Moda "plus size" - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-26, 19:53   #4771
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
ehhhh slub w walentynki... marzenie
chyba jestem mało romantyczna dla mnie to takie trochę.. tandetne
Stary 2008-10-26, 20:06   #4772
Mary_Q
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
A gdzie szukalas? W jakim miesce?
ja niestety mam tylko do wyboru Bydgoszcz i Toruń i tu i tam mam od siebie 50 km
Mary_Q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:45   #4773
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Magda sliczny pierscioneczek, moj tez bedzie taki delikatny Ja chcialam pierscionek, zeby jakos to troszku bylo oficjalniej Chodzi sie tyle wiec jakas odmiana musi byc a slub w walantynki?? hmm napewno duzo chenych na ten dzien Ale niezly pomysl, napewno sie by daty nie zapomnialo:PP
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 22:03   #4774
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Marto boski płaszczyk, co o za firma?
a dziekuje Jak dobrze pamietam to Ashley Brands nie pamietam
Cytat:
ehhhh slub w walentynki... marzenie
wyobrazcie sobie ze to byla jedyna wolna data w lutym
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
chyba jestem mało romantyczna dla mnie to takie trochę.. tandetne
nie masz uczuc kobieto
Cytat:
Napisane przez Mary_Q Pokaż wiadomość
ja niestety mam tylko do wyboru Bydgoszcz i Toruń i tu i tam mam od siebie 50 km
rozumiem, kurcze jak w tym tygodniu nie mam kiedy bo bym skoczyla do h&m i sprawdzila te plaszczyki
Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Magda sliczny pierscioneczek, moj tez bedzie taki delikatny Ja chcialam pierscionek, zeby jakos to troszku bylo oficjalniej Chodzi sie tyle wiec jakas odmiana musi byc a slub w walantynki?? hmm napewno duzo chenych na ten dzien Ale niezly pomysl, napewno sie by daty nie zapomnialo:PP
to nie byl pomysl tylko jedyny wolny termin
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 08:04   #4775
chilanes
Zakorzenienie

hmm dla mnei walentynki nie są jakimś specjalnymd niem, wolę "uczcić" nasze uczucie w jakiś inny dzień, od tak po porstu, a nie dlatego, że reszta świata właśnie 14 lutego obchodzi "święto". I ślubu w walentynki bym nie chciała, chyba, ze by wypadło od tak, ale nie dlatego, że akurat walentynki są.
Pierścionki cudne
Stary 2008-10-27, 08:19   #4776
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

A ja tak naprawde nie mam zdania bo dla mnie slub to tylko sprawa formalna,papierek z bonusami. Patrze jak inni wokol tego lataja a ja sobie spokojnie przechodze obok Moze jak zaczne planowac rodzine to mi sie zmieni w glowce...ale to jeszcze nie teraz
Stary 2008-10-27, 09:44   #4777
kasiamniam
Wtajemniczenie

Witam wszystkie dawno mnie tu nie było:P na plotkowym polecałyście film Grubazzzki sciagnełam sobie wczoraj i w nocy oglądałam i jest prze prze prześwietny chciałabym miec większość jej ciuchów ja znalazłam kilka fotek w roli głownej z Mo'Nique aktorka głowna tego filmu, świetny ma styl
Dziewczyny pierscioneczki fajniutkie takie delikatne:P ale ja wole bardziej swiecace wlasnie dostalam od Tz-ta pierscionek tak bez okazji ale nie zareczynowy(taki zwyczajny, bardzo swiecacy), ten już niedługo a w pazdzierniku bierzemy cywilny! Jeśli chodzi o ślub w Walentynki - fajna data, napewno nie do zapomnienia ale w sumie mi to bez różnicy by było a ja dzis mam jeszcze wolne wiec leniuchujemy z moim Tz-tem bo ma urlop, zaraz do centrum na jakies zakupki jedziemy

aha.. zapomniałabym wygrałam buty za całe 5 euro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 05lee.1902.jpg (14,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 340x.jpg (37,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7895014d-d3d7-38b4-71da-da82b78c0f6e-life_fb_PastBETAwards_Monique.jpg (21,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jillb1.jpg (38,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MoNique2.jpg (13,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg monique_02.jpg (22,9 KB, 24 załadowań)
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 09:46   #4778
kasiamniam
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg EPSN0861.jpg (33,7 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SW622-peach_1.jpg (39,8 KB, 22 załadowań)
Stary 2008-10-27, 10:03   #4779
madzia_g
Zakorzenienie

to ja tez musze obejrzec ten film tylko musze sciagnac po porostu tytul to "grubazzzki"?
Kasia jakie odwazne buty

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 10:08   #4780
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Monique sie bosko ubiera, a wiekszosc ciuchow nie do znalezienie w sklepach w rozmiarze plus size. Ehhh jak ja kocham tuniki...na 4 zdjeciu wyglada bosko...czemu ja w sklepach nie moge takich znalezc
Pierscionez rzeczywiscie swiecidelkowy, a ja wole skromniejsze A co to za landrynkowe buciki?
Stary 2008-10-27, 10:09   #4781
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
to ja tez musze obejrzec ten film tylko musze sciagnac po porostu tytul to "grubazzzki"?
Kasia jakie odwazne buty
Ja sciagasz przez torrenta to bardzo prosze oto link http://torrenty.org/torrent/267403
Stary 2008-10-27, 10:14   #4782
kasiamniam
Wtajemniczenie

Madzia taki tytul ma wlasnie film
a buciki mi sie bardzo podobaja takich szukałam :P wiem wiem ze landrynkowe, ale ja od jakis 2 lat mam wlasnie taki styl"zwariowano-szalono-kolorowy" haha nie lubie ciemnych kolorow.Jestem jak sroczka, lubie wszystko co sie swieci i jest kolorowe trudno ze innym sie to nie podoba, i mnie obgaduja za plecami ale wazne ze ja sie w tym swietnie czuje
Stary 2008-10-27, 10:20   #4783
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

A niech sobie obgaduja zazdrosniki jedne Wazne ze ty sie dobrze czujesz

edit: moje najnowsze nabytki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01527.jpg (37,0 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-10-27 o 11:36 Powód: fotka
Stary 2008-10-27, 11:36   #4784
Mary_Q
Zakorzenienie

Cytat:
a dziekuje Jak dobrze pamietam to Ashley Brands nie pamietam

wyobrazcie sobie ze to byla jedyna wolna data w lutym

nie masz uczuc kobieto

rozumiem, kurcze jak w tym tygodniu nie mam kiedy bo bym skoczyla do h&m i sprawdzila te plaszczyki

to nie byl pomysl tylko jedyny wolny termin

dziekuje ja w tym tyg nie bede miala tez kiedy jechac bo chora jestem :|
a kurcze mam tylko plaszczyk z rekawem 3/4 ;/ nieudany plaszcz od projektatnki Kasi Zapały :| (źle uszyty bo jak ona to powiedziała nie umie sobie takich wyobrazić bo mniejsze rozmiary szuje..ekhem...)no i taki szary ale cienki z h&mu z zeszlej kolekcji,ale zdecydowanie za zimno w nim bo to bawelna i poliester
Stary 2008-10-27, 12:51   #4785
chilanes
Zakorzenienie

A mnie ten film jakoś tak nudził (Grybazzzki) ;/ co kto lubi, ale żeby się zachwycać to nie ma czym, choć niektóre z ciuchów fajne
Za to książkę "Kochając Większą Kobietę" - Jennifer Weiner polecam z czystym serduchem Babska dobra książka, coś jak Bridget Jones, ale nie do końca, przeczytałam w 1 dzień, tak mnie wciągneła

Co to za Projektantka, która "nie umie sobie wyobrazić"?
Stary 2008-10-27, 12:57   #4786
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
A mnie ten film jakoś tak nudził (Grybazzzki) ;/ co kto lubi, ale żeby się zachwycać to nie ma czym, choć niektóre z ciuchów fajne
Za to książkę "Kochając Większą Kobietę" - Jennifer Weiner polecam z czystym serduchem Babska dobra książka, coś jak Bridget Jones, ale nie do końca, przeczytałam w 1 dzień, tak mnie wciągneła

Co to za Projektantka, która "nie umie sobie wyobrazić"?
Ja narazie cztam tylko notatki z prawa gospodarczego - nie polecam, slaba lektura, brak akcji
a co do projektantki...niech lepiej zmieni zawod No ludzie jak projektantka nie umie sobie wyobrazic? Bo szyje tylko mniejsze rozmiary !!!!!! A to wieksze rozmiary szyje sie inaczej? Drut zamiat nitki? Niech zrobi to samo co dla mniejszej tylko o pare rozmiarow wieksze a jak nie umie to niech sie zajmie hodowla indykow a nie projektowaniem ubran
Stary 2008-10-27, 13:04   #4787
201607060918
Konto usunięte

Wy tu wszystkie o H&M a u mnie w Gorzowie nie ma W 2010 mają wybudować nowe centrum handlowe wiec może w końcu się doczekam. Najbliżej mam od Szczecina ale moge sobie pozwolić na wyjazd maksymalnie 3 - 4 razy do roku. Cholera mam dopiero 26 lat a o kupieniu modnych, niedrogich ciuszków w roz 44 mam sobie pomarzyć Niesprawiedliwe !!!
201607060918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 13:24   #4788
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Wreszcie udalo mi sie zalogowac na wizaz a juz myslala mze nie da rady dzisiaj
Stary 2008-10-27, 14:02   #4789
Mary_Q
Zakorzenienie

Cytat:
Ja narazie cztam tylko notatki z prawa gospodarczego - nie polecam, slaba lektura, brak akcji
a co do projektantki...niech lepiej zmieni zawod No ludzie jak projektantka nie umie sobie wyobrazic? Bo szyje tylko mniejsze rozmiary !!!!!! A to wieksze rozmiary szyje sie inaczej? Drut zamiat nitki? Niech zrobi to samo co dla mniejszej tylko o pare rozmiarow wieksze a jak nie umie to niech sie zajmie hodowla indykow a nie projektowaniem ubran
Kasia Zapała

www.kasiazapala.com

w ogole niezla jzda byla...tylko kasa w bloto rzucona...
Stary 2008-10-27, 14:12   #4790
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Kasia Zapała

www.kasiazapala.com

w ogole niezla jzda byla...tylko kasa w bloto rzucona...
Duzo zaplacilas? Widze ze ciuszki ma ladne ale skoro zle uszyla to ja bym rzadala poprawki, w koncu place za to co chce a nie za to czego ona nie umie
Ide do gina dziewuszki bo cos mi sie tam na dole nieciekawego dziejea ze gina mam w tym bloku gdzie mieszkam to niedlugo wroce
Stary 2008-10-27, 14:18   #4791
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Duzo zaplacilas? Widze ze ciuszki ma ladne ale skoro zle uszyla to ja bym rzadala poprawki, w koncu place za to co chce a nie za to czego ona nie umie
Ide do gina dziewuszki bo cos mi sie tam na dole nieciekawego dziejea ze gina mam w tym bloku gdzie mieszkam to niedlugo wroce
co sie dzieje Roses ??
Stary 2008-10-27, 14:18   #4792
Mary_Q
Zakorzenienie

Cytat:

fajne ciuszki,ale do pewnego rozmiaru...juz w poprawi nie chcialam sie bawic bo mama sie zalamala jak zobaczyla,powiedzial,ze ramiona w ogole sa zle skrojone a ,ze to nie byl typowy z jej kolekcji tylko sobny projekt(ale szalu nie ma...)to zwrotu nie przyjmuje,zaplacilam ok 400zl w tym roku ceny podniosla.Jednak i kieszen byla nie doszyta i inne niedorobki (miala w tym czasie wiele zlecen na same jej rzeczy...)za to kolezanka ale w rozmiarze male M dostala ladniutka sukienke...ehh a ja wysylalam swoje dokladne wymiary i fotki i dupa ;/ i w ogole to co zostalo uszyte naprawde nie jest wart tych 400zl...jak odepne kolnierz to w ogole wyglada jak takie nic...za polowe ceny moglabym miec cos znacznie lepszego z allegro np...
Stary 2008-10-27, 14:33   #4793
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Mary q przykro mi szkoda tych 400 zl- to nie ejst malo;/ dla mnie to bardzo duzo w w Pl nie mialam plaszcza ani kurtki za tyle kasy. U mnie tez dziewczynki nie ma ani zary, ani h&m Mischoko- w samuelu wybralam sobie peirscionek, w ilr za ten sam trzeba zaplacic o 100 e wiecej niz w pln irl i anglii;/ ale szuje jedne;/ dlatego rezygnuje z tego i pojade do pln ie, przy okazji porobie zakupki spozywcze U mnie jak zwykle leje- bylam na 3 h w pracy i tz zostal w dom,, ale ale jak wrocilam to bylo tak wysprzatane ze mi szczeka opadla :OO takze jeszcze cos zrobi w domu heh, Ja nie moge sciagac filmow a buuu a ogladnelambym bo zdjecia z ta babka swietne- tzn jej ubior
Stary 2008-10-27, 14:34   #4794
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Obejrzalam ta stronke to nie dla mnie moda - ale nie neguje niektorym sie moze podobac ale tak jak Roses mowi to ze nie ma czasu nie upowaznia jej do fuszery nie podoba mi sie ta dziewczyna sorry
Stary 2008-10-27, 14:35   #4795
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mary q przykro mi szkoda tych 400 zl- to nie ejst malo;/ dla mnie to bardzo duzo w w Pl nie mialam plaszcza ani kurtki za tyle kasy. U mnie tez dziewczynki nie ma ani zary, ani h&m Mischoko- w samuelu wybralam sobie peirscionek, w ilr za ten sam trzeba zaplacic o 100 e wiecej niz w pln irl i anglii;/ ale szuje jedne;/ dlatego rezygnuje z tego i pojade do pln ie, przy okazji porobie zakupki spozywcze U mnie jak zwykle leje- bylam na 3 h w pracy i tz zostal w dom,, ale ale jak wrocilam to bylo tak wysprzatane ze mi szczeka opadla :OO takze jeszcze cos zrobi w domu heh, Ja nie moge sciagac filmow a buuu a ogladnelambym bo zdjecia z ta babka swietne- tzn jej ubior
no to szuje rzeczywiscie to moze jak znasz rozmiar to ja ci kupie tu i wysle ???
Stary 2008-10-27, 14:54   #4796
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Nie Mischoko:_ do Pln ie mam nie duzo kilometrow i pojade na zakupy bo tam jest taniej i przy okazji kupie pierscionek takze no problem :"D
Stary 2008-10-27, 14:58   #4797
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

oki doki
Stary 2008-10-27, 15:06   #4798
Mary_Q
Zakorzenienie

Cytat:
o dla to tez sporo ale z racji,ze jestem plus-size to mysle sobie bedzie super raz tylko wydam,ale na cos co dlugo posluzy i bedzie naprawde wyjatkowe...ehh brak slow jak jej powiedzialam,ze zmarnowana kupa kasy to powiedziala,ze to i tak nie jest duzo i ze za mala cene mi zrobila bo ma zmaiar ja zwiekszyc ekhem.. noc coz ;/

a o jakim pierscionku mowicie?;>
ja narzzie klepie biede ;p achh a tez bym sobie bizuterii nakupowala ;p ale teraz wiecej pieniedzy idzie na lekcje a potem na "wyprawke"na studia
Stary 2008-10-27, 15:17   #4799
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
o dla to tez sporo ale z racji,ze jestem plus-size to mysle sobie bedzie super raz tylko wydam,ale na cos co dlugo posluzy i bedzie naprawde wyjatkowe...ehh brak slow jak jej powiedzialam,ze zmarnowana kupa kasy to powiedziala,ze to i tak nie jest duzo i ze za mala cene mi zrobila bo ma zmaiar ja zwiekszyc ekhem.. noc coz ;/

a o jakim pierscionku mowicie?;>
ja narzzie klepie biede ;p achh a tez bym sobie bizuterii nakupowala ;p ale teraz wiecej pieniedzy idzie na lekcje a potem na "wyprawke"na studia

Jakby mi tak powiedziala to zaczelaby mi chyba piana ze zlosci leciec :PP, bym nikomu jej nigdy nie polecila, bym wyobrazala soobie w glowie rozne scenki jej unicestwienia hihihi
ps, mala cena- za kogo ona sie ma :PP, nawet o niej nigdy nie slyszalam :PP nie no- moze szyje dobrze- i jesli uszula zle, pomylila sie - to powinna poprostu nie przyjmowac pieniedzy, Przynajmniej ja bym tak zrobila na jej miejscu
O jakim pierscionku? wybralam sobie zareczynowy wklejam jeszcze raz zdjecie :)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moj piersionek.jpg (17,0 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-10-27, 15:27   #4800
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Agatka _ cudenko

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości