|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Dzień dobry!
Allicjo pobieranie krwi do przyjemności nie należy, ale dla Waszego dobra czasem trzeba Mnie pobieranie krwi osobiście nie przeraża (chociaż nie jestem tak entuzjastyczna jak Monia ), jak poszłam oddać krew to panie pielęgniarki prosiły, żebym przychodziła częściej, bo sikało ze mnie równo, w pięć minut cały woreczek napełniłam Chociaż muszę przyznać, że dopiero na studiach wbijanie igły przestało mnie ruszać, przez całe dzieciństwo okropnie bałam się wszystkich zastrzyków (jako niemowlak byłam bardzo często kłuta, może to jakaś podświadoma trauma ).Kode urocze te fotki, pięknie byś się prezentowała jako młoda mama Tż też by pasował na tatusia![]() Ośko ( ja też jestem na SB ale coś mi ostatnio marnie idzie )Lecę, bo czeka na mnie robienie obiadu i ogarnięcie mieszkania ![]() Buziaki dla wszystkich Koziołków
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie popołudniem
![]() Jakaś taka, o taka jestem.Właśnie ![]() Cytat:
![]() My mieliśmy wersję zwykłą, czyli Babeczki z płatkami czekolady. W kartoniku były dwa woreczki - 1 z proszkiem do zmieszania z jajkiem, wodą i olejem, a 2 z płatkami czekoladowymi. Więc może w tej wersji ze skórką pomarańczową też ta skórka jest osobno Musiałabyś przeczytać przepis na odwrocie kartonika, tam może być napisane coś o tych skórkach, bo w moim przypadku było napisane, że te płatki są osobno monia, Ty Herkulesie Twoja historia z pobiaraniem krwi zmroziła mi krew w żyłach I Ty się horrorów boisz
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Wtajemniczenie
|
Kode nie przejmuj się
|
#1835 |
|
AGA :)
|
puchatko dziękuję
![]() ja podobnie jak twój tż nie przepadam za róznymi bakaliami w cieście więc zdecyduję na te, które wy mieliście
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczęta
Podczytuje Was dziś troche, ale jakoś nie bardzo mam ochotę cokolwiek napisać :| mam jakiś zmarniały nastrój. Przyszła dziś "bluza" a raczej bluzka z all, którą Tż dla mnie zamówił jako prezencik. Zupełnie nie przypomina tej ze zdjęcia ale ostatecznie nie jest taka zła
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie boję się, że jak to przyjdzie, to będzie wyglądać całkiem inaczej i się rozczaruję ![]() Macie jakieś doświadczenia w tej kwesti? (poza sas bo jej już znam )
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi miała bardzo ciezki i trudny weekend na uczelni
...jeszcze na koniec wkurzyl mnie jeden wykladowca... zrobil jakies smieszne kolokwium... odwrocilam sie dyskretnie do kolezanki zapytac ile czasu zostalo do konca bo bylo duzo pisania a ten glupek zabral mi kartke ![]() ![]() ![]() a w sobote troszke sie pochorowalam po przejedzeniu... kolacja z TŻ nie skonczyla sie dobrze... bolem brzuszka...
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm ale ja też chciałam się wypowiedzieć
|
|
#1840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a która faza? i czy widzisz jakieś efekty? |
|
|
|
|
#1841 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dlatego jakoś specjalnie się tego nie boję Ogólnie cokolwiek by mi nie robili to ja muszę patrzeć Żeby się przygotować na nadchodzący [ewentualnie] ból Cytat:
![]() Horrorów niestety bać się bedę, tak samo patrzenia jak komuś innemu coś robią [ niekoniecznie pobierają tylko krew... ].Cytat:
![]() Pomidory odpadają, warzywa ogolnie, owoce pewnie też i jeszcze bakalie? ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A trudno im cokolwiek wytłumaczyć ![]() sas, absolutnie nie miałam nic złego na myśli , tylko napisałaś już o tej bluzce więc zrozumiałam, że doświadczenia masz średnie. Ale oczywiście jak najbardziej wypowiedz się jeszcze, jeśli jeszcze coś kupowałaś
|
|
|
|
|
#1843 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Ale uważam, że warto zaryzykowaćCytat:
Teraz jestem na drugiej, ogólnie jakieś tam efekty są, jeśli się nie grzeszy No i w moim przypadku stanowczo brakuje mi ruchu ( z ćwiczeniami efekty na pewno byłyby lepsze).Cytat:
|
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja co spojrzę to Dosłownie! Później mnie muszą cucić Nawet przy szczepieniu w zeszłym roku prawie padłam Bardzo proszę rozwinąć temat ![]() Cytat:
![]() Chyba zaryzykuję i spróbuję coś sobie wylicytować
|
||
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to tak! w tamtym roku kupiłam sobie buty i sukienkę na all i rewelacja! jestem bardzo zadowolona a ta bluzeczka, hmmm w sumie spodziewałam się, że to nie będzie to co na zdjęciu ale żyłam nadzieją, że może jednak
|
|
#1846 |
|
Raczkowanie
|
znacie taką stronkę jak www.obczaj.net polecam
|
|
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o buty z allegro to mój bilans jest taki:
Jedne czółenka za małe Jedne czółenka za duże Jedne czółenka akurat ![]() Jedne balerinki, które się bardzo szybko rozleciały Dwie pary ślicznych drewniaczków Jedne cudne zamszowe kozaki
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Kozly
Wstalam i pije sok grejfrutowy. Yovi-ojj niefajny ten wykladowca Kodeina-fajne zdjecia zreszta Ty zawsze masz fajne ![]() Architekt-kapusniak-mniam-ja dzisiaj bede starala sie ugotowac gulasz-czekam na zdjecia ![]() Agniesia-ja tez zaraz ide ogarnac mieszkanie -bedzie troche pracy bo nie sprzatalm przez tydzien... Chcialabym ponadrabiac zaleglosci i wiecej napisac ale wizaz mi sie strasznie zacina ...w kazdym razie pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję się kupować buty na allegro, ale... Cytat:
![]() agniesiu, czy ewentualnie dysponujesz jeszcze nickiem sprzedawcy owych kozaków ![]() Co do innych butów to ja mam problem dobrać sobie wygodne w sklepie (mam straszne stopy, wszystko mnie trze!) także na all tego typu buty zdecydowanie odpadają
|
||
|
|
|
#1851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znacie jeszcze jakiś sposób, żeby odnaleźć tą aukcję albo tego użytkownika??
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, ja też sprawdzam tylko na zasadzie przejrzenia przedmiotów jakie dany użytkownik ma w danej chwili wystawione.
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A tam od razu idealny
![]() Cytat:
Jakoś tak dziwnie mam i musze bacznie obserwowac poczynania mojego oprawcy No więc moje kontakty z allegro przedstawiają sie tak : ![]() *Buty sportowe, kupione w wakacje, do tej pory używam ![]() (Okazało się, że w kupionych przeze mnie butach nie ma juz odpowiedniego rozmiaru, tak wiec pan wysłał inne o jakies 3zł drozsze, oczywiscie na swój koszt )*Buty zimowe, zakupione niedawno. Są śliczne, mam nadzieje, ze posłużą mi trochę ![]() *Dres welurowy- jak najbardziej zgodny ze zdjeciem i wymiarami podanymi na aukcji. *dwie pary spodni - jedne moro, drugie jeansy, dzinsy bardzo fajne, moro ? uszyte ze strasznie beznadziejnego materiału, ale jeszcze żyją ![]() *biżuteria - ![]() * bluzeczki letnie ![]() itd... Ogólnie powiem tyle, że póki co złych przeżyc nie miałam, ale lepiej odpukać w niemalowane ![]() No i polecam Ci puchatko poczytać komentarze danego sprzedawcy Te które otrzymał i raczej wszystkie negatywne i neutralne, bo pozytywów i tak jest najwiecej, a ja wiele wniosków wyciągnęłam po przeczytaniu tych gorszych Cytat:
![]() EDIT: Pare stron wcześniej pokazywałam wam moje buty i link do aukcji. Susanna chwaliła tego sprzedawcę i z tego co pamietam zakupiła u niego 2 pary ![]() Także puchatko może sobie poszukaj kozaczków u tego własnie pana ?
|
|
|
#1854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja leniwa jestem i wolę sobie w pracy pare godzin po alle godzić niz w wolne po sklepach
No i chwalić Cię za to ![]() Cytat:
]
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Znaleźć
![]() No i parę par mi się podoba (tak ogólnie przeglądają all), ale to jest głównie eko-zamsz Nie wiem jak to się sprawdzi, czy to w ogóle oddycha?
|
|
|
|
#1857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Widać, że dobrze pisałam
![]() No, ale ostatnio widziałam kilka znaleźć w tej drugiej wersji stąd moje zagubienie Cytat:
|
|
|
#1858 |
|
AGA :)
|
puchatko ja z ubrań kupiłam jedynie spodenki. Krótkie szorty na lato. niestety przyszedł zupełnie inny kolor :/ no i za duże.
Ja się boję kupować na all ze względu na to, że oprócz tego, że mogą wyglądać inaczej niż w rzeczywistości, no i że będą za duże :/ Yovi no niestety tacy wykładowcy się zdarzają :/ poprawisz, jeśli Ci nie zaliczy
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
No prosze jakie tu wyznania spowodowałam z błachego powodu oddania krwi.
Myślałam że będe miała siniaka ale zrobił mi sie na jednej z rąk krwiak taki na 5 cm długi i 2 szeroki. Wiem ze krwiaki sie wchłaniaja więc to mnie nie martwi ale kiepsko to wyglada To koniec mojej opowieści o krwi![]() czekam dziś w nerwach na rozmowe z MK bo miał dziś bardzo ważny dzień w pracy trzymałam ciągle kciuki mam nadzieje że pomogły ![]() Eko-zamsz jest ok ale raczej na buty zimowe to nie bardzo, przemaka.... ja na allegro też dosyc często kupuje ale żadko ciuszki, ostatni mój zakup to waga taka wypasiona z pomiarem tłuszczu i wody w organizmie. Aż za dokładna
|
|
|
|
#1860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zazwyczaj sprawdzam podane wymiary ze swoimi i jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby coś było za duże Odnośnie dresu który kupiłam to wymiary były bezbłędne, nawet długość była akurat ![]() Ale wiem, że przykre niespodzianki się na alle zdarzają
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

), jak poszłam oddać krew to panie pielęgniarki prosiły, żebym przychodziła częściej, bo sikało ze mnie równo, w pięć minut cały woreczek napełniłam
Chociaż muszę przyznać, że dopiero na studiach wbijanie igły przestało mnie ruszać, przez całe dzieciństwo okropnie bałam się wszystkich zastrzyków (jako niemowlak byłam bardzo często kłuta, może to jakaś podświadoma trauma
).
( ja też jestem na SB ale coś mi ostatnio marnie idzie
jestem.

Twoja historia z pobiaraniem krwi zmroziła mi krew w żyłach 

ale ostatecznie nie jest taka zła 

...

, tylko napisałaś już o tej bluzce więc zrozumiałam, że doświadczenia masz średnie. Ale oczywiście jak najbardziej wypowiedz się jeszcze, jeśli jeszcze coś kupowałaś