|
|
#211 | |
|
Raróg
|
Dot.: Poppaski Bez Skrzydelek ;p
Sama weś śie stóknij i prostój bumeranki, he?
Jak masz jakiehś fonty, ho na soluwe, cfanjiaczo ![]() Kto Cjie topóśćił na kurs chostesy, pszecjiesz taka pokraczna jesteśh, haha, hypa jakihś ślepjiec Fłąśnjie mam farbhe na myh cótnyh pjiurah, prupka mi fyszła sarombjiaszczo rzułta i szuciłam sie ropić całe włoskhi
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2009-01-21 o 16:55 |
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie jeztem pokraczna! tak ci sie fytaje bo masz od 40 lat i te same brylce na nosie,fymien je f końcó bo s fiekiem siem fsrok pokarsza! pszynajmiej sarobiłam sopie na nofe cycohy! i bedom mi skakac! i skakać! lałra becie kórczakiem! haha! i jak mi nie dasz maksynjera to ja kończe nasz romanz.. nie bede s kims kto nie ómie sie cielic z ókohanom osobom tym co ma.. ...a potem cie sarompie!
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-01-21 o 17:34 |
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie bende mogła siem stuknąc z jakimś popliskim dresiakiem Idem po krem do debilacji swer bikinji. A jak Boszence teras bendzie zimno, bo u mje to tylko 6 stopnji? Ftedy f ogule nie bendzie do urzytku Oczyfiście bende siem uczyć od najleprzyh Lałro Ledwo się połapałam o co w Twoim poście chodzi przez te hieroglify ![]() O nje, mam leprzy pomys - pujde kupić poppaskie bes skżydelek i f ten sposup poradze sobie z Boszeną. |
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Raróg
|
![]() Saromp mnjie, masze o tym! Bete kórczakjiem, ite to smyć. Ficisz, mash jakjieśh dresiczki nietoropjione, prafcify dresiczq njie ma bobra, tylko głać szpahlofom, by fytafał sie fienkszy jeko faszny orkan. Koham Cjie, fienc pomyśle ( ![]() Literq, taki letki jeszyk tesz mosze pyć potniecajoncy, ale nie wszystkie tresiczki lupjom, no hiba sze te pobliskjie jakiehś, piersze leprze fłaśnie, ot czekoś czepa saczonć ![]() Nje fjiem, o jakie hielogripy Tobjie hoci
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2008-10-24 o 17:46 Powód: pozd pot pozdem jakahś gópia menta napisaua |
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzienkuje ![]() Nje, jósz o rzatne
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Raróg
|
No Literq ja myśle (
![]() Fłaśnjie o łaskodki hoci, wszczeliłaś sjie w samo setno istoty sakatnienjia, ficisz, bentom s Ciepjie lucie
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to dopra,ja pofiem sfoim dresom szeby skolili sobie te bopry.. becie mi lepiej nafet bo czasem sostajom mi fłosy miency sembami jak mie proszom o polusofanie ściongacza f dresah... a oko moszesz mieć.. ja lópie ja mie podglondajom.. nie opofiadalam Ci jakom akcje miałam f OBI? tam to na magasynie miałam orgie s szescioma pracofnikami OBI f tyh swoih seksofnyh okrodniczkah...tylko f okrodniczkah,bes koszólek.. te ih klaty.. było ostro! a ciefczyny s wisaszu,takie jetne to mnie potlondały pszes ciurke od klucza i mowily ,ze asz im sie bożena spociła.. bylo cutofnie! lóbie hocić do obi.. tam som takie seksy hłopaki..
|
|
|
#218 | |
|
Raróg
|
Czyli liczom sjie okrotniczki i dresiczki, taka mojia ogulna konklusja i hypa do dopryh doszuam fnioskuff, jak safsze
![]() Co ja sropje teras? U mnjie njie ma szejśćió makasynjieruff ![]() Masz
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty ciś biedna.. ale bedem na Ciepie czekac,tylko szebym nie sasneła nad klafiatórom... bo moja cierplifosc ma kranice.. czasem czekajonc na ciepie po prostó pszysypiam wpaczona f monitor i myslem ,kiety ona pszyjcie.. moja lofe.. i pamietaj,jestem tylko tfjom łajtaczkom.. pofiecmy.. ić
|
|
|
#220 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. A misje z ava som nie do rószenia, bo to som Boszena i Wacuaw i nie oddam ih nikomu! Rozómiesz?! Cytat:
|
||
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idem srobic dopsze bożenie! dostałam pszesyłkem! nofe szczotki do kibelkó samófiłam! pszytacom sie tla bozeny,ona lóbi takie ekstremalne sakrania!
|
|
|
#222 | |
|
Raróg
|
Jóhó, pszyszedłam, jezdem s porfotem!
![]() Miauam okropny cień Tag, panofjie s butofy som oszałamjajoncy i oczyfiśćie kaszden jeden jest synem właśćićjiela niesiemsko bokatej wirmy butoflaneji Njie sakryfaj tak s Boszenom, bo Ci fysioncie na stare lata czyli jusz sa rok! Nabisz do Brafo, sobaczysz, sze mam racje, napiszom Cji grobka w grobke to samo!Literq, njie fjem, czy topsze srosumjiauaś sasaty teko fontku, czepa ómieć pisadź pienknom, poprafnom literackom polrzczyznom, inaczej sama fjesz, jag to śfjatczy o Tobje, ale mnjiejsza o to, a po trukie czepa śie dzielidź se wzpułrosmófcami fszystkim, nafet makasynjierem osobistym, fienc njie maruć o rzelki. I njie muf czasem, sze niby jesteźmy sekta jakaś, bo njie zdzierrze tego, oszczekam Cjie!
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2009-01-21 o 17:02 |
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a panofie s bótofy som niesiemscy! no pacz,pszes pszypatek z roskojaszenia fcisnełam fysli i fitomosc poszła a ja jescze hciałam cos napisać! ![]() ras jak szłam koło butofy to tfóh takih robotnikóf pofieciało,ze im sie zaras cos słamie f spodniah... i sie tak cifnie ósmiehali... ja sopie mysle.. to co oni tam noszom.. mosze hociło im o dłukopis? no ale takih szeczy sie nie nosi f kieszenji bo pszeciesz jak to sie słamie to mosze sie fpic f tyłek abo ukóc kcieś i becie ała.. posa tym mieli w renkah takie dłuuógie i gróbe kable... szeby kaszdy dres miał taki w sfoim ortajljonie.. ![]() a ja jestem jeszcze młota! mam topiero twaciescia eden latóf i wiosen,simień i jesień i to prencej Topie bożena wysioncie.. i to saras! ![]() a fiecie sze ja f szkole miałam szóstkem z jensyka polzkieko? mój polonista był barco fajnym facetem.. nie mósiałam pisac kartkófek szeby saliczyć! fystarczyło,sze poszłam z nim na 10 minót do toalety i jusz miałam 6 f ciennikó! ah.. jestem taka intelygentna.. ![]() ah i lałra! nieszczekaj bo jusz dróka kocina!
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-01-21 o 17:36 |
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Raróg
|
No topra, ostrzegauam jom, teras czaisz base, Ty gópia matouko? Fyraśnjiej jurz nie da sjie teko pofjecieć
![]() Njie fiesz, co ropotnicy noszom w kjeszenjiah? Oni tam majom móltóm rusznyh fantasticznyh naszenćióf, a fszystkjie spore i tfarte niczym z metaljiu, wycionkali je i wycionkali
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2009-01-21 o 17:06 |
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam jusz siły ,ide hypa spytkac.. jestem jusz wyrzóta se fszelkih pomysłóf na ciś.. ![]() topranoc niefolnico lałro...
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-01-21 o 17:39 |
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Raróg
|
Pszes Ciepie to ja żem jest niefolnicom teko kompjutra pomałó :/
Nie pete mu kszepać, jestem konserfatyfnom osopom, insze mó kszebiom, fienc stafjam na orkinalnoźć Ić spadź, ja tesz sopje ite, jate jótro do Misjia, to mi fyfietszejom z łpa gópoty i pente jakihś czas rosmaszona letko ![]() Sopaczymy sie ciś zaś, rzycze Tobje sexualnie cienszkich i menczoncych snuff o 125 makasynjierah, 356 ropotnikah i f okule Masz fpiernicz na golom tupe rusgom, szebyś śje fprafiła f nastrujj
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postróf karpia baj!
|
|
|
#228 |
|
Wtajemniczenie
|
Ceść, ciongle sapąminam tó saglondnoć... A jam oztatnio widzieć takkfą poppasskę bezz skzydelek, całe opakofańe, durzzyyy rossmiiaarr
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie się podziała założycielka wątku...
|
|
|
|
|
#230 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
co tu się porobiło w tym wątku
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jusz je mam
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Raróg
|
Lenka, ficiauam ciś f potrurzy bilbort OBI i ot rasu mjiałam skojaszenjia s Tobom, tak samo kty sobaczyuam real w realu na otlekłość co prafta, lecz miauam saras silne myśłi o Tobjie
![]() Nie postrofiłam Misjia, ktysz ma myśledź tylko o mnjie, ah Bosz jaki on cutny, ten muj Misjiu, koham Cjie Kohanie miłośćiom fiecznom asz po krub ![]() Nje fiem, po co Fam poppaski f okule, s Boszeny pofinno mojim staniem sonczyć sjie sfopotnie, sresztom prafcify borsuk uszyfa tylko tamponuff, by czóć sie f ten tni letko, śwjierzo i pszyjemnjie Literq, strażnie cóś jesteśh skompa, fjesz, ja pym Tobjie ottaua resztki mei warby do pjiur nafet, a Ty tak nic, njie fjem, jak tak moszna
|
|
|
|
#235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co nam ona.. ![]() Cytat:
sodomja i gomórja,a tak fokle to jest git majonesss,cót miót i oszeszki Cytat:
do misiólka lałry: a dopsze Ci tak facet! srób takieko karpia szepy Ci safiasy otpatły!!!! Ona jest "maj".. nie fiesz jej karpió po ona ci kóamie! istniejem dla niej tylko ja! ja nie nozem mojtek! domakamy sie rofnoóprafnienia dla wszystkih boszen! "nieh szyje folność ,folność i sfobota! nieh szyje sabafa ,i bożena młota!
|
|
|
#236 | |
|
Raróg
|
Śmjesz opraszać mojiko Misjia oras jeko cótneko karpjia oras sukerofać, sze jesteś ponat nim? Szepyś njie mósiała sjie scifić
![]() Ty mi na pefno tak omtlefajonco njie fephnjiesz jensorka f ósta ![]() Jusz njie fspominajonc o inszych żeczah, kture Misjiu mam mi do fephnjiencia, ajj Boszena dostaua ciś kompletnjie na kłofe, o ile kcieś jom ma f sfyh tajemnyh czeluśćjiah ![]() Tesz njie nosze mojtek i kłofie mojij Boszeny jusz tafno pszes to wypat musk, taksze polecam ![]() Lenka, sthara pomarszczhona sifa Boszena tesz nieh rzyji!
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym jak fephne to sapomnisz o sfoim misió moja boszena jusz dawno jest besmoskim jeti i dopsze.. ftedy moge jej spifać ... jestes szalona,mófie ci! ![]() a masz rasje,pomarszczone i stare boszeny,osifiałe... a bleh..
|
|
|
#238 | |
|
Raróg
|
Nie otcinaj śie ot sifyh Boszen, tesz benciesz takom mjała i to nietłuko, czyli na staroźć, czyli sa rok
Nie sciersze dłószej potfaszania kompetencji mojiko Misjia, szatna Tfoja plazdikofa sapafka mi Ko nie sastompi, ani tesz stó pienciesienció szejśćió makasynjieróff, taka prafta. Ficisz, mufiłam, isz bente hocić omtlała, kty patne f jeko cótne ramjona na jakihś czass
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
saras ci omtlenie pszejcie i beciesz snóf taka napalona jak fczesniej i nafet beciesz sie domakać sztóczneko plastikofeko bopra! i nie bedem stara sa rok! nie opraszaj mie! jestem jeszcze młota i pełna figoró! i tak becie pszes najpliszsze 50 latóf i wiosen,simień i jesień! To Ty jestes stara tY monstółalna @ !!
|
|
|
#240 | |
|
Raróg
|
Ficiaó kto takom beszczelnom pintoline, no soba
![]() Pszyjeć kietyś to mnjie, pohlejemy sopje, wyniose niepostżeżenjie kilka falszkóff na saplecze, fjem, kcie njie ma kameróf
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2009-01-21 o 17:09 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Jak masz jakiehś fonty, ho na soluwe, cfanjiaczo 

...
Idem po krem do debilacji swer bikinji. A jak Boszence teras bendzie zimno, bo u mje to tylko 6 stopnji? Ftedy f ogule nie bendzie do urzytku 

było ostro! a ciefczyny s wisaszu,takie jetne to mnie potlondały pszes ciurke od klucza i mowily ,ze asz im sie bożena spociła.. bylo cutofnie! 

posa tym mieli w renkah takie dłuuógie i gróbe kable... szeby kaszdy dres miał taki w sfoim ortajljonie..