Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-24, 16:39   #1591
taka sobie
Zakorzenienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

i znowu mi Leleth przypomniała o Housie ja chce zeby ten serial u nas znów leciał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

dzieki za odp w sprawie smoczka nuka czyli z moją jest wszystko ok

Wikusia znowu spiewa do kołysanek cuuudnie

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 16:43   #1592
dorbar
Wtajemniczenie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

Cytat:
Napisane przez anita00079 Pokaż wiadomość
Dorbarku co do kupali przekaze to co sie dowiedzialam (chodzilam na takie spotkania mamus karmiacych dla zabicia czasu cos jak kółko zainteresowan hihi) dzieci karmione tylka piersia nie musza robic kupek codziennie, raz slyszalam ze nawet do 8 dni!!szok co?ja bym nie dała chyba rady hehe jesli kupalek pojawia sie co 2 dzien przy sztycznym to tez jest ok, moje robia raz dziennie lub co 2 i podobno mam sie nei martwic bo im starsze dzieciatka tym rzadziej kupalki.
Pytałam sie tez jaka dieta przy karmieniu generalnie tu nie sa tak restrykcyjni, ciemne pieczywo tylko nie bo wzdecia sie robic moga, mozna normalna kawe pic ale zaraz po karmieniu, troche mnie.Pytałam czy moge ostre rzeczy jesc(nei chodzi o noze hehe) wiec jesli jadlam tam w ciazy to tak bo dzieci juz znaja ten smak jesli nie to kategorycznie nie, Wiec w sumie nei stosowalam rzadnych diet jadlam smazone pieczone itd kawe tez pilam. Moze troche pozno przekazuje to co wiem ale moze jeszce ktos skorzysta-)
edit:aha wiecie ze tu nie ma proszkow do prania dla niemowlat takich spechalnych?szok co?ja sie zaopatruje w polsce w kilogramy jak juz jestem.
No ja też słyszała, że dziecko karmione piersią to moze nie robić kupki nawet 8 dni, ale troche mnie martwi to, ze Ali brzuszek coraz większy jest i do tego moja mama mówi, że mam jej termometr włożyć bo jej jelitka popękają jak nie robi kupki. Ja wiem, ze ona chce dobrze, ale troche mnie wkurza takie gadanie. No ale ona jest cud kobieta, jak by nie ona to bym nie dała rady sama.

Włożyłam Ale do bujaczka 5 minut temu i zasypia.

czy Wasze Maluszki strasznie sie ślinią? Moja Ala tak. Może to na ząbki.

Mam pytanko czy wiecie co to oznacza jak dziecko ma szorstką buźke? Ala ma policzki takie jakby kaszke miała, ale to jest niewidoczne tylko wyczuwalne. Czy to nie jest skaza białkowa?

Marticia bardzo mi sie podoba ta fotka gdzie lezysz z Mario na brzuszku.

Ala też nie lubi leżeć na brzuszku. A jak byłam w ciąży to moja geniowa powiedziała, ze Mała chyba będzie lubiła leżeć na brzuszku bo w brzuchu własnie tak czesto leżała, do czasu aż się nie pkrzekręciłą głową do dołu.

Ja chcę już kupke zobaczyć w pieluszcze Ali.

Jowisz a daleko masz do Poznania? Jak byś miała ochotę to mozemy spotakć się kiedyś. Wogóle to dziewczyny z Wielkopolski miałyśmy się spotkać. Moja maluda jest jak klocek, już nadgarstki mnie bolą od noszenia jej.
Stary 2008-10-24, 16:45   #1593
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość

U nas dzisiaj kolejny sukces... byłam sama autem na zakupach i wróciłam cała i zdrowa samochód nie potrzebuje klepania blach mała od 11 do 16 była na dworze i pięknie spała i przed chwilą została przyniesiona do domu przez moją babcię... zmiana pieluchy butla i kolejna zmiana pieluchy bo kupa standardowo zwalona w świeżego pampka
Dziewczyny moja chyba też powoli będzie miała zęby bo jej się dziąsło w okolicy dolnej jedynki żółte robi i ona ciągle coś wkład... jak nie rękę to rękę z pieluchą lub dzisiaj z kawałkiem mojej pościeli albo też smoczkiem jeździ
MaladT już na samotnych Ci gratulowałam, ale pogratuluje jeszcze raz, dzielna dziewczynka. ja niesttey nie mam prawka.
Stary 2008-10-24, 16:45   #1594
Sosnowa
Zakorzenienie

Taka sobie, na jakiegoś Housa wczoraj się natknęłam w tv (tak mi się wydaje, że to on, bo nigdy nie oglądałam)

Łuśka też musi tv miec, żeby trochę dłużej poleżeć
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 16:46   #1595
maladT
Zakorzenienie

Dorbarku moja też miała taką kaszkę i okazało się, że ja na początku za dużo jadłam nabiału i to od tego...

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 16:50   #1596
maladT
Zakorzenienie

Dzięki Dorbarku... ja musiałam mieć bo normalnie tak mi się chce jeździć...

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-10-24, 16:58   #1597
dorbar
Wtajemniczenie

A oto pare fotek mojej pyzuni

Moja pyzunia.jpg

pyza z misiem.jpg

ssanie piąstki.jpg

pyzunia1.jpg
Stary 2008-10-24, 17:00   #1598
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Dorbarku moja też miała taką kaszkę i okazało się, że ja na początku za dużo jadłam nabiału i to od tego...

a ja nabiału już nie jem. wiec nie wiem od czego to moze być.
Stary 2008-10-24, 17:09   #1599
Kasiulka22
Zakorzenienie

Właśnie uśpiłam małą... na rączkach coś się jej porobiło ostatnio, zmęczona ale spać nie będzie... jak ją kładę to parzy ją pozycja do spania, żeby nie wiem jak wygodna była i zmieniana na życzenie. No siet nie mogę tak jej usypiać... no nic, to tylko raz ... ale już się boję jak będzie zasypiać dziś po kąpieli

Anitko
Za pampki 1 u nas płaci się 29,90 - w Cerfurze za 27 sztuk, ale tam drogo jest jak nie wiem, w tesco za tę samą ilość 24,90. Ja za 2 płaciłam coś ok. 50 zł za 98 sztuk i teraz za trójki też prawie 50 zł za giga pakę 100 sztuk. A co do mleczka, ja mam jedną Olę i puszkę 400 g mam na ok 3 dni.

Werstunia ja ogólnie lubię kolorki ale akurat te krzesełka... no nie wiem, dla mnie strasznie badziewiasto wyglądają, oczywiście nie wszystkie. Są takie które mi się podobają, ale coś tam do nich za każdym razem mam... wrrrrrrrrrrr....

Jowiszku krzesełko dla Igusi fajniutkie, takie nowoczesne i dwu funkcyjne

Ja muszę poszukać jeszcze dobrze, żeby wybrać coś z czego na 100% będę zadowolona.

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 17:45   #1600
dorbar
Wtajemniczenie

Moja Ala też nie była w becie na chrzcie.
Uciekam Mała kąpać.
Stary 2008-10-24, 19:32   #1601
leleth
Wtajemniczenie

Dorbar- moj maly tez mial szorstka skore na czole jak go jeszcze karmilam piersia...jak przeszlam na butelke calkowicie to zniknelo....

Sosnowa - jak gosc chodzil o lasce (tylko w kilu odcinkach trzeciej serii chodzil bez) to na pewno TEN House ...

edit: jakas godzine temu mialam solidnego wqurwa.... wczoraj wyslalam plik z mapa, ktora potrzebuje aby zaczac nastepne zlecenie (wydrukowanie mapy to pierwszy krok zawsze dla mnie) do sklepu ktory sie tym zajmuje..odebralam dzisiaj bez sprawdzania bo to nie pierwszy raz juz wiec stwierdzilam ze wiedza co robia ... dojezdzam do domu (wiadomo jak sie jedzie z bachorkiem w korkach w obydiwe strony) otwieram mape a tam jakies maziaki.. nic sie nie da przecyztac... i zaraz jade jeszcze raz.... a ja zmarnowalam kilka godzin !!!!!
Stary 2008-10-24, 20:24   #1602
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

cześć wszystkim
byłam dziś u okulisty i kurcze jak mi oczy zakropiła to nic nie widziałam do teraz jeszcze mam oczy jak w piasku no i zmieniła mi szkiełka

dziś rano zrobiłam Karolkowi pogódkę o 7 rano żeby mu założyć woreczek na mocz a on puścił parę uśmieszków i dalej spał aż do 8.30 bo wtedy też go obudziłam żeby mu to zdjąć i dopiero wtedy pił pierwszy raz
no i odebrałam wyniki i mam pytanie czy któraś się zna na tych wynikach bo ja jestem zielona i się niepokoje czy wszystko w porządku wyszły mu tam jakieś krwinki białe 0-3 ale to chyba nie za dobrze co ???i jakie dzieciaczki maja ph bo mój ma 7.5

jak ktoś się orientuje w tym to proszę o pomoc
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:25   #1603
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

taka sobie, krzesełko mamy takie http://www.allegro.pl/item467080071_...enia_ikea.html i refelksja po 1,5 roku uzytkowania kupując drugi raz kupiłabym to samo. Pod pupę kupiłam takiego kraba w ikei-poduszkę. Poleciła mi je koleżanka, która ogólnie rzecz ujmując jest gadżeciarą i materialistką więc jak ona juz pochlebnie sie o nim wyraziła więc dla mnie to niejako było wyznacznik ze jest ok

jowisz, moja znajoma ma takie http://www.allegro.pl/item458559775_...najtaniej.html i synek mając 4 latka jeszcze z niego korzystał.
Jesli ktos ma ograniczony budżet, to moze lepiej kuic lepszy fotelik do samochodu a krzesełko... przeciez dziecko spać w nim nie będzie no chyba ze ma robic wrażenie na zwiedzających
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:39   #1604
marticia
Zakorzenienie

Cytat:

Marticia tylko nie zrozum mnie źle bo absolutnie nie namawiam Cię do zaprzestania karmienia piersią ale może zacznij mieszać mleko tak jak ja i podawać maluchowi. A po 2 jesteś bardzo ładną mamusią.. hmm czy Mario może być moim zięciem
MaladT ja wcale sie nie gniewam i choc sie upieralam bardzo przy karmeiniu piersia to jednak mysle, ze bedize ciezko bo zauwazylam, ze Mario wcale juz sie nie najada i wlasnie dalam mu drugiego cycka i w koncu zasnal. A bylo tyle ryku... A co do zecia to musisz pogadac z Malgosia bo jej Nastka juz sie bujnela w Mario i ja to nie wiem czy tak to mozna lamac kobiecie serce

Nie wiedzialam, ze jest roznica w pampkach produkowanych w poszczegolnych krajach..hmmm... to dlatego nigdy mi nic nie wylatywalo, bo u mnie tez sa pampki z elastycznymi boczkami. A my przeszlismy na 4 bo 3 to juz w udzika cisnie i kupka wychodzi

Elciu czy ja taka dobra matka to ja nie wiem. Dzis upalam go na lapkach bo plakal wnieboglosy Moze jesczze troche poczekam az minie kryzys mlekowy. Szkoda dzieciaka.

Dorbarku ale sliczniutka jest Ala! A dziekuje bardzo za komplementy pod naszym adresem, Mario tak dlugo tez nie lubi lezec na brzuszku, nie martw sie, Ala nie jest wyjatkiem. A przeczytalas to jak Ci pisalam o hemoroidach?

A Wy juz krzeselka kupujecie..o matulko a ja jesczez o tym nawet nie myslalam. Chyba jednak poczekam az zacznie normalnie siedziec to kupie.

Leleh, a wiez ze to mleko Mario wypluwa i co sie okazalo jest gorzkie! a kostzowalas? normlanie nic dziwnego jutro ide kupic inne.

Tak jak wyzej wspomnialam koneic koncow musze dokramac malego sztucznym bo moje mu nie wystarcza. Dzis wieczorem tak wyl ze az seducho sie krajalo z zalu. udowna matka po godzinie sie ocknela ze moze jest glodny i jak dalalm drugiego cyca to dopiero zasnal. Jesli obudzi ie szybko to znaczy ze moje mleko jest do bani i sie nie najada jak trzeba. Czy wplyw na jakosc mojego mleka mogla miec stosowana wczesniej dieta? bo generalnie jem juz wszystkiego po trochu i jest ok zadnych kolek, nawet normalne mleko.

Anisiu a co do slinienia to moj tak sie slini ze nie nadazalam z przebieraniem i w koncu kupilam takie sliniaki do pasa z ceratka zeby nie przemakaly
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:51   #1605
Judi21_84
Zakorzenienie

hej Kochane
nie pisałam ale czytałam na bieżąco
Wiec tak-ostatnia noc znów koszmarna, buzi sie co chwilkę i nie wiadomo o co mu chodzi... i tak 6 noc z rzędu. Próbowałam wszystkiego, położyć go koło siebie nie mogę bo moje dziecię jest brzuszkowe wiec i tak przy mnie nie usnie, nie uspokoi się. Jest wściekły jak osa i ciągle marudzi, zaglądałam w buźkę-zębów nie widać. Już sama nie wiem, ale jestem padnięta, bo marudzi w nocy, nad ranem, w dzień. Ciekawe kiedy to się skończy... Jeśli to skok rozwojowy to chyba za kilka dni zacznie mówić i chodzić.

ale na was zawsze można liczyć Tyle rad mi dałyście, co nikt

Dzisiaj by odpocząć psychicznie zostawiliśmy małego mamie i pojechaliśmy na zakupki, kupiłam kilka bluzek sobie, małemu kilka ciuszków z cheeroke i reserved i od razu zrobiło się mi lepiej tego mi trzeba było

Oczywiście z powodu mojego Herflika z naszej rocznicy nici-miał być basenik, dżakuzi, kolacja. No nic jak mu zdejmą gips to pojedziemy

właśnie go zapytałam jak się myje a on że wystawia nogę spod prysznica i wykłada na pralkę szkoda że tego nie widziałąm

Taka sobie Hause leci w czwartki na 2 o 21:40
Dorbarq Alunia jest śliczna
Anitko ja Cię podziwiam z każdym dniem coraz bardziej
MArticia śliczne foteczki z Mariem

Co do kzresełka to siostra ma to drewniane i popękała jej ta cerata i jest dużo bardziej wywrotne niż plastikowe. Przynajmniej te z którymi ja miałam do czynienia

Moje dziecię spało dzisiaj na spacerze 2 godziny-NA PLECACH niespotykane. CHyba w końcu do niego dotarło że na brzuchu ledwo wchodzi do wózka i z deczka mu ciasno
Wersta krzesełko kupiłaś super Bardzo mi się podoba, mam takie samo tylko pstrokate rainforest i jest super. Tylko trochę miejsca zajmuje bo nogi są szeroko rozstawione by było stabilne

Co do pamków to ja kupiłam 4 żeby w końcu miały te elastyczne boczki, ale daję mu je tylko na noc bo są jeszcze trochę za duze ale po nocy pielucha jest taka ciężka że są jak znalazł

Tymek też smoczek musi mieć zawsze do zaśniecia, nawet na spacerze, tylko w nocy zasypia po karmieniu bez

aha co do mieszania pokarmu mamy ze sztucznym to mi położna na wizycie patronażowej też mówiła żeby mieszać bo sztuczne jest bardziej słodkie i mały może odrzucić moje mleko. Ale jadł oba chętnie

a pozatym to nie wiem z czego mały nam tak grubnie, bo je 5 razy na dobę co 4-6 godzin i żadko zjada całą butlę tj 150 ml.
Kasiulko co ile je Ola i jak dużo...???
Chyba Tymek podał się w mamusię i ma tendencje to tycia:/
też zakupiła dzisiaj śliniaki, już mam 4 materiałowe, będę prała w rękach. Normalnie ślina kapie po jego ubraniach, moich, podłoga mokra, ogólinie wszystko

Więcej nie pamiętam co tam pisałyście, za dużo tego było

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:55   #1606
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

a moj pajac zdradzal oznaki ze jest spiacy o 19, no wiec go wykapalam szybko, zasnal przy cycu, odkladam go do lezaczka a on oczy wielkie, jeszcze TZ zaczal sie glosno smiac i po spaniu, teraz 22.00 a ja z nim nadal walcze bo co na niego spojrze to on chce gadac ze mna i marudzi wlasnie..

ale mam nerwa na niego i TZ... co za gilusie... wrrrrrr

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:58   #1607
marticia
Zakorzenienie

Judi to nie jeem sama...tez mialam maraton 7-dniowy. Dobrze, ze mas zodwage zostaic malego i odsapnac..ja to najdluzej go zostawilam na godzinke zeby do fryzjera skoczyc. Mam nadzieje, ze jednak przejdzie i Tymek wroci do dawnych przyzwyczajen

dziewczynki co z moim avtarkiem???? dlac zego wychodzi mi wciaz ten napis wizazu? jak mam go zlikwidowac?
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 21:09   #1608
taka sobie
Zakorzenienie

Judi House leci na dwójce? czemu ja nic o tym nie wiem??? zaraz lece sprawdzic program

właśnie skonczyłam oglądać filmiki które nagrywalismy jak byłam jeszcze w ciąży i w szpitalu, i pierwsze dni w domu z maleństwem jejku jaka ona była maciupka jak dobrze ze to nagrywalismy, ja juz tyle nie pamiętam, np w szoku jestem ze miała takie ciemne oczka a jakie nóżki chudziutkie wszystkie ciuszki takie lużne miała a teraz juz dawno poszły w odstawkę bo za małe, oj jak ten czas leci

Dorbar pyzunia slicznosci

a ja dzis znowu kupiłam małej sukieneczke odkryłam komis dziecięcy z takimi ciuszkami ze oczy wychodzą na wierzch, a ceny dzis nabyłam sukieneczke z nexta za 6,50 juz zbajerowałam gościa zeby mi ciuszki z nexta odkładał

skakanka od 01.03....
Stary 2008-10-24, 21:12   #1609
taka sobie
Zakorzenienie

o fuck leci ten House tylko co by mi sie nie nałożyło z "Gotowymi..."

skakanka od 01.03....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-24, 21:27   #1610
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

ja wlasnie zdobylam odcinek 5 z piatego sezonu Housa a czwarty z gotowych na wszystko sezon rowniez piaty

moj Piter lezy w lozeczku i udaje ze chce zasnac.. TZ w sypialni czyta gazete a ja nie mam nerwow tam z nimi siedziec jak nic nie idzie po mojej mysli

ide se walnac maseczke na twarz moze mi sie humorek polepszy

It is what it is

Stary 2008-10-24, 22:02   #1611
maladT
Zakorzenienie

moja samodzielnie zasnęła na przewijaku a ja oglądałam Jak oni śpiewają i na reklamie oglądałam gwiazdy tańczą na lodzie... nagrałam jak moje dziecię się ze mnie śmieje... i popłakałam się bo odsłuchałam bicie serduszka na przedostatnim ktg i jeszcze Wiktorii 1 czkawkę na tym świecie... nie wiem czemu ale to dziecko bardzo często mnie wzrusza do łez

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-10-24, 22:03   #1612
taka sobie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
ide se walnac maseczke na twarz moze mi sie humorek polepszy
a pokaż się

Anisia ja Cie musze zmolestować zebys mi nagrała HOusa i Gotowe

skakanka od 01.03....
Stary 2008-10-24, 22:10   #1613
dorbar
Wtajemniczenie

Marticio czytałam to co napisałas o hemoroidach, będę musiała jutro wyprubować

Dziekuje za komplemety odnośnie mojej pyzuni

Mała jeszcze nie śpi,usnęła już, ale sie przebudziła, czekam aż sama zasnie.

House co to za film? chyba nie wiedziałam Ja uwielbiam skazanego na śmirć, ten gościu Majkel to takie ciacho, ze masakra, mogłabym go schrupać.
Stary 2008-10-24, 22:12   #1614
maladT
Zakorzenienie

Anisiu wpisz nas na listę tj. Wiktorię

Start
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1216137022

1 miesiąc
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1216137022

2 miesiąc i 3 w załącznikach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1f56da9fd8.jpg (37,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3975.jpg (66,5 KB, 71 załadowań)

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-10-24, 22:13   #1615
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
a pokaż się

Anisia ja Cie musze zmolestować zebys mi nagrała HOusa i Gotowe
House'a mam wszystkie sezony ktory chcesz?

It is what it is

Stary 2008-10-24, 22:14   #1616
maladT
Zakorzenienie

Ja też chce Housa i gotowe na płycie.... Aniś weź załóż wytwórnię
Dorbar ja też lubię Skazanego, no i modę na sukces... przypomina mi to życie pana M

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-10-24, 22:22   #1617
taka sobie
Zakorzenienie

hahahah MaladT mogłabyś z moją mamą oglądac Modę

Anisia oczywiscie wszystkie jakie tylko masz, bo ja zaczęłam to oglądać jak w ciązy byłam i zdążyłam zobaczyc jakies 5 odcinków, bo potem zdjęli z anteny. A film jest przecudny jak sie spotkamy to zrobimy wymianę płytek - Ty mi z filmem a ja Ci puste nówki tylko ja na kompie tego nie zobacze wiec musiałoby byc tak nagrane zeby na dvd szło puscic. Alez Cie wykorzystuje ale przynajmniej bedziemy miały pretekst zeby sie spotkac znowu

skakanka od 01.03....
Stary 2008-10-24, 22:39   #1618
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Anisiu wpisz nas na listę tj. Wiktorię

Start
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1216137022

1 miesiąc
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1216137022

2 miesiąc i 3 w załącznikach
Rany MaladT jaka ona sliczna na tej ostatniej fotce a te wlosiska i tak superancko patrzy...

It is what it is

Stary 2008-10-24, 22:40   #1619
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
hahahah MaladT mogłabyś z moją mamą oglądac Modę

Anisia oczywiscie wszystkie jakie tylko masz, bo ja zaczęłam to oglądać jak w ciązy byłam i zdążyłam zobaczyc jakies 5 odcinków, bo potem zdjęli z anteny. A film jest przecudny jak sie spotkamy to zrobimy wymianę płytek - Ty mi z filmem a ja Ci puste nówki tylko ja na kompie tego nie zobacze wiec musiałoby byc tak nagrane zeby na dvd szło puscic. Alez Cie wykorzystuje ale przynajmniej bedziemy miały pretekst zeby sie spotkac znowu
zobacze co sie da zrobic

It is what it is

Stary 2008-10-24, 22:49   #1620
maladT
Zakorzenienie

wiadomoo,ze za mna taka świetna... główna wygrana w totolotka to nic przy niej

Oliwka 07.02.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości