Poppaski Bez Skrzydelek ;p - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-24, 16:42   #211
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112
Dot.: Poppaski Bez Skrzydelek ;p

Sama weś śie stóknij i prostój bumeranki, he? Jak masz jakiehś fonty, ho na soluwe, cfanjiaczo
Kto Cjie topóśćił na kurs chostesy, pszecjiesz taka pokraczna jesteśh, haha, hypa jakihś ślepjiec Ale pszynajmnjiej sopje saropiłaś na operancje plasticzne, krunt to saratność, jak mufje zafsze
Fłąśnjie mam farbhe na myh cótnyh pjiurah, prupka mi fyszła sarombjiaszczo rzułta i szuciłam sie ropić całe włoskhi Szteszcie sie, dresiczkiii, nathoce!
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Edytowane przez Laura2112
Czas edycji: 2009-01-21 o 16:55
Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 16:53   #212
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Sama weś śie stóknij i prostój bumeranki, he? Jak masz jakiehś fonty, ho na soluwe, cfanjiaczo
Kto Cjie topóśćił na kurs chostesy, pszecjiesz taka pokraczna jesteśh, haha, hypa jakihś ślepjiec Ale pszynajmnjiej sopje saropiłaś na operancje plasticzne, krunt to saratność, jak mufje zafsze
Fłąśnjie mam farbhe na myh cótnyh pjiurah, prupka mi fyszła sarombjiaszczo rzułta i szuciłam sie ropić całe włoskhi Szteszcie sie, dresiczkiii, nathoce!
no to ho na klate ohroniarko sa dfa grosze!

i nie jeztem pokraczna! tak ci sie fytaje bo masz od 40 lat i te same brylce na nosie,fymien je f końcó bo s fiekiem siem fsrok pokarsza! pszynajmiej sarobiłam sopie na nofe cycohy! i bedom mi skakac! i skakać! masze o tym sze f koncó sobie nimi łoko potbije.. to mósi byc podnicajonce... a dresom asz bopry wyjdom i siem asz s fraszenia same poczohrajom! a Ty nie beciesz tak miała,he..

lałra becie kórczakiem! haha!

i jak mi nie dasz maksynjera to ja kończe nasz romanz.. nie bede s kims kto nie ómie sie cielic z ókohanom osobom tym co ma.. ...

a potem cie sarompie!

Edytowane przez Lena_20
Czas edycji: 2009-01-21 o 17:34
Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 17:00   #213
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Tlateko siem, Literko troka, opintala Boszene na łyso, ktysz moszna czohrać tylko bobra, prafcifie i safsze dostempna Boszena nie pszefidujie takih ótrótnień f pszejasdah Fice, sze Ciepie mósze jeszcze duszo nałuczyć, inaczy nikty nie snajdziesz sfojiko dresiczkó Boszena s bobrem posostafjia nieporzontane ofłosienjie f rusznych strategicznyh mjejscah, co tresiczki niesbyt lubjom Ktypyś miaua jeszcze jakiehś pytanjia, wal śmjiauo, ja Topie pomoke, bo Lena tak nie fszystko jeszcze wje, a ktypyś miaua jakieś izdotne sekrethy Boszeny, to tesz wal śmijauo, fszysko pszyjme na mom klate ohroniaża tesko
Holera, czyli moia Boszena jest niemodna, bo jusz odrasta I nie bende mogła siem stuknąc z jakimś popliskim dresiakiem Idem po krem do debilacji swer bikinji. A jak Boszence teras bendzie zimno, bo u mje to tylko 6 stopnji? Ftedy f ogule nie bendzie do urzytku Oczyfiście bende siem uczyć od najleprzyh Lałro

Ledwo się połapałam o co w Twoim poście chodzi przez te hieroglify

O nje, mam leprzy pomys - pujde kupić poppaskie bes skżydelek i f ten sposup poradze sobie z Boszeną.
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 17:04   #214
Laura2112
Raróg

Saromp mnjie, masze o tym!
Bete kórczakjiem, ite to smyć.
Ficisz, mash jakjieśh dresiczki nietoropjione, prafcify dresiczq njie ma bobra, tylko głać szpahlofom, by fytafał sie fienkszy jeko faszny orkan.
Koham Cjie, fienc pomyśle () o tym makasynjiesze, ale mósiauabym mjieć oko, co Fy benciecie rasem fyrapjiać

Literq, taki letki jeszyk tesz mosze pyć potniecajoncy, ale nie wszystkie tresiczki lupjom, no hiba sze te pobliskjie jakiehś, piersze leprze fłaśnie, ot czekoś czepa saczonć Czymam kcjióki sa Cjiepie!
Nje fjiem, o jakie hielogripy Tobjie hoci

🌹14 lat z Wizaż.pl

Czas edycji: 2008-10-24 o 17:46 Powód: pozd pot pozdem jakahś gópia menta napisaua
Stary 2008-10-24, 17:10   #215
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Literq, taki letki jeszyk tesz mosze pyć potniecajoncy, ale nie wszystkie tresiczki lupjom, no hiba sze te pobliskjie jakiehś, piersze leprze fłaśnie, ot czekoś czepa saczonć Czymam kcjióki sa Cjiepie!
Nje fjiem, o jakie hielogripy Tobjie hoci
A jeśli ten tresiczek bendzie miał łaskotki od jerza?
Dzienkuje
Nje, jósz o rzatne
Stary 2008-10-24, 17:45   #216
Laura2112
Raróg

No Literq ja myśle (), sze o szatne, inaczy Topie te rzelki s avarora zjim
Fłaśnjie o łaskodki hoci, wszczeliłaś sjie w samo setno istoty sakatnienjia, ficisz, bentom s Ciepjie lucie Po co marz kupofać bafole oko, skoro jeszyk styka, tylko mosze potrarznić nosek i brudke dresiczq, ale czepa sjie poświenćić dla tej szcztynej (a jaksze) sprafy

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-24, 17:45   #217
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:

Saromp mnjie, masze o tym!
Bete kórczakjiem, ite to smyć.
Ficisz, mash jakjieśh dresiczki nietoropjione, prafcify dresiczq njie ma bobra, tylko głać szpahlofom, by fytafał sie fienkszy jeko faszny orkan.
Koham Cjie, fienc pomyśle () o tym makasynjiesze, ale mósiauabym mjieć oko, co Fy benciecie rasem fyrapjiać
lópie sarompyfać kórczaki

a to dopra,ja pofiem sfoim dresom szeby skolili sobie te bopry.. becie mi lepiej nafet bo czasem sostajom mi fłosy miency sembami jak mie proszom o polusofanie ściongacza f dresah...

a oko moszesz mieć.. ja lópie ja mie podglondajom..
nie opofiadalam Ci jakom akcje miałam f OBI? tam to na magasynie miałam orgie s szescioma pracofnikami OBI f tyh swoih seksofnyh okrodniczkah...tylko f okrodniczkah,bes koszólek.. te ih klaty.. jakie ciaha.. było ostro! a ciefczyny s wisaszu,takie jetne to mnie potlondały pszes ciurke od klucza i mowily ,ze asz im sie bożena spociła.. bylo cutofnie!
lóbie hocić do obi.. tam som takie seksy hłopaki..

Stary 2008-10-24, 18:00   #218
Laura2112
Raróg

Czyli liczom sjie okrotniczki i dresiczki, taka mojia ogulna konklusja i hypa do dopryh doszuam fnioskuff, jak safsze
Co ja sropje teras? U mnjie njie ma szejśćió makasynjieruff Ite i nie pencie nafet jetnego, ale sa to pszyjecie tiruwek To ite, jak fróce, masz na mnjie czekać, a njie sie szfentasz gdzjeś jak sfykle, łajtaczko!
Masz szepyś jakohś pszeszyła ten trótny okres bese mnjie

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-24, 18:13   #219
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli liczom sjie okrotniczki i dresiczki, taka mojia ogulna konklusja i hypa do dopryh doszuam fnioskuff, jak safsze
Co ja sropje teras? U mnjie njie ma szejśćió makasynjieruff Ite i nie pencie nafet jetnego, ale sa to pszyjecie tiruwek To ite, jak fróce, masz na mnjie czekać, a njie sie szfentasz gdzjeś jak sfykle, łajtaczko!
Masz szepyś jakohś pszeszyła ten trótny okres bese mnjie
ja ófielbiam okrotniczki i dresy.. nafet panofie s bódofy robiom na mie niesiemskie fraszenie.. to mnie strasznie pocionga,mosze to pszes krafitacjem,sze az siem czasem pszefracam,taki pociong czuje..

ale Ty ciś biedna.. ale bedem na Ciepie czekac,tylko szebym nie sasneła nad klafiatórom... bo moja cierplifosc ma kranice.. czasem czekajonc na ciepie po prostó pszysypiam wpaczona f monitor i myslem ,kiety ona pszyjcie.. moja lofe.. a jak nie becie cie sa tługo to fybacz jak pujdem siem poszfendać.. ilez moszna ,a ja tesz mam sfoje poczeby..

i pamietaj,jestem tylko tfjom łajtaczkom.. pofiecmy.. yeach bejbe!

Stary 2008-10-24, 19:09   #220
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
No Literq ja myśle (), sze o szatne, inaczy Topie te rzelki s avarora zjim
Fłaśnjie o łaskodki hoci, wszczeliłaś sjie w samo setno istoty sakatnienjia, ficisz, bentom s Ciepjie lucie Po co marz kupofać bafole oko, skoro jeszyk styka, tylko mosze potrarznić nosek i brudke dresiczq, ale czepa sjie poświenćić dla tej szcztynej (a jaksze) sprafy
Fiedziałam, rze dopże mysilę Óczę siem od najlebszych Lałro . A misje z ava som nie do rószenia, bo to som Boszena i Wacuaw i nie oddam ih nikomu! Rozómiesz?!
Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
lópie sarompyfać kórczaki

a to dopra,ja pofiem sfoim dresom szeby skolili sobie te bopry.. becie mi lepiej nafet bo czasem sostajom mi fłosy miency sembami jak mie proszom o polusofanie ściongacza f dresah...

a oko moszesz mieć.. ja lópie ja mie podglondajom..
nie opofiadalam Ci jakom akcje miałam f OBI? tam to na magasynie miałam orgie s szescioma pracofnikami OBI f tyh swoih seksofnyh okrodniczkah...tylko f okrodniczkah,bes koszólek.. te ih klaty.. jakie ciaha.. było ostro! a ciefczyny s wisaszu,takie jetne to mnie potlondały pszes ciurke od klucza i mowily ,ze asz im sie bożena spociła.. bylo cutofnie!
lóbie hocić do obi.. tam som takie seksy hłopaki..
Ófielbiam Ciem
Stary 2008-10-24, 20:50   #221
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Literka96 Pokaż wiadomość
Fiedziałam, rze dopże mysilę Óczę siem od najlebszych Lałro . A misje z ava som nie do rószenia, bo to som Boszena i Wacuaw i nie oddam ih nikomu! Rozómiesz?!

Ófielbiam Ciem
Ty,jo tysz cie koham..!

idem srobic dopsze bożenie! dostałam pszesyłkem! nofe szczotki do kibelkó samófiłam! pszytacom sie tla bozeny,ona lóbi takie ekstremalne sakrania!

Stary 2008-10-25, 01:30   #222
Laura2112
Raróg

Jóhó, pszyszedłam, jezdem s porfotem!
Miauam okropny cień Takjej sniszki formy njie sanotofałam jusz tafno, oczywiśćjie nie mojij formy ledz okólnoluckjiej :
Tag, panofjie s butofy som oszałamjajoncy i oczyfiśćie kaszden jeden jest synem właśćićjiela niesiemsko bokatej wirmy butoflaneji Taksze moszna sobjie fyprać eksemplaż stosofny do poczeb dóhofyh oras materjialnyh, czepa tylko otpofjedniom ilość rasy pszespacerofać siem wztłósz butofy wrywolnie bendonc ópranym i jusz! Saliczonko sropjione!
Njie sakryfaj tak s Boszenom, bo Ci fysioncie na stare lata czyli jusz sa rok! Nabisz do Brafo, sobaczysz, sze mam racje, napiszom Cji grobka w grobke to samo!

Literq, njie fjem, czy topsze srosumjiauaś sasaty teko fontku, czepa ómieć pisadź pienknom, poprafnom literackom polrzczyznom, inaczej sama fjesz, jag to śfjatczy o Tobje, ale mnjiejsza o to, a po trukie czepa śie dzielidź se wzpułrosmófcami fszystkim, nafet makasynjierem osobistym, fienc njie maruć o rzelki. I njie muf czasem, sze niby jesteźmy sekta jakaś, bo njie zdzierrze tego, oszczekam Cjie!

🌹14 lat z Wizaż.pl

Czas edycji: 2009-01-21 o 17:02
Stary 2008-10-25, 01:51   #223
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Jóhó, pszyszedłam, jezdem s porfotem!
Miauam okropny cień Takjej sniszki formy njie sanotofałam jusz tafno, oczywiśćjie nie mojij formy ledz okólnoluckjiej :
Tag, panofjie s butofy som oszałamjajoncy i oczyfiśćie kaszden jeden jest synem właśćićjiela niesiemsko bokatej wirmy butoflaneji Taksze moszna sobjie fyprać eksemplaż stosofny do poczeb dóhofyh oras materjialnyh, czepa tylko otpofjedniom ilość rasy pszespacerofać siem wztłósz butofy wrywolnie bendonc ópranym i jusz! Saliczonko sropjione!
Njie sakryfaj tak s Boszenom, bo Ci fysioncie na stare lata czyli jusz sa rok! Nabisz do Brafo, sobaczysz, sze mam racje, napiszom Cji grobka w grobke to samo!

Literq, njie fjem, czy topsze srosumjiauaś sasaty teko fontku, czepa ómieć pisadź pienknom, poprafnom literackom polrzczyznom, inaczej sama fjesz, jag to śfjatczy o Tobje, ale mnjiejsza o to, a po trukie czepa śie dzielidź se wzpułrosmófcami fszystkim, nafet makasynjierem osobistym, fienc njie maruć o rzelki. I njie muf czasem, sze niby jesteźmy sekta jakaś, bo njie zdzierrze tego, oszczekam Cjie!
eee... nie lópie młotyh makasynieróf... fole tyh dojszałyh co im jusz bobry fiecom w którom strone siem bójać mófisz cień do tupy... no fiesz.. stasza siem..

a panofie s bótofy som niesiemscy! ja safsze ih saryfam po troce do domó.. lóbie jak kfiszczom i miałczom,supełnie jak kotki,a ja lóbie menszczysn ktoszy lópiom sfieszenta

no pacz,pszes pszypatek z roskojaszenia fcisnełam fysli i fitomosc poszła a ja jescze hciałam cos napisać!

ras jak szłam koło butofy to tfóh takih robotnikóf pofieciało,ze im sie zaras cos słamie f spodniah... i sie tak cifnie ósmiehali... ja sopie mysle.. to co oni tam noszom.. mosze hociło im o dłukopis? no ale takih szeczy sie nie nosi f kieszenji bo pszeciesz jak to sie słamie to mosze sie fpic f tyłek abo ukóc kcieś i becie ała.. posa tym mieli w renkah takie dłuuógie i gróbe kable... szeby kaszdy dres miał taki w sfoim ortajljonie..

a ja jestem jeszcze młota! mam topiero twaciescia eden latóf i wiosen,simień i jesień i to prencej Topie bożena wysioncie.. i to saras!

a fiecie sze ja f szkole miałam szóstkem z jensyka polzkieko? mój polonista był barco fajnym facetem.. nie mósiałam pisac kartkófek szeby saliczyć! fystarczyło,sze poszłam z nim na 10 minót do toalety i jusz miałam 6 f ciennikó!

ah.. jestem taka intelygentna..

ah i lałra! nieszczekaj bo jusz dróka kocina!

Edytowane przez Lena_20
Czas edycji: 2009-01-21 o 17:36
Stary 2008-10-25, 02:23   #224
Laura2112
Raróg

No topra, ostrzegauam jom, teras czaisz base, Ty gópia matouko? Fyraśnjiej jurz nie da sjie teko pofjecieć

Njie fiesz, co ropotnicy noszom w kjeszenjiah? Oni tam majom móltóm rusznyh fantasticznyh naszenćióf, a fszystkjie spore i tfarte niczym z metaljiu, wycionkali je i wycionkali Normalnjie shock!

🌹14 lat z Wizaż.pl

Czas edycji: 2009-01-21 o 17:06
Stary 2008-10-25, 02:46   #225
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
No topra, ostrzegauam jom, teras czaisz base, Ty gópia matouko? Fyraśnjiej jurz nie da sjie teko pofjecieć

Njie fiesz, co ropotnicy noszom w kjeszenjiah? Oni tam majom móltóm rusznyh fantasticznyh naszenćióf, a fszystkjie spore i tfarte niczym z metaljiu, wycionkali je i wycionkali Normalnjie shock!
o ja... tesz tak hcem.. a mosze Ty wes temó makasynjerofi pokszep f kieszenjiah to mó ta nieśmiualośc pszejcie.. mosze jak poczóje tfojom tłoń na sfoim naszenció pot ortajljonem to Cie weśmie.. nafet f aucie,a jak nie f aócie to w tisze.. i bober sie roshóla jak nikty dotond!

nie mam jusz siły ,ide hypa spytkac.. jestem jusz wyrzóta se fszelkih pomysłóf na ciś..

topranoc niefolnico lałro... koffam ciem bejbe..

Edytowane przez Lena_20
Czas edycji: 2009-01-21 o 17:39
Stary 2008-10-25, 03:02   #226
Laura2112
Raróg

Pszes Ciepie to ja żem jest niefolnicom teko kompjutra pomałó :/
Nie pete mu kszepać, jestem konserfatyfnom osopom, insze mó kszebiom, fienc stafjam na orkinalnoźć
Ić spadź, ja tesz sopje ite, jate jótro do Misjia, to mi fyfietszejom z łpa gópoty i pente jakihś czas rosmaszona letko
Sopaczymy sie ciś zaś, rzycze Tobje sexualnie cienszkich i menczoncych snuff o 125 makasynjierah, 356 ropotnikah i f okule Masz fpiernicz na golom tupe rusgom, szebyś śje fprafiła f nastrujj

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-25, 03:05   #227
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Pszes Ciepie to ja żem jest niefolnicom teko kompjutra pomałó :/
Nie pete mu kszepać, jestem konserfatyfnom osopom, insze mó kszebiom, fienc stafjam na orkinalnoźć
Ić spadź, ja tesz sopje ite, jate jótro do Misjia, to mi fyfietszejom z łpa gópoty i pente jakihś czas rosmaszona letko
Sopaczymy sie ciś zaś, rzycze Tobje sexualnie cienszkich i menczoncych snuff o 125 makasynjierah, 356 ropotnikah i f okule Masz fpiernicz na golom tupe rusgom, szebyś śje fprafiła f nastrujj
ale siem smenczem f tyh snah.. snof frócom fspomnienia o orkiah w makasynah OBI.. dzienkóje..

postróf karpia baj! loffciam

Stary 2008-10-25, 09:40   #228
AryaxD
Wtajemniczenie

Ceść, ciongle sapąminam tó saglondnoć... A jam oztatnio widzieć takkfą poppasskę bezz skzydelek, całe opakofańe, durzzyyy rossmiiaarr norrmaalniiem śem sakohałam
Stary 2008-10-25, 10:03   #229
ukrajinka
Zakorzenienie

a gdzie się podziała założycielka wątku...
ukrajinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 10:54   #230
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
Ty,jo tysz cie koham..!

idem srobic dopsze bożenie! dostałam pszesyłkem! nofe szczotki do kibelkó samófiłam! pszytacom sie tla bozeny,ona lóbi takie ekstremalne sakrania!
Oh, iak mjlo zlyrzedz, rze tesz mie koffasz
Cytat:
Alerz ja dozkonalle rosómiem sazady i ztaram siem pizać jak najpienkniej. A rzelki, to se kóp, bo i tak cji swojih nie dam
Cytat:
Napisane przez AryaxD Pokaż wiadomość
Ceść, ciongle sapąminam tó saglondnoć... A jam oztatnio widzieć takkfą poppasskę bezz skzydelek, całe opakofańe, durzzyyy rossmiiaarr norrmaalniiem śem sakohałam
Ahh, mórzę je mjeć
Stary 2008-10-25, 11:01   #231
enjoy89
Zakorzenienie

co tu się porobiło w tym wątku
Stary 2008-10-25, 11:21   #232
AryaxD
Wtajemniczenie

Cytat:

Ahh, mórzę je mjeć
Ja jusz je mam one tak latajom ! A skzydeł nie majom !
Stary 2008-10-25, 12:52   #233
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Ja jusz je mam one tak latajom ! A skzydeł nie majom !
No nje gadai Czyli maż latajoncom Boszene Na njewicialnyh skżytłah.
Stary 2008-10-25, 15:44   #234
Laura2112
Raróg

Lenka, ficiauam ciś f potrurzy bilbort OBI i ot rasu mjiałam skojaszenjia s Tobom, tak samo kty sobaczyuam real w realu na otlekłość co prafta, lecz miauam saras silne myśłi o Tobjie
Nie postrofiłam Misjia, ktysz ma myśledź tylko o mnjie, ah Bosz jaki on cutny, ten muj Misjiu, koham Cjie Kohanie miłośćiom fiecznom asz po krub

Nje fiem, po co Fam poppaski f okule, s Boszeny pofinno mojim staniem sonczyć sjie sfopotnie, sresztom prafcify borsuk uszyfa tylko tamponuff, by czóć sie f ten tni letko, śwjierzo i pszyjemnjie

Literq, strażnie cóś jesteśh skompa, fjesz, ja pym Tobjie ottaua resztki mei warby do pjiur nafet, a Ty tak nic, njie fjem, jak tak moszna

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-25, 16:17   #235
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
nosisz takie xxxxl? mósisz mieć tuszom bozenem..

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
a gdzie się podziała założycielka wątku...
a po co nam ona..

Cytat:
Oh, iak mjlo zlyrzedz, rze tesz mie koffasz

Alerz ja dozkonalle rosómiem sazady i ztaram siem pizać jak najpienkniej. A rzelki, to se kóp, bo i tak cji swojih nie dam

Ahh, mórzę je mjeć
ja koffam szystkie bożeny,nafet tom s klanó..

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
co tu się porobiło w tym wątku
sodomja i gomórja,a tak fokle to jest git majonesss,cót miót i oszeszki

Cytat:
Lenka, ficiauam ciś f potrurzy bilbort OBI i ot rasu mjiałam skojaszenjia s Tobom, tak samo kty sobaczyuam real w realu na otlekłość co prafta, lecz miauam saras silne myśłi o Tobjie
Nie postrofiłam Misjia, ktysz ma myśledź tylko o mnjie, ah Bosz jaki on cutny, ten muj Misjiu, koham Cjie Kohanie miłośćiom fiecznom asz po krub

Nje fiem, po co Fam poppaski f okule, s Boszeny pofinno mojim staniem sonczyć sjie sfopotnie, sresztom prafcify borsuk uszyfa tylko tamponuff, by czóć sie f ten tni letko, śwjierzo i pszyjemnjie

Literq, strażnie cóś jesteśh skompa, fjesz, ja pym Tobjie ottaua resztki mei warby do pjiur nafet, a Ty tak nic, njie fjem, jak tak moszna
myslółas o mie.. jak Ty mie mósisz koffać..

do misiólka lałry:

a dopsze Ci tak facet! srób takieko karpia szepy Ci safiasy otpatły!!!! Ona jest "maj".. teras ja jestem jej misiaczkofom panienkom nie fiesz jej karpió po ona ci kóamie! istniejem dla niej tylko ja! ajem de onli łan

ja nie nozem mojtek! domakamy sie rofnoóprafnienia dla wszystkih boszen! nieh ścieka i płynie s nas ale mojtek nie sałoszymy,srópmy bojkot!!! strajek! nie beciem nosik mojtek,bożena ma miec sfobodem! jak to śpiefajom hłopcy s bojsóf... nasz hymn spesjalnie dla nas napisali...
"nieh szyje folność ,folność i sfobota! nieh szyje sabafa ,i bożena młota!

Stary 2008-10-25, 16:35   #236
Laura2112
Raróg

Śmjesz opraszać mojiko Misjia oras jeko cótneko karpjia oras sukerofać, sze jesteś ponat nim? Szepyś njie mósiała sjie scifić
Ty mi na pefno tak omtlefajonco njie fephnjiesz jensorka f ósta Czy fephnjiesz
Jusz njie fspominajonc o inszych żeczah, kture Misjiu mam mi do fephnjiencia, ajj
Boszena dostaua ciś kompletnjie na kłofe, o ile kcieś jom ma f sfyh tajemnyh czeluśćjiah
Tesz njie nosze mojtek i kłofie mojij Boszeny jusz tafno pszes to wypat musk, taksze polecam
Lenka, sthara pomarszczhona sifa Boszena tesz nieh rzyji!

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-25, 17:03   #237
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Śmjesz opraszać mojiko Misjia oras jeko cótneko karpjia oras sukerofać, sze jesteś ponat nim? Szepyś njie mósiała sjie scifić
Ty mi na pefno tak omtlefajonco njie fephnjiesz jensorka f ósta Czy fephnjiesz
Jusz njie fspominajonc o inszych żeczah, kture Misjiu mam mi do fephnjiencia, ajj
Boszena dostaua ciś kompletnjie na kłofe, o ile kcieś jom ma f sfyh tajemnyh czeluśćjiah
Tesz njie nosze mojtek i kłofie mojij Boszeny jusz tafno pszes to wypat musk, taksze polecam
Lenka, sthara pomarszczhona sifa Boszena tesz nieh rzyji!
ja tesz fephne! i to barciej omtlefajonco.. i kcie inciej tesz.. a szeby tak poszontnie to mam f domó takie spesjalne mojtki na boszene i słóhaj,one majom pszyczepioneko do siebie bobra,takieko dógieko i gróbeko! tym jak fephne to sapomnisz o sfoim misió moja boszena jusz dawno jest besmoskim jeti i dopsze.. ftedy moge jej spifać ... jestes szalona,mófie ci! a ona sie cieszy i mi foty othocom.. bo mimo,sze tempa to hciałaby poborsóczyc.. poczeby sfoje ma..

a masz rasje,pomarszczone i stare boszeny,osifiałe... a bleh.. teh nieh sopie szyjom ale s dala ode mie..

Stary 2008-10-25, 18:36   #238
Laura2112
Raróg

Nie otcinaj śie ot sifyh Boszen, tesz benciesz takom mjała i to nietłuko, czyli na staroźć, czyli sa rok
Nie sciersze dłószej potfaszania kompetencji mojiko Misjia, szatna Tfoja plazdikofa sapafka mi Ko nie sastompi, ani tesz stó pienciesienció szejśćió makasynjieróff, taka prafta. Ficisz, mufiłam, isz bente hocić omtlała, kty patne f jeko cótne ramjona na jakihś czass

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2008-10-25, 18:55   #239
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Nie otcinaj śie ot sifyh Boszen, tesz benciesz takom mjała i to nietłuko, czyli na staroźć, czyli sa rok
Nie sciersze dłószej potfaszania kompetencji mojiko Misjia, szatna Tfoja plazdikofa sapafka mi Ko nie sastompi, ani tesz stó pienciesienció szejśćió makasynjieróff, taka prafta. Ficisz, mufiłam, isz bente hocić omtlała, kty patne f jeko cótne ramjona na jakihś czass
sastompi sastompi,tylko Ty jeszcze o tym nie fiesz! saras ci omtlenie pszejcie i beciesz snóf taka napalona jak fczesniej i nafet beciesz sie domakać sztóczneko plastikofeko bopra!

i nie bedem stara sa rok! nie opraszaj mie! jestem jeszcze młota i pełna figoró! i tak becie pszes najpliszsze 50 latóf i wiosen,simień i jesień! To Ty jestes stara tY monstółalna @ !!

Stary 2008-10-25, 19:12   #240
Laura2112
Raróg

Ficiaó kto takom beszczelnom pintoline, no soba
Pszyjeć kietyś to mnjie, pohlejemy sopje, wyniose niepostżeżenjie kilka falszkóff na saplecze, fjem, kcie njie ma kameróf

🌹14 lat z Wizaż.pl

Czas edycji: 2009-01-21 o 17:09
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości