|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
No to moj niemiecki to juz totalne dno .....
![]()
#2523 |
Zakorzenienie
|
Zuzia! Ładne paznokcie!
#2524 |
Rozeznanie
|
Izuś
![]() chciałabym iśc na bete ale nie wiem... cóż mam czynić?? Nie wiem co mam robić ta angolska słurzba zdrowia mnie dobija. Okresu nie ma ciąży racze też nie, czy możesz mi coś doradzić?
#2525 |
Zadomowienie
|
Dzięki Kathi - tak myślałam właśnie, ale chyba pasowało mi żeby zapytał o poronienie... - ale chyba nie ma tam takiej opcji żeby zaznaczyć?
I sorry - ale jeszcze 1 pytanko odnośnie tego programu: pod wykresem jest link do niego, a poniżej na niebiesko te hasła - leki, temp. itd. - widziałam u którejś z girls dziś (na próbować), że miała w tym miejscu rozwniętą tabelkę i tam wpisane np. że któregoś dnia robiła test i słabe kreski, któregoś wzięła jakiś lek, itd. - wiesz, nie wiem jak można utworzyć tę tabelkę? - tzn. jak ją uaktywnić? Bo to nie notes, chodzi stricte o tabelkę, żeby w niej to pisać! Jakbyś też jej używała, to please Kathi napisz - bo jakoś mnie dziś "zebrało" na sprawdzenie się "komputerowe" ![]() Zuzia - ła! To Ty tak już potrafisz??? Myślałam, że się dopiero uczysz??? Fajne te paznokcie no! Nie no - Wy to jesteście kobitki zdolne, no!!! A czemu piesek w klatce ma być?????? ![]() Piwusia - hm, to nie wiem - może jednak mimo to??? A może i Ty swojego małż na to badanie męskie wysłać musisz? Bo Ty już coś badałaś hormonki, a On też? No i może bedzie mu łatwiej, bo i się dogada no i to raz a wiele już z tego "męskiego badania" ![]() Mischoko - hejka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
ja poszlam do gina mojego a ona ze czy robilam test a ja ze tak ze dwie kreski tylko nie wiem ktory tydzien - no to ona mnie na krew wyslala i tak sie dowiedzialam ze beta jest ok wiec ona mi ze mam sie stawic za 6 tygodni - no i teraz jak minelo to mi polozna dzwonila ze mam sie stawic a ja ze w ciazy juz nie jestem no to ona zebym sie nie martwila i powiedziala ze jej przykro i tyle no ale jak to mam byc w momencie kiedy test ci nie wyszedl to nie wiem (ja bym poczekala i zrobila test ) jak dalej nic to do gina i juz nie ma rady
#2527 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piesio nie może za dużo chodzić i musi siedzieć w klatce, zrobiliśmy mu taki kąteczek w rogu garażu. Daliśmy takiego hmm misia aby na nim leżał, taka narzutę jakby, skrzyneczka z piaskiem. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2529 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem co ci asia doradzic. Nie wiem czy to dobrze ze rezygujesz z tych wizyt, ale nie wiem tez czy to zle. Z jednej strony moze jak zajmiesz sie czyms innym i przestaniesz myslec to wtedy fasolka sama przyjdzie? Zawsze mozesz sobie zmienic termin na pozniejszy, tak na wszelki wypadek gdybys zmienila zdanie. Trzymaj sie kochana i dawaj nam znac co sie w twoim zyciu dzieje ![]() Cytat:
Olivka ja tu jak nic czuje fasolke ![]() ![]() Mischoko a gdzie ty sie podziewalas te wszystkie dni??? No weekend to rozumiem ale zeby i w piatek sie nie pojawic ![]() Tesknilam. Kathi wloski super i ty slicznie wygladasz ![]() Zuzia paznokietki super, a skorki jak wypielegnowane ![]() Jane ja tez zalozylam sobie na tej stronce wykresik. Narazie mam zaznaczona tylko @ ktora przyszla tym razem 2 dni wczesniej ![]() Loni jak sie masz kochana ![]() I gdzie jest madzia ?????
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko jedna zauważyła ![]() I prosimy nam takich "znikaniowych" numerów nie robić, bo wiesz tu takie durne baby siedzą co to się martwią jak ktoś nie mówi, ze go nie będzie a go nie ma ![]() achhhhhhhhhhh, się uniosłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ups, ale awantura ![]() Mischoko to prawda wszystkie myslalysmy tylko moze nie kazda to napisala bo po co powtarzac cos po kims. Juz myslalam do ciebie smska pisac dzisiaj gdybys sie nie odezwala. Na szczesie pogonilas chorobsko. Tak??? Gabi zaprosilam cie na nk ![]()
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
robię się "publiczna" hihihiih
już lecę na nkl ![]() Mama mia powiem tak, kompletnie nie pasujesz do mojego wyobrażenia sobie Ciebie , które powstało co prawda dopiero jak wchodziłam na nkl, ale ... masz 28 lat wyglądasz na 15 ![]() ![]() ps. tak sobie wyobrażałam Sylę na kilka sekund przed zobaczeniem fot ... hmmmm |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Wtajemniczenie
|
Znajde was wszystkie
![]() ![]() Dawac dane, zeby zaoszczedzic mi czasu ![]()
#2535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() pogonilam chorobsko i wydaje sie byc ok ale to zadna grypa po prostu moj organizm dziwnie zachowuje ![]() ![]()
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
Olivka kciukasy zacisniete
Zuzia pazurki pierwsza klasa Piwusie idz na bete bedziesz juz wiedziala co i jak reszte kobietek pozdrawiam mi cosik cycole twardnieja ![]() Kiobietki u mnie juz 9 tc sie zbliza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to dziwnie ci sie cialo zachowuje??? Nie rozumiem. Co sie z nim dzieje???
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do piersiaków to mi nie stwardniały, ale tak ZGĘSTNIAŁY, no i nie wiem czy urosły ale podniosły sie do góry i zgęstniały bankowo a u mnie już 19 tydzień leci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
ja w 7tc widzialam serdunio teraz ide do gina za tydz bede w 10tc bede miec juz karte ciazy musze wszystkie badania zrobic
![]() po 12tc ide do zębologa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zadomowienie
|
Hej - no właśnie - Mischoko bee - ja też się ze 2 min. razy pisałam (a ja rzadziej wszak zaglądam!), że Jej nie widzę - nawet pisałam, że to może przez ogładanie domku wolne z pracy wzięła...
A coż to za choróbsko było? W Polsce to ponoże teraz ta grypa jelitowa panuje - w Anglii też??? Ale co z Madzią - Ona gdzieś wyjechać miała czy co???? Zabalowała tak z okazji urodzin, że na gang trafić nie umie czy co? ![]() Hej Sylu ![]() Zuzia - no, ja też bym pieska potuliła, co? Może gdy jesteś choć to go wyciągaj z klatki i potrzymaj na kolanach, co? Żeny mu milej tak było... ![]() ![]() Edit: Mischoko - te objawy, to to może TO!!! Ty już jakoś po owu? To już kciuki trzymać czy za chwilkę? ![]() Hej Blondi - to fajnie, że u Ciebie wszystko ładnie i "rośnie" wszystko (fasolce i Tobie ![]() Hej no - wygońcie mnie wreszcie do nauki, co???!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
No to laseczki zeby nie bylo zmywam sie do domu jakos sie dowloke chyba - normalnie mroczki przed oczami kreci mi sie w glowie i co chwile mi w tych jelitach jezdzi ze szok..... a nic nie jadlam to po czym mam biegunke bez sensu..... no ale wracam do domu i spie oby przeszlo..... od czwartku i tak jest o niebo lepiej..... do jutra laseczki kochane
![]()
#2543 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ledwo żyję, nadźwigałam sie trochę i mnie plecy strasznie bolą. Iza moze ciąża? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
komuś tu robi się ciekawie, organizm może zaczął w końcu też dążyć do zafasolkowania- dość ma czekania aż zrobicie to za niego ![]() a zgaga no cóż odzywa się i czasem i u mnie ale nie tak mocno i na szczęście wieczorami mija ![]() MATKO DO DENTYSTY JESZCZE NIE DOSZŁAM A TO JUŻ POŁOWA!!! Po wypłacie pójdę (taaaa) dobra ja tez mykam leżeć sobie miłego wieczorka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem... ale taka padnięta ze nie kontaktuje co sie dzieje
![]() oczywiście nikt nie Pamiętał że Madzia na wesele idzie i ze od czwartku nie było mnie w pracy bo sale stroiłam.. i tak dekoracja mi wyszłą ze sołtys az padł ze zdziewienia i zaproponował układ ze jesli nie zabiore dekoracji do balu ostatkowego to mam darmowe wejscie z mężem a kosztuje 120 zł od pary zaczyna sie obiadem i jest 0.5 l na parę!!! i jeszcze sobie wybrałą super najlepszy viposwki stolik... całe wesel mi wszyscy dziekowali za wkłąd jaki włzyłam 3 dni dekoracji i czuwanai aby wszystko było na ostatni guzik.. ... dziewczynki dzis jestem zmeczona ale przeczytałam wszytsko od poczatku i wiem co u was!! DZIEKLI ZA ZYCZENIA ZE Z PRZED 4 DNI ;P;P;P ALBO I 5 DNI ale od srody mnie na wizazu nie było ![]()
![]() |
#2546 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Besonderheiten tam mozna wpisac wszystko co ci jest i bedzie to w tabelce pokazane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
wlasnie objadam sie chio chipsami i szukam chetnego co mi po cole pojdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Rozeznanie
|
No wiem że muszę do lekarza iść ale... małż czasu nie ma
![]() ![]() Małż na badaniach nie był i mówi że pódzie jedynie w PL a do PL jedziemy w maju ![]()
#2550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie... Paskuda jedna, ode mnie nadal się nie odczepiła, ale lekarz mi dziś powiedział, że pewnie "wrzodowiec jestem", cokolwiek by to miało oznaczać... A ranigast podobno mogę brać bezterminowo 3 x 1. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.