mamuski styczniowo-lutowe 2009 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-26, 18:49   #4411
mumi24
Zadomowienie

Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Nie bylo mnie dzis pol dnia nastawilam sie na czytanie a tu zonk Chyba wszystkie korzystacie z ladniej pogody
Ja sie nudze (Tz spi) i wydrukowalam liste co potrzeba do wyprawki i wypisalam co mam i powiem Wam ze jedno wielkie G naprawde duzo potrzebuje jeszcze tylko skad kase ??Najlepiej juz dzis dostac becikowe wozek chyba nam odpanie i na kolejny miesiac chyba ze tescie i rodzice sie zlituja.Choc tesciowa sie zapowiedziala ze nic nie kupi do poki maly sie nie urodzi
Ostatnio wpadłam na pomysł, tzn w zasadzie koleżanka mi podsuneła
żeby zrobić tzw. baby shower, u nas jeszcze mało popularne, imprezka dla przyszłej mamy na której spotykają się babeczki robi sie różne konkursy, quizy, małe przekąski jakieś ciacho, a zaproszone przynoszą prezenty dla maluszka
można sie bawić w malowanie brzucha i takie inne śmieszne sprawy.
Imrezę musi jednak zorganizować jakaś koleżanka
najważniejsze że można się fajnie pobawić, spotkać w większym gronie (bo po porodzie taki najazd to już chyba nie przejdzie)

no i skompletować drobiazgi których jeszcze brakuje do wyprawki...można stwożyć liste i każda zaproszona coś z niej wybierze: śpiworek butelki kocyk ubranka a mogą złożyć się na jakiś konkretniejszy prezent np. łóżeczko albo matę edukacyjną, albo chustę do noszenia dzidzi...wszystko zależy od pojemniści portfela koleżanek

http://s2.pierwszezabki.pl/026/0261949b0.png?3414
mumi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 18:57   #4412
mumi24
Zadomowienie

Cytat:
Nie bylo mnie dzis pol dnia nastawilam sie na czytanie a tu zonk Chyba wszystkie korzystacie z ladniej pogody
Ja sie nudze (Tz spi) i wydrukowalam liste co potrzeba do wyprawki i wypisalam co mam i powiem Wam ze jedno wielkie G naprawde duzo potrzebuje jeszcze tylko skad kase ??Najlepiej juz dzis dostac becikowe wozek chyba nam odpanie i na kolejny miesiac chyba ze tescie i rodzice sie zlituja.Choc tesciowa sie zapowiedziala ze nic nie kupi do poki maly sie nie urodzi
Przepraszam za posta pod postem, ale zrobił mi się dubel

Stary 2008-10-26, 20:14   #4413
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Mumi kolezanka tez mi mowila o tym baby shower ale cos nie widze aby to ktos wsrod moich znajomych wymyslil dla mnie
Przed chwila tesciu sie zapowiedzial ze kupi z moim tata wozek eheee tylko jak powiedzialam ile kosztuje ten co chcemy to juz nie byl taki chetny do kupna.Zreszta sama powiedzialm ze to duzo takze niech cos dorzuca i bedzie git
Juz za tydz przeprowadzka ... boje sie

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 22:04   #4414
siobhan1
Zadomowienie

Wreszcie mam chwilke by wkleic zaległe fotoski
Piersze - z ubiegłego tyg - wesele mojego braciszka i oto ja w efekcie mojej pracy przez ostatnie 2 tyg
Drugie i trzecie - z dnia dzisiejszego - takie ma mieszkanko moje dziecię
Czwarte i piąte - moje dzisiejsze zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek 31tc - wesele.jpg (20,1 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek 32tc.jpg (91,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek 32tc - nieubrany profil.jpg (91,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spiworek.jpg (43,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodenki.jpg (49,3 KB, 36 załadowań)
siobhan1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 23:05   #4415
skoja
Rozeznanie

Sioban - mieszkanko dzidziola - śliczne! A te słodziutkie spodenki - to są różowe???
skoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 06:21   #4416
passionfruit
Zakorzenienie

siobhan, mieszkanko boskie, a ciuszki słodziutkie
Moje dziecię zaczyna coraz mocniej kopać! Najgorsze jest to, że najlepsza pora na trening kick-boxingu jest tak około 3-4 w nocy. A że mamusia wtedy nie może już spać to mało istotny szczegół.
I bolą mnie od 2 dni żebra po lewej stronie...jakby ktoś mnie po nich skopał...
Stary 2008-10-27, 08:17   #4417
bezsenność
Zadomowienie

Siobhan! Jaki piekny brzuszek- na prwade powalający.

Moje dziecię dokopało sie już do 3/4 mojego brzucha i wreszcie czuje go nad pępkiem- bo już zaczynałam sie martwić. Na dodatek zaczynam miec napady senności- potraie spac po 12 h + drzemka w dzień :O i nawet nie przeszkadza mi że w nocy młody próbuje wyleźć przez pępek :O

Chyba zapadam w sen zimowy- obym na styczeń sie wybudziła.
Stary 2008-10-27, 08:19   #4418
Jemiołka
Raczkowanie

W sprawie pieluszek:
Pampersy u mnie sprawdzały się dobrze, nic mi nie przeciekało, no ale fakt to było parę lat temu, więc bardzo być może, że coś w tej kwestii się zmieniło.

Wózek wybrałam i zamówiłam, więc postanowione i z głowy mam już ten problem, bo dołowało mnie to i nie umiałam podjąć decyzji przez 3 miesiące, więc jak tak by dalej poszło to bym chyba bez wózka zupełnie została.
Łaszki podarowane od koleżanek poprane, pościel uprana i zapakowane. Materacyk do odebrania będzie dzisiaj.
Brakuje mi jeszcze pieluszek, butelek i laktatora i tych pierdółek do mycia czesania i obcinania pazurków, czapeczek rękwiczuszek i kilku innych drobiazgów, no ale to można dokupić w każdej chwili.
Moja torba spakowana.
Brakuje mi wciąż fotelika do samochodu i jakiegoś kombinezoniku dla dzidzi zeby mogla wyjść ze szpitala. Widziałam nawet takie fajne woreczkowate kombinezoniki, ale nie podobało mi się w nich to, że suwaki na dole nie dochodziły do końca w wywniku czego z przodu dzidzia miałaby dziurę w ubranku szerokości gdzieś 5 cm, no i cena 135 złotych.

Dzidzia się dostojnie przmeiszcza w brzuchu, kopnika potrafi sprzedać takiego że oczy na wierzch wyłażą z bólu, no ale to już niedługo tej beztroski jej zostało, niech sobie kopie.
Jemiołka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 08:45   #4419
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Witam Was z rana
Jak samopoczucie u Was?? u mnie tragedia.Wszytko i wszyscy mnie wkurzaja z nerwow chce mi sie plakac.Do d... dzien sie szykuje.Chyba sie nie wyspalam i wstalam lewa noga Ide zjesc cos slodkiego

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 09:42   #4420
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Witam wszystkie Mamusie zwłaszcza te przyszle
jestem tu nowa , ale mam nadzieje ze mnie przygarniecie do Waszego forum
u nas we srode zaczyna sie 28 tydz , termin porodu na 22 styczen, podobno ma być Synuś to nasze pierwsze Maleństwo i juz nie mozemy sie doczekac kiedy bede mogla Go przytulić i wycałowac
a tak wogole to mnie przerażacie że macie już wiekszosc potrzebnych artykułów , bo ja mam 1 śpioszki, czapunie i rekawiczki
wiecej nic... a i to duzo , bo u mnie mowia ze jeszcze 3 miesiace to wszystko zdazy sie kupic
wiec ogladam tylko te cudeńka i ceny w sklepach porownuje
poza tym czujemy sie dobrze w 26 tyg mamy 10 kg na plusie , i poza bólami kregoslupa i anemia , to nic mi nie dolega
pozdrawiam Wszystkie dziewczyny i do kolejego napisania
buzki dla Was i Waszych Maluszków
Stokrotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 09:52   #4421
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Mam jeszcze pytanko ... jak moge zrobic sobie taki suwaczek jak maja niektóre z Was??
Stokrotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 09:56   #4422
siobhan1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skoja Pokaż wiadomość
Sioban - mieszkanko dzidziola - śliczne! A te słodziutkie spodenki - to są różowe???
Żadne takie - czerwone
Nie wygadam sie :P

no i witamy nową mamusie
Stary 2008-10-27, 10:08   #4423
mumi24
Zadomowienie

Cytat:
Mumi kolezanka tez mi mowila o tym baby shower ale cos nie widze aby to ktos wsrod moich znajomych wymyslil dla mnie
Przed chwila tesciu sie zapowiedzial ze kupi z moim tata wozek eheee tylko jak powiedzialam ile kosztuje ten co chcemy to juz nie byl taki chetny do kupna.Zreszta sama powiedzialm ze to duzo takze niech cos dorzuca i bedzie git
Jukolku u mnie też niestety nikt chyba nie wpadnie na zorganizowanie takiej imprezki....dlatego chyba zadzwonię do koleżanki która to zaproponowała i poproszę żeby pomogła mi w przygotowaniach a całe zapraszanie zwalę na nią Ja naprawdę chciałabym takie przyjęcie
Cytat:
Napisane przez Jemiołka Pokaż wiadomość
Wózek wybrałam i zamówiłam, więc postanowione i z głowy mam już ten problem, bo dołowało mnie to i nie umiałam podjąć decyzji przez 3 miesiące, więc jak tak by dalej poszło to bym chyba bez wózka zupełnie została.
Łaszki podarowane od koleżanek poprane, pościel uprana i zapakowane. Materacyk do odebrania będzie dzisiaj.
Brakuje mi jeszcze pieluszek, butelek i laktatora i tych pierdółek do mycia czesania i obcinania pazurków, czapeczek rękwiczuszek i kilku innych drobiazgów, no ale to można dokupić w każdej chwili.
Moja torba spakowana.
Brakuje mi wciąż fotelika do samochodu i jakiegoś kombinezoniku dla dzidzi zeby mogla wyjść ze szpitala. Widziałam nawet takie fajne woreczkowate kombinezoniki, ale nie podobało mi się w nich to, że suwaki na dole nie dochodziły do końca w wywniku czego z przodu dzidzia miałaby dziurę w ubranku szerokości gdzieś 5 cm, no i cena 135 złotych.

Dzidzia się dostojnie przmeiszcza w brzuchu, kopnika potrafi sprzedać takiego że oczy na wierzch wyłażą z bólu, no ale to już niedługo tej beztroski jej zostało, niech sobie kopie.
Widzę że zakupy ruszyły a na jaki wózek się zdecydowałaś?

Cytat:
Napisane przez Stokrotka81 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie zwłaszcza te przyszle
jestem tu nowa , ale mam nadzieje ze mnie przygarniecie do Waszego forum
u nas we srode zaczyna sie 28 tydz , termin porodu na 22 styczen, podobno ma być Synuś to nasze pierwsze Maleństwo i juz nie mozemy sie doczekac kiedy bede mogla Go przytulić i wycałowac
a tak wogole to mnie przerażacie że macie już wiekszosc potrzebnych artykułów , bo ja mam 1 śpioszki, czapunie i rekawiczki
wiecej nic... a i to duzo , bo u mnie mowia ze jeszcze 3 miesiace to wszystko zdazy sie kupic
wiec ogladam tylko te cudeńka i ceny w sklepach porownuje
poza tym czujemy sie dobrze w 26 tyg mamy 10 kg na plusie , i poza bólami kregoslupa i anemia , to nic mi nie dolega
pozdrawiam Wszystkie dziewczyny i do kolejego napisania
buzki dla Was i Waszych Maluszków
Witam serdecznie nową mamusię, ale nas już dużo

Siobhan Śliczny brzusio a na weselu wyglądałaś olśniewająco

U mnie dzisiaj z rana jakieś zawroty głowy i uczucie gorąca idę sie położyć na chwilkę moze przejdzie...

Stary 2008-10-27, 10:16   #4424
Hvid
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was z rana
Jak samopoczucie u Was?? u mnie tragedia.Wszytko i wszyscy mnie wkurzaja z nerwow chce mi sie plakac.Do d... dzien sie szykuje.Chyba sie nie wyspalam i wstalam lewa noga Ide zjesc cos slodkiego
Ja jestem troche przygnebiona, bo dosc stanowczo porozmawialam z Mama, ktora zaczela krytykowac mojego meza. No i jest mi z tym zle.

Ale ucze sie troche niemieckiego, bo przez Niemcy bede jechac, a na angielski nie zawsze mozna w Niemczech liczyc. Tak na wszelki wypadek, zeby w razie czego moc poprosic o pomoc, jakbym nagle musiala jechac do lekarza albo na pogotowie. Dobrze jest umiec powiedziec, jak sie czuje, co mnie boli itd. No i to mnie odstresowuje, chociaz za niemieckim nigdy nie przepadalam i nie wchodzi mi tak szybko do glowy. Dzieciatko juz pewnie mnie slyszy, to moje dukanie po niemiecku rowniez

Siobhan - sliczne mieszkanko

Stokrotka81 - Witaj
Hvid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 10:39   #4425
krolowaa
Zadomowienie

GG do krolowaa

siobhan domyslam sie co w brzuszku nosisz
ja mam prawie wszystko brakuje mi jeszcze łózeczko ,materac,przewijak,termom etr,sol fizjologiczna,podgrzewacz ,laktator,majtki jednorazowe,wozek,fotelik .
wanienka i koszula w drodze !

a co do pieluch to nie ma doskonałych ,moja córa tyle piła ,non stop z butla w buzi,ze wszystkie rodzaje przeciekały .
'
tak sobie mysle ,ze jej brakowało smoczka,na poczatku nie chciała smoka to myslalam ,ze to dobrze i juz jej nigdy potem nie dawałam a tu natura dała o sobie znac bo zamiast normalnego smoka ona domagala sie tego z butelki.

http://otworz-oczy.org/?page=1
krolowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 11:07   #4426
Glizda87
Rozeznanie

Siobhan brzusio przesliczny!!!!! alez maluszek musi miec tam wygodnie i stawiam ze to bedzie chlopak

Witam kolejna nowa mamuskie!!! duzo nas tutaj babyboom poprostu i dobrze
Stary 2008-10-27, 11:49   #4427
Żyrafka_81
Raczkowanie

Witam nową Mamusię!

Co do pieluch to jestem zielona w temacie ale czytałam że warto kupić 2 różne opakowania i sprawdzić co nam i dziecku będzie bardziej odpowiadało. Ja kupiłam - była promocja ;-) Pampersy i Huggiesy.

Dzisiaj zaczynam szkołę rodzenia, trochę późno bo teraz jestem w 30 tc a trwa 8 tygodni. Mam nadzieję, że wytrwam do końca i że zajęcia będą ciekawe

Siobhan ale jesteś...nic nie zdradzisz ciekawskim ciotkom?

Sandrunia jak Twoje zdrowie?
Stary 2008-10-27, 11:57   #4428
passionfruit
Zakorzenienie

My na początku będziemy używali papmersy, a później potestujemy i wybierzemy te, które będa nam najbardziej odpowiadały...
Stary 2008-10-27, 12:04   #4429
krolowaa
Zadomowienie

GG do krolowaa

siobhan a ja stawiam na córke! tak te spodenki dały mi do myslenia taki dziewczecy kolorek .

http://otworz-oczy.org/?page=1
krolowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 12:09   #4430
skoja
Rozeznanie

Przyłączam się do Krolowej
Stary 2008-10-27, 13:34   #4431
Nightingle
Raczkowanie

GG do Nightingle

Ja też dziewuchę obstawiam... ten brzucholek taki do mojego w kształcie podobny

01.11.2005 Jasio

97-90-86-85-81-82-78-74-72,5-66
Nightingle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 13:39   #4432
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA

Ja tez ostawiam dziewuszkę

freshona, ale ty szlejesz kobieto. Ja myslałam (bo zbieram gromy od TZ-a, ze ciagle jakies ciuszki kupuję), że to ja nakupiłam, ale twoje zdobycze są super! Malutka będzie jak modelka
Stary 2008-10-27, 14:42   #4433
Seviljanka
Raczkowanie

To głosowanie?

To mnie się wydaje, że chłopczyk ale ciuszki wskazują raczej na dziewczynkę

Hvid, daj sobie spokój. Mama się o Ciebie bardzo martwi bo jesteś tak daleko a nerwy próbuje ukryć po swojemu, atakiem. Niedługo będzie lepiej Myśl o swojej Córeczce a z resztą napewno dasz radę, również z podróżą.

Jemiołka, dołączam do pytania o wózek
Stary 2008-10-27, 15:40   #4434
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość

freshona, ale ty szlejesz kobieto. Ja myslałam (bo zbieram gromy od TZ-a, ze ciagle jakies ciuszki kupuję), że to ja nakupiłam, ale twoje zdobycze są super! Malutka będzie jak modelka
Ami, a skąd wiesz, co kupiłam? Czyżby małe śledztwo? W zasadzie stwierdziłam, że lepiej kupić na Allegro jakieś zestawy, niż pojedyncze ciuszki, bo chyba sie bardziej opłaca.

Do tych wszystkich moich różowości dokupiłam kilka rzeczy w Tesco - w neutralnym kolorze, tak jak pisałam, jedynie dokupię jakieś półśpiochy i ewentualnie kaftaniki i na tym FINITO. Nie ma sensu kupowac więcej ciuchów (przynajmniej na razie).

A dziś zgubiłam mój drogi zegarek Objeździłam wszystkie miejsca, w których byłam, ale oczywiście nikt nic nie znalazł. Przypuszczam, że już się nie znajdzie. Miałam do niego sentyment - bo nie dość, że porządny, to kupiony z 9 lat temu za moją pierwszą wypłatę. Ech....
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:05   #4435
Marta89
Raczkowanie

Kupowała któras z was kombinezonik? Sa mniejsze rozmiary niz 68?
Stary 2008-10-27, 16:25   #4436
skoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marta89 Pokaż wiadomość
Kupowała któras z was kombinezonik? Sa mniejsze rozmiary niz 68?
tu masz 62
http://www.allegro.pl/search.php?str...6519&country=1

a tu 56
http://www.allegro.pl/search.php?str...6503&country=1

Ja kupiłam na 68 i jeden używany mały. Ale zobaczymy.
Stary 2008-10-27, 16:35   #4437
siobhan1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mumi24 Pokaż wiadomość
Siobhan Śliczny brzusio a na weselu wyglądałaś olśniewająco
Dziekuje
Jako siostra pana mlodego i żona świadka musiałam się postarać, bo byłam 'na widoku'

Cytat:
Napisane przez Hvid Pokaż wiadomość
Siobhan - sliczne mieszkanko
Cytat:
Napisane przez krolowaa Pokaż wiadomość
siobhan domyslam sie co w brzuszku nosisz
Cytat:
Napisane przez Glizda87 Pokaż wiadomość
Siobhan brzusio przesliczny!!!!! alez maluszek musi miec tam wygodnie i stawiam ze to bedzie chlopak
Cytat:
Napisane przez krolowaa Pokaż wiadomość
siobhan a ja stawiam na córke! tak te spodenki dały mi do myslenia taki dziewczecy kolorek .
Cytat:
Napisane przez Nightingle Pokaż wiadomość
Ja też dziewuchę obstawiam... ten brzucholek taki do mojego w kształcie podobny
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Seviljanka Pokaż wiadomość
To głosowanie?
To mnie się wydaje, że chłopczyk ale ciuszki wskazują raczej na dziewczynkę
Więc mamy 3 do 2, hihihihih
ale zamiesznie narobiłam

Powiem tak, z jednej strony wszyscy mi mówią, że nic się nie zmieniłam i bedzie chłop, no ale ja przytyłam jak smok wawelski przynajmniej i z wielorybem już mogę jak najardziej konkurować

Z drugiiej strony, owu była opóźniona i seksik był przed owu, więc szanse na dziewuszke są Oj bardzo bym chciała, ale tak dalej mówie do brzucha jak do chłopaka. Co najwyżej córa mnie wyklnie zrodu za te zniewagi
Brzuch poszedł troszkę na boki i cały tłuszczol mam na biodrach i udach - to ponoć też na dziewuszke - ale się rozmarzyłam....

Póki co staram się nie nastawiać, bo info od lekarza i tak traktujez przymrużeniem oka
Stary 2008-10-27, 16:40   #4438
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA

freshona, przepraszam, jesli to wygląda na śledztwo, ale to przypadek. Robiłysmy zakupy u jednego sprzedawcy (pieluchy, podkłady itp) i zobaczyłam twój nick Zapomniałam, czy chłopczyk czy dziewczynka wam się urodzi i zerknełam na aukcję z ciuszkami...no i od razu wiedziałm. Przepraszam, jeśli to wyglądało na szperanie i wścibskość
A swoją drga niezłe te ciuszki upolowałaś, naprawdę Myslałam o zestawach, ale w większości przypadków sa to rózowe zestawy i jakos to mi nie pasowało....i tak po jedny, po dwa i jakos nazbierałam kolorowych ciuszków i też już dość. A w Tesco sa śliczności - trudno sie oprzeć. Tez mam jakies neutrale stamtąd, z misiami np.
A zegarek może się znajdzie. Może gdzies połozyłas i "zniknął z oczu"? Szkoda by było...

Kombinezony są nawet w rozmiarze 56. Do wyoru i koloru. W naszym przypadku polecam 62.
Stary 2008-10-27, 16:56   #4439
freshona
Zadomowienie

Cytat:
freshona, przepraszam, jesli to wygląda na śledztwo, ale to przypadek. Robiłysmy zakupy u jednego sprzedawcy (pieluchy, podkłady itp) i zobaczyłam twój nick Zapomniałam, czy chłopczyk czy dziewczynka wam się urodzi i zerknełam na aukcję z ciuszkami...no i od razu wiedziałm. Przepraszam, jeśli to wyglądało na szperanie i wścibskość
A swoją drga niezłe te ciuszki upolowałaś, naprawdę Myslałam o zestawach, ale w większości przypadków sa to rózowe zestawy i jakos to mi nie pasowało....i tak po jedny, po dwa i jakos nazbierałam kolorowych ciuszków i też już dość. A w Tesco sa śliczności - trudno sie oprzeć. Tez mam jakies neutrale stamtąd, z misiami np.
A zegarek może się znajdzie. Może gdzies połozyłas i "zniknął z oczu"? Szkoda by było...

Kombinezony są nawet w rozmiarze 56. Do wyoru i koloru. W naszym przypadku polecam 62.
Ami, ale ja naprawdę nie mam żadnych pretensji - przepraszam, jeśli tak to odebrałaś Gdybym chciałabyć taka tajemnicza i anonimowa, nie używałabym tego samego nicka
A zegarek niestety przepadł. W domu przeszukałam WSZYSTKIE miejsca, musiał mi gdzieś upaść, coś ostatnio zapięcie szwankowało. Mówi się trudno. Już go jakoś przebolałam, choć nie powiem, jestem zła na siebie.

Skoja - a Ty już byłaś na tych kolejnych badaniach? przepraszam, że pytam, ale jestem ciekawa, bo dalej nie wiem, co robić. Jutro chyba pójdę na morfologię +CRP. Od kilku dni jestem przeziębiona, coś mi jakby siedzi na oskrzelach. zobaczę, jak wyjdą wyniki i chyba w razie czego (gdyby wyszły bardzo żle) sięgnę po ten antybiotyk, który mam.

Edytowane przez freshona
Czas edycji: 2008-10-27 o 17:33
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 17:36   #4440
mumi24
Zadomowienie

Freshona wklej jakieś zdjęcia ciuszków to sobie chociaz popatrzę na rózowe cudeńka

Siobhan to znaczy że lekarz Ci już coś powiedział na temat płci, czy nie chcesz wiedzieć do porodu?

Czy myślicie że mleczko do prania lovela jest odpowiednie już na te pierwsze prania ciuszków malucha?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości