Wszystko o Avonie 4 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-24, 16:02   #4201
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Odebrałam paczkę z III terminu. Zamówiłam m.in naszyjnik z oferty Solutions Czerwony dzyndzelek byłl osobno - nie był przyczepiony do łańcuszka Na szczescie udało mi się w nim pogrzebać i połaczyć. Często mi się zdarza wybrakowana bizuteria

Do watku ze zdjęciami wrzuciłam fotke szminki Pro-to-go Pink Sizzle. Zaraz wkleje nabłyszczajaca o diamentowym połysku Razzle dazzle.

EDYCJA:
jednak nie wkleję - zdjęcia Razzle Dazzle wogóle nie oddają koloru

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 16:57   #4202
jane...
Raczkowanie

GG do jane...

zamówienie złożone 330zł wyszło. myślałam że będzie mniej

Schwytana <3
jane... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 17:48   #4203
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Mam już fakture.

Szaliczka nie ma ale ten Multikompleks jednak jest.
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
u mnie też brak szalikaa szkoda bo miałam na niego 3 zamówienia w tym dla mojego TŻ. Oprócz tego mam 0 przy chusteczkach Solution z oferty łączonej- dobrze że to moja psiapsióła zamawiała nie jakaś nowa klientka
Jeśli jeszcze będziecie miały zamówienia w kolejnych terminach, to radzę ponownie wpisać ten szalik, bo może zgodnie z kiedyś obowiązującą zasadą, dzielą zapasy na okręgi i dnie wysyłkowe, więc kto nie próbuje, ten nie ma
Cytat:
Napisane przez 2monqe7 Pokaż wiadomość
czy jest juz 17/2008 katalog?
Zaglądaj na forum katalogi
a tu masz link http://www.speedyshare.com/841646196.html
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 18:25   #4204
kasia2439
Zakorzenienie

Ja złożyłam zamówienie, faktury jeszcze nie mam ale pobrali do realizacji, i dobrze bo zdąrzyłam domówić przez telefon na ten darmowy numer dwie rzeczy, z katalogu miałam zamówienie na 540zł a z tymi innymi rzeczami 665zł także nieźle, czerwone światełko miałam przy magnesach na lodówkę (miały być jako upominki) a zielone światełka przy wodzie z pierwszej strony i bazie pod makijaż.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 19:27   #4205
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

Zamówienie z III terminu przyszło do mnie wczoraj
Wszystko jest
Pęseta do brwi z CT jako alternatywna, którą zamówiłam specjalnie, bo wiedziałąm czym będzie zastąpiona
Nie wiem tylko z jakiej okazji dostałam gratis próbkę bondgirl007, to do nich nie podobne
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 19:43   #4206
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solange421 Pokaż wiadomość
Zamówienie z III terminu przyszło do mnie wczoraj
Wszystko jest
Pęseta do brwi z CT jako alternatywna, którą zamówiłam specjalnie, bo wiedziałąm czym będzie zastąpiona
Nie wiem tylko z jakiej okazji dostałam gratis próbkę bondgirl007, to do nich nie podobne
a probce pisalysmy juz tu wczesniej, dawali ja chyba wszystkim, ja nie zamawialam nic ze stron do ktorych dodawali, a tez dostalam

sluchajcie mam pytanie do tych dziewczyn, ktore maja jakas stycznosc z My Avon, mianowcie zastanawia mnie w jaki sposob liczone sa do bazy upustu produkty ktore w katalogu sa tansze dla tych, ktore doladowaly katalog wczesniej za te min 30 zl. Np w 15 jest ten krem anew na naczynka za 19,90 dla tych z my avon, a za 40 zl dla reszty. Powiedzcie mi czy do kwoty zamowienia wlicza sie 19,90? I czy jest upust jeszcze wypracowany na ten produkt, nawet jesli jest on za te 19,90?
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:20   #4207
little_bad_girl
Raczkowanie

Hej dziewczyny.

Czy któraś z was miała "jedwabisty olejek do ciała SSS" ( w katalogu 15 jest za 9,90)?
Jakie macie wrażenia??
Aha i który lepszy zielony czy różowy?
Stary 2008-10-24, 20:37   #4208
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
sluchajcie mam pytanie do tych dziewczyn, ktore maja jakas stycznosc z My Avon, mianowcie zastanawia mnie w jaki sposob liczone sa do bazy upustu produkty ktore w katalogu sa tansze dla tych, ktore doladowaly katalog wczesniej za te min 30 zl. Np w 15 jest ten krem anew na naczynka za 19,90 dla tych z my avon, a za 40 zl dla reszty. Powiedzcie mi czy do kwoty zamowienia wlicza sie 19,90? I czy jest upust jeszcze wypracowany na ten produkt, nawet jesli jest on za te 19,90?
Pewnie się wlicza 19,90. Natomiast wiem na pewno tyle, że opust na myavonowy extra tani kosmetyk jest tylko 10 %. Tak mi kiedyś odpowiedzieli w strefie.
Wiadomo, jak coś jest tanio to nie może być za duży opust.
Stary 2008-10-24, 20:53   #4209
taka jedna
Zakorzenienie

Potwierdzam brak szalików i już mają nawet czerwone światełko
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 21:02   #4210
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Pewnie się wlicza 19,90. Natomiast wiem na pewno tyle, że opust na myavonowy extra tani kosmetyk jest tylko 10 %. Tak mi kiedyś odpowiedzieli w strefie.
Wiadomo, jak coś jest tanio to nie może być za duży opust.
bardzo Ci dziekuje za odpowiedz
Stary 2008-10-24, 23:07   #4211
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Na fakturze internetowej nie mam braków, a zamawiałam za ponad 700zł. Sobie wzięłam maseczkę marokańska róża, peeling clearskin z opaską i z int. maseczkę do włosow kiwi i papaja.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-25, 06:24   #4212
ekstradyska
Raczkowanie

czy któraś z was spotkałą sie z czerwonymi lekko okolicami oczu p zastosowaniu rejuvenate pod oczy na noc ?
po dziennym kremie jest wszystko ok, po nocnym mam jakie lekko czerwone okolice oczy\u (smarowalam delikatnie pod oczami i na powieki), nie piecze i nie ma wysypki, tylko te miejsca sa lekko czerwnone, t
ten krem kupilam juz dawno z portwelem srebrnym, ale wczesniej zdazyłam wypróbowac tylko częśc na dzien, po czym dopiero wczoraj spróbowałam tej na noc....
i zastanawia mnie to czy to minie, czy po prostu trzeba bedzie to cos odstawic
narazie chyba odstawie i spróbuje tego znów za jakis czas

nawet jesli to bede uzywac tylko kremu na dzień
, bo nie odesle tego avonowi, ze wzgledu na to, że zabrałam sobie ten srebrny portwel uzywam go i nie mam zamiaru go oddac, bo go polubiłam

na kwc ma dobre recenzje wiecie cos ?
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 07:44   #4213
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
czy któraś z was spotkałą sie z czerwonymi lekko okolicami oczu p zastosowaniu rejuvenate pod oczy na noc ?
po dziennym kremie jest wszystko ok, po nocnym mam jakie lekko czerwone okolice oczy\u (smarowalam delikatnie pod oczami i na powieki), nie piecze i nie ma wysypki, tylko te miejsca sa lekko czerwnone, t
ten krem kupilam juz dawno z portwelem srebrnym, ale wczesniej zdazyłam wypróbowac tylko częśc na dzien, po czym dopiero wczoraj spróbowałam tej na noc....

, bo nie odesle tego avonowi, ze wzgledu na to, że zabrałam sobie ten srebrny portwel uzywam go i nie mam zamiaru go oddac, bo go polubiłam

u mnie 2 klientki skarzyly sie na pieczenie okolic oczy przy pierwszym uzyciu, ale przy drugim, czy trzecim wszystko bylo juz ok...widocznie skora sie musi przyzwyczaic. Jezeli nie masz widocznych zmian skornych po uzyciu, to sprobuj sie przemeczyc jeszcze ze dwa razy, powinno byc ok
Stary 2008-10-25, 07:54   #4214
varda
Raczkowanie

mam na zbyciu jeden męski szalik jeśli któraś byłaby chętna

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 07:59   #4215
Aviiieee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_bad_girl Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Czy któraś z was miała "jedwabisty olejek do ciała SSS" ( w katalogu 15 jest za 9,90)?
Jakie macie wrażenia??
Aha i który lepszy zielony czy różowy?
Ja żadnego z nich nie miałam, ale z tego co wiem to bardzo wysuszają skórę
Była już o nim mowa w tym wątku tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ek#post9126773
Podobno zielony wysusza bardziej.
I mozesz też poszukać na KWC.
Stary 2008-10-25, 08:21   #4216
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
mam na zbyciu jeden męski szalik jeśli któraś byłaby chętna
w cenie netto ?

Jeśli tak to mogę być ja
Chętnie skorzystam.

a może interesowałaby Cię wymiana na krem nawilżająco - rozświetlający na noc Solutions : > ?

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 08:44   #4217
taka jedna
Zakorzenienie

Radzę sprawdzać na fakturze jak Wam doliczyli to netto. Bo mimo, że mam w brakach 2 szaliki i perfumetkę Little Black Dress to reszta produktów(w tym kilka z netto) jest na kwotę 506(liczyłam z fakturą) a mam upust 25%... Już do nich napisałam w tej sprawie.
Stary 2008-10-25, 12:05   #4218
mischelle
Rozeznanie

A ja się zdziwiłam, bo po raz pierwszy nie rozbili mi zestawu na pojedyncze części na fakturze
Zamawiałam ten zestaw z demo BST i na fakturze widnieje jako Zestaw - 40,90.

Po za tym - nie mam braków.
Mam dwa razy wpisany Tusz do rzęs z korektorem - raz jest przy nim zero a w drugim miejscu jest już normalnie 1 z ceną, kod ten sam - nie wiem co chodzi

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 12:09   #4219
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
A ja się zdziwiłam, bo po raz pierwszy nie rozbili mi zestawu na pojedyncze części na fakturze

Po za tym - nie mam braków.
Mam dwa razy wpisany Tusz do rzęs z korektorem - raz jest przy nim zero a w drugim miejscu jest już normalnie 1 z ceną, kod ten sam - nie wiem co chodzi
Też nie wiem o co im chodzi w tym przemieszczaniu kosmetyków. Ale to jest dość częste zjawisko. Potem ten kosmetyk jest często pod innym numerem niż w katalogu. Widocznie mają jakieś tam swoje oznaczenia.Ale to nie ma wpływu na nasze zamówienia czy rozliczenia, czasem tylko przy zwrocie trzeba uważać ,bo ten kosmetyk ma na fakturze inny numer niż w katalogu.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 12:43   #4220
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Bo na pewno jest to zestaw zapakowany w pudełko i ofoliowany. A nie zestaw 3 produktów. Rok temu też był jakiś taki męski zestaw i go nie rozbijali.
Stary 2008-10-25, 13:14   #4221
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

witam

mam pytanie o kolory podkadu w musie - mam kartę ale chcę mieć pewność że tam kolory są dobrze odwzorowane: czy kolor nude (najjaśniejszy) jest taki jak nude np w podkładach perfet wear? czy jest jaśniejszy jako że jest on przedstawiony jako najjaśniejszy w tej serii? konkretnie chodzi mi o kolor (w musie) następny (trochę ciemniejszy) od ivory (który jest w innych seriach a nie w musie). Zrozumiale napisałam?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 14:13   #4222
kasiasss
Przyczajenie

Hej dziewczyny wiecie może czy ten zestaw anew dla konsultantekwlicza sie do tego programu motywacyjnego (zakupy w 4 katalogach produktów anew za min. 64,90). Z katalogu raczej nic nie wyłuskam ale ten zestaw chce sprezentowac mamie i nie wiem czy sie liczy do tej promocji..
kasiasss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 14:15   #4223
jane...
Raczkowanie

GG do jane...

ja mam na fakturze krem do rąk zimowa miękkość - produkt alternatywny

Schwytana <3
jane... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 14:22   #4224
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiasss Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wiecie może czy ten zestaw anew dla konsultantekwlicza sie do tego programu motywacyjnego (zakupy w 4 katalogach produktów anew za min. 64,90). Z katalogu raczej nic nie wyłuskam ale ten zestaw chce sprezentowac mamie i nie wiem czy sie liczy do tej promocji..
ja bym obstawiała, że nie wlicza się do tego programu, tak przynajmniej wnioskuję z regulaminu
Cytat:
Do wartości kwalifikującej do Programu nie zostaną wliczone następujące produkty z linii Anew:
a) wszystkie produkty do makijażu Anew,
b) próbki Anew,
c) produkty z linii Anew dostępne w Ofercie Demo,
d) produkty dostępne w ofercie Znam-Polecam,
e) produkty z linii Anew dostępne w Ofercie Netto,
f) produkty z linii Anew dostępne w Ofercie Specjalnej (wyprzedaż internetowa),
g) produkty z linii Anew wymieniane za Avonki,
h) produkty z linii Anew dostępne w Ofercie „Gorąca piątka” w Centrach Obsługi Konsultantek,
i) produkty z linii Anew będące prezentami w programach motywacyjnych dla Konsultantek (Np.: prezent w programie Twój Pewny Start, prezent w programie kup x sztuk produktu dostaniesz y produktu gratis/za 50 gr./za 1 zł itd.),
produkty z linii Anew wchodzące w skład specjalnych ofert, zestawów dostępnych dla Liderów Sprzedaży i Okręgowych Menedżerów Sprzedaży
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 14:51   #4225
Ktosia79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość

..miałam tak samo, ale po kilku użyciach "reakcje" ustąpiły. Jestem bardzo zadowlona z tego kremu. Zarówno na dzień, jak i na noc. Opłaca się "przetrzymać"..
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 15:02   #4226
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
witam

mam pytanie o kolory podkadu w musie - mam kartę ale chcę mieć pewność że tam kolory są dobrze odwzorowane: czy kolor nude (najjaśniejszy) jest taki jak nude np w podkładach perfet wear? czy jest jaśniejszy jako że jest on przedstawiony jako najjaśniejszy w tej serii? konkretnie chodzi mi o kolor (w musie) następny (trochę ciemniejszy) od ivory (który jest w innych seriach a nie w musie). Zrozumiale napisałam?
gothika, kolory musu są generalnie trochę jaśniejsze niż innych podkładów pomimo tej samej nazwy.
Stary 2008-10-25, 15:07   #4227
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W środę złożyłam zamówienie na III termin, źle policzyłam a potem (może zgodzinę po złożeniu zamówienia) okazało sie, że 220 zł brakło mi 50 gr. Chciałam edytować, ale juz zostało zrealizowane. Napisałam do Avonu o tej sytuacji, że chciałam jeszcze próbkę dopisać (napisałąm jaką), ale już faktura została wystawiona. Odpisali że próbkę i prezent dostane w następnym zamówieniu
ja kiedyś myślałam, że mnie szlag trafi, jak zadowolona w II terminie dobiłam do 500zl i mialam mieć 30%, a na rachunku kwotę z kampanii zobaczyłam: 499,90 zł :P

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-25, 15:10   #4228
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
ja kiedyś myślałam, że mnie szlag trafi, jak zadowolona w II terminie dobiłam do 500zl i mialam mieć 30%, a na rachunku kwotę z kampanii zobaczyłam: 499,90 zł :P
Zawsze można wtedy zadzwonić do avonu powiedzieć jaka jest sytuacja i poprosić o dodanie czegoś do faktury, zazwyczaj nie robią problemów
Stary 2008-10-25, 16:43   #4229
karola_plm
Rozeznanie

ale ja to zauważyłam dopiero po odebraniu paczki, więc wtedy już chyba było po ptakach

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 16:59   #4230
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
gothika, kolory musu są generalnie trochę jaśniejsze niż innych podkładów pomimo tej samej nazwy.
aha, czyli można założyć że nude będzie jaśniejszy a ten następujący po nim w skali jasności czyli shell będzie podobny do nude z innych podkładów?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości