|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
co to jest worek sako+puf???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
adres już wysłałam, jak masz jak wyślij próbkę, bo jestem ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
To: http://sklep.fatty.pl/p/pl/10/2xl+z+...html#mainLinks
Dokładnie ten, pomarańczowy, idealnie pasujący do naszego salonu. ![]()
#2465 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale mi gorąco...podłożyłam do pieca, bo na dworze zimnica. Moze przymrozek będzie. Ciekawy ten worek..no no ![]() ![]() Ide sie prysznicować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki!!!
Dzięki Wam - jeszcze i Fruzia mi napisała, no i Sylu Droga ![]() No się pocieszamy, bo tak własnie fajnie jest i pomaga, serio! I fajnie Syluś, żeś zaapelowała - dzięki! Przyda się serio Każdej bo czasami brakuje nam w danym momencie podniesienia i niby szybko człowiek się na gang dostanie, czeka na wsparcie..., a tu czasem mogłoby się okazać, że ... nici! Faktycznie się Mischoko dziś nie pojawiła - może wolne ma, bo domek na oku mieli jakiś??? A Madzi też nie ma - też Jej na prov zyczonka wysłałam i cisza...? Hej - gdzieś Ty??? Wszystko ok? Loni - serio trzymamy za lepsze wyniki, ba, ja myślę, że my wierzymy, że one są całkiem przyzwoite ![]() Sylu - ależ super romantycznie Twój małż zrobił!!! Ła!!! Też takie coś chcę!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Gabi - a ile tego octu na ile wlewasz??? Bo chyba można byłoby przesadzić bądź za słabe zrobić, nie? Jakoś przybliżysz może, co? Asia - no to super, że małż w domciu i tak Wam fajno razem! Tylko ginkę męczcie żeby jeszcze cosik pomyślała??? Chyba, że już sie udało? ![]() Kathi w Polsce - pewnie happy i sklepy już aliczyła, nie? ![]() Tolu - Ty to tak zawsze serio z tym gotowaniem? Tzn. wiem, że od roku bo pisałaś (staram się uważnie czytać ![]() ![]() Fruzia - nawet nie oglądałam tego, bo przeżywam takie różne - mam nadzieję, że tam jakoś skończyło się wszystko dobrze? Olivko - Tyś tak dzielna, że tam wszystko ppięknie już będzie! Zobaczysz ![]() Blondynka - a Tobie juz lżej..hm, na żołądku? ![]() Zuzia - dawaj pieska, dawaj! Please!!! A Domi to już nie ma tam dostępu do nety czy jak??? Kiedy Oni wracają??? A wiecie - oglądnęliśmy sobie Mamma mia - super faktycznie!!! A teraz jeszcze w ramach relaksu - bo mnie na uczelni tak dziś zmęczyli i wkurzyli (jeszcze mi roboty dołożyć chcieli, ale nie daję sie i walczę, że NIE!) oglądamy sobie komedię polską Jeszcze raz, fajna póki co ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
nooooooooo dobra, a do czego to? a po co? a czemu? ten worek sako +puf...
hmmmm |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Jane
ja to mam taki garnuszeczek 0,75 litra i wlewam tam powiedzmy 0,25 octu na 0,5 litra wody chłodnej przegotowanej. Raz na miesiąc się stram o tym pamiętać. U mnie działa (odpukać). |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jane! Relaksuj się. Nie samą pracą człowiek żyje!
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2472 |
Rozeznanie
|
test tobiłam, wyszedł negatywnie. temp mi skacze jak szalona... to napewno nie ciąża.
Kochane moje niejestem wstanie nadrobić (poczytać) tego cuście tam beze mnie pisały ![]() Nie mniej jednak. Madziu spóżnione ale najszczersze życzenia ślę Ci kochana z okazji urodzinek (nestępne będziesz obchodzić bez szampana ale za to z brzuszkiem) ![]() ![]() ![]() ![]()
#2473 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mój piesek Polan, rodowodowy gończy polski i kotka Buba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczne zwierzaczki ![]() ![]() Łatwo się mówi nieprzejmuj się będzie dobrze, przyjdzie czas na Ciebie ble ble ble to był (a raczej chyba jeszcze jest) 13 cykl starań. Zaraz po tej @ udaje się do lekarza. I niech mnie wybada z góry na dół i z powrotem bo jak nie to ![]()
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Zuzia - fajowy piesek!!! Bardzo mi się podoba!
![]() Ona młodziutki - a jaki ma być jak dorośnie, wielkie? Gończy - hm, to mi się z jakims wiekszym kojarzy??? Kotek też fajny, ale ja tam wolę pieski ![]() No, ale czemu ma takie smutne oczka ten piesiu? To nie taki rozrabiaka? ![]() Hej Piwusia! No nie było Cię i fajnie Cię widzieć ![]() ![]() PA - idę do łózia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Zuzia! Ale słodkie!
Piwusia! Koniecznie zrób wszystkie badania. Trzymam kciuki, żebyś się jakoś dogadała. A może zabierz ze sobą swojego małża?
#2477 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
psiak jest boski (biorąc pod uwagę, ze ja kocham psiaki ale tylko cudze i na odległość to jest duuuuży komplement dla misiaka Twego ![]() ![]() Brzuch mi rośnie jak na drożdżach!!! Wczoraj był dużo mniejszy niż dziś, ale nadal nie czuć żeby moja Niunia tam buszowała sobie w środku ;(. Ciekawe jak tam Kasi na weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Tola
mialam takie pufy jakos 15 lat temu tylko wtedy byly wylacznie czarne.Fajnie sie siedzialo tylko ze te moje mialy w srodku jakby pokruszony styropian ktory po jakims czasie sie wysiedzial i juz nie bylo tak fajnie. ![]() powiem Wam ze ost nie mam apetytu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kurcze ale miałam dziś sny, normalnie najpierw mi się śniło że robiłam tą betę i wyszło 1 a potem dostałam @ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiem że łatwo mówic, co innego byc po drugiej stronie. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja za to nie mogłam spać, rano nie mogłam się dobudzic, a teraz sprzatam, gotuje, potem wojna z liścmi ![]() Mój tż na uczelni, chyba nie wróci na noc, będzie nocował u ciotki. To moża ja wyskoczę na noc do mamy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej by bylo powiedziec nie martw sie piwusia, no ale ze to juz twoj 13 cykl to powiem ci martw sie i szukaj jakiegos dobrego gina. To juz naprawde dlugo trwa i mysle ze czas na zrobienie konkrenych i kompletnych badan kochanie ![]() Cytat:
Hm. Nieciekawe te sny ale to tylko dlatego ze myslisz i masz jakies obawy ![]() Jane nie moze byc ze nie chwalilam jeszcze mojego meza ![]() ![]() Wczoraj wieczorem klade sie do lozka ( wiedzial ze bedzie mi smutno samej) a tam pod poduszka walek do ciasta a pod koldra lyzka cedzakowa ![]() ![]() Fajne ze poszliscie na calosc, to kiedy masz termin @??? Czekamy z toba ![]() Gabi nie martw sie ze dzidzia sie nie rusza, no w koncu jeszcze czas. Wypoczywaj i nie stresuj sie. Wazne ze dzidzia rosnie i brzuch tez. Loni jaki mamy dzisiaj nastroj??? Zuzia piesek zabojczo slodki ![]()
![]() |
#2482 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Wczoraj wieczorem byłam u koleżanki z pracy na imprezce i wróciłam o 1, trochę sobie popiłam, ale co tam, przydało mi się takie wyjście ![]() Mąż był za to u lekarza, tam zrobił sobie badania plemników, lekarz nawet mu na monitorze pokazał plemniki i wskazał, które są ok a które nie ![]() Piwusia, przykro mi,że test znów 1-kreskowy ![]() ![]() Olivka, czekam z niecierpliwość na Twoją fasolkę, kto wie, może też będę musiała mieć IU. Na razie wciąż tylko tabletki biorę.
#2484 |
Zakorzenienie
|
Kurna felek co się dzieje!!! Wczoraj dowiedziałam się, że jedna dziewczyna taka straciła fasolkę w 20 tc, dziś kolejna dziewczyna w 12 tygodniu! I to tak "bez powodu" ot nagle ból, krwawienie i masz ... po wszystkim!
Przecież 20tc to już naprawdę dużo! Jakoś nie mam przez to wszystko humora, a jeszcze mój A. poszedł z kolegami pić na stare miasto. Zarezerwowali sobie w 10-20 typa knajpkę na starówce i o 14.00 zaczęli impreże -ot tak bo dawno się nie widzieli, a że A. nie miał kiedy postawić im tzw. wódki weselnej to poszedł z tą naszą weselną wódką i piją sobie teraz chłopaki w najlepsze a ja siedzę sama, a słonko swieci i jest tak ładnie ![]() ale obiecał, że mnie zabierze jutro na spacer (pierwszy raz od tygodnia wyjdę z domu!), jak dziś jeszcze grzecznie wyleżę na łóżeczku... ehhhh, ile można leżeć ? Ale staram się, bo fasolka najważniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiecie i ja jak sobie głębiej o tym pomyślałam to kto wie. Taką opcje tez można brać pod uwagę. Moze jakieś mikrodawki promieniowania mogły coś uszkodzić, no nie wiem...ja byłam w brzuchu mojej mamy i mama nie mogła wypić płynu lugola wtedy ze względu na ciążę. A może sam płyn ma jakieś skutki uboczne, wtedy wszyscy dostali, nawet dzieci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
A dziękuję nastrój jest ok bo dzisiaj 25
![]() (to nasza szczęśliwa liczba ![]() A tak poważnie to już czuję się lepiej, ale wiem że za jakiś czas jak znów nagromadzą się we mnie emocje, będę musiała dać im upust ![]() Byłam dziś na USG piersi (z programu AVON, za badanie zapłaciłam 10 zł i dostałam taką srebrną łyżeczkę z programu różową wstążką). Na szczęście badanie wyszło w porządku (mam nadzieję, że limit moich nieszczęść już został wyczerpany ![]()
#2487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Masz rację L-karnityna jest na poprawę ruchu, i ponoć działa dość szybko (słyszałam, że daje rezultaty już po 2-tyg stosowania). Wszystko się okaże za jakiśczas, ale nie nastawiam się raczej na dobre wiadomości, ale obym się myliła ![]() Miłego wieczorka kochane Ps. kurde nie umiem wielocytować ![]()
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Normalnie wyłam jak bóber, poczytajcie...
"Po lekkim szoku, jakim często jest wiadomość o ciąży, na myśl o małym człowieczku pojawia się takie miłe ciepło koło serca, którego nie są w stanie zagłuszyć nawet poranne mdłości. Zaczyna się zaglądanie w cudze wózki, długie dyskusje na temat imienia, planowanie dziecinnego pokoju, gratulacje rodziny... I nagle krew na bieliźnie, silny ból w dole brzucha, lekarz, szpital, pokój zabiegowy, dalej nic nie pamiętasz, następnego dnia do domu, wszystko tak szybko, mówią Ci, że nic takiego, tylko poronienie, wszystko dobrze, jeszcze będziesz miała wiele dzieci. A ty masz w sercu żałobę po tym nienarodzonym, o którym mówią, że wcale go nie było". |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
wiem post pod postem ale głupio łaczyć oba teksty
![]() A tu coś ładniejszego przy czym też się popłakałam (oj płaczliwa jestem): Kochaj mężczyzne, który nazywa Cię "ładną", a nie uważa za "sexy". Tego, który oddzwania, gdy odłożysz słuchawkę. Tego co nie śpi, aby zobaczyć Ciebie spiącą. Całuje Twoje czoło. Który chce pokazać Ci cały świat nawet gdy nie jesteś przyszykowana. Dla którego nie jest ważne czy stałaś się z biegem lat grubsza czy chudsza. Który mówi: Co chciałabyś zjeść? -ja gotuję. Tego, co przed swoimi przyjaciółmi chwyta twoją dłoń. Czekaj na tego, który stale powtarza, ile dla niego znaczysz i jakim jest szcześciarzem mając Ciebie. Tego, który swoim przyjaciołom przedstawia Cię: To ona. Kochaj tego, który kocha Ciebie i prawdopodobnie będzie kochał Cię zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Laseczki wracam dzis do domku jak sie ciesze weselw minelo spoko wszystko opisze wam jak bede na swoim
![]() Buziaki i do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.