|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
Ale za tydzień pora na M.Ziółko
|
|
|
|
#1322 |
|
Rozeznanie
|
Też jestem zawiedziona
![]() W następnym odcinku na pewno przejdzie Walencik Ja chciałabym zeby przeszli Art Factory i ten od wywijania kwadratem( ![]() ) albo Mateusz.
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
do zobaczenia w tym wątku za tydzień
|
|
|
|
#1324 |
|
Rozeznanie
|
I znowu śpiewająca osoba przeszła. Kawał dobrego głosu ma, ale jak już pare razy pisałam, wkurza mnie to, że robi się z tego programu szansa na sukces. Osobiście byłam za Czocherem i za Madzią, ale podobał mi się też występ all sounds coś tam
.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
#1325 |
|
BAN stały
|
hahhaah sie z tego przedskzole zrobilo :||
klaudia walencik, ta madzia, i ta lenda 3/4 do tej pory finalistow to dzieciaki no superr moim zdaniem oni nie powinni brac udzialu w tym programie. po co im to teraz ? ze niby co 15-letnie dziecko nagra plyte ? chcą wygrac kase ? Te dwie Klaudia i paula mogly se odpuscić ten program. poczekac pare latek i pojsc np. do SZansy na sukces. teraz to one nie wiem na co licza... i jeszcze pewnie do tego dojdzie ta w zielonej sukience taka ruda.. nosz całe przedszkole... |
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina kompletnie do mnie nie przemawia. Mam wrażenie, że jakaś pomyłka Pana Boga. Głos, figurę i rysy twarzy - męskie. I o ile głos jest fajny, o tyle jej image nie. Mam nadzieję, że to kwestia tego, że ma dopiero 15 lat i kobiecość jeszcze z niej wyjdzie, ale teraz jestem na nie.
Piotr i Czocher bardzo fajni Wzbudzają sympatię. Ale taki człowiek zasługuje na sympatię, bo robi coś dla innych. Z tym pianinem to też myślałam, że tak to miało być Czyli profesjonalista, bo widać większość nie domyśliła się, że to wpadka ![]() Gimnastyczka Magda bodajże - duży talent, ale ma czas na karierę i rozwój. Steperzy sympatyczni
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
wiedziałam że tak będzie
szkoda Czochera...
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
nooo
![]() drugi Idol sie z tego robi...
|
#1329 |
|
Zadomowienie
|
No żesz.... myślałam, że Czocher wejdzie
Działa mi na nerwy ta Paulina.
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie takiego werdyktu chciałam
|
#1331 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawa jestem kto przejdzie za tydzień. Mam nadzieje że Mateusz
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce Czochera
a tak na poważnie głos dziewczyna ma, ale od śpiewania były już inne programy ..
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
tez bylam za piotrem i czocherem
od niego wytwarza sie taka cieplosc, optymizm I przegrywac umie, bo powiedzial ze tez by zaglosowal na pauline... za to ma u mnie wielkiego plusa ![]() A za tydzien chcialabym aby przeszedl M.Ziolko i Klaudia Walencik. Ale bardziej Mateusz. Wiem, ze robi sie z tego drugi Idol, no ale co? Ladnie spiewaja
|
#1334 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też szkoda Futrzaka
![]() Ale jeśli w przyszłym tygodniu Ziółko nie przejdzie to przestanę oglądać ten program
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To utalentowane dziecko bedzie miało przed sobą wiele szans i czasu na pokazanie sie a dla niejednego dorosłego jest to już czasem niestety "ostatni dzwonek". |
|
|
|
|
#1336 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() (powinni jej hormony zbadać ) też uważam ze nawet jakby dzis nie przeszla to znajdzie sie ktos kto zechce ją lansowac... jakaś wytwórnia czy coś.. Cytat:
ale ona rośnie caly czas... i mam wrażenie ze trenowanie takich wygibasów zrobi z niej kalekę.... (większośc zwykłych gimnastyczek tak kńczy) szkoda ze czoher, all sounds albo kamil nie przeszli
|
||
|
|
|
#1337 |
|
Wtajemniczenie
|
ciesze sie że Madzia przeszła ale chciałabym tez tych stepiarzy albo pana Piotra... i cały czas myslalam w wystepie Czochera że ten myk z pianinem był celowo... wogole co sie stało że nie grał ?? zepsuł sie ?
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby Prokop tego nie powiedzial to kazdy myslalby ze to bylo specjalnie
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
wielka szkoda.. Paulina dzisiaj - nie podbalo mi sie za nic w swiecie ![]() Ciesze się że maleńka wyginaczka przeszła
|
#1340 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tez szkoda Futrzaka a z tym pianinem to gdyby nie powiedzieli ze sie popsulo bym poprostu myslala ze tak ma byc
A jesli chodzi o samego pana Piotra to naprawde widac ze jest bardzo dobrym czlowiekiem i bije od niego taka radoac i widzc ze to co robi to to kocha . Zgadzam sie tez z poprzedniczkami ze polowa osob w finale to beda osoby spiewajace. Natomiast jesli chodzi o Madzie to jestem ciekawa co ona zrobi ze soba w finale . PO za tym zastanawia mnie fakt jak takie cos jest mozliwe
|
|
|
|
#1341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytanie a dlaczego nie teraz ? zaznaczam ze nie podoba mi sie ze przechodza spiewajacy ludzie -program idol byl juz kiedys i widac pwinnien powstac znowu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
szkoda dziecka. owszem . liczylam ze przejdzie Lenda i Al sound allowed zamiast tej malej gumy. |
||||
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
ja na wyginaczkę nie moge patrzec....
dla mnie to jest po prostu niesmaczne i tez sie boje o jej zdrowie...
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
Wieeeelka szkoda z powodu Czochera
![]() fenomenalny profesjonalista. człowiek o ogromnym, dobrym sercu. i tyle robi dla innych...
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina była już 2 razy w Szansie na Sukces.
Jej głos jest nieziemski i oba jej występy mi się podobały. Fakt, wygląda po części jak mężczyzna: wysoka, chuda, niski głos. Ale myślę, że jeśli jest coś z nią nie tak to już pracuje pod tym kątem, na pewno robi jakieś badania hormonalne. Nawet na jej stronie coś czytałam, że była chora czy coś (tak zrozumiałam). Kibicuję jej od początku, ale jednocześnie jest mi jej żal, bo rzeczywiście jest bardzo męska, zwłaszcza dzisiaj tak wyglądała, a polski naród jest tak potwornie złośliwy, że już zaczęły się plotki. Mam nadzieję, że Paula jest silna psychicznie i da radę, trzymam za nią kciuki. Piotr i Czocher - genialna para, przesympatyczni, ale niestety wydaje mi się, że on nie do końca był brzuchomówcą. Minimalnie ruszał ustami. Jednakże i tak mi się podobał, taki pozytywny facet. Magda - ładny występ, jak ja bym chciała umieć się tak powyginać... A w następnym programie Klaudia Walencik. Nie chcę żeby przeszła, nie podoba mi się ona. Na konkursach wokalnych jest wiele takich dziewczyn i nawet młodszych z podobnym głosem. MATEUSZ MATEUSZ MATEUSZ!!! OBY PRZESZEDŁ!!! |
|
|
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuu all sounds allowed nie przeszli
![]() zawiedziona jestem dzisiejszym wyborem. juz mamy 2 spiewaków i 2 gimastyków w finale ;/ Paulina do mnie nie przemawia wcale
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
on jest wielki
|
#1348 |
|
Wtajemniczenie
|
Czocher byl po prostu NAJLEPSZY.pod kazdym wzgledem. Facet ma po prostu klase, i pelny profesjonalizm. Gdyby Prokop nie powiedzialze to byla wpadka, w zyciu bym na to nie wpadla, ale jestem ciekawa jak ten wystep MIAL wygladac. Swoja droga, jak fortepian moze sie tak nagle zepsuc? :|
Magda... nie chce myśleć jak bedzie wygladac jak bedzie miala 50 lat.Nieprawdopodobne jest to co robi, ale chcialabym uslyszec opinie ortopedy na ten temat. Paulina... tez zauwazylam ze ta dziewczyna ma zdecydowanie za duzo cech męskich, gdybym była jej mamą to bym sie zaniepokoiła. Dzisiaj w tym afro wyglądała wręcz jak facet. Co nie zmienia faktu ze na 15 lat na pewno nie wyglada. A jej głos...zabijcie mnie, ale mnie totalnie nie rusza. żonglerka kontaktowa - wiele wiele wiele gorsza niż na eliminacjach. al sounds allowed - faceci maja swietny pomysl na siebie ![]() steperzy - w zyciu bym nie wpadla na to ze pokaz stepowania moze byc tak ciekawy ![]() Nasty Ladies - tandeta i kicz, ale chcialabym miec takie przebojowe profesorki ;p Tyle ode mnie.
|
|
#1349 |
|
Ordnung muss sein!
|
Napiszcie prosze co zaspiewala Paulina!
|
|
|
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
cos tam jacksona
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

.
Wzbudzają sympatię. Ale taki człowiek zasługuje na sympatię, bo robi coś dla innych. Z tym pianinem to też myślałam, że tak to miało być 

głos dziewczyna ma, ale od śpiewania były już inne programy ..

ale ja jakos sie nie boje takich rzezcy ogladac. Twarda jestem 

flejksy