![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1 part II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja znów musze brać sterydy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zastanawiam się czy inne lasencje zasługują na medale, ale tylko Ty Lunka chyba przyczyniłaś się do urozmaicenia sezonu, inne biernie czerpały przyjemności z Twoich winiaczy ![]() Oj tak ![]() Cytat:
![]() ![]() A przypomniało mi się, jak jechałam w autobusie, to był taki ścisk że musiałam się przykleić do siedzących ludzi i taki bobasek malutki (Miłosz jak się dowiedziałam) ryczał, a jak zobaczył moje guziki od płaszcza to się zaczął bawić i chciał do mnie na ręce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Że niby my nie zasługujemy? ![]() O nie kochana, tak nie będziemy rozmawiać. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To by było grube naciągnięcie kryteriów medalowania. ![]() Nie wzięłam, bo bym się chyba przewróciła, bo kierowca jechał jak wariat i starałam się utrzymać moją ważkość bądź nieważkość autobusową, a nie brać Miłoszów na ręce ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Jo-Ty chyba medal płodności
![]() Ja co najwyżej za spokój,z jakim przyjęłam ,że Ferdek jest tu zajęty ![]() Chwila-to w końcu ma Ferdka ![]() Luna trzymaj się,moze to ostatnie 20 dni? Ok,ale to zabrzmiało ![]() ![]() A tak w ogóle to emocje są,ja nie umiem się doczekać wyścigu w Brazylii i bardzo mi przykro,ze to ostatni w tym sezonie ![]() ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Nie róbcie scen, mi się należy medal za całokształt twórczości.
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() yyy żeby pić mógł ktoś inny ktoś musi tego winiacza robić ![]() ![]() kolejne 20 dni niewiadomej ![]() też dziś stałam bo tyle ludu jechało ![]() masz dryg do dzieci ![]() nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj nie wiem czy to nie będzie ostatnie 20 dni mojego życia ... mi też przykro ![]() ![]() nie będe brać tych sterydów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
U Was też tak leje? Normalnie masakra. Mąż po 3 dniach podejścia zmontował dziś komodę dla malucha i nareszcie znikną te reklamówki z ciuszkami porozrzucane po całym pokoju. Ciekawe ile będzie montował łóżeczko
![]() A generalnie jak to fajnie nie chodzić do głupiej pracy...
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
No ja nie mogę, co za cisza. Ciekawe co będzie jak się sezon w niedzielę skończy? Pewnie nikt tu już nie zajrzy poza mną (tzn. nami
![]()
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Nie no ja zaglądam i też zbierałam się do napisania posta o tej ciszy
![]() Aj dziewczyny,nie ładnie;p Ja sie denerwuje przed dzisiejszymi kwalifikacjami,na dodatek musze sobie wszystko tak ustalić,żeby mi z nimi nie kolidowało. A to trudne,bo byłam juz na włoskim,musze sie pouczyc z czeskiego,rosyjskiego, iść na cmentarz i spotkać się z koleżanką [nota bene bedzie to druga,wieczorna wizyta na cmentarz;p]. W ogole- lubicie chodzic na cmenatrz wieczorem? Tzn. we Wszystkich Świętych,ja lubię bo atmosfera jest wspaniała, no i ten zapach świec ![]()
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
ja nie moge co za dno.
niech on rozwiazne ten kontrakt i rok posiedzi w domu to chociaz nie zwariuje psychicznie. ja juz wysiadam. ale coz, osiagneli cel, Nikus bedzie w piewszej dziesiatce wyscigu na koniec ![]() dno dno dno. fenomen na skale swiatową. jestem chyba zbyt glupia by zrozumiec takie działania. w ogole brak slow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Klasyfikacje pomyślne dla Ferrari, myślę, że czołówka się przez wyścig utrzyma. Tylko Jarno pójdzie nieco do tyłu. Ale 7 oczek więcej od Hamilotna raczej Massa nie zdobędzie. ![]() Co do Kubicy, to &%*_%^$$$#&* . Oczywiście dla teamu, nie dla samego Boba. Mój Ventyl tradycyjnie ( ![]() I chyba Jarno jest sporym zaskoczeniem. Na poprawienie humoru polecam: http://www.sport.pl/sport/1,65025,58....html?skad=rss Chciałabym przeczytać oryginalny artykuł, który był umieszczony w tej gazecie, bo zapowiada się bardzo ciekawie. ![]()
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2008-11-01 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
cytując słowa Lewisa, lecz troszkę w innym kontekście to "that's what i'm talking about!!" ślicznie Masuś Felipuś, stałam się na ten weekend jego wierną fanką.
a ta beemka w ogóle nie idzie ![]() no i wiecie, bmw przecież pomaga kubicy w utrzymaniu 3ego miejsca, no nie wiecie ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Ach aaaachh pięknie, bosko i cudownie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
A ja tam się cieszę, że Felipe ma PP a nie Ham. I że się Trulli wepchnął na 2 i Kimi ma 3 i zablokują trochę Hamiltona. Szkoda mi Roberta, bo niby BMW miało mu pomóc a tu taka super strategia, że ja nie mogę. Zobaczymy co będzie jutro.
Na cmentarzu byliśmy rano i się zdenerwowałam, bo ludzie pchając się do autobusu prawie mi brzucha zgnietli. Zero poszanowania normalnie. Już nie mówiąc, żeby ktoś miejsca siedzącego ustąpił. Dobrze, że ja się dobrze czuję i mnie krzyż nie boli ani nogi nie puchną czy takie tam.
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Hehe Jo- na razie nie puchną
![]() Ja byłam na cmenatrzu po południu,więc spokojnie zdąrzyłam na quala. Byłam wściekła oczywiscie,bo bmw spada na dno,ciekawe co oni w ogole robili przez cały rok,malowali fabryke? Wywiad widziałam już wcześniej ![]() ![]()
![]() |
#198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogę się zgłosić na ochotnika jako królik doświadczalny. ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Kasiak, Massa chyba też by chciał spróbować bo w wywiadzie przyznał, że umówiłby się z nim na kolację
![]() wywiad łatwo znaleźć na dziale sportowym gazety ![]() a wypowiedzi, które mi sie najbardziej podobają wkleję sobie bezczelnie ![]() Na kolację poszedłby pan z Hamiltonem, Alonso czy Kubicą? Z Kubicą, ponieważ bardzo dobrze mówi po włosku i jest bardzo otwarty. Rossi czy Stoner? Valentino, jest bardzo zabawny. Czy jest jakaś osoba z przeszłości, którą chciałby pan zobaczyć? Hmm, Ayrton Senna. A spoza sportu? Jan Paweł II. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z gazetowego wywiadu z Kubicą: Cytat:
![]() Widzieli, że bolid nie daje rady w Szanghaju to przez 2 tygodnie się obijali? Mogli 20 razy rozebrać bolid i złożyć go z powrotem przez ten czas.
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
![]() Potrzebujemy deszczu. Dużo deszczu.
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Po prostu nie wierze...
![]() Jakie to wszystko jest p*******, nie dosc, ze Kub stracil 3miejsce to jeszcze Massa nie zostal mistrzem. No k**** ! Jak nast sezony tez maja byc takie to w dupie mam ta cala F1. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Buuu, prawie się popłakałam z Massą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
A co do Kubicy to bardzo dobrze, że stracił to 3 miejsce. Może BMW przejży na oczy
Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-11-02 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
z całego serca życzę Robertowi jak najmocniejszej psychiki i wiary w siebie podczas ostatniego sezonu w bmw w 2009.
zdecydował jeden pierd.olony punkt, którego zespół nie chciał mu dać podczas gp chin 2008 roku. sorry, ale jakoś mam totalnie w dupie kto wygrał tytuł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Mi jest baardzo zal Kub
![]() Cytat:
Przez nich odechciewa sie ogladac F1. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Płacze z Massą. Tyle.
![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Kubicy strasznie szkoda. Jeszcze przed sobotą miałam wielką nadzieje, że jednak 3 miejsce będzie jego. Szkoda. Wielka szkoda. Jeszcze miałam nadzieje, że ktoś rąbnie w Raikkonena (przepraszam Plot
![]() ![]() Może za dużo powiedziane, że cieszę się, że Hamilton mistrzem. Po prostu go akceptuję. Jak dla mnie lepszy on niż Massa, chociaż i ten na podium klasę pokazał. Myślę, że jednak taka końcówka jaką nam zaserwował jest godna mistrza świata. Martwi mnie tylko dalsza kariera Ventyla. W TR poziom się podwyższył, więc mógłby mieć nawet szansę na mistrzostwo w przyszłym sezonie. A ten Red Bull jakoś średnio mi się widzi. Tak czy siak, brawo dla chłopaków za ten sezon. Straszna szkoda, że już koniec. ![]()
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
weście jestem dumna z Kubcia, jako jedyny próbował pomóc Massie, reszta miała to daleko w dupie a niby każdy tak zarzekał. pf ;|
Kaś, co do Plot, jestem pewna, że sama chciała by ktoś wjechał w Kimosława, każdego dnia dzięki mnie jest w niej więcej patriotyzmu, ba, nawet zaczęła wiadomości polityczne oglądać ![]() ![]() ![]() a tak serio to aż się boje co to gówniany zespołek wymyśli. pokazał, że potrafi już spieprzyć wice konstruktorów, tytuł mistrza, potem 3 miescie, i mimo wszelkich starań 5 miejsce ich pupilka, który jest 6 za sprawą Ferdka. czego Kub z nimi coś podpisywał, teraz przeszedłby na miejsce Piqueta w Reno i tak go wywalają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.