|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
Dziewczyny, to jak z tymi paznokciami?? Mówiłyście że macie jakieś namiary na kogoś sprawdzonego
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi Ci o te piankowe puzzle? u mnie już ich dawno nie ma, ostatnio były lampki nocne i budziki z Kubusiem, może i puzzle nidługo tez bedą ![]() Cytat:
u nas też urodzinki, nawet okrągłe - 30 ale bedzie bez imprezy prezentu też nie bedzie - najwyżej krem na zmarszczki |
||
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie mój też, wręcz się boi znieczulenia, i nigdy nie wziął ![]() ja nie jestem w stanie tego zrozumieć... trzy sekundy trochę nie przyjemne a potem cała wizyta spokojnie i bez strachu, bez tych znieczuleń, to ja bym już chyba sztuczną szczękę miała, tak się boję ![]() co do paznokci - kurcze, nie mogę się zdecydować czy iść zrobić paznokcie, czy do fryzjera, czy do kosmetyczki he he he, na wszystko na raz nie znajdę teraz czasu - a biorę dwa dni wolne w przyszłym tygodniu i już mam ochotę zaszaleć...
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj bez przesady, gotuję tak w ogóle od jakiegoś roku dopiero, czyli od "po ślubie". I ciągle się uczę. A teraz mam więcej czasu na to zajęcie, bo jestem na zwolnieniu, więc trochę szaleję. Prawie wykonałam plan. Jeszcze tylko 4 długie pętka kiełbachy, 6 już za mną. Reszta zrobiona!
Cytat:
Ojej. Cytat:
Mój kończy 28 lat. Ja nie powiem, co swojemu kupiłam, bo aż wstyd. Zachciankę młodego chłopca miał. Męczył, męczył i wymęczył...Szalej do woli! Należy Ci się!
|
|
#3756 | |
|
Zadomowienie
|
Danke
![]() Cytat:
Do fryzjera za tydzień, myślałam już o tych paznokciach ale się bałam je robić, kupię też niedługo soczewki i będzie super
|
|
#3757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać my kobiety potrafimy więcej znieść ![]() Cytat:
Zawsze możesz wolne poświęcić na upiększenie i relaks Dzięki tola, już mi lepiej ![]() A ja czekam na małża, ma być koło 23.00 ![]() Przy okazji pościeliłam łóżko nowy kompletem pościeli - dostaliśmy od teściów kołdrę 200 cm * 220 cm z poduszkami i do tego od razu komplet poszew - bardzo jestem zadowolona, bo będziemy w końcu po jedną kołdrą spać, a nie jak dotychczas każdy sobie ![]() A teraz oglądam Shreka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam wolę każdy sobie
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
No a mi się już znudziło
Poza tym do dwóch kołder to musiałabym dwa takie same komplety poszew kupować, a to trochę nieekonomicznie - co wtedy z dodatkowymi 2 poszewkami na poduszki ![]() No i tak stwierdziliśmy, że będzie najlepiej po jedną dużą
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3761 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój sobie niedawno zarzyczył samochodzik sterowany hehe![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buziaki
|
|
#3762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3763 | |||
|
Zadomowienie
|
Ale się płodnie zrobiło, widać weekend idzie dużymi krokami ...
Cytat:
Cytat:
Dobre z tym kremem na zmarszczki, widocznie nie zasłużył Wyślij mi Yoolia namiar na pw to jutro się zdzwonimy, jak będzie ładna pogoda to jestem za. Cytat:
A my mamy dwie i zazwyczaj z innej parafii, przydałaby mi sie taka duża, chociaż ja to zmarźluch jestem i dla męża nic by nie zostało a tak 2 kokony. ![]() A my z Krzysiem testowaliśmy nową spacerówkę, jejku ale wygoda, takie to leciutkie. Małpka znieczulenie po 3 miesiącu, a ten samochodzik akurat będzie dla dzidziusia nawet jak będzie dziewczynka, one też lubią bawić sie samochodami. A mój dyro dziś do mnie dzwonił abym od listopada wróciła do pracy, grunt mu sie pali pod nogami, bo następny ph sie zwolnił. Facet ma fantazje... Jak mu odmówiłam to mi powiedział, że niekoniecznie w styczniu będzie na mnie czekać robota. Gnój jeden, zepsuł mi tylko humor. Leję na niego a w styczniu, no cóż może będę się z nimi sądzić i szukać pracy ...
|
|
#3764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To co? Niedziela nieaktualna? A to szuja jedna! Ale nic mnie już nie zdziwi. Domyślam się, że z moim powrotem też tak będzie. Na pewno nie pozwolą mi wrócić wtedy, kiedy ja będę chciała, tylko wtedy, kiedy im będzie najwygodniej...
|
|
#3765 |
|
Wtajemniczenie
|
tola, nie wiem czego szukalas w gazetce ale może tu znajdziesz:
http://www.mmlublin.pl/ no wlasnie co z niedzielą????bo ja po poludniu wolne mam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3766 | ||||
|
Zakorzenienie
|
niby nic, podobno najlepsze lata są po 30-tce
![]() ale tak jakos mi smutno, że czas tak szybko leci Cytat:
Cytat:
jaką kupiliście? Cytat:
olej go nie martw się bez problemu znajdziesz lepszą pracę a on niech się wypcha Cytat:
moj sobie zażyczył zestaw narzędzi profesjonalnych ![]() od czasu kiedy zaszłam w ciąże śpimy pod 2 kołderkami, jak brzuch zaczął mi przeszkadzać, wierciłam sie i kręciłam to jedna nam nie wystarczała i zostało do teraz ![]() ale nie kupuje 2 identycznych kompletów pościeli, zakładam najwyżej 2 w podobnych kolorach. |
||||
|
|
|
#3767 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A niedziela aktualna jak najbardziej, przyniosę Ci gazetkę. Dla innych zainteresowanych godz. 12 przed głownym wejściem do Saskiego koło Rossmanna Ja będę na pewno może być zimno tylko aby nie padało i tak potem idę na 14-stą do mamy na obiadek a z Saskiego mam 10 min drogi Cytat:
Ja tez nie mam 2 identycznych, najśmieszniejsze jest to, ze zadnej z nich nie kupiłam, zazwyczaj są to prezenty, jakoś wszyscy mają manię obdarowywania nas pościelami albo ręcznikami, mam ich mnóstwo.
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mamy kilka kompletów, które dostalismy w prezencie, może ze 2 góra 3 kupiłam
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Zadomowienie
|
Fakt, widziałam, myślałam, że masz jescze jakąś lżejszą typu parasolkę, żle zrozumiałam, ta inna spacerówka u rodziców to z wózka wielofunkcyjnego?!
Tola zamieść zdjęcie na pufach!!!! A tak w ogóle orobiłaś sie dziewczyno a teraz wszystko Cię boli, miałaś się oszczędzać a ty całe dnie w kuchni ![]() Nie mogę, Ciekawe czy to docenia ... Kobieto opamiętaj się!
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o taki: http://www.allegro.pl/item458544252_...l_fotelik.html |
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już z pół godziny próbuje uspić Gosię, zawsze o tej porze juz dawno spi a teraz ani mysli usnąć. Nie to nie, może zmeczy sie i sama padnie
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
a Gosia właśnie przed minutka wreszcie usneła
ide zmywac gary EDIT Bandola popołudniu nie wiem czy dam radę, bo pewnie wybierzemy się na jakieś zakupy, zobaczę jeszcze jak mąż wróci z pracy,może samego go wyslę. |
|
|
|
#3775 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko na chwilkę podzielić się dobrymi wieściami
Zalatana troche jestem, bo remont w toku, ja co prawda prawie nic nie robie, ale i tak zmęczona jestem. W środe byłam u gina, wszystko z maluszkiem ok, nadal siedze na zwolnieniu A dziś rano pojechaliśmy na USG wszytko w jak najlepszym porządku, na 95% będzie dziewczynka Mężuś też zadowolony hihih powiedziałam mu, że kolejkę elektryczną i tak kupimy Najbardziej się chyba teściowa ucieszyła, bo ma samych synków
|
#3776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie robiłaś USG w Luxmedzie czy szpitalu? A ile czekałaś do Taczały, interesuje mnie jak długo się teraz czeka?
|
|
#3777 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Yoolia, mój zestaw narzędzi zażyczyl sobie na mikołaja. Bandola! Ja postaram się jutro być. Jak nie będzie padać, to pewnie będę. Cytat:
Cytat:
My dziś w biegu kupiliśmy żyrandole wreszcie do salonu naszego wspaniałego, tak więc już praktycznie wszystko mamy. Ale na razie tylko jeden zawieszony, bo do drugiego musimy kuć sufit, bo ja chcę w innym miejscu. Chcę, żeby był nad stołem. Teraz czekamy na ten narożnik, wtedy rozłoży się dywan, wywali się stare graty i będzie lux. Strasznie się cieszę!
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
wow.... jak długie?
ja też chcę
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Dziś piękna pogoda, pewnie spotkanie będzie udane Z małżem chyba pójdziemy na spacerek z psem, bo się objedliśmy wczoraj na imieninach u teściowej ![]() Miłego dnia
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

i ogólnie jestem zadowolona - tylko grzywkę zamiast prostownicą mi zrobić to ona podkreciła i troszke za krótko ciachnęła ehh
Mój kończy 28 lat. Ja nie powiem, co swojemu kupiłam, bo aż wstyd. Zachciankę młodego chłopca miał. Męczył, męczył i wymęczył...
05.07.2008