![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | ||
Zakorzenienie
|
Nie pytałaś przed wypiciem
![]() Cytat:
![]() Może Mazda? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#573 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w temacie alkoholowym: siedzę sobie właśnie w łóżku na kacu i z wielką michą truskawkowego kisielu Winiary znalezionym w pobliskim Tesco ![]() wczoraj wyszliśmy "na miasto", ale przedtem wspominaliśmy polskie klimaty z Żubrówką przysłaną przez mamę kumpla ![]() w klubie były drinki: Mai Tai (A mixture of light Rums, dark Rums, Apricot Brandy and Orange Curaçao, pineaple and orange juice ![]() także jak wróciliśmy to wchodziłam po schodach na czworakach ![]() ale bawiłam się przednio ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-10-26 o 16:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Wtajemniczenie
|
Hmmmmm....
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Nie mam z kim iść na piwo, nie mam z kim iść do kina, jest mi smutno. Nie chce mi się nawet wyjśc kupić koszulki na siłownię, bo wiem że nigdzie pewnie nie ma damskich nieobcisłych t-shirtów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaa jaka ja jestem po... chora.
R. moja fascynacja, jak to kumpela podsumowala 'aaa kreci cie bo ci sie oparl', ale fakt faktem - kreci. Jak malo co. Wiec 2 tygodnie temu przywital sie ze mna ladnie tom go pobsciskiwala nieco. Wczora sam do mnie podszedl z jego rozpiedzielajacym mnie na lopaty usmiechem. I rzecze 'co u Ciebie, chyba troche zmian, wiesz sledze Twoj facebook' no - 'troche' zmian... Juz mu mialam powiedziec 'to mogles byc ty' ale stwierdzilam, ze aktow desperacji dokonywac juz nie bede. Trudno sie mowi... I jak do tamtego momentu bawilam sie swietnie to po tym jak zwykle mialam zjazd nastrojowy. Jest przekolo. |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
I jak tam piesek?
Kiedy zajmą się miednicą? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brzmi super! Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie doznałam szoku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
że co ?
![]() Może ktoś się machnął ![]() Co do imienia dla kota, nawiązując do propozycji Sabb .... moja siostra zaproponowała Corvettę ![]() Staruch przeszedł już do swoich zwykłych czynności, i nie okazuje jej większego zainteresowania. Standard - leżenie, jedzenie, wizyta w kuwecie, leżenie, jedzenie , ....... itd ... Czasami podejdzie do Młodej i ją liźnie. Sugerując coś w stylu : "weź się dziecko umyj, bo jedziesz" ![]() Za to nocą, nocą są wyścigi ( jak na Torwarze ) i tupot setek stóp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Favkes - mnie się podobała gdzieś tam zaproponowane imię Nirmala
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
Wygląda zwykle niepozornie wrzucony gdzieś między marchew a cytryny, ale jest. ![]() Co do piwa - ja lubię Żywca i z Żywcem robiłam, ale może być każde przeciętnie gorzkie piwo. Tychy, Żubr, Lech, Tatra, co tam znajdziesz w lodówce. ![]() Smacznego! ![]() Nawet gdybym wiedziała przed wypiciem, że niedobra, to i tak bym spróbowała licząc na odmienne wrażenia. Człowiek znacznie lepiej uczy się na błędach własnych, niż na cudzych. ![]() Cytat:
Ja w ogóle do angielskich pubów pasuję jak ulał. ![]() Po tygodniu mieszkania w jednym miejscu mam w okolicznych pubach dziesiątki znajomych, zasiadam przy najbardziej oblężonych stolikach, nie nadążam wypijać tego, co stawiają, wyprawa do baru zajmuje mi pól godziny i, oczywiście, przy ostatniej kolejce siedzę z zapasem siedmiu browców do zamknięcia. Lubię Angoli i ten ich fine de siecle'owy sposób zabawy. ![]() Cytat:
![]() Zapraszam do siebie. Dziś możliwa powtórka. ![]() Cytat:
No właśnie po to tu wpadłam. Zapytać, czy to nasza Princeska... ![]() Ktoś może wie, za co?? Cytat:
![]() A mnie chodziło dokładnie o Firebirda, że niby w rodzinie feniksów... ![]()
![]() |
#584 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Czekam na Ragnarok
|
No w sumie męska S-ka też ujdzie, ale wolałabym damski, krótszy i z rękawkiem krótszym.
Oglądnęłam Kruka i mi jeszcze bardziej smutno. Taki kochający facet... pfff |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
właśnie, co z Princeską?
Ale wpadłam tu też z innym pytaniem, widział ktoś gdzieś ostatnio balsam na noc Dove, ten granatowy? W jego poszukiwaniach zwiedzam Rossmanny i półki w marketach, bez efektów ![]() ![]()
#587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja też.
Nie mam pojęcia o co chodzi ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale taka milosc to w filmach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Przy okazji wieczornego mycia twarzy zauważyłam,że to coś co mnie pobolewało na nosie wyrasta w pryszcza giganta
![]() ![]() ![]()
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Festiwalu Kobiecości jak nie ma tak nie ma.... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjdzie ![]() festiwal kobiecosci ![]() Ide sie obgotowac w kapieli, naloze odzywe na me wlosie, maseczke na ryja. Ciezki tydzien sie szykuje, znow malo snu - zwienczony halloweenem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Festiwal Kobiecości pojawia się u mnie o czasie tylko jak jem tabletki,
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Festiwalu Koboiecości i tabletek - skończyłam brać w środę (pigułki) i okreś był ZAWSZE w niedzielę rano. A tu d...a. Teraz mam je odstawić i nawet nie myślę, co się będzie działo z regularnością bez nich ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Zmykam spać. Mam nadzieję,że się jutro nie obudzę z drugim nosem
![]()
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję. Chociaż gdy je odstawiłam na miesiąc (operacja stopy i leżenie), to okres odrazu spóźnił mi się 6 dni. Myślę, że jednak może nie będzie źle ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale, chcą Mruczkę, mają Mruczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś zamawiałam stąd, mam wzór Continental Classic Girlie - z fajnej, dość grubej bawełny. Zgrabna, dziewczęca, a nie oblepia kadłubka. Tylko rozmiar wszerz trzeba dopasować, bo za mała faktycznie może być obcisła. Cytat:
![]() To fajowsko, że bliskie spotkania przebiegają bezkolizyjnie ![]()
![]() |
#600 |
BAN stały
|
Siedzę właśnie z kubkiem tego klasyka
![]() ![]() Phi... ![]() ![]() --- Kupiłem kumplowi (pasjonat Jaguara) perfumy tej marki - Jaguar Classic. Zupełnie w ciemno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.