|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Ale tu się ostro zrobiło od rana
![]() Ciągle tylko pokroję, nie pokorję, w jednym kawałku, w kilku ![]() Normalnie strach się bać ![]() Tak poza tym, to backie jak Ty możesz mieć pustą lodówkę Sklep masz blisko, rynek też Nie chce się co? kode, Ty się obserwuj żebyś w razie co w porę trafiła do szpitala, żeby nie doszło do rozlania wyrostka. A sama jestem, bo TŻ znów na uczelnię pojechał no
|
|
|
|
#1682 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Śliczny szaliczek. Lubię takie kolory. Kode, jak Cię zacznie znowu boleć, to nie zwlekaj ze szpitalem. Lepiej, żeby Cię pokroili zanim Ci się wyrostek rozleje ![]() Cytat:
|
|
#1683 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja ją straszę? ![]() Teraz to ja się boję rozlać nawet herbatę, więc puchatko niech Ci do głowy nie przyjdzie mnie rozśmieszać. ![]() kode |
||
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Spoczko backie
![]() Urywam się na trochę Zajrzę do Was później ![]() Bądźcie grzeczne
|
|
|
|
#1685 | |||||
|
Zakorzenienie
|
rzewywiście
![]() ![]() a ja zaraz zmykam do kuchni poporcjować mięso do zamrożenia które leży od wczoraj w lodówce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja sobie tłumaczę że nie zawsze trzeba wycinać wyrostek ![]() no właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Aż strach tu siedzieć ![]() ![]() Ciebie nie będzie to nie ma kto rozrabiać ![]() edit: UPRASZA SIĘ SZANOWNĄ WSZECHUWIELBIANĄ ARCHI O ZAMIESZCZENIE TUTAJ DŁUŻEGO POSTU NIŻ JEDNO POWITALNE ZDANIE
|
|||||
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze
skoro tak ladnie prosisz Kode![]() Co do wyrostka to musisz byc bardzo czujna. Moze warto skonsultowac to z innym lekarzem. Zawsze lepiej miec 2 opinie niz 1. Backie A u mnie bez zmian wczoraj mnie dopadl kryzys bo sie poklucilam z przyjaciolka pierwszy raz od 10 lat o pozyczona ksiazke niedobra jestem wszystko przez stres ale juz jest wszystko dobrze. Jutro rano mnie znow nie bedzie , byc moze bede dopiero w srode popoludniu ale postaram sie zajrzec miedzyczasie Moj TZ leci w srode smutno mi . Dwa tygodnie rozlaki nas czekaja.I jeszcze kryzys finansowy mnie martwi bo bilety zdrozeja lotnicze
|
|
|
|
#1687 |
|
AGA :)
|
Dzien dobry! Cześć i czołem !
Kode sliczny szaliczek! ma świetne kolorki o szynszylkach ktore ostanią zdecydowanie są gwiazdami na wątku pisać ne będę bo już nie raz wyrażałam swój zachwyt co do wyrotska dziewcyzny mają rację, jak najszybciej 'to załatw' mój kuzyn zwlekał i zdązyli niemal w ostatniej chwili :/ archi ![]() nie martw się kłótną, wszystkim się zdaża od czasu do czasu. A mąż gdzie leci tym razem? bo ostatnio nie bardzo mam czas wszytsko nadrabiać i zgubiłam wątek.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś wraca do Tokio.
|
|
|
|
#1689 | |||
|
Zakorzenienie
|
To wiem
Człowiek chyba się tym przejął (że jednak jeść coś musi) i poszedł po zakupy ![]() Wypraszam sobie ![]() Ja jestem i jest spokój ![]() Nie ma kodu i backie, więc to na pewno któraś z nich ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do cen biletów to myślałam, że Wy macie już pobukowane ![]() PS. Babeczki dziś są jeszcze lepsze niż wczoraj ![]() A właściwie były |
|||
|
|
|
#1690 |
|
|
archi no to już wiem wszystko
![]() puchatko zdaje się, że mi ktoś wczoraj obiecał jedną babeczkę ![]() to są jakieś takie ktore się same piecze? czy już gotowe kupoione?
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatko na teraz mamy bilety ja mysle juz o przyszlym roku
![]() Nastepnym razem przylatuje 1 czerwca ale nie mam puki co biletu powrotnego. |
|
|
|
#1692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Archi
Cytat:
![]() ja i "gwiazdy" dziękujemy ![]() to nie ja ![]() to ona - backie ![]() taaa puchatka wszystkim obiecała a sama je ( no z TŻ się podzieliła) wpałaszowała ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Szyszki są przegenialne
![]() Cytat:
Ja wyznaję taką samą zasadę JEM, BO MUSZEMAle nie dotyczy to żelków ![]() Ja się melduję wstałąm dzisiaj o 7, czyli po przestawieniu o 6 i przez cały czas sprzątałam No,ale wreszcie zagoniłam TŻta,żeby mi pomógł (akurat w jego urodziny )A zaraz startuję z tortem ![]() Musi mi wyjść ładny,bo czujne oko teściówki wszystko wypatrzy i nie powstrzyma się przed krytyką ![]() Trzymajcie kciuki,żeby wyszedł ![]() A potem muszę się jakoś ładnie ubrać... i nie mam pomysłu w co
|
|
|
|
|
#1694 |
|
|
oo to aż z takim wyprzedzeniem kupujesz bilety ?
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu a jaki tort pieczesz?
![]() Niestety za pol roku , chyba ze mnie zycie negatywnie zaskoczy i bede musiala przyleciec wczesniej ale trzymajcie kciuki zeby nie. Ale jeszcze do 14 jestem
|
|
|
|
#1696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Madzik ubierz się w cokolwiek i tak będziesz wyglądała rewelacyjnie )
|
|
#1697 |
|
|
Madzii pokaz zdjęcie toru
![]() i oczywiście powodzenia i udanej imprezy rodzinnej Ja dziś miałam iść z tżtem na imienimy jego cioci bo miała w tygodniu. ale taaaak mi się nie chce wychodzić z domu, że chyba nie pójdę. Dobrze, że tż wyrozumiały i mnie zna więc nie zmusza
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zeby bylo jak najtaniej
![]() Wlasnie Madzik cokolwiek nie ubierzesz bedzie slicznie |
|
|
|
#1699 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kocham jeść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() paru tysięcy ![]() A ja zmuszam się do wstania z łóżka ![]() Przed chwilą włączyłam na cały ekran to : http://pl.youtube.com/watch?v=Sp0ccQ...eature=related i się o mało nie popłakałam ..jak ona podeszła i się przytuliła...uwielbiam ten utwór. |
||||
|
|
|
#1700 |
|
|
archi parę tysięcy??
kurczee no to ja może juz zabukuję, a wypadek jakby mi się chciało za 5 lat to Japonii wybrać ![]() kode leniwiec? u mnie? Nigdy !
|
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zwykły
okrągły przekłądany kremem waniliowym -jedna warstwa (środkowa) z owocami góra w bitej śmietanie no i owoce do dekoracji zwykły,ale taki TŻ lubi najbardziej![]() Cytat:
![]() Talentu pekarza-cukiernika nie mam ![]() Cytat:
Dzięki Mam już pomysł...jak będę miała problem to pokażę Wam propozycje a co!![]() Dobra spadam do tortu,bo to już prawie 12!! ![]()
|
||
|
|
|
#1702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ja dziś jestem samotna to musze mieć coś na pocieszenie ![]() To są takie co się robi samemu, ale kupiłam na nie, że tak powiem bazę a ja dodałam tylko 2jajka, olej i wodę Takie o są/były* :http://alex.lomza.pl/galerie/ciasto-...latka_1624.jpg * niepotrzebne skreślić ![]() Czyli winowajczyni została wytypowana ![]() A swoją drogą to backie chyba poszła narobić zapasów na rok do tej pustej lodówki Bo coś długo jej nie ma Cytat:
I teściówce oko zbieleje o! A swoją drogą coś pisałaś wcześniej, że masz z nią iść na zakupy w sprawie prezentu dla TŻta I co, powiódł się wypad ![]() No a co do ubrania to poprę inne Kozice - Tobie we WSZYSTKIM będzie ładnie I tego Ci bardzo zazdraszczamy (ale to takie zdrowe zazdraszczanie )Cytat:
Teraz się nie dziwię, że rezerwujesz bilety z taaaakim wyprzedzeniem Dziewczyny chyba za dużo napakowałam do pralki. I ona tak dziwnie hałasuje teraz Jeny, żeby mi się nic nie stało bo nie ma TŻta i kto mnie uratuje od powodzi jak coś
|
||||
|
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko
![]() Normalnie już nie mogę. Tż mnie ostatnio masakrycznie wkurza Chociaż może ostatnio widzę, że zamiast wyjaśniać jakieś nieporozumienia to macham na to wszystko ręką i tak się zbiera we mnie złość na niego...To tyle by było mojego narzekania na dziś
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
wybor jest czy wydac 4 tys czy 8 tys .Gdyby byly chociaz w cenie biletow do Stanow to bywalabym czesciej![]() Agniesiu nie przejmuj sie czasem trzeba im pokazac kto rzadzi
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
4 tys to i tak masa kasy, nie wyobrażałam sobie jednak, że bilet może kosztować aż 8 tys
![]() agniesiu, no niestety TŻty takie są. Trzymaj się dzielnie - w końcu oni i tak kochają swoje zołzy
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Moze i 18 tys klasa ekonomiczna bilet na za miesiac wlasnie taki znalazlam.
|
|
|
|
#1707 |
|
|
puchatko narboiłaś mi smaka
agniesiu mój też ma czasami takie 'okresy' w tedy ja jestem jeszcze gorsza i szybko mu przechodzi bo wie, że nie wygra
|
|
#1708 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aga bycia francą też próbowałam, najpierw go to wyraźnie zaskoczyło, a potem to olał ![]() Archi straszne pieniądze te loty kosztują, a już 18tysięcy to jakiś kosmos
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
jej ale pędzicie z postami
![]() wróce to poczytam co tutaj naskrobałyście ![]() Ja zmykam dziewczyny ![]() miłej niedzieli - wpadne tutaj wieczorem połobuziakować z wami ![]() Ps. Gdzie jest Yovi ???? |
|
|
|
#1710 |
|
|
aguś to już nie wiem co poradzić,
miejmy nadzieję że to chilowe odchylenia i szybko mu przejdzie ![]() koduu miłego dnia ![]() i pamiętaj, nie lekceważ bólu!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

smutno mi . Dwa tygodnie rozlaki nas czekaja.I jeszcze kryzys finansowy mnie martwi bo bilety zdrozeja lotnicze