|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
autentyczne fragmenty rozmów konsultantów BOK z abonentami
Konsultant: "proszę podać nazwisko"
klient: "moje, czy żony?" konsultant.: "czy mają państwo różne nazwiska?" klient: "nie"... **** klient: "ja kupiłem dziś kartę tak-tak i nie zdążyłem jej jeszcze zaktywować, ale chyba ją zablokowałem". **** klient: "ja mam taki malutki problem" konsultant: "tak, słucham?" klient: "zdeptałem swój telefon"... **** konsultant: "powinien Pan wybierać numery bez zera, proszę pana" klient: "dokładnie tak robię" konsultant: "proszę mi więc podać numer jaki pan wybiera" klient: "072..." **** konsultant: "proszę wyjąć z aparatu kartę SIM" klientka: "nie mogę tego zrobić - ręce mi się trzęsą" **** klient: "czy komórka może sama puszczać sms-y?" **** klient: "ja kupiłem ten telefon i co ja mam teraz zrobić?" **** klient: "proszę pana, ja się założyłem z kolegą i włożyłem swojego Siemensa M35 do szklanki z wodą, i teraz nie chcą mi go naprawić w ramach gwarancji" **** konsultant: "żeby zmniejszyć koszty na tym koncie mogę jedynie zasugerować zmniejszenie ilości wykonywanych połączeń". klient: "acha, a na czym to polega?" **** klient: "gdzie ja mogę zadzwonić, żeby kogoś opieprzyć?" **** klient: "proszę mi natychmiast podać lokalizację mojego drugiego aparatu, wiem, że jest to możliwe, bo widziałem coś takiego na filmie SF" **** klient: "proszę pana, ja słucham jak ktoś mi się nagrał na poczcie głosowej i staram się odpowiedzieć tej osobie, i krzyczę "halo, halo!", ale ona mnie nie słyszy" **** klient: "proszę mi powiedzieć, jakie promocje będziecie mieli we wrześniu przyszłego roku" **** klient: "dlaczego Alcatel ma antenkę z prawej strony, Siemens z lewej, a Nokia wogóle nie ma?" **** konsultant: "proszę pani, w dniu dzisiejszym pani konto było mniejsze niż 10 pln" klient: "nie" konsultant: "proszę pani, pani konto wynosiło dziś 2,46 pln, czyli mniej niż 10 pln" klient: "nie" **** klient: "ja dostałem taki komunikat, że w celu tam-tego to coś-tam. Co mam teraz zrobić?" **** klient: "proszę pana, mam taki problem, ja nie wiem, czy mam przyjemność z tym samym panem...?" **** klient: "proszę pana, mi chodzi o ten aparat Motorola za 49 złotych netto, czy to jest cena brutto?" **** klient: "Jak wyjadę na Hawaje to ten telefon będzie działać? konsultant: "tak" klient: "a ten z domu?" konsultant: "przepraszam czy pan chce zabrać telefon stacjonarny?" klient: "a który lepiej działa?" **** klient: "panie mam problem! nie mogę wejść w moją sekretarkę!" **** klient: "dzień dobry, chciałbym rozmawiać z iwentyfikacją konsultant: "z identyfikacją..." klient: "no! z tymi od pieniędzy!" **** klient: "czy mogłaby mi pani rozciągnąć telefon na Niemcy..?" **** klient: "przepraszam ale ile naszczekałem do wczoraj?" **** klientka: "proszę pani, ja byłam wczoraj na grzybach i pies mi zablokował telefon i on teraz pisze, że trzeba PUK wpisać..." **** klient: "czemu nie mam tej jadaczki w poczcie na powitanie?" **** klient: "chciałbym uaktywnić krycie numeru..." **** konsultantka: "w tej taryfie będzie miał pan szczyt od siódmej do dwudziestej..." klient: "to chyba po viagrze!" **** klient: "ile ja mogę w sumie, ogółem, rozmawiać w ramach bezpłatnych minut? konsultantka: "a w jakiej jest Pan taryfie?" klient: "Kielce Taxi... ale co to ma do rzeczy?" **** klient: "czy to z Panią rozmawiałem przed chwilą?" konsultantka: "nie, tu w infolini siedzi sporo osób..." klient: "A to w takim razie nie ma sensu, żebym Pani wszystko jeszcze raz tłumaczył". **** klient: "dzień dobry, chciałbym zlokalizować gdzie teraz jest moja żona, bo dzwoniłem do niej i mówiła, że jest w Szczecinie, a miałem wrażenie, że pojechala jednak gdzie indziej, gdzieś w rejony Władysławowa". konsultantka: "ale my nie jesteśmy w stanie zlokalizować pańskiej żony..." klient: "pani ją bezczelnie kryje! Jak nie możecie jej zlokalizować, jak ja do niej przed chwilą dzwoniłem i ją zlokalizowałem? **** klient: "dzień dobry, chciałem się dowiedzieć ile kosztuje rozmowa w sieci. konsultant: "1 złoty". klient: "ciekawe, to się oszukujecie, mnie teraz wyświetlilo 0:33... **** klient: "witam, ja dzwonię, bo właśnie jestem poza zasięgiem sieci, i chciałbym się dowiedzieć czy państwo mogą mnie połączyć..." **** klient: "dzień dobry, przeczytałem właśnie w gazecie, że Państwo mogą mnie podsłuchiwać nawet jak mam wyłączony telefon. Czy to prawda?" **** klient: "Pani, na wyświetlaczu koperta mi się pokazała". konsultant: "ma pan wiadomość na poczcie" klient: "a to dziękuję, do widzenia" 15 minut później klient: "panie, jaja sobie pan ze mnie robisz!!! Byłem na poczcie we wsi i tam żadnej poczty dla mnie nie ma..." **** klient: "jestem waszym abonamentem..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: autentyczne fragmenty rozmów konsultantów BOK z abonentami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
:kill ......powaliłaś mnie tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maskotka Wizaz.pl
|
coś wiem... skąd to jest i od kogo pochodzi info
![]() jakby znam tą wizażankę ROTFL Ti.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja to dostałam @, ale nie od wizażanki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A ja to sama mogłabym podobne stworzyć, tyle, że z BOK banku
![]() Taki "ubaw po pachy" mam codziennie w pracy, tyle, ze to na dłuższą metę bardzo irytujące.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.