Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!! - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-24, 20:30   #691
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!

Cytat:
Napisane przez edyta0131 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

A ja muszę się Wam pochwalić

Czekałam na paczki od mojego brata z Kanady i dziś dwie doszłyI z tego co wiem, to nie wszystko Mama moja powiedziała mu, że ja już ubranka mam. Myślałam, że pewnie jakiś leżaczek przyśle i jakąś zabawke. No i się zdziwiłam. Jestem cały czas w szoku!

Ubranek jest tyle (wszystko różowe), że chyba musiałabym 5 córek urodzić. Jutro wybieram te, które juz kupiłam w lumpeksie i wynosze na strych. Córeczka będzie przecież musiała chodzić w ubrankach od wujka.

Wkleję Wam zdjęcia. A i jeszcze niedawno zadzwonił i uprzedził mnie, że mają jeszcze 2 paczki przyjść Jakaś huśtawka i coś tam jeszcze
O matko jedyna! Toż Twoja córa będzie się przebierać non-stop! No śliczności, piękności. Szok! Masz cudownego brata!Chyba będzie chrzestnym, co?

A! Zapomniałam napisać, że przyszedł dziś mój worek sako + puf gratis. Zamówiliśmy jednak ten 2XL. Stary fotel już wywaliłam w kąt.
Stary 2008-10-24, 21:00   #692
edyta0131
Raczkowanie

Tola moja córcia już ma tyle ubrań, że hej. Gdybym wiedziała, że tyle dostanie to bym sama nic nie kupowała. Mama moja właśnie policzyła, że jest 21 kompletów A butelek to już mam chyba ze 20 i to przeróżnych. Mąż trochę poprzywoził z Uk, a tu jeszcze braciszek poprzysyłał. Chrzestnym nie będzie niestety, bo nie wiem kiedy przyjedzie do Polski. Jak 6 lat temu wyjechał, tak go nie widziałam Chrzestnym będzie drugi brat, który mieszka w Hiszpanii. Samych miedzynarodowych wujków mała będzie miała
Aż szkoda mi tych ciuszków sprzątać z tego naszego łóżka. Chyba będę z nimi spała
Tola pochwal się workiem. Ja nie mam miejsca niestety, a bardzo bym chciała takie coś sobie sprawić
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 21:01   #693
Paula Szyszka
Zadomowienie

edyta0131 wowwwwwwww aż mi szczęka opadła ale śliczności!!!!!!! masz kochanego brata a mała to dopiero będzie miała wujka !!!!!!!!to Wam zrobił niespodziankę nie powiem!
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 21:04   #694
Paula Szyszka
Zadomowienie

tola super że dostałaś już pufkę teraz zrób sobie na niej zdjęcie i się nam pochwal
Stary 2008-10-24, 21:23   #695
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Pochwalę się jeszcze co dzisiaj kupiłam

http://allegro.pl/item461928552_albu...y_bordowy.html

Mam nadzieję, że na żywo będzie jeszcze ładniejszy
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 21:34   #696
edyta0131
Raczkowanie

Gosiaczek sliczny ten album Bardzo mi się podoba. Kiedys szukałam jakiegoś fajnego dla koleżanki synka jak się urodził i nic fajnego nie było w sklepach i kupiłam taki raczej zwykły No i kosztował ponad 40zł...A ten to cudo
Stary 2008-10-24, 21:41   #697
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Gosiaczek sliczny ten album Bardzo mi się podoba. Kiedys szukałam jakiegoś fajnego dla koleżanki synka jak się urodził i nic fajnego nie było w sklepach i kupiłam taki raczej zwykły No i kosztował ponad 40zł...A ten to cudo
Właśnie dlatego stwierdziłam, że go kupię bo w sklepach nigdy (prawie) nic mi się nie podobało a nie chcę żeby ktoś mi kupił tylko po to żeby był. A ten mi się spodobał, cenowo też ok, ma większy przedział wiekowy, więcej kartek i więcej wydarzeń się zmieści. Napiszę jak wygląda na żywo jak dostanę.
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 22:07   #698
anytsuj
Zadomowienie

Edyta0131- woooooooow szczena opada, brawa dla wujaszka!
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 22:27   #699
xandra78
Zakorzenienie

Cześc Mamuśki.
Rany,jaka wiadomośc-sreberko mamy. GRATULUJĘ MAŁA82 Z CAŁEGO SERCA!!!!:jup i:.Pewnie nieprędko doczekamy się relacji, bo cesarka była (dobrze doczytałam?). No to parka już jest.

edyta0131, niezła paka od wujaszka-wszystkie ubranka do siebie pasują-na pewno to kupował facet??

U mnie lepiej, choc drugiego spacerku z TŻetem nie było. Jednak moja deprechę pochłonął remont-już prawie skończony!Jutro tylko facet nam kładzie listwy podłogowe, bo kupilismy nowe ze specjalnymi schowkami na kable. Pokoik mam cały bielusi i jest po prostu boski.Teraz mogę poszalec z kolorowymi dodatkami, ni może cos malnę na ścianie. Postaram się jutro wkleic jakieś fotki, to może mi cos doradzicie w wystroju.
Pozdrawiam wszystkie zapakowane i rozpakowane brzuszki
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 00:06   #700
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Tola moja córcia już ma tyle ubrań, że hej. Gdybym wiedziała, że tyle dostanie to bym sama nic nie kupowała. Mama moja właśnie policzyła, że jest 21 kompletów A butelek to już mam chyba ze 20 i to przeróżnych. Mąż trochę poprzywoził z Uk, a tu jeszcze braciszek poprzysyłał. Chrzestnym nie będzie niestety, bo nie wiem kiedy przyjedzie do Polski. Jak 6 lat temu wyjechał, tak go nie widziałam Chrzestnym będzie drugi brat, który mieszka w Hiszpanii. Samych miedzynarodowych wujków mała będzie miała
Aż szkoda mi tych ciuszków sprzątać z tego naszego łóżka. Chyba będę z nimi spała
Tola pochwal się workiem. Ja nie mam miejsca niestety, a bardzo bym chciała takie coś sobie sprawić
No proszę, proszę... Będzie miała, gdzie jeździć na wakacje! A tak poważnie, to wiem coś o tym... Mam obecnie siostrę w Stanach. Ona ma być chrzestną właśnie. Obiecała, że przyleci, ale w związku z tym chyba nie przyleci na święta. Nie wyobrażam sobie świąt bez niej. To będą pierwsze takie święta... Poza ty,m zawsze myślałam, że będzie ze mną w tak ważnych chwilach mojego życia, jak narodziny mojego dziecka. Bez sensu to wszystko...

Cytat:
Napisane przez Paula Szyszka Pokaż wiadomość
tola super że dostałaś już pufkę teraz zrób sobie na niej zdjęcie i się nam pochwal
Obiecuję, że zrobię zdjęcie, ale już nie dzisiaj, bo padam na twarz. Tak się dziś orobiłam, że szok. Jutro wyprawiam mężowi urodziny, więc dwa dni praktycznie nie wychodziłam z kuchni. Kręgosłup mi tak nap..., że szok. No i właśnie zauważyłam, że mam strasznie spuchnięte nogi...

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
Pochwalę się jeszcze co dzisiaj kupiłam

http://allegro.pl/item461928552_albu...y_bordowy.html

Mam nadzieję, że na żywo będzie jeszcze ładniejszy
Bardzo fajny. Jak dostaniesz to wklej więcej zdjęć.
Stary 2008-10-25, 08:44   #701
poisone
Rozeznanie

A ja wczoraj netu nie miałam i dopiero dziś nadrabiam
Za te delicje to też Wams ię powinno dostać. Teraz siedzę i zapamietuję co jest potrzebne na te wafle, bo mnie od rana taka ochota naszła

Mam katar i jak smarkam, to moja mała dostaje czkawki - dziwna zależność

niobe - co do pępuszka, to moja siostrzenica miała mieć na to operację, a później nagle się okazało, że pępuszek się wciągnął . Także bądźmy dobrej myśli.

edyta - łooooooo! Ale niespodzianka. Maleństwo ma fajowego wujka

Gosiaczek - album cudo. Moze tez taki kupię?
poisone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 08:59   #702
Paula Szyszka
Zadomowienie

witam brzucholki

ale u mnie na dworku dzisiaj zimno są 3 stopnie brrrrrrrr ale za to słoneczko zaczyna wychodzić !!! miałam dzisiaj kiepską noc... męczyły mnie takie bule i twardnienia brzuszka chodziłam po domu przekręcałam sie z boku na bok i dopiero jak wzięłam nospę to zasnęłam a dzisiaj od samego rana mały bryka zadowolony

Gosiaczek1211
ale super ten ablum zamówiłaś ja też chciałam właśnie coś takiego wypełniać dla maleństwa ale widziałam same na pierwszy rok i dużo droższe! napisz koniecznie jak do Ciebie dotrze chyba też się skuszę

xandra78 koniecznie pochwal się remoncikiem

tola3804 no to wybaczam jak biedna robisz imprezke i poczekam na te zdjęcia dłużej życzę w takim razie udanej imprezki bawcie się dobrze!!!!!! co do chrzcin to może w takim razie zróbcie je w świeta wtedymogłabybyć siostra i na świeta i chrzciny
Stary 2008-10-25, 09:07   #703
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

o jaaaa edyta... suuper prawdziwa mała księżniczka z takim posagiem

gosiaczek czekam na relacje ba zywo dot albumu.. bo ie nad nim zastanawiam...

tola gratuluje witamy w gangu puffkowych

ja wafle wczoraj zrobiłam ale jeszcze nie próbowałam... niestety wersja podstawowa tj karmel z mleka z puszki + dodatki i marmolada.... bo mó tz ni zakupil mleka w proszku do kremu.....

ja wczoraj w ciągu dnia ii potem na imprezie przesadziłam z jedzeniem.... jadłam cały dzień jak gupia ,wieczorem to samo.. o 21 podali babke ziemniaczana to ja tez zezarłam..

i mam za swoje malo w nocy nie zeszlam z tego świata.. rekordowa zgaga i przeczyszczenie.. w przerwach spałam na siedząco tak mnie gardlo bolalo od zgagi..

teraz boli mnie brzuch i przygody z wc ciąg dalszy.. boje sie coś zjeść..

aha i głowny temat imprezy.. "czemu ja jeszcze nie urodziłam?"

uff to sie wyżalilam...
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 09:53   #704
drama
Raczkowanie

Edyta paka niesamowita! Twój brat chyba cały sklep wykupił

Gosiaczek napisz koniecznie jak album na żywo, bo i mi się spodobał

Ja dziś też miałam ciężką noc. Jak nie zgaga, to zatkany nos i ciężko oddychać... ech.
Tak piszecie o różnych pysznościach, że pomyślałam, że zrobię dziś gofry Tak żeby przypomnieć sobie nieco wakacje :d
drama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 10:20   #705
edyta0131
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczynki

Tola ja nie mam siostry, bo pewnie jakbym ja miała i by mnie opuściła to też byłoby mi ciężko Ja z tym bratem z Kanady to "różnie" żyłam, dlatego jakoś tak się przyzwyczaiłam, że go nie ma.

Xandra mój brat to nawet nie wiedział co dostałam. Zlecił to wszystko koleżance w USA (czemu akurat tej to nie mam pojęcia) i wczoraj musiałam mu zdjęcia wysłać, żeby zobaczył co kupił siostrzenicy

U mnie dziś impreza rodzinna. Trzeba się zebrać w sobie i troszkę posprzątać

I Wy dzisiaj znowu o tych waflach Chyba na tygodniu wkońcu je zrobię, bo mi język do d.... ucieknie

Życzę Wam miłego dnia, a Tobie scorpionec brązowego medalu
Stary 2008-10-25, 11:14   #706
xandra78
Zakorzenienie

edyta0131,no to miałam nosa-taki gust u faceta,to raczej rzadkośc. Ale Ty na tym skorzystałaś-przynajmniej nie kupił sam jakiś niebiesko-zielonych ubranek w rozmiarze 98 hihi.
Ja tez tak czytam o tych waflach i czytam...na pewno kupię je dziś,ale czy będzie mi się chciało je przełożyc,to się dopiero okaże.Kiedyś u mnie w sklepie była taka gotowa masa krówkowa w małej puszce,ale niestety dawno tego nie widziałam.

Ja dopiero wstałam,nie mogłam zasnąc,bo ciągle myślę o wystroju pokoju. Muszę się szybciutko ubrac, bo zaraz przyjdzie mój malarz
Wczoraj byliśmy w Praktikerze i takie mnie bóle złapały,że juz myślałam,że to poród.Najpierw mnie skręciło do boku-jak przy bólu nerki,potem skurcz podbrzusza,poszłam do WC no i tam utknęłam na 30 min.Okazało się,że to "zwykłe" rozwolnienie,ale tyle się nacierpiałam,że tylko myślałam o tym,że jak poród będzie tak samo bolał i jeszcze trwał kilka godzin-to ja nie dam rady. A tak się poszczypałam po udach,że szok-no,ale "urodziłam" co miałam urodzic i przeszło (choc ledwo co stamtąd wyszłam).
Stary 2008-10-25, 12:25   #707
xandra78
Zakorzenienie

Ok,dziewczyny-wiem,że w eekend jest mniejsza frekwencja na wątku,ale poradźcie mi, co mam zrocic z tym pokojem.
Obecne z mebli mam tylko tą szafę,stół(do wymiany) i kanapę w kolorze jak wiadac. Czy np. stół mam dobrac pod kolor szafy-i taki jasny dac??? W sumie łóżeczko będzie tez jasne...No i chciałam miec takie nowoczesne dodatki w świezych kolorach-głównie limonka i turkus-ale ta kanapa mi nie pasuje! Jak samemu zrobic narzutę ?Myślałam,że kupię jakąś kapę i po bokach zwiążę sznureczkami pod kolor-nie będzie głupio wyglądac? Aha,podłoga tez jest jasna...
No i TV będzie wisiał na ścianie,ale nie mamy pomysłu,gdzie umieścic DVD,dekoder i takie tam,bo nie chcemy kolejnego ciężkiego mebla na podłodze-typu szafka RTV.Są takie wiszące, szklane półki, ale to się będzei chyba kurzyc jak cholera.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP5040.jpg (25,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5042.jpg (29,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5041.jpg (23,5 KB, 37 załadowań)
Stary 2008-10-25, 12:57   #708
poisone
Rozeznanie

xandra-a może w Ikei byś kupiła kapę na tą swoją kanapę. Albo nieraz są takie fajne pledy, które możesz luźno zarzucić, albo sama uszyć, albo poprosić tapicera, bo to wcale nie jest takie drogie.
Mi się ten jasny kolor szafy podoba i skoro łóżeczko też ma być jasne to wszytko bym właśnie tak kompletowała
poisone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 13:21   #709
niobe7
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to niobe7

Cytat:
oglądacie może rozmowy w toku?????? właśnie była kobieta która ma 16 dzieci 8 chłopców i 8 dziewczyn o ranyyyyyyyy i opowiadała że 5 urodziła w domu i sama poród odebrała raju 16 nie mogę sobie wyobrazić jak kobieta może urodzić tyle dzieci jak ona może funkcjonować!!!!!!!! a jak opowiadała że ostatnie dziecko urodziła i zadzwoniła po karetkę żeby dziecko do przebadania do szpitala pojechało a ona została w domu a my się porodu boimy
tez to wczoraj ogldalam i nie wyobrazam sobie jak ona sobie daje rade z taka gromadka... z jedna pociecha jest ciezko, chodze nie wyspana i wogole, chociaz Karola wydaje mi sie ze jest grzeczna, a co dopiero 16

edyta - ale prezentow - normalnie prawdziwa paczka z ameryki wsystko sliczne

gosiaczek - widzialam ten album na zywo i wg mnie jest sliczny ale co do ilosci kartek to nie mam pojecia ile ich tam jest

Cytat:
Napisane przez poisone Pokaż wiadomość
niobe - co do pępuszka, to moja siostrzenica miała mieć na to operację, a później nagle się okazało, że pępuszek się wciągnął . Także bądźmy dobrej myśli.
mam nadzieje, ze sam sie naprawi i nie bedzie musiala miec zadnych zabiegw, bo naqprawde zal patrzec na te wszystkie male dzieciaczki w szpitalach...

dziewczyny sliczne brzuski
ja teraz juz odwrotnie - codzinnie patrze na swoj flaczek kiedy zniknie w koncu, a nie jak rosnie :P ale chyba powoli sie chowa do srodka juz jest o wiele mniejszy niz od razu po porodzie

dzieki za rady dot prezentu na rocznice, cos sie moze wymysli
niobe7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 13:37   #710
edyta0131
Raczkowanie

Xandra jeżeli chodzi o ta kanape, to jak najbardziej widzę w tym pokoju kolory takie jak wspomniałaś. Kup może jakąś narzutę lub pled. Będzie fajny kontrast z tą szafą. A jeżeli chodzi o tą szafkę wiszącą, to Ci nie pomogę, bo nie mam zielonego pojęcia jak to się sprawdza

Ja zmykam dalej sie pokręcić po domu, bo jakoś za wiele nie pomagam Mam dylemat w co tu się ubrać, najchętniej wystąpiłabym w dresikach
Stary 2008-10-25, 15:51   #711
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Życzę Wam miłego dnia, a Tobie scorpionec brązowego medalu
ja już sie pogodziłam z myślą zd nigdy nie urodzę...

ale dzięki bardzo za miłe słowa...

co do pokoju to nie pomogę bo brakuje mi weny twórczej...

najchętniej zapadla bym w sen przed porodowy i obudzila się na sam poród..
Stary 2008-10-25, 17:59   #712
anytsuj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
najchętniej zapadla bym w sen przed porodowy i obudzila się na sam poród..
Ja też, ja też
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 21:18   #713
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
tola3804 no to wybaczam jak biedna robisz imprezke i poczekam na te zdjęcia dłużej życzę w takim razie udanej imprezki bawcie się dobrze!!!!!! co do chrzcin to może w takim razie zróbcie je w świeta wtedymogłabybyć siostra i na świeta i chrzciny
Mam termin na 10.12, więc tak naprawdę ciężko wyczuć, kiedy urodzę, ale jeśli mniej więcej w terminie, to nie wyobrażam sobie 2-tygodniowego Mikiego ciągnąć do Kościoła. Ja zresztą też mogę nie czuć się jeszcze do końca na siłach po porodzie, tak więc nie powiem siostrez, żeby przyjeżdżała na święta i będą od razu chrzciny, bo raczej nic z tego nie wyjdzie... A jednak na chrzcinach bardziej mi zależy, żeby była.

Cytat:
Tola ja nie mam siostry, bo pewnie jakbym ja miała i by mnie opuściła to też byłoby mi ciężko Ja z tym bratem z Kanady to "różnie" żyłam, dlatego jakoś tak się przyzwyczaiłam, że go nie ma.

Xandra mój brat to nawet nie wiedział co dostałam. Zlecił to wszystko koleżance w USA (czemu akurat tej to nie mam pojęcia) i wczoraj musiałam mu zdjęcia wysłać, żeby zobaczył co kupił siostrzenicy
No a ja mam właśnie jedną, jedyną siostrę. I tęsknię za nią strasznie...

A co do Twojego brata, to niezły aparat z niego. "Wyślij mu zdjęcia, żeby zobaczył, co kupił siostrzenicy." - niezłe!

Zdjęcia wkleję, obiecuję, ale teraz juz nie dam rady. Padam na ryjka.
Stary 2008-10-26, 08:37   #714
scorpionec
Zakorzenienie

Dubel przepraszam
Stary 2008-10-26, 08:39   #715
scorpionec
Zakorzenienie

to ja znowu z pobudzająca wiadomością z samego rana

Magda (aaliyah) 25.10 o 23:32 urodziła córeczkę OLIMPIE 3400 kg i 52 cm !!!

więc podium mamy kompetne !!!

GRATULUJE MAMUSI !!!

CZEKAMY NA ZDJĘCIA I FOTKI
Stary 2008-10-26, 08:45   #716
scorpionec
Zakorzenienie

Nasi milusińscy (czyli po drugiej stronie brzuszka)

1. niobe7/ Magda / lat 28 / Konin ..ur.sn.15.10.2008 (t.p02.11.2008)-KAROLINKA
(2880gr i 54 cm)
2. mala82/Agnieszka/lat 26/Racibórz..ur.cc.22.10.2008(tp.11.11.2008) - KAJETAN
(2900gr i 52 cm)
3. aaliyah /Magda / lat 29 / Londyn....... ..ur.25.10.2008(30. 10. 2008) - OLIMPIA
(3400gr i 51cm)
Nasze mamuśki ......................... ....................... Planowany termin porodu / kogo ?

Mamusie listopadowe 2008

1. scorpionec / Justyna/ lat 28 / Olsztyn ......................... .......02. 11. 2008 - IGA

2. neljka / Nela / lat 25 / Wrocław / ......................... .............02. 11. 2008 - LENA

3. moniola / Monika / lat 27 / ......................... ...............04. 11. 2008 - WOJTUŚ

4.
becia_leszno
/ Beata / lat 27/ Leszno......................... .....05. 11. 2008 - IGOR

5. anytsuj / Justyna / lat 26 / Słupsk ......................... ..........05.11.2008 - SYNEK

6. madzik1000 / magda / lat 29 / Opole ...08. 11. 2008

7. asiak1981 / Asia / lat27 / Inowrocław ......................... .....09.11.2008 - KASIA

8. lisey / Aga / lat 29 / Chełm-Basildon .........10. 11. 2008 - AMELIA / GABRIEL

9. KaSiaEG / Kasia / lat 22 / Elbląg ......................... ........11. 11. 2008 - KACPER

10.
molka86 / Mariola / lat 22 / Warszawa ...................11. 11. 2008 - CÓRECZKA

11. anikarenina /............ / lat 32 / Gdańsk ...11. 11. 2008

12. drobciaa / Agnieszka / lat 27 / Poznań ......................... ..11. 11. 2008 - FILIP

13. anbar77 / Anka / lat 31 / Sosnowiec ...........................12. 11. 2008 - DAWID

14. cerisecerise / Julia / lat 26 / Brighton ...13.11.2008

15. Snieżynka21 / Kasia / lat 25 / Niemcy ..................11. 11. 2008 - CÓRECZKA

16. abirsz / Agnieszka / lat26 / Lublin ...18.11.2008

17. madziar5 / Magda / lat 29 / Warszawa ... 18. 11. 2008

18. kafetka / Iwona / lat 22 / Lublin......................... .............19.11.2008 - SYNEK

19. logest / Aneta / lat 30 / Nowy Jork ......................... ...... 19. 11. 2008 - ADAM

20. Kbaga / Kamila / lat 29 / Londyn .......................21 . 11. 2008 - ROSE AMELIA

21. ana~' / Ania / lat 26 / Szczecin ......................... ...........21. 11. 2008 - SYNEK

22. Paula Szyszka
/ Paulina / lat 23 /Bydgoszcz....................26. 11. 2008- IGOR

23. drama / Basia / lat 25 / Kraków ......................... ... 26. 11. 2008 - CÓRECZKA

24. aniak2888 / Ania / lat 30 / Poznań ......................... ...29. 11. 2008 - MARCIN

25. Gosiaczek1211 / Gosia / lat 27 / Kielce ...................30. 11. 2008 - MATEUSZ

Naja84 / Dorota / lat 24 /Gliwice ...30. 11. 2008 aniołek [*]
mamz / Anna / lat 31/ Kraków ...14.11.008 aniołek [

Mamusie grudniowe 2008

1. JaGaaaa / Jagoda / lat 25 / Toruń......................... .... 01. 12. 2008 - DOMINIK

2. poisone / Agnieszka / lat 29 / Konin ......................... .......... 02.12.2008 - IGA

3.
salomea1 / Aleksandra / lat 27 / Warszawa ..................03. 12. 2008 - MARTA

4. "Magdalena" / Magda / lat 24 / Niemcy........................0 3. 12. 2008 - NICOLA

5. Asiek / Asia / lat 25 / Nowy Sącz ...03. 12. 2008

6. LookMeHeart / Ewelina / lat 19 / Ełk ......................... .....04. 12. 2008 - JAKUB

7. edyta0131 / Edyta / lat 25 / Zamość ......................... ... 06. 12. 2008 - LAURA

8.
tola3804
/ Agnieszka / lat 25 / Lublin ........................ 10. 12. 2008 - MIKOŁAJ

9. an.ka.b / Ania / lat 26 / Wielkopolskie ........................1 4. 12. 2008 - MARYSIA

10. Kamilka86 / Kamila / lat 21 / Irlandia ...15. 12. 2008

11. brandia / Asia / lat 31 / Warszawa ......................... ...15. 12. 2008 - SZYMON

12. LadyM / Ania / lat 24 / Kraków ........... 15. 12. 2008 - WOJCIECH & MATEUSZ

13. Petitka4 / Karolina / lat 24 / Kielce ......................... ....18. 12. 2008 - AMELIA

14. Ewelinka200 / Ewelina / lat... / Gdańsk ...21. 12. 2008

15. Elenkaa / Ania / lat 27 / Oslo ......................... ............21. 12. 2008 - MIŁOSZ

16. 87mArTuSia87 / Marta / lat 21 / Łódź ...22. 12. 2008

17.
xandra78
/ Ola / lat 30 / Łódź ......................... ..... 25. 12. 2008 - CÓRECZKA

18. Mbu83 / Gosia / lat 24 / Wrocław......................... ...27. 12. 2008 - GABRIELA

19. siobhan1 / Joanna / lat 29 / Dublin ... 30. 12. 2008

syla39 / sylwia / lat 29 / Norwegia ...18. 12. 2008 ...aniołek[*]
Agabi / Agnieszka / lat 28 / Białystok ...01.12.2008 - TYMOTEUSZ[*]

czekamy na kolejne kandydatki

jeśli kogoś pominełam to przepraszam.. proszę to uzupełnienia i inne reklamacje zglaszać na pw

na liscie występuje też kolor biały...
Stary 2008-10-26, 08:53   #717
Paula Szyszka
Zadomowienie

kolejna super wiadomość : jupi:
gratulacje dla
aaliyah !!!!!!! czekamy na zdjęcia!!!! i spora dziewczynka z Olimpi

no to mamy już wszystkie medalistki teraz to zacznie się dopiero rozpakowywanie!!!!!
Stary 2008-10-26, 09:10   #718
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

aaliyah gratulacje ale ostatnio fajne wiadomości z rana Teraz się może coś ruszy rozpakowywanie.

Ja dopiero łóżeczko zamówiłam i widzę że muszę się sprężyć z tą wyprawką

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 09:19   #719
xandra78
Zakorzenienie

aaliyah, ogromne gratulacje!!!!:jupi :.Nareszcie się doczekałaś.
Rany,ale przyśpieszenie.Mnie też się udzieliła panika i dziś jedziemy z TŻetem do jedynego sklepu dziecięcego otwartego w niedzielę,póki jest kasa. Zaraz znajdę swoja listę wyprawkową i dalej na zakupy. A wiecie-trzeba się spieszyc, 25 grudnia tuż tuż.
Stary 2008-10-26, 09:31   #720
tola3804
Zakorzenienie

Aaliyah! Super wiadomość z rana! Gratulacje i buziaczki dla malutkiej!

Dla zainteresowanych zdjęcie worka, pufa i mnie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post9476162

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości