|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
Cytat:
dziękuję ;**
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
Simply knowing you exist ain't good enough for me // Zwyczajne znanie ciebie nie ma dla mnie wystarczającego znaczenia
Seeing as, I can't, Even say hi // Patrzę, bo nie potrafię powiedzieć chociażby "cześć" I never usually notice people's eyes but... // Zazwyczaj nie zwracam uwagi na czyjeś oczy, ale... I don't ever drive by your house to see if you're in // Nigdy nie przejeżdżałam obok twojego domu, by sprawdzić czy tam jesteś I wish I was your favourite girl // Chciałabym być twoją ulubioną dziewczyną I wish I was your favourite smile // Chciałabym być twoim ulubionym uśmiechem (?) I wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three. // Chciałabym żebyś wiedział, że gdy proszę o dwie czekoladki to tak na prawdę chodzi mi o trzy. All I know is that you're the nicest thing I've ever seen // I jedyne co wiem to to, że jesteś najmilszą osobą jaką widziałam "spojrzał na mnie i uśmiechnął się tak, że cały świat pojaśniał" - może ktoś przetłumaczyć na angielski? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 16 miesięcy z obu stron grzeje nas słońce ;* chcę kolejnych dni, miesięcy i lat u Twego boku! 16 miesięcy razem! zdarzyłam juz nauczyć sie Ciebie na pamięć ;* 16 m-cy jesteś ze mną i wciąż patrzysz na mnie tak jak jeszcze nikt! i chcę już zawsze świetować z Toba NASZE święto Tylko to przychodzi mi do głowy... ![]()
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
Kochać kogoś ... a potem stracić ... to jak kupić szczęście ... a łzami zapłacić
Najbardziej kochamy to co nieosiągalne... Pośród wielu wspomnień miej choć jedno o mnie... Najbardziej kochamy tych, dla których nie istniejemy... "Wszystko co kiedykolwiek kochałeś odrzuci cię albo umrze" zapomnę, kiedyś zapomnę ze byłaś całym moim światem Byłaś dla mnie wszystkim, a ja dla Ciebie nie znaczyłem nic... Brak chęci i motywacji na wszystkie "przyziemne" rzeczy... a potem znów otworzę oczy i zrozumiem, że to tylko piękny sen... Zaciągam się Tobą chociaż nie pale wcale
#4325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
He took a look at me and smiled, that the whole world was brighten. Jakby się ktoś doszukał błędu to poprawki mile widziane ![]() Coś co mogło znaczyć coś, raczej już nie znaczy nic Wstawaj. Życie to surfing, więc nie bój się fal. Świat tak mocno rani do krwi
![]() |
#4326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja Twoje też namiętnie kradnę ![]() nie opuszczaj mnie, bo umrę z tęsknoty.. nie bądź moim, bo umrę z miłości.. w brunatnym śnie się wszystko skończyło.. jak żyć bez tego co takie ważne? i brak twój w smutku noszę.. nie musisz mnie kochać wystarczy tylko żebyś nocą czekając aż zasnę patrzył na mnie do rana.. to tylko depresja - byłam u lekarza i kiedy proszki zaczną działać będę się śmiać - spać po różowych, po niebieskich żyć.. przeleję w Twoje serce moją miłość bez dna.. na mioch piersiach namalowałeś mapę spełnienia.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Wtajemniczenie
|
kochane.
prośba <3 Chciałabym opisy o tym,ze mimo wszystko,że sie klocimy czasem o takie głupoty,to i tak bardzo go kocham i wiem ze chce byc juz zawsze z nimm,i ze nam sie uda.. Zeby tez o tym pamietał zawsze .. AnusiaPn ![]() RealyGirl89 ![]() Przerysowana ![]() eccentriic ![]() WhenyouComeBackToME ![]() ![]() Martyyysia1 ![]() twojaImaginacja ![]() roozunia ![]() i resztaa bo nie pamietam nickow.. i bez offa.. *od kiedy mleko jest niebieskie?..Od kiedy jadasz borówki. [?] |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten też kradne ![]() Cytat:
![]() a czarny to skąd? też tekst jakiegoś Twojego kumpla? ![]() nie ma za co, tylko opinie wyrażam ![]() kurcze, ten też mi się spodobał ![]() Cytat:
![]() Paajkaa mam tylko takie coś: bo nie można oszukać serca wznieca pożar pożądania i czułości we mnie już od 16miesięcy ________ oglądam pod lupą swoje fantastyczne problemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
Kiedy odchodzisz, liczę ślady które zrobiłeś.
zatroszcz się o mnie [?] "Każdy ma prawo dotknąć pogardy..." Powiedz mi wprost, że mam zamknąć już te cholerne drzwi! Każdy ma swoja jedyną melodię istnienia Uwielbiam dotyk Twoich rąk Mój Ty sensie życia ;* <3 Wolna jak marzenia Rysowałam nasze plany Wielka miłość była we mnie... otul mnie ciepłem swojego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
: )
'Każdą miłość, zdaje mi się, nawet tę najbardziej prawdziwą, tak można zmarnować, że śladu po niej nie zostanie. A taką słabiutką, co ledwie koło serca ćwierka, tak niektórzy potrafią wyhodować, że staje się trwała i całe życie ludzkie wytrzymuje.'
Niewinny spacer Twój zabiera życie tysiącom robaczków. "Czekanie na Ciebie jest jak czekanie na deszcz w czasie suszy - bezcelowe i bez sensu." Tak to ze mną jest, że stale na kogoś czekam... 'może pozwolę byś ze mną budził się może powiem ci, jakie lubię wino może pozwolę ci zapalić świeczkę gdy w pewna zimową noc zgaśnie światło.' Dziś ostatni raz płakałam przez Ciebie. Się odnowię i będę jak nowa. Ot co. Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę Jestem za blisko, żeby mu się śnić. Za małe serca w piersiach biją za szybko i już nie czują... Moje oczy? Zwierciadło naiwności... Ogień i popiół nie spotkają się nigdy, tak jak dzień wczorajszy nie zetknie się z dzisiejszym. A kiedy zasypiamy, we śnie widzimy rozstanie. Ale to dobery sen, ale to dobry sen, bo się budzimy z niego.
![]() |
#4331 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybyś wiedział jak bardzo Cię kocham, płakałbyś ze szczęścia. Jesteś dla mnie wszystkim . Na zawsze już . Moim niebem, moim światem jesteś tylko Ty i będą żyć dłuuuugo i szczęśliwie. Na zawsze MY Bo chcę Cię z każdą wadą, nic nie zmienię, mój narkotyku, mój tlenie ;* Jesteś wszystkim czego pragnęłam nic wiecej do szczęścia nie potrzeba . ;* nasza Milosc przetrwa dluzej niz ten swiat... Jesteś jak Słońce, które swoimi promieniami rozgrzewa moje serce. Niech ta miłość będzie jasnym światłem w ciemności . ---------------------------------------------------------------------------- i na własność mieć cię już na zawsze . :( jeśli boli znaczy że żyjesz . mam nadzieje ze wybierzecie cos ;*
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 |
Raczkowanie
|
...bo jeszcze możemy sie cofnąć...od swoich decyzji odwołać...
... zadna noc nie moze byc az tak czarna... ...to byla jedna z tych nocy wktorych nie ma nadzieji na swit... no kochane na dzis tyle...brak weny...a moge was prosic o dyskretne ze caly czas o nim mysle...ze nie chcialam zeby sie tak to skonczylo i ze nie wiem jak sobie teraz poradzic...
![]() |
#4333 |
Raczkowanie
|
...bo jeszcze możemy sie cofnąć...od swoich decyzji odwołać...
... zadna noc nie moze byc az tak czarna... ...to byla jedna z tych nocy wktorych nie ma nadzieji na swit... no kochane na dzis tyle...brak weny...a moge was prosic o dyskretne ze caly czas o nim mysle...ze nie chcialam zeby sie tak to skonczylo i ze nie wiem jak sobie teraz poradzic...
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak to będzie, kiedy za 10 lat, miniemy się na ulicy. Czy się rozpoznamy? Czy odezwiesz się do mnie? Co poczujemy? Może tylko popatrzysz na mnie i pójdziesz dalej, oglądając się, albo też nie... Co takiego jest w nas? Co takiego jest w Tobie? Zupełnie nic. Losie musisz dać mi więcej! ![]()
#4335 |
Przyczajenie
|
Ile To Tuż ????1,5 roku????
![]() ![]()
#4336 |
Zakorzenienie
|
obrzydzasz mnie, miałeś się tylko dobrze ruchać
chłód lodowatej posadzki drażni ciało wczesnym rankiem, wybrałam twój numer telefonu i tylko uśmiecha się od czasu do czasu ktoś źle podłączył kable tu gdzie powietrze przesycone twoim zapachem smakujesz jak wino, które piliśmy wznieść się wysoko i uderz o ziemie z hukiem Drobne, chłodne palce. Zimna mgła za oknem. para krzyczących ust głupio trzaskając drzwiami przetrąciłeś mi łokieć twoje 36,6 to tylko pozory
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
Obchodzisz mnie tyle co zeszłoroczny śnieg.
Zasypiam myśląc o tobie. Nic dla mnie. Chyba mogłoby być lepiej. Ubrana w zapach wanilii Przez cały dzień towarzyszą mi myśli o tobie.
#4338 |
Raczkowanie
|
a jednak to, że jesteś wystarczy..
Naprawdę nie miałam pojęcia.. Ale dziś już wiem. Tak trudno jest kochać .. Serce mam prawie w pełni puste. nie jestem aż tak twarda na jaką wyglądam. to dziwne bo TYLKO do Ciebie .. nie potrafię się odwrócić tyłem.. i dobra też nie jestem .. czasem tylko udaje..
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wreszcie dodałaś swoje opisy ![]() ![]() ![]() ...a potem odeszła. Dobrze jest mieć kogoś, kto do Ciebie pasuje.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4340 |
Zadomowienie
|
o kurde hardcore.. ____ jeszcze sie spazysz powiedz o czym marzysz.. wyje.bane..
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
kto jest bez grzechu, niech nadrobi stracony czas
Zamykam oczy i skaczę w mrok, czas nagle stoi Naprzód demonie, proszę - nieś mnie w przestrzeni Biorę życie pełną garścią - inaczej nie warto Jedna z tych co wybrały wolność Taka, która na bank zrobi to, czego nie wolno demony chcą broić - broją. Lecz na tyle, ile chcę im pozwolić Lekki byt stał się znośny, samotność ucichła Każdy ma iskrę, która czeka by ją znaleźć Wolność, a to daje nieskończone możliwości Ale sam siebie spytaj, czy umiesz korzystać z wolności? Teraz mam dystans do siebie i do świata koło mnie Siedzę na oknie, a za nim jesień Jestem mocna sobą, ty też, lecz może jeszcze tego nie wiesz
#4342 |
Zakorzenienie
|
A jakies ze od kilku dni z tż mamy tzaw "ciche dni"
![]() ![]() ![]() ![]()
#4343 |
Raczkowanie
|
a coś na urodziny dla koleżanki?
jakieś śmieszne tajemnicze.. ![]() mogą być troszkę dłuższe, jakby wiersze.. ![]() będę niesamowicie wdzięczna.
#4344 |
Przyczajenie
|
Helloł
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zadomowienie
|
![]()
pocałuj mnie w usta żeby poczuć smak życia..
![]() zepsucie osiąga zenit, zepsucie sie rozprzestrzni.. a ku.restwo biło jej z oczu..
![]() |
#4346 |
Raczkowanie
|
hey
![]() ![]() A tak wogole to mwoia ze to kobiety są niezdecydowane:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Raczkowanie
|
Cześć Kobietki macie coś w tym stylu "bo to nie taka tęsknota, że się doczekasz..." ? Bardzo Was prosze!
![]()
![]() |
#4348 |
Konto usunięte
|
cześć.
proszę o jakieś ładne teksty, wierszyki - mogą być i po j. angielskim. chodzi mi o to, aby były jakieś takie miłosne, okazywały uczucia..;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |||
Wtajemniczenie
|
buahaha xdd złodziejka
![]() ![]() Cytat:
*dystans do związku?..nie chce.. *A przeciez kocham nadal .. po co ten dystans?.. *Przytul mnie tak jak dawniej .. pamietasz?.. *Żeby radośc dawało nam to co kiedyś .. *Tęsknię,za innymi Nami.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
*Ekstremalny przykład ludziej chorągiewki?.. *Bezczelne niezdecydowanie. *Przyjdz.. kiedy bedziesz już pewien co czujesz.. *Ktoś kto mnie chce,musi być na maxa zdecydowany.. [1=0b0ff60de700456860a9c98 4d0c2328448e19581_5e90fab 014789;9502617]cześć. proszę o jakieś ładne teksty, wierszyki - mogą być i po j. angielskim. chodzi mi o to, aby były jakieś takie miłosne, okazywały uczucia..;-) ![]() *' Magia nie wypływała ze świata zewnętrznego. Rodziła się w nich, w ich duszach łączących się w jedność. W nich mieszkała cała magia świata. ' *Będę Cię kochać do końca życia. A jeżeli jest coś potem, będę Cię kochać także po śmierci. Czy mnie rozumiesz? *- Kiedy przestaniesz mnie Kochać.? - pytasz, Kiedy umrę.? * - Boże!- Wykrzyknęłam. - Co?! - Och... Nic. Wszystko. - Co dokładnie?- Spytał, spięty. - Ty mnie kochassz! Nie mogłam się nadziwić temu odkryciu. Nagle wszystko stało się jasne. W jego oczach malowało się jeszcze zatroskanie, ale jego usta wygięły się w tak uwielbianym przeze mnie łobuzerskim uśmiechu. - Oczywiście, że Cię kocham. Kocham jak wariat. *Co to wszystko ma znaczyć Zaczynajać od tego: Co to znaczy, że jestem dziewczyną chłopaka po raz kolejny Czy to oznacza, że powinnam myśleć już z tobą o wieczności Tylko, że ja wcale nie myślę wcale Może powinnam to skończyć? Najprawdopodobniej muszę o Tobie obsesyjnie myśleć A nie myślę Ale kiedy Cię widzę, uśmiecham się I bardzo chcę Cię przytulić I lekko pocałować Tańczyć z Tobą przy księżycu, na łące Albo nie. Gdziekolwiek. Na plaży, w domu, w szkole, na ulicy Tylko z Tobą Powiesz mi więc: Na czym polega ta cała miłość? *Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia... *I can see us holding hands walking on the beach.. our toes in the sand.. Mogę zobaczyć nas trzymających się za ręce, spacerujących po plaży, nasze palce w piasku.. *Two people touching lips Hands on each other's hips Nothing in else in the world but one another . Dotyk ust dwojga ludzi Dłonie wzajemnie na biodrach Na świecie nic innego, tylko oni oboje... <3 *Bez Ciebie jesień dogoni mnie, bez Ciebie marzeń oduczę się. Bo żyje się tylko raz i raz się tylko kocha. Otwórz oczy, powiedz, że widzisz, czujesz, kochasz też.. TwojaImaginacja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zadomowienie
|
I see men come and go But there'll be one who will collect my soul...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.