|
|
#1081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
czasem sie smiesznie wkurzam np z ta kawa ze tak mi slodzi ale faktem jest ze to strasznie kochane jest z jego strony i daje potywacje...dobrze ze znim pogadalas i powiedzialas co cie boli i czego potrzebujesz i wierze, ze teraz bedzie wreszcie wyrazal jakie ma super obiadki i cala reszte- z facetammi trzeba czarno na bialym.... cio do kasy hm..moze tez z nim o tym delikatnie pogadaj ze mu nie zalujesz ale wypadaloby pomyslec o przyszlosci czyki podzielic kase troche na zachcianki a troche na mieszkanie i reszte mysle ze sie uda..Madziu trzymam kciuki i wierze, ze sie uda mysle z tz w glebi serca wie jaka jestes cudna it tylko jakos chyba nie zdaje sobie spawy ze kobieta potrzebuje zeby jej o tym powiedziec tak sam od siebie![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis co do sukienki mnie najbardziej podobała się 2
![]() Puscilam dzis totolotka na chybil trafił i wiecie co dwie pierwsze liczby to 05 09 - jak piaty wrzesnia
|
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Droga Madzialenka12344321!!!
Co do winietek to może jutro jak mi się uda to wkleję jakie ja zrobiłam i pudełeczka na słodkości dla gości ![]() Co do twoich obaw i problemów to powiem Ci tak: faceci nie przykłądają aż takiej wagi do szczegółów jak my babki. I nie mówią o rzeczach oczywistych , bo dla nich oczywistość to oczywistość i się nie gada o tym. Tak więc może dlatego twój TŻ tak często nie chwli twoich potraw - poprostu podpytuj go zaq kazdym razem czy mu smakowało i ze tak bardzo sie starałaś i ze to specjalnie dla niego - powinien docenic i moze zrozumie ze kobitkom jest to potrzebne Co do jego rozrzutności to konieczna jest powazna rozmowa-musicie ustalić ile wydajecie np. miesięcznie na wasze zachciewajki i trzymac sie tego bo jak tak dalej pójdzie to bedziecie liczyc od 1-go do 1-go. Spróbuj mu wytłumaczyc ze skoro ma juz kurtkę na zime to druga taka droga nie jest mu potrzebna az tak bardzo Albo pójdzcie na kompromis - niech kupi sobie ta kurtke ale o polowe tańszą Pozwodzenie i głowa do góry
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedz, jestescie kochane, ze chciało sie wam tyle czytac
![]() wiem własnie, ze musze z nim o tych wydatkach pogadac. bo tak nie można. I jeszcze jak mu powiedzialam, ze non stop wydaje kase na swoje zachcianki to powiedział, ze ta konsole i tak sobie kupi nawet jak ja sie nie zgodze hm...![]() Co do jedzonka to po naszej rozmowie powiedział,z e widzi jak sie staram i to bardzo docenia, ale nie potrafił tego wyrazic. zobaczymy jak bedzie własnie przyszedł.. czy chce z nim jakis film zobaczyc. sama nie wiem pomsylismy i z pomysłem na obiad (bo chwile wczesniej mu powiedziałam, ze mam juz dosc tego starania sie w kuchni - przynajmiej widac ze cos przemyslal sobie z naszej rozmowy - zaproponowal, ze zrobimy (bo jak on nie pracuje to zawsze razem gotujemy) rybe z piekarnika z brokulami i zapiekankymi pieczarkami brzmi apetycznie
|
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
No widzisz - nie taki diabeł straszny
Facetom to trzeba wszystko czarno na białym przedstawić i u Ciebie już widać poprawę I powiem Ci ze to bardzo dobry pomysł że będziecie razem coś pichcić - zawsze to w kupie rażniej A poza tym może twoj TŻ zobaczy ze to nie takie proste zeby coś zrobić do jedzenia i zeby było smaczne , ładnie się prezentowało i dietetyczne a co najważniejsze żeby włożyc w to serce ![]() Pozdrowienia
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu bedzie dobrze
super ze cie wysluchal i sama widzisz faceci to jdnak ufoludki do nich trzeba powoli i wielkimi literami a obiadek brzmi pysznie![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to sie ciesze ze ci sie podoba a ja chora jestem wezly chlonne mi wywalilo i boli strasznie bylam u lekarza a ona do mnie jak bede u hematologa we wtorek to mam jej pokazac a mnie to strasznie boli i do pracy normalnie chodze!!!buuuuuuuuuuuuuu
|
|
#1088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem ze o takiej marzylas i ciesze sie ze marzenia sie spelniaja Tobie ![]() kuzwa ja mam jazde na 7:00 juz 2 dzien z rzedu... boze zasyyypiam zdrowiej kochana
|
|
|
#1089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Magda ja mysle ze powinnas pogadac z nim glownie o kasie.. bo nie poto siedzisz za granica zeby po slubie dalej tam siedziec i nadal niemiwec mieszkania... ( a za to milion gier konsol itd..) pojechaliscie tak w jednym celu - i teraz (ja bym tak od robila) kase ktora uzbieraliscie na samochd - bo juz chyba macie caloc - wyslalabym na polskie koto, takie zeby po waszym powrocie moc kupic to auto.. - wtedy jej nierozwalicie.. i zaczac bierac od nowa... na mieszkanie.. wtedy niemowilibyscie ze macie ilesc tam tysiecy - bo tego nie ka bo to jest samochod - azbieralibyscie od zera.. Cytat:
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Właśnie wróciłam ze szkoły. Wczoraj z TŻ byliśmy potańczyć i wróciliśmy o 3 wstałam o 7:50 i biegiem leciałam do szkoły, a tu tylko 2 koleżanki były na korytarzu z 50 dziewczyn na roku!!! Przywitały mnie tekstem " a cześć ! co koleżanka zegarka nie przestawiła" Wiecie jaka byłam wściekła! Mogłam godzinkę dłużej po imprezie pospać a ja ... leciałam jak głupia, bo myślałam , że już jestem spóźniona!!!! |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z kursu..dzis 2 jazda
i poszlo super
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z kursu..dzis 2 jazda
i poszlo super
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie wygrałam
![]() Ale TZ mówi, ze poprostu te liczby sa juz tak szczesliwe ze juz bardziej sie nie daja - limit wyczerpany
|
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
zostalam ciocia o 5.40 rano 3100 wazyla i 50 cm dluga !!!! oliwia sie chyba bedzie nazywac
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje kochana !!!
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
dziekowac dziekowac
ale szczesliwa jestem szkoda ze do pracy ide
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie powinno stać z tą wódką, jeśli butelki są nowe i nie otwierane wcześniej. U mnie też już część wódki stoi w piwnicy od lipca. Mojemu bratu zostało chyba 16 butelek, więc odkupiliśmy od niego bo i tak chcieliśmy taką jak on miał. Będziemy mieć Maximusa. Nie należy do najtańszych, ale jest naprawdę dobra. Z win mogę polecić Brasco zarówno czerwone jak i białe. To są wina półsłodkie, naprawdę pyszne w smaku. Cena też niezbyt wygórowana, bo w zależności od sklepu to ok. 15 zł za butelkę. Dzisiaj ksiądz ogłosił, że od przyszłego tygodnia zaczynają się nauki przedmałżeńskie, także idziemy się z tż zapisać. |
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
mala idz po zwolnienie do lekarza koniecznie! i te bolace wezly mnie martwia - jak mnie bolaly to juz szlam do szpitala z nimi
A one nie bola jak sie ma normanlne przeziebienie czy grype. nie az tak jak mowisz.Trzymam kciukasy ![]() azis wszytskie suknie super. masz klepsydre hihih super. Ja tez bym wybierala miedzy 1 i 2. ale za wielkiej roznicy miedzy nimi nie ma, wiec juz sama nie wiem ktora jest lepsza. |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
azzis według mnie najlepiej wyglądasz w tej pierwszej sukni
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze spróbuję dorwać model Liporio i cyknąć fotkę żeby mieć porównanie ![]() dziękuję
|
|
#1101 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
no kochana to mam nadzieje ze szybko zleci Ci w pracy
ciekawe kiedy ja kupie swoja suknie ![]() w grudniu ide na pierwsze przymiarki
|
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mój humorek dzis troche lepszy. rano pomogłam TZ zrobic omleta (tzn pierwszy raz go razem robilismy.) doradzilam mu aby odzdzielnie zmieszal zóltak a odzielnie białka a potem jak ubije piane z białek to je połaczył wtedy bedzie miał takiego puszystego omleta. omlet bardzo mu smakował a jak zjadl powiedzial,z e dobrze mu dordziałam i ze był dzieki temu pyszny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No a ja dopiero niedawno zjadlam sniadanko, bo rano z TZ oglądalismy film w łózku, jakos tak nie chciało nam sie wstawac. |
||
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja musialam wstawac na 7:00 na jazde... a wstalam po 5:00 bo zapomnialam ze czas przestawiamy..a mialam wstac po 6:00
|
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Dziewczyny!
Rzadko teraz się odzywam, wiem. Mam tą prace niby na pół etatu, a robotę dają mi do domu (administruję stronę szkoły). I tak to wychodzi. Ale nie narzekam, bo robota mi odpowiada. W tym tygodniu idziemy z TŻ umawiać się z fotografem. Stanęło na tym, że bierzemy tylko plener i ceremonię. Na weselu zdjęcia nam rodzina zrobi Facet jest za drogi: za zdjęcia i kamerę chce 2000 zł. Bez przesady, chociaż wiem, że takie są ceny. Postanowiliśmy kamerzysty poszukać oddzielnie. Dziewczyny mam problem i nie wiem co robić. Sprawa odnosi się do moich trzech bardzo dobrych koleżanek z dzieciństwa. Dwie z nich są siostrami. I teraz tak: ostatnio jedna z tych sióstr nazwijmy ją Ewa oznajmiła mi, że jej ojciec się wyprowadził do jakiej babki i jej rodzice się rozwodzą. Przykro mi bardzo i pocieszałam ją jak mogłam. W międzyczasie spotkałam się z tą drugą koleżanką nazwijmy Anią i ona mi mówi, że spotyka się z dobrym znajomym ojca Ewy. Ewa dowiedziała się o tym, że Ania spotyka się z tym znajomym i podobno spotykają sie z tym ojcem i z ta babką. Ewa ją za to mówiąc delikatnie znielubiła. Ja z kolei straciłam szacunek do Ani po tym wszystkim (dodam, że ten znajomy jest żonaty ) I teraz problem polega na tym, że nie wiem, czy w związku z całą tą sytuacją zaprosić Anię na ślub i wesele (nieoficjalnie jest już zaproszona).Jestem w kropce, nie wiem czy jasno to wszystko napisałam, groch z kapustą.
|
#1106 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noooo im wieksza torebka tym lepsza Tż się śmieje ze nosze w niej pol domu Ale przynajmniej zawsze jak pada to mam przy sobie parasol i nie mokniemy ))Co do pracy to niestety jeszcze zadnej innej nie znalazlam chcialabym jakas fajna prace w biurze ale ciezko taka znalezc. Bo glownie w ogloszeniach to albo jest praca gdzie trzeba umiec nie wiadomo co, skonczyc nie wiadomo jaka szkole i miec niewiadomo ile lat doswiadczenia albo jakas praca na produkcji czy cos... a takiej pracy to kompletnie nie chce No ale ja chyba tez kiepsko szukam bo w sumie jak przychodze z pracy to jestem tak zmeczona ze mi sie nie chce juz nowej pracy szukac ani nawet o tym myslec Ostatnio juz dawno nie wysylalam zadnych Cv. Mialam isc na ta rozmowe do Ery ale nie pasowalo mi w ten dzien w ktory proponowal ten facet, i mial on potem do mnie zadzwonic umowic sie na inny termin ale nie zadzwonil.... Musze sie wziac za wysylanie tych Cv w koncu No to super bedziecie mieli fotki A te na plazy nad jakims jeziorkiem to gdzie byly robione??Ja tez chcialam isc na kurs tanca ale niestety nie mamy czasu Nie dosc ze ja pracuje jak pracuje, to jeszcze Tż też pracuje na 2 zmiany (tyle ze jemu za niedlugo maja zmienic ten system na jedna zmiane od 8-16). Ja sie zapisalam na wloski i teraz musze walczyc zeby w te dni co go mam nie miec 2 zmian i moc na niego chodzic takze na jeszcze dodatkowe dni na taniec nie ma czasu ![]() Cytat:
gratuluje ![]() A my dzis bylismy na wycieczce w Wiśle ![]() A niedlugo z mama idziemy przymierzac suknie slubne Jak sie kupuje suknie w salonie to od razu sie placi cala kwote czy najpierw zaliczke?? Bo ja teraz intensywnie odkladam hehe
|
||
|
|
|
#1108 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno będę miała jakieś bolerko, pogoda może psocić. Choć wiadomo liczę na słońce, które będzie mieniło liście na różnokolorowe barwy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się ogromnie, bo to będzie mój debiut, który przewidywany jest na początek marca 2009 ![]() Z TŻ obmyślliśmy, że przez 3,4 lata pomieszkamy z mamą i powinniśmy po tym okresie mieć na własne M. Takie niewinne plany Zaraz z TŻ idziemy do kościoła i na przedostatnie spotkanie kursu przedmałżeńskiego.
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zostania ciocia ...
![]() Ja ciocia jestem już od 17 lat bo moja bratanica jest ode młodsza tylko o 3 lata ... Dziś idę na nauki przedmałżeńskie, chyba nam zostały jeszcze 3. |
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny.My wczoraj bawilismy sie na nietypowym "domowym" weselu.Było miło ,towarzystwo międzynarodowe
więc ciekawie .Jedzenia tyle ze do teraz nie jestem głodna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

hm...
brzmi apetycznie