.php
![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
A skoro już przy duchach jesteśmy, ja też opowiem Wam moją historię z nimi związaną
![]() Kiedy byłam młodsza (miałam jakieś 9 lat) wyjechałam z mamą na wakacje do mojego wujka. Mieszkał na wsi, miał tam dwa domy stojące obok siebie. Zdaje się, że w jednym z nich mieszkały jego dzieci, a w drugim on z żoną i mamą. Okazało się, że w dniu, w którym przyjechałyśmy, odbywał się jej pogrzeb... Była to starsza kobieta, zmarła chyba dzień czy dwa przed naszym przyjazdem. Chciałyśmy wrócić do domu, żeby nie przeszkadzać, ale wszyscy namawiali nas na to, żebyśmy zostały. Dostałyśmy pokój na piętrze. W czasie stypy odeszłam na chwilę od stołu i poszłam na górę po jakąś błahostkę, gumę do żucia chyba. Piętro było całkiem puste, bo wszyscy przebywali na dole. Otworzyłam drzwi do naszego pokoju i na środku ujrzałam siedzącą na bujanym fotelu, starą kobietę. Przestraszyłam się strasznie, zamknęłam drzwi i otworzyłam je ponownie - kobiety już nie było. Uciekłam na dół i do końca pobytu tam nie ruszałam się nigdzie sama... Pisałam o tym kiedyś na forum poświęconym parapsychologii. Powiedziano mi, że prawdopodobnie mama wujka nie wiedziała, że umarła i jak gdyby nigdy nic bujała się na fotelu... Nie wiem tylko, dlaczego później zniknęła. Namawiano mnie nawet na seans spirytystyczny mający na celu uświadomienie jej, że nie żyje, ale 1) pisałam o tym wiele lat po zdarzeniu, 2) nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na taki seans - za bardzo się boję ![]() Oczywiście większość osób, którym o tym opowiadam, patrzy na mnie z politowaniem, ale ja mimo to wierzę, że był to jej duch.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.